![]() |
Cytuj:
|
To ze konkret tak gada,to nie znaczy ze tak jest.Gdybyś był aktywnym graczem na azurze,to byś wiedział, ze nie zalicza sie nawet do supporterow wanted.Przynajmniej narazie.Ale nie grasz,wiec luz,skad miales wiedziec
|
Cytuj:
Ja wczoraj widzialem jak Marjola abusowal Limehita pod dp na fibuli w edron |
Cytuj:
|
Cytuj:
myslisz ze sie CIebie boja??:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mówisz? A co powiesz na to: Averious Jun 17 2009, 00:50:39 CEST Killed at Level 129 by Kara Reis and by Konkret |
miss click ;/ Rzucil gfb pod dp i akurat averiOus wyszedl i padl ;/
|
Na mnie też missclicka razem z Tobą miał, nie? ;D
|
Limehit
Jun 17 2009, 11:28:42 CEST Killed at Level 179 by Marjola and by Lady Siwuszka WTF? |
Lol? Gz Fraga!
|
Padl kiks, aru, nejufevu. Camy sa na tibia.de
Misiek zapomnial o utamie no ale cóż - nareszcie Siwuszka się przydala do czegos. @Nosso Omagad, wróć do szafy : D |
Cytuj:
|
Akcja sie zaczela od deada Nejufevu ,ktorego poszedlem pztowac, ale ze niektorzy stwierdzili, iz nie zrobilem tego jak powinienem to przyszlo mi poniesc konsekwencje. :(
|
Cytuj:
|
psychodela psychdoeliczny styl
Dobry motyw z tą ścianą na ob. ;d Tzn. już w drodze na Mint. |
a co tam wogóle jest? to jakis quest czy cos bo chyba key'a nie mieli zeby tam wejsc ?
|
mniam mniam pyszne jagodzianki, mniam mniam..
prawie tak dobre jak ten numer ze ścianą |
Cytuj:
|
Skonczcie spamować tutaj...
|
fejoo, myslales o tym zeby zalozyc bloga? bys dawal rady noobom, jw. twoja wielkosc mnie oniesmiela
|
Cytuj:
|
Ehhh, żałosna to jest Twoja ortografia.
Czemu Xaviour, bity przez Patanou, strapowany przez nooby, wbił bana? :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przestancie pierdolic o niczym bo mi temat zamkna, a nie wiem czy zdarze zrobic nowy przed zolwiem :(
|
po ile u was chleb ? bo u mnie po 3,20 taki ładny bochenek
|
@ To the all ...
BLAblaBLa........ |
dobra... ded na rl wszyscy.
mozecie zamykac -.- |
Cytuj:
Faktycznie, dziś dzien przedni... |
Dzień dobry Panowie, gracze,.......................... chłopcy i napinacze.
Przejrzałem setki stron tego forum i w końcu się wypowiem. Los tragiczny spotkał Azurę po wypędzeniu szanownych Panów ze Szwecji, gwoździem do trumny było polegnięcie DoF-u.Odejście Sandry było conajmniej bolesne.Tylko został Homar i jego przyjaciele. ps. (pozdrawiam Homi). Najbardziej cenieni przezemnie ludzie, nie pod względem "grania" ,lecz pod względem bycia ludźmi.Aleksowi udało sie wytępić przez te lata większość ludzi,którzy sie szanowali i nie dawali mu na siebie wskoczyć.Toć, aż mnie w nerkach łupi jak widze średnio na pół roku wojnę "rodaków"(Tylko słabi nie są w stanie uniknąć konfliktu- tym kieruje się normalny człowiek, a nie .....zresztą nie ważne). śkończyły sie powody rasistowskie,finansowe,więc zaczęły się wprost "osiedlowe". Żal i przesada. ps. Marjan ogarnij to co Twoje chłopie. Emaryt Azury. Pozdrawiam ekipe DoFu, Steel Encl. |
@UP
Ty chyba dzis nie sikałeś chłopie :D |
Cytuj:
|
Jest nas o wielu mniej, niz wanted+ludzi bez ich venta, takze na ob moze wyjsc ktos glupi, a nie odwazny.. ;]
I jesli jestes takim wojownikiem, to zamiast sie produkowac na forum za noobem, napisal bys na kim grasz, i zajal w wojnie konkretne stanowisko? /Wójcik. |
Cytuj:
|
@fejoo123
Jesteś żałosny. /Sznycel Radarada |
jacki przerwa na tydzien
|
Czemu?
/Sznycel Radarada |
Cytuj:
|
Oglądnijcie sobie Krzyżaków, jakby Jagiełło wpierdolił się z ciężką jazdą na pole bitewne oddane przez niemców, to dziś byśmy po niemiecku być może mowili.
To samo tyczy się OB - zawsze chce ta strona, która ma większe szanse na wygraną, w danym momencie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |