![]() |
Ryk z silników maszyn moich znajomych .
|
Slipknot- people= shit
Deathstars - Death Dies Hard |
'... a teraz idziemy na jednego...'
|
Korn - dead bodies
Dope - die motherfucker drowing pool - let the bodies hit the floor xDD |
Ja bym chciał by zapuszczono:
Pih - Ulice Bez Jutra Naprawdę warto przesłuchać, polecam! |
Marylin Manson - Four Rusted Horses
Cytuj:
|
Tool - H
Myśle że by pasolawła :p |
Josh Groban - Remember me (z filmu "Troja")
|
Muzyka z clubu Heaven Leszno ;D
|
Doda - Dżaga beka by była ha ha ha
|
Tibijski Soundtrack.
|
Behemoth - Decade of Therion
wszystkich by wywiało o/ |
Cytuj:
-ŻRYJ WŁOSY Z PENIS-A!!! |
Rammstein Spieluhr
To by się nadawało :-) "Mały człowieczek umarł tylko z pozoru Chciał być całkiem sam Małe serce milczy od kilku godzin Uznano go za zmarłego Pogrzebany został w mokrym piachu Z zegarkiem-pozytywką w dłoni Pierwszy śnieg pokrył grób Budząc całkiem delikatnie dziecko Mroźną zimową nocą Małe serce się zbudziło Gdy chłód przyleciał do dziecka Nakręciło pozytywkę Melodię niesie wiatr A spod ziemi dziecko śpiewa Chyżo chyżo jeźdźcu A anioł nie zstępuje... Moje serce nie będzie już bić więcej Tylko deszcz nad grobem płacze Chyżo chyżo jeźdźcu Melodię niesie wiatr Moje serce nie będzie już bić więcej A spod ziemi dziecko śpiewa Zimny księżyc w pełnej krasie Słyszy krzyki pośród nocy A anioł nie zstępuje... Tylko deszcz nad grobem płacze Pośród twardych dębowych desek Będzie się bawić zegarkirm-pozytywką Melodię niesie wiatr A spod ziemi śpiewa dziecko Chyżo chyżo jeźdźcu A anioł nie zstępuje... Moje serce nie będzie już bić więcej Tylko deszcz nad grobem płacze Chyżo chyżo jeźdźcu Melodię niesie wiatr Moje serce nie będzie już bić więcej A spod ziemi dziecko śpiewa Chyżo chyżo jeźdźcu Moje serce nie będzie już bić więcej We Wszystkich Śwętych usłyszeli W niebiosach tę melodię I tak oto zostało wymodlone Ocalenie małego serca w dziecku Chyżo chyżo jeźdźcu Melodię niesie wiatr Moje serce nie będzie już bić więcej A na ziemi dziecko śpiewa Chyżo chyżo jeźdźcu A anioł nie zstępuje... Moje serce nie będzie już bić więcej Tylko deszcz nad grobem płacze" |
Slipknot - Wait and bleed
http://www.youtube.com/watch?v=loplDrVsE-Y |
|
Michael Jackson - Man In The Mirror
|
|
Moja rodzina już jest poinformowana od przeszło 3 lat i doskonale wiedzą, że lecieć ma Dilated Peoples - Worst Comes To Worst na moim pogrzebie.
'Worst come to worst my peoples come first' |
Led Zeppelin - Bron-Yr-Aur
http://www.youtube.com/watch?v=GQKQ3-bzXV8 |
Nie będzie żadnej, po co się kompromitować po śmierci? xd
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |