![]() |
Ogłaszam wszem i obec, że pewn rookstayerka na valori (16lvl) posiada i jest gotów sprzedac owe cudo za 20k. Sama mi pokazywała na trade niestety nie miałem tylu pieniędzy, a także z wrażenia zapomnailem zrobic ss'a(wiem że inaczej mi nie uwieżycie), ale sprobuje ją gdzieś złapać i zrobie wtedy ss'a.
P.S. Myśle, że jest to dowód na to, że PS będzie spowrotem dostępny na rooku(o ile to prawda, że zablokowali jego lootowanie na rooku). A więc rookstayerzy do roboty może i wy zostaniecie szczęśliwymi posiadaczami tej cudownej broni 8o |
@up
I oczywiscie zapomniales nicku -----.----- |
@Boximus
Nie zrozumialem tego posta... Chcesz go sprzedac, a dalej piszesz, ze nie potrrzebujesz kasy? Czyzby za "rary"? A pozatym jak cie hackna jak masz PD to zabiora go, a jak nie bedziesz mial zabiora kase za jaka go sprzedales :] @Jacekkkk Podaj chociaz nick... Kolena afera o wymysl akiegos forumowicza bedzie... =] @Edit Szybszy... @Xeriluss, Jacekkkk Slowniczek PS = poison spider PD = poison dagger PA = poison arrow lub plate armor PC = platinum coins lub poison cave PK = player killer PL = poland, polska lub plate legs |
Cytuj:
o co tu chodzi w tym "PS"... nie P.S tylko PS dla niektórych...ludzi |
Z kad mam pamietac nick jesli nie zrobilem ss'a?? Napisalem tez ze bede probowal lapac te dziewczyne i dam ss'a. Wiezcie albo nie ale ta dziewczyna naprawde go posiada.:p
Dla tych co chyba mnie nie zrozumieli w poprzedniej wypowiedzi: P.S. znaczy post scriptum zas PS to poison dagger nie wiem czy to tak trudno zrozumiec zwlaszcza ze o Poison dagerze mowa w tym temacie i ten skrot byl juz uzywany wiele razy. |
Jesli nie znasz jej nicku to jak zamierzasz jej szukac?? po raz drugi -----.-----.
Kurde, z reszta szkoda czasu -.^ na gadanie z takimi... @down Ta... czekamy z niecierpliwoscia... -.^ |
Mysle za na rooku nie wiele jest osob, ktore maja poison daggera wystarczy na kanale trade na rooku napisac "buy pioson dagger" napewno odezwie sie spowrotem.
|
Odpowiedz:
Tak raz miałem Poison daggera ale go wywaliłem (Jeszcze niewiedziałem zabardzo jak sie gra w tibie) bo mi sie wygląd niepodobał ;P |
@up
A kto jest za tym, żeby banować takie osoby? Bo jestem w stanie uwierzyć nawet w taką bzdure, że ktoś wyszedł z nim na maina, ale napewno nie w to, że wywalił bo mu sie "nie podobał". Nie podoba ci sie że masz broń z wiekszą iloscia ataku? A może nie rozróżniasz która liczba jest większa i myślałeś, że to jest słabsze? Jeśli tak to przepraszam... a jeśli nie to... Nie będe dokańczał. |
Bylo juz mowione (na 90%) ale mowie:
Poison dagger na rooku nie moze poleciec tak samo jak np. stary bp sama leci tylko z orcow na of. -.- @Down Dzieki za poprawke z tym bp, za bardzo wczulem sie w update. A do tego vamp shielda nie bylem pewien :P Ale tych 2 wczesniejszych rzeczy 100% |
Cytuj:
|
@up
Ale niesadzisz? Ze lepiej jak odswieza stary temat niz zaklada nowy o takiej samej tresci? Poprostu: 1. Odswiezy stary temat - bedziesz na niego krzyczec bo archeolog. 2. Zalozy kolejny temat o tej samej tematyce - bedziesz na niego krzyczec, bo zalozyl temat ktory juz byl kiedys poruszany i niekorzysta z funkcji "szukaj". Pozdrawiam Darushu. |
Przypomniam tylko że to temat o Rooku a nie Mainlandzie więc zostawmy dyskusje o vamp shieldach itp.:)
P.S. Zgadzam sie z kilkoma osobami, gdybym ja miał PD na rooku to bym go nikomu nie pokazał ewentualnie sprzedał gdyż nie jestem rookaysterem.I nie sprzedawał bym go za :D 800 gp tylko stał bym do usranej śmierci (sry za wyrażenie) i czekał aż ktoś go kupi za porządne pieniądze.Tyle odemnie. Pozdrawiam |
coż... jakby to zręcznie powiedzieć... no więc:
z ciekawości wlazłem na tibia.pl i poczytałem o psn dagerze Poison Dagger Atak Obrona Waga 18 8 8.8 oz. Opis Trujący(poison) to on jest tylko z nazwy niestety. Nie zatruwa po trafieniu. Ładnie w domku wygląda. Rzadko używany do walki. Wypada z Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede z tego co się orientuje te potwory nie występuja na roku |
Cipsoft usunol z minotaura o ile sie orietuje to 2 update temu , kiedys niezwykle rzadko wypadalo...
|
Cytuj:
|
@up
Skąd ta pewność? |
Posion dagger jest na rooku na 100% jest i ktos go ma tylko niehce pokazać wiecie co by sie stało jakby ktos go pokazał?w minute by wiedzial o tym cały świat i gość by mial przerąbane bo ludzi by masowo robili postacie na jego świecie i kazdy by hciał zobaczyc PD wyobrażćie siebie w tej sytuacji jak ludzie ci niedają expic bo hcą zobaczyc PD
|
Cytuj:
lol niektorzy rookstayerzy zdobywajom 2 k w 1 dzien ;) ja np spendzilam na rooku 4 dni i nazbieralem te twoje 2 k ;) niektorzy potrafia ;) |
Co wy mowicie przeciez nie ma na rooku poison daggera?!! pisze wyraznie wypada z :Orc Warrior, Mummy, Warlock, Thalas, Dworc Fleshhunter, Dworc Voodoomaster, Centipede
gdzie widzicie minotaura??? |
*Patton
Bodajze 1-2 updaty temu wypadalo b. rzadko ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
*ulwi aladim Popracuj troszke nad ortografia, bo Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat do zamkniecia X( nie gadajmy o czyms czego nie ma !!!!X(X(X(X(
|
Cytuj:
|
@up
Podaj jedna osobe ktora pokaze nam pd na rooku. <koniec tematu> |
Cytuj:
Pozatym co to jest dla Rookstayera 100k? |
Mi z mino wypadł na meinie 2 razy przez 3 lata grania więc ktoś na pewno ma zobaczcie sobie w statystykach ile zabija się dziennie mino na serwerze podzielcie przez ok 250 i wyjdzie wam liczba zabitych mino na rocku :)
|
Pierdolicie hipolicie...
Nikt nigdy nie pokazał realnego dowodu na to, że PD istnieje na rooku. A nawet jeśli by ktoś miał ten bezcenny przedmiot, napewno by go nie opchnął wam ;) |
Ja pamiętam jak kiedyś jeszcze byłem noobem i przechodzenie rooka zajmowało mi 1 tydzień (chyba każdy tak miał na początku? :p ) to widziałem PD na rooku, zdaje się, że na harmonii. I jeszcze pamiętam jak na tibia.pl przy opisie minosa pisało "Poison Dagger (niezwykle rzadko)" chociaż może to było "(bardzo rzadko)"... Zresztą nie ważne. Ważne jest to że PD był na Rooku. A teraz to nie wiem, może jacyś starzy rookstayerzy go posiadają albo CIPy go po prostu skasowały i odebrały każdemu kto go posiadał...
|
Cytuj:
Czyli opierając się na twoim dowodzie: jakąś rzecz, którą się szuka na powiedzmy na mainie. Jeżeli nikt jej nie ma to znaczy, że jest niedostępna? Rozumiem. Myślcie tak dalej, a wysoko zajdziemy. Cytuj:
|
Nie mówię, że to musi być prawda, że ktoś zobaczył kiedyś poison daggera na Rooku, ale postawie sie w tej samej sytuacji; loguje się pierwszy raz do gry i ktoś powiedzmy w trade room wykłada na stół ten oto mieczyk/nóż. Jako żółtodziób kto z nas zrobiłby zdjęcie tej sytuacji, nie znając praktycznie żadnej broni i występowania potworków na Rookgaardzie? Sądzę, że raczej nikt, należy jeszcze brać pod uwagę to, że trzeba na to trafić ;]
|
Cytuj:
|
ten temat ciagnie sie latami . pamietam jak zaczynalem grac w tibie to napisalem ze nikt nie ma PD na rooku. przez nastepne 3 lata nic sie nie zmienilo procz tego ze kolejne nooby/newbie zaczynajace grac w tibie uslyszeli o PD i pisza ciekawe posty typu "widzialem ale myslalem ze kazdy to ma" czy "mialem ale wywalilem bo byl brzydki" .nara
|
Cytuj:
Żeby nie było, nie mówię, że ci nie wierze. |
Pd nie wypada z mino (według tibia.pl) więc noobki zamknijcie papy że widzieliście go na rooku -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Byłem jeszcze noobem i nie wiedziałem, że to coś takiego super extra. 2. Nawet gdybym wiedział, że to jest super extra to nie zrobiłbym ss chyba, że sam bym go zdobył. Tak samo teraz robię z MLW- jak ja zdobyłem to ss zrobiłem, ale jak kto inny pokazuje to na to leję ;) |
Naprawde myślicie że jak ktoś by go miał, to by nikomu o tym nie powiedział?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |