![]() |
Dla mnie to nie jest śmieszne bo sam dostałem bana i dużo ludzi z mojej gildi też. Zastanawia mnie jedno czy to jest za bota czy za mc (tzw modyfikacje klijenta)
Edit I jeszcze jedno na tibia.com pisze że bedzie więcej takich "kontroli" jednak ja myśle że jest to nie możliwe, dlaczego? ponieważ za każdym razem jak zbanuja ok 5000 graczy z tego jakies 500 już wiecej nie kupi pacca więc nie beda mieli interesu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1. Zajmują przestrzeń (cavebotterzy) 2. Cwaniakują, jacy to oni są wielcy 3. Zajmują miejsce przez co tworzą się w mniejszym stopniu kolejki Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli tak robisz to sory ale wysmiewam cie teraz XD Ciekaw jestem jak 70% brazoli ktorzy nie znają ang. też mogą zaznaczać i później od nichg wymagac aby nie oszukiwali. |
17:25 GM Smart [2]: be careful if you bot... cipsoft soon make test to ban all botters automatically
(kiedyś) i dobrze. |
Cytuj:
|
@Shiva7
Rozumiesz znaczenie słowa "złodziejstwo"? Chyba nie. Nie każdemu chce się wbijać po raz X ten 100~ lvl by zacząć normalną grę. Kręci was bicie trolli po raz X, wasza sprawa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Prosze Cie nie porównuj się do Brazylijczyków, bo to już inna bajka :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli bot boci na respie z którego często korzystam, jeśli zdobywa większe ilości expa i kasy niż normalny gracz, jeśli zaczyna wyzywać tych co nie bocą, to też mnie to nie powinno obchodzić? Cytuj:
To że boty mają RL to po prostu 'urban myth', złudny argument botterów, którzy chcą jakoś uzasadnić fakt botowania. Cytuj:
Cytuj:
|
finaly ^^ ale czy na pewno?
na calmerze, 5 dzień w miejscu gdzie trenowałem na dwarfach, widzę tego samego typa ;/ bym się nie przyczepił gdyby, nie miał 40 lvl o.0, nie bił z 2 albo 3 wanda albo nawet najsłabszego. ZWYKŁE DWARFY I ROTY przy czym noobiąc ;/ i nie dając trenić ;/ GO GO CIPSOFT BAN MORE PEOPLE ^^ ale coś źle działa bo moja gilda dalej cała jest on :P czyli nie zbanowali all a moja gildia ma lvl od 50 do 130 którzy bocą XD a w gildi nie bocę ja i kumpel XD fajnie by było jakby wszystkie boty zbanowali może by w końcu jakiś klimat powrócił :P i ciekawe kiedy odblokują opcję aby móc sprawdzić postać XD bo jestem ciekaw jednej gildii na calmerze xD |
Coz ja dostalem bana praktycznie za darmo, tzn bota uzywalem zeby uzyc komendy "relog" co mi nie raz uratowalo dupe - moj net jest tak tragiczny ze net pada pare razy w tygodniu na pare sekund i przy tym mam lage, mysle , ze to troche nie sprawiedliwe bo bota nie uzywalem w zadnych innyh celach B)
Ale i tak sie ciesze, ze cos z tymi botterami zaczeli robic ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież ja się nie żale. Wyśmiewam? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po 2 nie wszyscy którzy tak samo myslą sie nie udzielają. Tak to już jest na tym swiecie. Ja sie o bana nie martwie. Inni widac tak. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Poziom trudności dzisiejszej tibii można by porównać do tamagotchi - vis z dystansu, różdżki, speary same wracają do slota, runy na hotkeyach itp itd...
czego jeszcze wam potrzeba; cavebot wbudowany w klienta? gdy ktoś mówi mi, że przekładanie itemow z moba do bp jest zajebiscie trudne to kojarzy mi się on z przeciętnym Amerykaninem, dla którego zaparzenie herbaty to nie lada wyczyn. Oczywiście lepiej jest pościć bota niż siedzieć całymi dniami przy grze, ale jeszcze lepszym rozwiązaniem było by spędzanie przy tibii ~3h dziennie na grze fair, co jeszcze parę lat temu było normom. imho cipsoft spóźnił się z tą cala akcja o dobre 4-5 lat zamiast wyplewić boty kiedy jeszcze nie były rozpowszechnione woleli modyfikować klienta przez co system pvp jest teraz zbliżony do contry rodem z pegazusa >.> |
Gdybym miał wysoki poziom (level), tak powyżej 200, to szczerze mówiąc, wolał bym być nazywany Boterem niż No-Liferem.
|
un-install tibia - tym którym ona tak niby zabiera czas.
|
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę przed kompem, boce knighta swego Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego Rada - masz swojego chara odpierd*l się od mojego Do każdego kto wyzywa boterów od ludzi bez zasad etc. :D |
Cytuj:
|
@up
Ten wysoki level o którym mówisz jest doprawdy niczym w porównaniu z mainem i czteroma subklasami na maksymalnym levelu 85 w Lineage, co niektórzy Koreańcy są w stanie uzyskać w niecały rok. U nas (na zachodzie) absolutni rekordziści nabijają JEDNĄ postacią 85 w rok. To się nazywa no-life. @topic Chciałbym zobaczyć w tym momencie minę tych wszystkich kretynów którzy to wieszczą, że "Tibia odpada, bo GMi odchodzą, to koniec!!!111oneone". Akcja, którą teraz przeprowadza CIPSoft najdobitniej świadczy, że jest na odwrót. Mają jak widać na tyle dobre zaplecze finansowe, żeby pozwolić sobie na pozbycie się tak wielkiej ilości graczy. Myślicie że czemu nie zrobili tego wcześniej? Ano właśnie.. zawsze chodzi o kasę ; ) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeszcze raz, dla przypomnienia - czy "bocisz" ma znaczenie dla zwykłego gracza, czemu? - zajmujesz/kradniesz expa - niesłusznie wychodzisz ponad poziom i motywujesz innych do używania botów - zajmując miejsce non stop grając, przyczyniasz się do tworzenia kolejek - na non-pvp ciężko cię zabić |
Cytuj:
NJ???? wiadomosc jest za krotka |
Dobra za 2-3 dni wszytko wróci do normy.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ogarnij sie koleś... Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze raz, dla przypomnienia - czy "bocisz" ma znaczenie dla zwykłego gracza, czemu? - zajmujesz/kradniesz expa - niesłusznie wychodzisz ponad poziom i motywujesz innych do używania botów - zajmując miejsce non stop grając, przyczyniasz się do tworzenia kolejek - na non-pvp ciężko cię zabić |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a myslalem ze jestem nietykalny haha :D
http://img204.imageshack.us/img204/8827/banrc2.jpg koniec tibi[*] :( |
Znakomicie! Oby tak dalej. Ktoś pisze, że to tylko gierka - jakoś niedawno usunięto konto 300 lvl+, który pacca kupował na pewno wiele razy i jeszcze nie raz by kupił. Nie rozumiem, czemu uważacie że Cip to chamy i prostaki dla których tylko kasa i kasa, tak trudno pojąć że oni też mają normalne uczucia jak każdy człowiek i dla nich to że ktoś boci też może być żenujące i nie zależy im aż tak bardzo, że stracą troszkę kaski? Naprawdę tak trudno to zrozumieć? A do tych co gadają jak to tibia podupada ... nie psuje się ona przez to co Cipsoft wprowadza do gry, ale przez wszelakie boty i prawie tylko i wyłącznie przez to! Kiedyś widząc 50 lvl w depo od razu ci przychodziło na myśl że koleś dość doświadczony, obecnie to nie wiesz czy to uczciwy gracz czy ktoś kogo bot nabijał all lvl na rotach ... jeśli ktoś chcę wbić w czeluściach laguny 150 lvl EK żeby potem tydzień pobawić się i przestać grać, ew. dalej bocić, niech spierdziela na ots'y! Tam może się poczuć pro elo master, niech nie przeszkadza graczom dla których ważny jest klimat i przyjemność płynąca z rozgrywki.
Up - i dobrze. 2UP - ma prawo kazać ci wypieprzać od tibi jeśli bocisz, bo to no legal i nie masz prawa w ten sposób grać. |
Cytuj:
z botowaniem w tibiii jest jak z cheatowaniem w cs'ie.. nie umiesz grać to łapiesz się za ***** |
Cytuj:
Kolejki wymyślone przez CIP po to aby pacc kupic pls? Może się zdziwisz ale na pvp mam 40lv byłby większy tylko tam dopiero łazi boterow (mówie o furorze). Listy ze resp zajęty na kilka dni. Fajne nie? Cytuj:
Bo mi się nie chce 2 raz tego samego pisać. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Takie życie. 3. Od tego jest stamina ? 4. Jest takie cos jak rzeczy do domku w sklepie meblowym po ktorym bot nie przechodzi. Kosztuje 1 sztuka 7 golda. 3x 7 = 21 golda i masz spokój bo koleś ma trapa i po 15min dostaje logouta (ten boter). Coś jeszcze ? |
Cytuj:
a nie "kiedyś" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem dobrze ,że zostali zbanowani bo i tak jak ja widzę jakiegoś bota to go trapuje i deda;)
|
Cytuj:
Ale moglbi ZAROBIĆ na botach, tak dobrze czytacie ZAROBIĆ 24h staminy za 2$ i co? polowy by kupila odrazu full stamine co by wyszlo 4,5$~~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |