Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   'Dziewczęta' (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=222218)

Shanhaevel 13-10-2009 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665135)
Morderstwo jest dobre gdy służy dobremu celowi , zły cel = złe morderstwo. :D

Słowo 'morderstwo' samo w sobie ma wysoce negatywny wydźwięk. To tak jakbyś mówił 'martwy trup'.

Albertus 13-10-2009 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2665567)
Tak wyskoczę z pierwszego piętra jak superman. Fakt, nie dodałem że widziałem to przez okno.

Zresztą nie miałbym co zrobić. Takie gówniary albo by we mnie zaczęły rzucać, albo do starych by poleciały że im coś robię. Takie pokolenie...

co do pierwszego to dodałbym pewien komentarz , ale to zbędne bo i tak powiesz ze bajeczki ;D ale mam na to świadków + papiery ze szpitala.

a co do drugiego to masz racje , nie dość ze ty byś dostał kamieniem to jeszcze by się poskarżyły dla rodziców ze na nie napadłeś...

(tu zaznaczam haczyk ze tak było by w przypadku gdy jesteś w dużym mieście i mało kto cie zna , lub jesteś zwykłym cichym chłopakiem którego tez mało kto zna)

Rzyttofrajer 13-10-2009 15:02

Ta lepiej patrzec i nic nie robic
wystarczy zebys krzyknol i prawdopodobnie by uciekly przynajmniej bys probowal no ale po co nie wkoncu co mnie to obchodzi

Albertus 13-10-2009 15:05

nie mowie ze nie trzeba pomoc , tylko mowie jakby się ta pomoc skończyła w takim przypadku. Ja osobiście chyba bym pomógł zależy oczywiście od sytuacji i ludzi którzy biorą w tym udział.

CytrynowySorbet 13-10-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2665593)
Ta lepiej patrzec i nic nie robic
wystarczy zebys krzyknol i prawdopodobnie by uciekly przynajmniej bys probowal no ale po co nie wkoncu co mnie to obchodzi

Ale czy ty nie rozumiesz, że to nie o to chodzi, że mi się nie chciało. To nie trwało cały wieczór, ot przechodziły sobie i rzuciły w niego w ruchu. Zanim bym wyszedł czy chociaż okno otworzył to by ich nie było.

Rzyttofrajer 13-10-2009 15:12

Ale pomysl nawet gdyby oberwal albo by go zwyzwaly czy cokolwiek a moglby uratowac czlowieka i chodziaz probowac mu pomoc. Mam nadzieje ze naprawde bys mu pomogl i tym samym udowodnil tym "inteligentnym" ludziom ze mimo tych historii z kasztanami i innego tego typu gownami w ktore dales sie wciagnac jestes lepszy od nich

Cytuj:

Ale czy ty nie rozumiesz, że to nie o to chodzi, że mi się nie chciało. To nie trwało cały wieczór, ot przechodziły sobie i rzuciły w niego w ruchu. Zanim bym wyszedł czy chociaż okno otworzył to by ich nie było.
Z poczatku nie rozumialem ale wytlumaczyles mi i w takim razie masz racje moja kulpa za co przepraszam jezeli Cie urazilem naprawde

Lechista 13-10-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2665536)
ciekawi mnie jak zareagowales czy cokolwiek zrobiles zeby mu pomoc
bo jesli nic to wiele sie od nich nie roznisz

A teraz zadaj sobie pytanie(ale sobie) czy ty byś pomógł??
Myślmy logicznie to nie ma sensu bo albo by dostał kamieniem w okno albo nic by to nie podziałało. Skoro rzucają smieciami w ludzi to wszystko jest możliwe

Beh0lder 13-10-2009 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665597)
nie mowie ze nie trzeba pomoc , tylko mowie jakby się ta pomoc skończyła w takim przypadku. Ja osobiście chyba bym pomógł zależy oczywiście od sytuacji i ludzi którzy biorą w tym udział.

Aww czyli gdyby np. katowali jakiegoś żula (albo kogoś innego ) twoi koledzy byś nic nie zrobił? ;o

Rzyttofrajer 13-10-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2665878)
A teraz zadaj sobie pytanie(ale sobie) czy ty byś pomógł??
Myślmy logicznie to nie ma sensu bo albo by dostał kamieniem w okno albo nic by to nie podziałało. Skoro rzucają smieciami w ludzi to wszystko jest możliwe

No i jak ma wygladac polskie spoleczenstwo skoro zyja wsrod nas takie osoby
kazdy martwi sie o swoja dupe nikt nie pomoze za darmo nie daj Bog jakby mial na tym stracic
TAK POMOGLBYM

Albertus 13-10-2009 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2665891)
Aww czyli gdyby np. katowali jakiegoś żula (albo kogoś innego ) twoi koledzy byś nic nie zrobił? ;o

akurat tu ci powiem ze wiekszosc moich kolegów szanuje żuli tak samo jak ja , są to ludzie z którymi można porozmawiać i często to robimy (my przy wódeczce/winku a oni przy błękicie) Paru żulom pomogłem wstać z chodnika i położyłem ich w krzaki żeby policja nie widziała. Ogólnie pomagam ludziom na ulicy. Raz wolałem karetkę bo kobieta przy mnie zasłabła , ogólnie staram się nie być obojętny no chyba ze ktoś mi podpadł - wtedy z czysta przyjemnością będę patrzył jak go katują/umiera.

W tym temacie to akurat mogę się pochwalić.

PS. Wątpię czy moje koledzy katowali by niewinna osobę , jak tak to pewnie by już nie byli mymi kolegami , a jak by się komuś należało to jeszcze bym pomógł.

Luka$ek 13-10-2009 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665597)

Ale bzdury chłopie klepiesz...

Pisałeś wcześniej że "Nie taki kozaczek pierwszak stoisz w kolejce w sklepiku i się wepchnie przed ciebie"
Jeżeli się przed ciebie wpycha,to widzi że jesteś lamusem i nic mu nie zrobisz taka prawda mi ani jeden pierwszak się nie wepchał nigdy a jest wiele kozaczków,jeżeli kiedyś mi się ktoś wepchał z trzeciej klasy to potrafiłem wywalczyć swoje,widocznie jesteś postrzegany za lamusa.
Cześć

Albertus 13-10-2009 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka$ek (Post 2665955)
Ale bzdury chłopie klepiesz...

Pisałeś wcześniej że "Nie taki kozaczek pierwszak stoisz w kolejce w sklepiku i się wepchnie przed ciebie"
Jeżeli się przed ciebie wpycha,to widzi że jesteś lamusem i nic mu nie zrobisz taka prawda mi ani jeden pierwszak się nie wepchał nigdy a jest wiele kozaczków,jeżeli kiedyś mi się ktoś wepchał z trzeciej klasy to potrafiłem wywalczyć swoje,widocznie jesteś postrzegany za lamusa.
Cześć

jak by się wepchną to by dostał po ryju , a teraz takie roczniki się porobiły ze się niczego nie boja... i nie maja tego respektu.

wtedy mówiłem ogólnie i powiedziałem jak się skończyła dla pierwszaka taka przygoda z mym kolega... ja natomiast jak kupowałem coś w sklepiku to czekałem na lekcje bo na przerwie bym musiał wszystkiego oddawać (a jak ktoś z nas coś ma to reszta się rzuca i mu zabiera ;D)

dla przykładu dziś na lekcji kolega jadł kanapkę i się odwrócił trzymając ja ręka w gorze to ja ja ogryzłem on ja zabrał na druga stronę i z pełna gęba coś gada w tym czasie drugi ugryzł z drugiej strony ;D i pól kanapki nie ma ;*

kanapka i tak była zabrana dla kolesia który codziennie ma ich dużo (i tak dobrze wygląda ;D )

zresztą tamten temat był już skończony , widać ze bardzo chciałeś sprowokować bo weszło się na ludzi waszego typu ;D gratuluje ! Hahahah ale debil ;D

Serious Sam 13-10-2009 22:23

Ale, że dziewczyny? To się w głowie nie mieści ; /

Albertus 13-10-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2665976)
Ale, że dziewczyny? To się w głowie nie mieści ; /

wiele osób mówi ze teraz to dziewczyny gorsze od chłopaków ;D .

Nawet u nas takie powiedzenie jest ze jak komus sie dziecko rodzi to mu mowia

Lepiej w domu 6 Złodziejów niż 1 Kur...
------------- (synowie)-----(córka)

Lechista 13-10-2009 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2665924)
No i jak ma wygladac polskie spoleczenstwo skoro zyja wsrod nas takie osoby
kazdy martwi sie o swoja dupe nikt nie pomoze za darmo nie daj Bog jakby mial na tym stracic
TAK POMOGLBYM

Rozumiem, ze moze i jestes szlachetny, ale mnie obchodzi bardziej własna dupa niż jakiegoś żula. Nie pomógłbym akurat w takiej sytuacji i nie wstydze się tego.

Beh0lder 14-10-2009 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665971)

dla przykładu dziś na lekcji kolega jadł kanapkę i się odwrócił trzymając ja ręka w gorze to ja ja ogryzłem on ja zabrał na druga stronę i z pełna gęba coś gada w tym czasie drugi ugryzł z drugiej strony ;D i pól kanapki nie ma ;*

Prawie jak w Afryce... n/c albo to kolejna durna opowiastka albo masz tam u siebie zbiorowisko marginesów społecznych / nienażartych dzieci

Albertus 14-10-2009 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2666083)
Prawie jak w Afryce... n/c albo to kolejna durna opowiastka albo masz tam u siebie zbiorowisko marginesów społecznych / nienażartych dzieci

co w tym dziwnego? zawsze ktoś coś je to z 10 osób krzyczy "daj ciupa" czy coś i się rzucają na niego... A jak otwierali nowy sklep przy szkole i były rożne degustacje to na każdej przerwie łaziliśmy i wracaliśmy z pełnymi rekami kawałków szynek czy innymi produktami spożywczymi :D A ostatnio wpadliśmy w paru do dyra ja go zagadałem paru zasłoniło a 2 ładowało ciasta z jego biurka do plecaka ;D cala przerwę jedliśmy ;p

domin3x 14-10-2009 00:53

masz powody do dumy, srsly

sphinx123 14-10-2009 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2666085)
A jak otwierali nowy sklep przy szkole i były rożne degustacje to na każdej przerwie łaziliśmy i wracaliśmy z pełnymi rekami kawałków szynek czy innymi produktami spożywczymi :D A ostatnio wpadliśmy w paru do dyra ja go zagadałem paru zasłoniło a 2 ładowało ciasta z jego biurka do plecaka ;D cala przerwę jedliśmy ;p

Nienawidzę takiego czegoś, Polska.

Beh0lder 14-10-2009 12:40

Cytuj:

co w tym dziwnego?

To , że takie zachowanie jest zrozumiałe w przypadku kogoś głodującego..

Gelt 14-10-2009 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2665971)

Tak się rodzi sepsa.

Hovvner 14-10-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2666246)
Tak się rodzi sepsa.

Coś mało Ciebie ostatnio na tym forum ._.

Albo przez ten nowy avatar wogóle Ciebie nie widać

Argen 14-10-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2666096)

Ku-Wa, kolejny pajac. Oczywiście nigdzie indziej nie ma sępów, tylko w Polsce. Ja pierdziele, wy jesteście zdrowo powaleni.

Serious Sam 14-10-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2666096)

Głupoty waść gadasz.

Rzyttofrajer 14-10-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2666411)
Głupoty waść gadasz.

ja tez nienawidze polskiego kraju

Serious Sam 14-10-2009 18:25

A co mnie to obchodzi? Zawsze możesz wyjechać z Polski.

X-Zero 14-10-2009 18:48

Cytuj:

co w tym dziwnego? zawsze ktoś coś je to z 10 osób krzyczy "daj ciupa" czy coś i się rzucają na niego

Ale na pewno nie na kanapkę... Przynajmniej u mnie tak nigdy nie było, żeby mi odgryźli kanapki kawałek ( co innego jak się kilka razy dzieliłem... ).
Cytuj:

Tak się rodzi sepsa.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus
PRAKTYKA JEST 100 RAZY BARDZIEJ CENNA NIŻ TEORIA

hmm?

@topic,ajużraczejofftopic:
U mnie tylko raz jedna dziewczyna dostała w 'twarz' od starszej za nic. A tak to nic nie słyszałem, ale kilka* lat minęło odkąd byłem w klasie najmłodszych ( ewentualnie najgłupszych ) w szkole zwanej gimnazjum...

* - aż trzy ;(

Rzyttofrajer 14-10-2009 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2666465)
A co mnie to obchodzi? Zawsze możesz wyjechać z Polski.

to nie wmawiaj mi ze to jest glupota a wyjechac JESZCZE nie moge bo jestem zalezny od rodzicow

Albertus 14-10-2009 20:48

Miedzy innymi dlatego poszedłem do zawodówki żeby wreszcie matka wyjechała do Białegostoku a ja będę se sam rozporządzał w mieszkaniu ;D (jeszcze 1,5 roku :* )

dokształcić się będę mógł później ,zaocznie.

sphinx123 14-10-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2666388)
Ku-Wa, kolejny pajac. Oczywiście nigdzie indziej nie ma sępów, tylko w Polsce. Ja pierdziele, wy jesteście zdrowo powaleni.

Żyję stereotypami jak całe społeczeństwo, to chyba nic złego :/

MiXer 15-10-2009 23:08

Albertus inność jest ogólnie tępiona, ale taka inność jak twoja patologia która nie przejawia się u w szkole przeciętnego usera w tym temacie tak jak w twoim otoczeniu no to już coś innego.
U nas nie było kocenia ani gnębienia 2 lata temu gdy ja chodziłem. Sam nie koce ani nie zaczepiam zbytnio nie zaobserwowałem również niczego takiego a wiedz, że jestem dość zaangażowany w "życie" naszej szkoły, może czasem się pośmieje z jakiegoś typka, nikogo nie pobiłem, może szturchnięcia. Sam nie byłem obiektem zaczepek, no może raz jak o rok starszy "szkolny cwaniaczek" przysadził się do mnie jak to kozaczek. Bójki dotychczas od września nie było żadnej no a drobne zaczepki to dość normalna rzecz.

Beh0lder 16-10-2009 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2666520)
to nie wmawiaj mi ze to jest glupota a wyjechac JESZCZE nie moge bo jestem zalezny od rodzicow

Ucieknij z chaty , poczekaj do swiat , przebierz sie za mikolaja i napadnij na bank (szansa , że cie złapią 0,00000000001%) , przejdz przez ukrainska granice potem na ruska , zaciagnij sie do mafii i niech ci zalatwia wyjazd do ameryki a tam ... przebierz sie za mikolaja i napadnij na bank ! ;d Swietny plan.
btw. tak polska jest gópja ... :swe:
br rox
Cytuj:

Tylko tu mamy jp >.> , tak jeb***ch polityków , łamanie wszystkich praw jakie się da (no rosja nas przesciga , polacy do boju ! ;d) , tylu zlodzieji co zakoszą nawet torebki foliowe , ludzi co rzucaja sie na jedzenie jakby ich starzy glodzili , zalujacych na wszystko co się da. Wymieniac mozna jeszcze baaaardzo dlugo.

@down
sila argumentów ;d !

Argen 16-10-2009 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2667439)
Tylko tu mamy jp >.> , tak jeb***ch polityków , łamanie wszystkich praw jakie się da (no rosja nas przesciga , polacy do boju ! ;d) , tylu zlodzieji co zakoszą nawet torebki foliowe , ludzi co rzucaja sie na jedzenie jakby ich starzy glodzili , zalujacych na wszystko co się da. Wymieniac mozna jeszcze baaaardzo dlugo.

No dobra, przekonałeś mnie. pOLSKA śmierdzi buu, ża,l że się tu urodziłem. Lol

/irony

Lasooch 16-10-2009 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2667441)
No dobra, przekonałeś mnie. pOLSKA śmierdzi buu, ża,l że się tu urodziłem. Lol

/irony

J*bać Polskę na 100%!!!!111 Chyba nie trzeba zaznaczać, że to ironia?

Albertus 16-10-2009 15:24

ciekawi mnie dlaczego takie posty tak u kolegi Up. nie są nagradzane warnami , a jakbym napisał

J..bac Arabów czy inne cholerstwo to bym na 100 % warna dostał.

Moze mi to jakiś MODERATOR wyjaśnić?

MiXer 16-10-2009 15:42

Cytuj:

co w tym dziwnego? zawsze ktoś coś je to z 10 osób krzyczy "daj ciupa" czy coś i się rzucają na niego... A jak otwierali nowy sklep przy szkole i były rożne degustacje to na każdej przerwie łaziliśmy i wracaliśmy z pełnymi rekami kawałków szynek czy innymi produktami spożywczymi :D A ostatnio wpadliśmy w paru do dyra ja go zagadałem paru zasłoniło a 2 ładowało ciasta z jego biurka do plecaka ;D cala przerwę jedliśmy ;p

Co w tym dziwnego??. Jak tak głodujecie to zgłoście się do dyrektora po darmowe obiady. A zagrywki typu "ktoś coś je i zlatujecie się do niego jak muchy do gówna" to zachowanie na poziomie podstawówki, 3 czy tam 2 gimnazjum nie wiem jak tak chodzisz to ludzie patrzą wtedy z politowaniem i myślą, jak te dzieci musza głodować

Shanhaevel 16-10-2009 15:45

@Albertus
Sarkazm. Google it.

@ontop
Nigdy nie czułem potrzeby, by kogokolwiek gnębić tylko ze względu na jego wiek czy bycie nowym. To zalatuje wojskiem, a w falę nie zamierzam się bawić...

Albertus 16-10-2009 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiXer (Post 2667608)
Co w tym dziwnego??. Jak tak głodujecie to zgłoście się do dyrektora po darmowe obiady. A zagrywki typu "ktoś coś je i zlatujecie się do niego jak muchy do gówna" to zachowanie na poziomie podstawówki, 3 czy tam 2 gimnazjum nie wiem jak tak chodzisz to ludzie patrzą wtedy z politowaniem i myślą, jak te dzieci musza głodować

wiesz raz była taka akcja ze nauczycielka jadła jogurt na lekcji a ja z kolega się na niego gapiliśmy i męczyliśmy żeby obstawiła to się wkur. i dala kasę i kazała kupić 3 , dla mnie dla kolegi i dla siebie ;D ahahhahaha Normalnie mam co jeść , ale to co zdobyte lepiej smakuje. I nawet jak jestem najedzony itp. to uwielbiam zdobywać :D

Lasooch 16-10-2009 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2667591)
ciekawi mnie dlaczego takie posty tak u kolegi Up. nie są nagradzane warnami , a jakbym napisał

J..bac Arabów czy inne cholerstwo to bym na 100 % warna dostał.

Moze mi to jakiś MODERATOR wyjaśnić?

Bo z mojego posta ironia i sarkazm się WYLEWAJĄ, a tY jesteś rasistą i mówisz poważnie.

sphinx123 16-10-2009 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2667645)
Normalnie mam co jeść , ale to co zdobyte lepiej smakuje. I nawet jak jestem najedzony itp. to uwielbiam zdobywać :D

Patologia, konsumpcjonizm desu </3

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04.