![]() |
1. Knight, lvl 17, m lvl 3, skille ~41/31, zabilem zerka (solo, bez blokera) uzywajac 1 HMM-a i 2 IH-ów.
2. Knight (ten sam co wyzej tylko lvl mniejszy) lvl 13, m lvl 2 (gdy wzialem exurkę byl awans na 2 m lvl :P) skille ~30/25, zabilem Beholdera, wzialem go na 2 HMM-y i 2 Exurki. |
ja dzisiaj na 23 lvl skille 55 zabilem 1 gs ;]
|
ja na lvl 20 sorc bilem dSy bez zajakniecia oczywiscie bedac niewidzialny i z HMM :)
|
Jak narazie najleprzy potwór jakiego pokonałem to mino guard HMM-ami, a solo Mino Archer
|
Ja solo na 16lvl (wtedy) druidem (wtedy 21mlvl) ubiłem zerka :)
|
no wiec tak...blokowalem warlorda i gs'a na solo wzielem draga to chyba na tyle z tych najleszych ;]
|
2 Dragi na raz, a z kolegami DL hunt jakies ~30DL ;)
|
2 Dragi na raz, a z kolegami DL hunt jakies ~30DL (oczywiście nie na raz te dl) ;)
|
Ja solo rozwalilem dwarfa:rolleyes: :P:P
|
Ja jak narazie zerek, a teraz mam 21lvl knight skile 62/59 :]
|
A ja .....na 15 lvl zabiłam cyklopa, jak na mnie....to to już coś :D A skile......u.......baty dostalam, ale myśle, że nie było tak źle :D ( Nie było żółtego hp ;) )
|
Patrząc ze strony expa to najlepszy potworek to Slime ale uważam że lepszy jest Mino Mag, którego pokonałem na solo knightem, a Beholdera tez pokonałem ale HMM więc sie nie liczy według mnie rycerz to tylko bronią białą.
|
Moj najlepszy Monster to gs pokonalem go na solo palkiem 30 lvl skille 65/55 slabe ale ciagle trenuje :))
|
to bylo dawno.... na 23 lvlu smok zabity z EF zginolem i wrocilem zabijajac go :D .. hyh (smok kolo thais)
|
Ja tam na razie na solo biorę Wild Warriora i Orc Warriora :P
EDIT: Aha, no i bez problemu biję Amazonki :) I raz prawie ubiłem Dwarf Soldiera, ale nadszedł Guard i musiałem się ewakuować :P |
ja tam zabiłem demon szkieleta weszłem do jakiejś katakumby i tam demon szkielet był no to zapieprzam naokolo trumny i bije w niego hmm'ami zużyłem 3 runy albo 4 niepamiętam prawie mnie zabił miałem 47 hp jak widziałem jego szczątki dał mi 240 exp a w nim znalazłem teraz uwaga ... AŻ 1 MIĘSO to mnie powaliło
Dodam jeszcze że miałem 12 lvl 2 handed sword brass legs i armor leather boots i solider helmet :D ;) |
Ja palkiem na 13 levie pojechałem naraz 2 mino guardy,z 2-3 orc warriory,poszły tylko z 2 uhy,nie wiem dlaczego ale 1 guarda pojechałem jakimiś 9 strzałami, tak ładnie mi szło,że teraz uwielbiam je zabijać,a na następnego więcej...
nie wiem jakim cudem w zamku koło ab'dendriel sie tyle tego zrespawnowało, ale było fajnie...następnym razem uciekałem i waliłem z łuku gromadę zwykłych gó...i wpadłem na tamte schody i tam czekał na mnie 1 mino guard jak mnie jeb... to 181hp poszło wyszłem z tad a tam te wszystkie gó...i "You are dead" :O |
A ja gsa solo ubilem :) bez stary hp oczywiscie z hmmow :)
Mag 23 lvl |
Najlepszy potwor ktorego pokonalem to...
Solo - Dragon , Gs
Z ekipka - Warlock , Dragon Lord |
Moja potęga waha się pomiędzy Dwarf Soldkiem, a Cycem rozwalonym z pomocą jednego UHa. Jam być tym, co widać w moim podpisie, nie jest to więc chyba jakiś niezwykły rekord. Nie mam jednak niestety czym innym się pochwalić, więc to musi wam wystarczyć, nyo! :]
|
Ja rozwaliłem solo orc wariora:P
Druid 10 lvl |
a Ja zabiłem mino guarda 3 minosy zwykle 2 orki spearmenty i 2 orki wariory na raz jeden po drugim
Knight 12 lvl skille 32/27 :) :) |
Zabiłem beholdera 12 lvl druidem używając tylko hmm.
Zabiłem na 14 lvl druidem ds i huntera naraz nie używając hmm, exp itp.(miałem niewidzialnosc :P ) |
DL
Zbilem kilka DL ale pojedync 8) zo sorcem37lvl
|
Ja magiem na 10lv zabilem 2 cycki na raz, a wczesniej slimka :)
|
No najlepszy to chyba drag lub gs. Ja osobiście uważam że drag jest silniejszy bo wali z fw i gfb a gs ze 100 zycia ci tymi fildami zabierze. Bym zapomniał muj character to pal 25 lvl skile 62/44 (kiepsko ale trenie).
|
Najlepszy potwor zsolowany knightem na 14 to slim lub valkiria niewiem co lepsze. :D
|
Solo pokonałem
pokonałem orKa besekera na 24lvl knightem druidem na 17lvl u orca lidera:-) 8)
|
DL'a na 36lvl Druidem magic lvl 44
poszlo pare SD... Banshee na 54 lvl Elder Druid magic lvl 60 5 sd...:) |
Najlepszy potwor to gs.
Solo na 22lvl w bohah kumpla :D |
Mój najlepszy potwór którego zabiłem to...
... 2 Witch naraz
Shodek <> Julera <> Knight <> 19lvl 4ml |
Na gs z bohami to mozna sobie chodzic nawet in na 11 levie o ile ma sie sdeki zeby go ubic :P
|
beholdera knightem na 13lvl ;) valkyrie na 11lvl :D
|
najlepszym potworem kturego pokonalem to byl chyba Hunter w zamku kolo Ab (pokonalem go bo niemial gdzie uciec :D ) ale bije sie tez ze slime, beholderami, mino guardami i mino archerami (tez w zamku) 8) i to wszystko bez uzycia uhow !
Isara --> Ab'Dendriel Siwoxe - 20lvl Knight skille: 54/48 |
Eh WESci icce w DOM :P Ja sWoim Palkiem na 14 z skilami 52/38 100 boltow i 5 uhami i z bp hmm zabilem smoka SAM bez blokera i sie 4 razy uhnolem :P ale potem 3 razy z zedu zabil mojego palka:D:D:D
|
Cytuj:
ja najlepsze co zaliczyłem to dzisiejszy cycek - samodzielnie bez uhhów na jednej exurze - teraz idę sprawdzić sie z beholderem :] jak wrócę to podziele się wrażeniami ;) edit #1 : wlaśnie wrociłem z beholdera... lol to jest potwore warty 170 exp ? :D:D:D:D:D:D buahahahahaha cieniutki... strasznie cieniutki... ciosy wchodziły w niego jak w masełko... a jego ataki? parodia... na klatę na czysto go łyknąłem... sorry ale bardziej się idzie namęczyć z Dwarf Soldierem :D no i zaliczyłem dzisiaj jeszcze Slima :] |
3 cyklopy z kuszy i parę hmm-ów poszło :D
|
Jak narazie to zerk.Ale pnę się w dól tabeli na tibia.pl
|
Najleprzym potworem pokonanym przezemnie był Dragon :P ale niezle mnie pobił ;/
|
Ja zabilem (nie wiem co lepsze ) Mino Guarda/Dwarft Guarda ( w sumie to niezla ekipe 3 dwarft guardy i z 4 soldiery) oraz DS'a (wchopdzilem atakowalem z GFB i EF a z kumplem mialem umuwione ze co 3 sekundy mnie ropuje i ja sue UHuje - niestesty DS byl pusty ;/ - ale liczy sie faktr ze zabilem :])
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |