![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: Chyba, że to też zabronione? ._. To może niech jeszcze premiera aresztują ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
aa i cos z tematu o ultrasach. tam napisales ze u nas jest male miasteczko i szybko sie rozchodzi. Przyznam Ci tu racje , jak u nas cos sie stanie to zaraz o tym wszyscy wiedza. |
Albertus wszystkie Twoje posty wywołują usmiech na mojej twarzy :D:D. W rl tez taki bajkopisarz jestes? :)
|
Jak byłem z kumplami na mieście to też policja sprawdzała nam telefony. Generalnie dialog wyglądał tak:
Kumpel - Skoro panowie chcą nas przeszukać to chyba dostaniemy jakiś papierek, potwierdzenie? Policjant - Możemy pojechać na komisariat, tam dostaniecie papierek, albo przeszukamy was tutaj. Dlatego yebaci polcujie :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mozecie se nie wierzyc , mi na tym nie zalezy. Poprostu ja wiem dla siebie jaka jest policja.
|
Cytuj:
|
Poznał boga przy piwie
|
Cytuj:
Jeszcze inna sprawa, co do madnatow. Kiedys na kacu okolo 10 rano wyszlismy z 2 kolegami i poszlismy na REDSA! siedlismy na boisku zmarnowani, nic nie robilismy piwo dopiero co otwarte, nawet chyba lyka nie wzialem, patrzymy Policja jedzie, zatrzymali sie przed brama od boiska, odrazu dodam ze w okolicy nie bylo nikogo, zreszta co komu moglo to przeszkadzac. Policjanci zawolali "podejdzcie tutaj, a bedzie mniej". Podeszlismy, bo w sumie juz nie ten wiek zeby uciekac i oczywiscie skonczylo sie staniem 30 minut kolo kabaryny i 100 zl na glowe. Dla porownania czasen wieczorami, jak na boisku siedzialo 20 osob i wszyscy pili alkohol i troche halasowali, gdy przejezdzala kabaryna na przeciwko(boisko jest wzdluz drogi) to zamiast podejsc i wlepic mandaty albo chociaz poprosic o pojscie gdzies indziej, samochod przyspieszal i tyle ich bylo widac. Te przyklady pokazuja tchorzostwo i hamstwo policjantow, oczywiscie nie wszystkich, ale mysle, ze wiekszosci. Nawet jesli wsrod tych 8miu byli jacys porzadni, to i tak ulegaja presji wiekszosci, wiec nic nie robiac, staja sie tacy sami. Dodam jeszcze, ze ja szczerze mowiac do Policji nic nie mam, ale jednak z ponad polowa ktora sie spotkalem, nie chcialbym sie wiecej spotkac i nie mam na mysli oficjalnie, po prostu nie chcialbym miec takich znajomych. |
Najbezpieczniej jest zgrywać głupiego jasia i przyznać im rację, bo o to chodzi, ale według mnie nie można dawać się zeszmacić, pytać o numer odznaki, który podać musi policjant bo jest to jego identywfikaror. Jak chcą jechać na posterunek to proszę bardzo, walić skargi na wszystkich, nagrywać telefonami wszystko, później publikować. Na forum TVN 24 jest już temat, gdzie można umieszczać takie nagrania, zdjęcia.
Niech nie myślą, że zawsze będą bezkarni! |
Skd nienawiść do policji ?
Z tąd: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=203141&page=39 :( @up Masz rację, większość PP (Panów Policjanterów) mocna jest w grupie (tj. 8 na 1 wrzucali), a jak jest już z 20 to uciekają gdzie tonfy rosną. |
Albo te ich mądre odpowiedzi:
-A za co zostaje spisany? -Nie pyskuj tylko podaj imię ojca. :| Takiemu tylko w ryja dać, to się może w końcu nauczy, ale za dużo przypału .. Oni na meczach mogą tłuc pałami ile wlezie, o tym co sie dzieje w drodze powrotnej nie wspomne ... |
Co do meczy to jeżeli prewencja trzyma szyk a idioci, bo inaczej nazwać się tego nie da lecą na nich, a potem płaczą, że policja ich pobiła to jest żałosne.
Po co robić zadymy na stadionach i wszystko niszczyć, takich hooliganów to nie żałuję. Chcą się bić niech idą na ring, albo sobie zrobią gdzieś daleko ustawkę, bo jeżeli dewastacja to dobra zabawa to nie wiem jaka może być lepsza. |
Ej a czemu wy tak przeżywacie z tym spisywaniem. Spiszę was i tyle wszyscy mają wyjebane na ten jego notatniczek. Mnie już wielokrotnie spisywała policja i jakoś nic się nie dzieje z powodu jedenastu biografi na mój temat w tej jego trylogii -.- oni mają w dupie za co spisują. nie mówie że wszyscy są tacy ale większość spisuje tylko po to żeby dostawać punkty za to jaki to on jest pracowity. Nie mam nic do policji tylko do dzielnicowych tyle na ten temat.
|
Policjanci mają dzienną normę do wyrobienia jeżeli chodzi o spisywanie ludzi. To taka formalność, żeby np. złapać osoby poszukiwane czy ludzi z kradzionymi telefonami. A powód że akurat spisali Ciebie a nie kogoś innego? Miałeś pecha, ale spisanie nie boli.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Rap jest robiony po to, żeby go sprzedawać. A kupią gówniarze, którzy znajdą sobie w twórcach autorytety. Twórcy autorytetami zostaną gdy gdy zaciekawią gówniarzy, a że gówniarzy interesują narkotyki, alkohol, seks i przemoc to jest najlepszy pomysł na rap. Może kiedyś miało to coś wspólnego z gangsterką, ale teraz wszystko jest nastawione na grupy docelowe. Jak ktoś tworzy coś ambitnego to na 90% się na tym nie dorobi majątku. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gordorczyk i gumcajs
To mnie ku*wa rozwaliliście… Jak komuś się lepiej powodzi to nie może mieć swojego zdania w tej sprawie? Gratz muski :P Btw. Żeby nie było, że jestem „łże-elitą” i się wypowiadam w temacie – no więc nie jestem z „elity”, a każdy kto jest z Jelcza-Laskowic (miejscowości w której mieszkam) zna dzielnice „fabryczną” w której mieszkam, zgadnijcie dlaczego ją znają? Podpowiem, że nie dlatego że mieszka tutaj elita miasta xP |
Siedzicie w tych liceach i nic nie wiecie o życiu. Ja dostałem tonfą w łeb i dzięki temu doświadczeniu jestem prawie wszechwiedzący.
@Andrew To była ironia. Pozdro i poćwicz =D |
Cytuj:
|
Wychodzi na to, że trzeba być kryminalistą z patologicznej rodziny żeby mieć kłopoty z policją? Dziwne. Przecież srają się podobno do wszystkich, bez względu na to czy coś zrobił czy też nie.
|
Cytuj:
PS. Od teraz mogą pisać tutaj tylko ci, którzy dostali wpierdol od policji (oczywiście za niewinność!). |
Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli ktoś wolał siedzieć na podwórku niż w szkole to świadczy o tylko o nim, a to, że się ktoś nie uczył i czepia się tych którzy ciężko na swój sukces zapracowali to lekka przeginka. Co do pojęcia, kto nie poznał życia. Jak dla mnie życia nie poznał ktoś kogo ulica wychowała, bo to nie życie tylko syf. Życie zaczyna się od pewnego poziomu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Boże, a ja myślałem że mam zjebane życie... Teraz widzę, że żyję w Utopii! |
Lol, sfinks nie przesadzasz trochę? xd Nigdy nie spotkałem się z czymś takim w moim LO. Przynajmniej nie na taką skalę.
|
U mnie tak jest, bo to tzw. jedno z "lepszych" w mieście. Czy ktoś kto odmawia sobie przyjemności, trzyma jakiś poziom? Asceza chyba wyszła z mody jakoś razem ze średniowieczem, ale co ja tam wiem.
@down W moim tak jest. Może wpływ cieków wodnych? ... |
Cytuj:
@up W moim było zupełnie przeciwnie... A kiepską szkołą to ono nie było. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest to tym smieszniejsze, ze te dresiki to zazwyczaj przepite, wychudzone chlopaczki o wadze 50-60kg, ktorzy silowni w zyciu na oczy nie widzieli. Ale coz, wygodniej jest nie reagowac i narzekac w internecie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszędzie tak jest nie tylko w szkole, tyle, że z grupy takie osoby możesz wykluczyć, a ze szkoły nie. Sam chodziłem do jednego z najlepszych liceum w moim mieście i jakoś ten okres wspominam świetnie, dużo melanży i ogólnie niezłą atmosfera, ale jak przyszedł jakiś burak i kozaczył co to nie on no to nie miał poważania w grupie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |