![]() |
Cfaniak
Cwaniak jak cwaniak z jednym się kojazy, niezbyt oryginalny nick, często spotykany... 5/10... |
@Vea: Brzmi troche z Elficka
4-5/10 @offtopic: Boze, ale powerposting @down: hmm hmm a jakby najpierw pierwszy post przeczytac? Tak trudno? |
Nie bede sie rozwodzil nad kazdym nickiem, tylko napisze ogolnie:
Nicki typu "sledz w smietanie" itp., ktore szalenie czesto mozna spotkac w okolicach Carlin oraz na rooku to u mnie 0/10 Nicki o budowie spolgloska samogloska spolgloska samogloska itd. np Deresefe, to czesto pozostalosc po starym systemie losowych imion - ktos zrobil chara i potem zalozyl konto takie jak imie postaci Sa ksywki, ktore ktos ma w realu i potem przechodza one do netu, nicki typu: "gruby" itp. Nicki z cyferkami - wskazuja na brak inwencji, gdy okazalo sie, ze dany nick jest zajety. Tak a propos mala anegdota: mam znajomego w necie, jego nick to Grenadier. Dlaczego taki dziwny? Pewnego razu zakladal konto pocztowe. Ma na imie Krzysztof, wiec zangielszczyl imie na Kriss i dodawal rozne liczby i cyfry: rok urodzenia, wiek, rózne inne magiczne kombinacje cyferek, ale za każdym razem okazywało się, że dany nick jest zajęty. Po kilkunastu próbach wkurzył się i napisal Grenadier. Ku jego zaskoczeniu nick okazal się wolny ;]. |
9/10
marred brzmi świetnie i kojarzy się ze świętami - marred christmas! |
SuPeRMAN... hmmmz ;d Koajrzy sie troche ze sperman ;d nie no j/k Ogolnie nick nie zabardzo orginalny, jak by z serialu "superman" ale latwy do zapamietania i charakterystyczny :) 8/10
|
Gewof - 8/10
Podobnie jak Dobo - krótki acz dokładny, a w dodatku tru ivul ;> |
Adaras- to On wpadl na ten pomysl, zeby na te forum przeniesc ta zabawe, ktora cieszy sie nieprawdopodobna popularnoscia :>
Nick Adaras natomiast kojarzy sie z adidasem. Jest rowniez w miare oryginalny. Daje 5/10. |
Musialem odpowiedziec! Sesaj otoz kojarzy mi sie ze slowem Ssaj ;d 8/10
|
@Kilka ostatnich postowiczów
Cfaniak - 5/10 - Mało orginalne, jakieś takie nie szczególne Vea - 6/10 - Jak już ktoś zauważył, nick brzmi elficko. Pasowało by do jakiejś oczytanej (przynajmniej w fantastyce) osoby, a jak jest, nie wiem, nie chce mi sie szukac postów ;). Wystawiając taką ocenę zakładam, że tak, ale jeśli nie, to 4/10, a jesli to jakaś analfabetka (bo sądząc z nicka zakładam, że osoba ta jest dziewczyną), to 1/10 ;) Adolphus Elbragol - 3/10 - nie lubie długich nicków, trudno zapamiętac takie i trudno zwracać się do kogoś w ten sposób. Po za tym pierwszy element jest jakoś tak krzwo łacinizowany (czy jak to tam nazwać), drugi zaś zupełnie nie pasuje do pierwszego marred : 7/10 - w miarę orginalny, krótki, nie mam zarzutów, choć nie jest jakiś niewiadomo jaki wspaniały. SuPeRMAN : 3/10 - niezbyt orginalny, sugeruje jakieś uwielbienie siebie, dziwne formatowanie Adaras : 7/10 - patrz : marred sesaj : 6/10 - patrz : marred, choć kojazy mi się z sensajem (czy jak to się pisze, ale wiadomo, o kogo chodzi), czy to dobrze? nie wiem, ale... Z góry zaznaczam, że u mnie oceny 10/10 raczej nie zobaczycie ;) |
MatKus
Mat(eusz)Kus(dalsza czesc nazwiska) - tak ja to widze :P
Przyjemny dla ucha :D 8/10 |
Lookost - 5/10 - mi tam o jedno "o" a dużo.
Matkus - 1/10 - ...nie!!! nie!!! to znaczy 10/10 naprawdę, miało być 10/10 przysięgam.. nie banuj plx!. oki koniec żartów. 8/10 wiem od czego to ale mi sięwybitnie kojarzy z "Matka" co nawet pasuje do funkcji jaką spełniasz na tibia.pl :) Vea - 8/10 - to naprawdę brzmi ajk elfickie imię a ja naprawdę lubię elfy ;) |
Hege, z jakims bogiem mi sie kojarzy ;] 7/10
|
She_devil - Nie lubie nicków z _ w środku, troche zagmatwany bo tłumacząc to by było ona diabeł? 5/10
Vea - Miłośnicy wiedźmina wiedzą o co chodzi ;) W pierwszym akcie w Mieczu przeznaczenia, poznajemy dość ciekawa osoba, która tak mówi o sobie i swej broni: „jestem Borch, zwany Trzy Kawki. A to moje dziewczęta, Tea i Vea. Tak je nazywam, bo na ich prawdziwych imionach można sobie język odgryźć. Obie, jak słusznie się domyśliłeś, są Zerrikankami." Reasumując: nick nie orginalny 4/10. Dobrze, że nie nazwałaś się Cindi :O |
Zaglada
+oryginalność
+miło się kojarzy -"polskawy" -brak "ł" 7.5/10 |
mejlun
+smieszny +kojarzy mi sie z zulem +latwy do zapamietania -dziwny do wymowienia 7/10 |
Cytuj:
@Topic Mejlun Nie przyjemnie kojarzy mi się z "menel". Ale za to oryginalny. Hmm 7/10 EDIT: Gokufan Kojarzy mi się z "Fan Goku" --> Dragon Ball --> lubię to : ) --> mało oryginalne --> ale na 8/10 zasługuje |
Thero... - nick pasuje do jakiegos bohatera z warcrafta III. Mysle, ze pasuje najbardziej do fantasy.
|
Rankor- fajne i oryginalne 8/10
Thero - też fajne ale mniej oryginalne 7/10 |
Japa 4/10 japa kojarzy mi sie z japom czlowieka ale moze byc i gdzies jeszce to slyszalem moze w filmie jakims
|
Khan
+krutki +latwy do zapamietania +pasuje do avarta -hmmm.... Ocena: 9,9/10 |
Cytuj:
@topic Lejiso Cichy = Lej sobie (albo Lej się ) Cicho :/ 3/10 |
Albert
Kojarzy mi si z albercikiem z Seksmisji :D 7/10 Tylko czemu duzymi ?? |
@Fanfi:
Dużymi bo dla jaj :D A Fanfi to mi się kojarzy z moim kumplem Fafikiem (nie pytajcie skąd taka xywa :P ) ogółem 6/10 |
Fanfi
Tak troszkę dziwnie brzmi... Nie wiem co on oznacza, próbowałam przestawiać literki ale też nic nie wyszło... ale jest taki inny :) 7/10 ALBERT Huh? Nie bardzo mi się podoba. Imię poprostu (wątpię, że twoje) dziwny. 4/10 @MatKus - Nie jestem analfabetką, a także nie lubuję się w fantastyce. Mój nick pochodzi od Anioła Ciemności z książki mało fantastycznej, chociaż z pewnymi powiązaniami. |
Vea
Vea-bardzo mi się podoba 8/10
Kojarzy mi się bardzo z tematyką elfów, fantasy. Doskonale oddaje klimat Tibii i tego forum. gratz pomysłu ;) |
Vea- Czuję bratnią, elfią duszę... ;)
Vea- +tak jakby elfickie +krótkie +łatwe -nie pasuje do avata -jednak od Anioła Ciemności... 'o_o Ocena: 8/10 Cytuj:
PS Dla niekumatych: Ja jestem elfem. :D Tacy szybcy? Gixafe- 5/10 +łatwe +krótkie -nieoryginalne -nie podoba mi się. |
@up
Shanhaevel chyba coś ci sie pomylilo. Patrz dokłądnie kogo opisujesz, by wydaje mi się, że to powinienem być ja ;P I znowu nie zostane opisany @down Gaixafe :| Gixafe jak już coś. A tak w ogóle nie wiem, co jest trudnego w wymówieniu słowa "gixafe" :P panie killer |
@Gixafe
Niby orginalne, ale jakby wziete z "Suggest name". Trudne do wymówienia. 4/10 |
Shanhaevel
Hmmm elf, kolejny brat. Wy tego pewnie nei wiecie ale ja też jestem z rodu elfickiego. Może to trochę kolidować ze znaczeniem słowa "Hegemon", od którego wywodzi się mój nick, ale zestawienie słów Hegemon i Elf chyba najlepiej może zobrazować kim chciałbym być :) wracając do oceny: + oryginalny +pomysłowy + kiedy już się uda go przeczytać to fajnie brzmi - długi troche - pierońsko trudny do przeczytania - może się mylę ale trochę słabo z elfem się kojarzy. 7/10 Gixafe + całkiem ciekawe + krótkie, zwięzłe i czytelne + kojarzy się z fantasy - chyba faktycznie pochodzi ze starego syntezatora imion ;) - mam wrażenie, że imie źle zapisano i poprawna forma to Gifaxe hehe 6.9/10 |
Hegemmon - 9/10
Kojarzy mi się z jakimś bogiem, ew. antycznym władcą. W dodatku łatwy do wymowy. |
@Hegemmon
Bo w sumie Shanhaevel to zdrobnienie od imienia Shantirel Galaerivel- "szczenię zrodzone w lesie cieni". Topic: Hegemmon- 8/10- Nieodparcie kojarzy mi się to ze skałą księżycową, nie pytajcie czemu, po prostu takie skojarzenie. +Fajny. Podoba mi się. +Łatwy. -to podwójne 'm' mnie czasami denerwuje. :D |
Shanhaevel
7/10 +oryginalny +podoba mi sie :) -zaje****ie trudny do wymowy i do napisania (musialem skopiowac) |
Evul Tibian
5/10 +Latwo przeczytac etc. -Nie za orginalne :P |
Zegenis:
Pełny głębi, pełny prostoty a jednak niezwykły nick, pełen różnych emocji a jednocześnie twardy i silny! A tak na poważnie, zły nie jest prawda? 7,5/10 |
Zegenis
kojarzy sie szczegolnie z rycerzem a wiec pasuje do avatarka ogolnie znosny nick ;] 7/10 -kagan (ek?) a moze sagan? :) jakos mi nie pasi chociaz z malej litery tak jak i moj nick 5/10 |
Nie ni widze że ten temat wzbudził zainteresowanie. Jush 20 stron O.o nice
5\10 karstag - hmm.. brzmi jak niemiecki dzień tygodnia :P ale tak twarde w wymowie i za to + |
Co po nazwisku to po pysku... mam na nazwisko Kuś :P
|
Cytuj:
|
Dr. Unknown
+Fajny skrót- Drunk- pijany :D +Nietrudny -Po 'Dr' nie pisze się kropki -Za dużo coś kolesi z przedrostkiem 'Dr' -Ludzie często zjadają trzecią 'n' Ogólnie: 7/10 |
Woooohoooo
Mineliście mnie X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |