![]() |
Chłopcy, flamewar nie jest was wart. Nie róbcie tego.
@top Update zapowiada się intrygująco. Nie mogę się doczekać tych nowych potworków ;] |
To jest tak
zobaczymy jak to bedzie |
Poczekajmy z miesiąc. Zobaczymy, czy spieprzy się gospodarka na serwerach. Niemniej jednak, upadek pod względem wartości Rare Itemów, jest w każdym razie pewny.
|
ololololololol
|
10-za pomysły
Cytuj:
|
Triangle of Terror =First 3rd Boss Zoralurk killed on Antica - First the Stomper
02:16 Loot of Zoralurk: 4 black pearls, The Stomper, 29 platinum coins, demonic essence, a spellscroll of prophecies, a ring of healing, a crystal ball, NEW RARE ITEM http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136328 |
Ale głupoty wszędzie widzę, czym więcej potworków tym lepiej, a dziwni ludzie wymyślają że coraz gorzej, prawie jak ots, że cipsoft zrzyna itd. Nie chcę mi się tego nawet komentować.
Mi się bardzo podobają, wreszcie coś w rodzaju wilkołaków. |
@up
Kiedy zacząłeś grać w Tibię? Ile masz lat? Pytania pewnie cię zdziwią ale wolę się spytać i potwierdzić swoją tezę. |
Czy mi sie wydaje czy po update'cie jest cos nie tak z itemami np. z minosow?
Używając obsidian knife oczywiście. Nic mi nie wypada za nic. |
To to wyszła już?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak jak sądziłem, nie otrzymałem odpowiedzi. Ehh, teza się potwierdza lub może to tylko przypadek @Down A nie pomyślałeś iż ten odstęp może sugerować, że piszę do innej osoby? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy bedziecie sie jak dzieci kłócić. Jak każdy myśli ze ma racje i nie dopuszcza argumentów "przeciwnika" to idźcie do swoich narożników i skończcie spamować. NIkomu i tak nie imponuje wasz dorobek w tibii, to gra nie życie. |
Odpowiem więc:
Masz pecha i tyle. Cytuj:
|
Lubię innowację. Kiedy widzę kolejny motyw zaginionej cywilizacji/miasta to wiem, że na pewno w to nie zagram. Według mnie, powinien być jakiś system podobny do WoWa z blokadą levelu na danym poziomie, bo to zaczyna być już śmieszne (szczególnie prędkość biegania). Była blokada na 270 lvl, ale jakieś dziecko kiedyś zaczęło płakać, że po spędzeniu 24h na expie wszystko się wyzerowało i cipsoft od razu się bezwzględnie poddał.
Każda gra, która stoi w miejscu jest szybko spychana przez konkurencję. Ale czy takie update'y psujące grywalnośc muszą być? Nie! Mogą robić po prostu więcej ataków na miasta, wprowadzić jakieś ciekawe wydarzenia, a nie więcej miejsc do bocenia po nocach. PS: fajne by było, gdyby usunęli czar "exiva". Porównanie: dziecko -> dorosły facc -> pacc Zabijmy dzieci. Przecież nie pracują, tylko jedzą. Uwalmy facców. Przecież nie płacą za grę. Bloodwyn(?) - jak ja nie cierpię tego snoba. Do zobaczenia za kolejne pół roku, czyli do następnego update'a. |
hita pita mita pita ... Zawsze jak mają wprowadzić up'date wchodz na tibia.pl forum i czytam all tematy, o tym co i jak będzie , oto jak sie kłucicie ze sorcer ma to a, knight niema tego a powinien to i bla- bla- bla- i tak od zakończenia mojej dobrej passy na 7.6 .A zaczolem od 7.1 , huh czemu przestalem dalej grać ? nie czuje tego "podniecenia" co kiedyś jak wbijem na mego old old old kompa 98 windows i ukazała mi sie "Tibia" odrazu na sracza leciałem powaga ... mogę starą tibia porownac to gier na komodorku grafa SUX ale to kochałes ,nie tak było ? każdy ma tu swoją opinie i każdy powinien ja uszanować a nie odrazu teksty EY ty gruby nieznasz sie to spier****
zapewnie w starych czasach niewiele z was ale znajdzie sie ktoś , jak tworzyliście postac nie głowiliście sie ileś tam czasu nad Nickiem ;) a teraz wpierdykają nicki i na Ng puszczaja hara , nie podobałały mi się kolejne częsci up'date po 7.6 to przestalem grać po prostu czułem że wygasłem , każdy dobry gracz przesto przechodził i uporał sie z tym i gra umiarkowanie albo wogóle to all pozdro wszystkim |
Cytuj:
Cytuj:
jego nicku, kłócicie się cały czas w jeden sposób. Każdy mówi swoje zdanie, po czym cytuje wypowiedzi innych i mówi jakie ma zdanie w tej sprawie. Wszystko tyczy sie dorobku w tibii, przez dorobek nie trzeba uznawać KKKgp tylko wiedze na temat gry itp... Cytuj:
Bez exivy zrobiłby sie troszke taki maly Non-PVP. Cytuj:
i my z tej możliwości korzystamy. Gdyby Cip* zrobily odrazu płatną grę, nie była by tak popularna, mała liczba osób by w nia grała. 95% wybierała by WoW'a. Możliwe ze mało kto by o niej słyszał. Pozatym z faccow robia sie pacci. Uwierzcie mi, że oni więcej myśleli o polityce i rozwoju firmy i tej gry, napewno więcej razy przemyśleli jak tu by na niej zarobić i ją rozpowszechnić. Cipsoft na faccach zarabia. Facc nie równa się noob, newbie, dziecko, lam*s i inne negatyne epitety. Facci są bo mają taką możliwość, może póżniej kupią pacca lub powiedzą 4 kolegom o tibii i z tych 4 kolegow chodz 1 kupi pacc i zacznie powaznie grac... Cipsoft posiada mase argumentow za tym zeby w Tibie mozna bylo grac za darmo. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
aby udowodnić Ci ze "dorobek to kasa czy lvl". Nie chce mi sie tego robić. Nie twierdze również, że tak gdzieś napisałeś. Czy ogólnie uważasz. Prawda jest jednak taka, że kłócicie się i wymądrzacie (Xr3 zwłaszcza) a argumentami często są dokonania w Tibii (dorobek). Cytuj:
Prawda jest taka, że jak jakiś facc napisze "dlaczego tak mało na tym update dla facc" to odrazu go obrzucają mięsem twierdząc, że facci to "darmozjady" i nic nie powinni dostać, że to dzieci które korzystają z tego ze Pacci płacą i gra się dalej kreci. A to nie prawda! Rocket, przynajmniej ze mną skończ tą jakże miłą wymiane zdań na tym etapie. PS(???) ... raczej @Topic: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moge Ci odpowiedzieć na priv jak chcesz. Bo chce pokazać, że własnie
w taki prosty sposób robi sie offtopy. Jest tu na forum kilku którzy w ten sposób zaczynają śmiecić kłócac się. Mógłbym teraz cytować każdą Twoją wypowiedź i napisac co ja uważam. A ty w nastepnych postach będziesz cytował moją odpowiedź i jeszcze raz odpowiedziesz... Priv nie ma sprawy. Jestem w stanie zacytowac to co napisałeś i ripostować. Wole rozmawiać na temat. |
Swoją drogą, usunięcie czaru "exiva" na pewno zmniejszyłoby nacisk silniejszych graczy na słabszych (power abusing) i znacznie utrudniłoby huntowanie postaci (bo kto będzie latał po wszystkich kopalniach kazzo, żeby dopaść biednego nubka i wyłudzić haracz?).
|
Zgadzam się z Tobą. Ale byłoby to swego rodzaju Non-PVP.
Ktoś Ci ubija słabszego chara, relogujesz i za nic nie możesz znaleść celu. Wtedy hunty były by przypadkowe, akurat trafisz na PKera i jak sie nie uda to padasz. Za to ciężko było by powiedzieć komuś "you are dead"/"hunted" i spełnić obietnice 2 dni później znajdując go na expowisku exivą. Mam mieszane odczucia. |
Do kłócenia się proponuje GG bądź IRC.
Ten temat jest do komentowania piątego teasera, wiecie? |
Dobry Update
Update Zaje..... :D:D:D:D:D:D:D:o:o:o:o:(:(:(:):):cup::cup::cup::ka t::kat::kat::kat::sword::sword::sword::Ork::Ork::O rk::Ork:
|
no wsumie..... moglbys screeny wkleic zeby bylo bez linkow, ale nowe potwory sie przydadza kazdemu!
Kto łaskawy i pomoże wychodować coś dla braciaka na urodziny?;p wchodźcie w ten link http://jojo.pl/zwierz.asp?nick=FILIKE THX B) |
Mógłby ktoś napisać jakie nowe czary dostanie palladyn?.I czytałem również ze palek dostanie możliwość robienia runki holly missle.Od którego lvl można będzie ją robić i czy wymagany będzie PACC?;)
|
;p
Fajny ten update
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |