![]() |
wszystko tu jest na mase brane
|
kalki to ty def flam xD?:baby::baby:X(
|
Cytuj:
|
zauważ notop ze wtedy bylo jeszcze pvp a jak ktos padl to sie liczyło a nie jak teraz
|
Jak to ded zal to niech powie jak ma na imie xD o i na czym przez niego zdedalem x2 w przeciagu 10 min
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znaczy sie wracamy do starego tematu czyli ortografi i interpunkcji. powiedz jeszcze cos ciekawego tylko pamietaj ze to forum o tibi a nie o jezyku polskim... @mmp~ ta tera to te dzieci by na taczkach wyjechaly w kosmos bez swoich hotkei i botow.P |
tylko po co mam mowic cokolwiek do takiego idioty jakim ty jestes? wyslawic sie nie potrafisz poprawnie, a co dopiero w jakakolwiek polemike z toba wejsc
|
Cytuj:
Idioto |
lafa pilkarz
|
Cytuj:
|
Łe jezu, przestańcie pierodlić głupoty...
Wiekszość co tu sie wypowiada, spina się a nie ma z tą wojną nic wspólnego. Pożyjemy, zobaczymy jak będzie... |
widze echo znowu po pizdzie -.-
|
haha shavenis doszedl do echo a widzialem filmik jak stal przy shopie z manasami ubrany na bialo zeby sie w oczy nie rzucal zasrusX(X(X(
|
rozne pogloski o shavenisie chodza po arcani.....
|
Cytuj:
|
Ma ktos filmik z akcji w nocy?
|
ja mam potem zarzuce ;d
|
dawaj ! XXD
|
Cytuj:
|
dajcie film
|
Istna wrzuc cama z akcji, btw Jacus krecil?
|
Cytuj:
Jacusia juz nie ma i mysle ,ze juz nigdy nie bedzie ... odszedl od nas . Cama wrzuce jak wroce z pracy okolo 16 :p |
Sua jezeli nie sprzedales chara to powiem tylko 1 ... zblazniles sie , ale rozumiem zapewne musiales dojsc do inter bo "rebeca nie moglaby expic"
|
Sua tez chce wygrac w koncu wojne ;dd
|
Cytuj:
|
film film szybko
|
@shavenis czy smoku 1 huj
ty gdy sie urodziles juz byles blaznem @ 2 czy 3 osoby up wrecz przeciwnie,mialem niejeden powod,fakt tutaj musze przeprosic niektore osoby szczegolnie galithara gdyz pwiedzialem mu ze bede neutralny (tak mialo byc) jednak wczoraj cos sie zmienilo co niestety przekonalo mnie nie do pomocy dptf lecz do niedopuszczenia do wladzy osob jak fenik,jego braciszek druid (co do fenika,gdyby nie ja i bellish,gdybysmy u dupy nieratowali z byle powodow pewnie dalej mialby 50 lvl i pisal "friend?" nic niemam ze dorobil sie lvl(na bocie ofc) kasy wladzy itp.ale czsami jak ktos dostaje zaduzo wladzy,przestaje myslec.szczegolnie pokazal to jego braciszek w 1 dzien wojny gdy bylem neutralny jak szybko mozna byc hunted takwiec jakby ktos chcial sie dowiedziec dokladnie wiecej powodow zawsze odpisze na prv ofc w normalnej rozmowie nie typu twoja stara... chcialem takze zaznaczyc ze byl tylko 1 powod dlaczego niechcialem byw w inter od poczatku.jednak mam nadzieje ze xoan jednak wybaczy mi i zrozumie mnie tak jak ja go. tak czy siak zdanie smokow i innych burakow nienteresuje mnie,(no mzoe nieliczac leszcza choc txt twoj jest smieszny lekko bo akurat ona jest zdania ze zle robie i mi spamuje:D) tak czy siak wielkie sorki dla galithara i xoana . a reszta niech sie toczy jak ma sie toczyc. |
cry me a river
Ale ten smokuu to mlody czy stary shavenis????!?!??~?!~!?~?@#!#!@#@#%$%%^&&*&*?^(*?( ?$@!#?!@#? |
dobra dobra, co nie zmienia faktu ze nadal nie mam filmu z wczoraj
|
Cytuj:
Jak to Jacus "ODESZET"? :( R.I.P ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bemo pysk zamknij
|
ja chce cama z wczoraj !
|