![]() |
I tak robię nową postac ; ]
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=175391 rozumie ktoś coś z tego ? : / wszyscy mówią, że dobry build, tyle, że ja z niego rozumiem tylko jak rozdawac skille... Jest tam w ogóle napisane jak rozdac początkowe punkty? Dobra, coś załapałem. Teraz tak : Level 1 (Rogue) Feat: (Selected) Dodge Level 2 (Ranger) Feat: (Favored Enemy) Favored Enemy: Undead Level 3 (Ranger) Feat: (Selected) Weapon FInesse Level 4 (Ranger) Level 5 (Ranger) O co chodzi z levelem 4 i 5? Wybrac co się podoba czy jak? Autor builda napisał tylko level i klasę >< ehh. nie pisze też jak rozdac skille przy robieniu postaci od 0. Taki trochę z dupy ten poradnik ... |
@UP
Nie tylko ty nie rozumiesz :P |
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=12250
To ten, którym ja się kierowałem, ale wbrew wszelkim prawom bardziej mi się opłaca bić great swordem, więc coś jest nie tak. Chyba zrobię czystego rouga z jedną bronią (brak kar z twf). |
Ja chrzanie build :D Probuje sam cos stworzyc . Jak cos nie wyjdzie mowie sie trudno.
|
Arcan - żeby miec weapon fineesee muszę byc rangerem czy mogę to miec jako rog?
|
Właśnie nie wiem, możliwe, że potrzebujesz rangera. Okaże się dopiero na 2 lvlu :/
|
Zrobilem sobie z ciekawosci nowa postac, nazywa sie Zeonidas -ranger
|
na jakiej to sie edycji opiera?
|
Ktoś z Was w to jeszcze gra?
Bo do tej pory tylko Arcan'a i Erverse online widziałem. |
Cytuj:
Cytuj:
Btw. czy ktoś jeszcze poza mną, zastanawiał się, dlaczego w queście Sacrifices (jeszcze na Korthos Island) pojawia się opcjonalne zadanie zabicia maga szkieleta, chociaż nigdzie go tam nie ma? Dopiero dzisiaj na to wpadłem... Ukryty tekst:
|
Ghernie ja gram :) Ale widzisz jak ja online to zas nikt inny :D a ja nie lubie grac sam
A gdzie mozna kupic to plate +2 i np longsword +2 ? |
W dzielnicy targowej w Stormreach odpowiedni NPC sprzedają itemy +2, ale ceny wahają się między 5,000-10,000 sztuk złota.
Dużo łatwiej i taniej trafić na jakąś fajną licytację (czasem nawet zdarzają się takie itemy poniżej 2,000 gp każdy) lub kupić od graczy. |
Ok :) a jak juz kupuje to jesli ma ona jakies magiczne wlasciwosci to co dla paladyna moze byc przydatne ?
Edit@ Wlasnie zobaczylem ceny na aukcjach i uzmyslowilem sobie jak malo mam kasy xD. Rothes gdzie ty zarobiles na takie eq :> ? |
No ja gram ale i tak chyba już z Korthos wszyscy wypad zrobili co? A poradników nie rozumiem bo są średnio językiem dla laika pisane i nie wiem co się dzieje, a nie chcę postaci sobie zepsuć ;p
|
Ja gram dalej tylko zmieniłem postać z barbariana na fightera nick napisze poźniej
Co do Barba obczaiłem wszystkie możliwosci potem doszłem do tego ze featy i enchamenty zle rozdane pogadalem z kilkoma graczami dostalem bardzo fajne advice i tak o to zrobiłem fightera z wiekszym dps i hp jakby porównac 4lvl barb z 4lvl fighter :> Pzdr |
Ale cisza :) CO tam ?
|
Gurwa - Bard :cup:
Ktoś jeszcze jest na tej początkowej wyspie? Jakby co, jutro zagram trochę dłużej. |
Chyba juz nikt nie gra ;p
|
Ja gram i mam się dobrze na mojej drodze ku rasie drowów - 150 favoru. ;p
|
Ja chce juz 4 lvl i wkoncu jakies spelle ;) bo nudno tak aby swordem lac ;p
--- Kropaofc dodał 3 minut i 43 sekund później --- Edit@ Zalogowalem sie wlasnie i niikogo nie ma ;( |
Ja będę grał, obecnie albo mam jakiś trening/cw w cs, albo po prostu nie mam czasu.
|
Eee, co jest, wszyscy się już wykruszyli? A niegłupia to jest gra...
|
Ymh gdzie da sie sprawdzić ile ma się favoru ? :D
btw. beznadziejna gra jeszcze nie widzialem zadnego koxa w swiecacej sie zbroi jak choinka ^^ :( |
Up
Pasek w lewym górnym rogu, kliknąc w któreś okienko, najechac na pasek favoru i się wyświetli @gra taa.... ja chyba sobię odpuszczę. Gra jest jakaś dziwnie zbugowana, nie mogłem nawet pograc z bratem bo nawzajem siebie nie widzieliśmy i to w sumie nie 1 raz taka sytuacja. Jeśli to nawet nie bug, to anyway nie podoba mi się to. |
Cytuj:
Nie widzieliscie siebie w miescie czy gdzie? /// argh nie moge przejsc jakiegos glupiego questa z ukladanka... grrrrrrrrrr @edit omg nie przeczytalem opisu... @edit2 nie zaliczylo mi questu ... juz po raz 3 jaaa pieerdoleeeeeee aaaaa |
Cytuj:
Jeśli rzecz miała miejsce na Korthos to musisz wiedzieć, że są dwie wersje tej mapy - śnieżna i słoneczna. Każdy, kto chociaż raz opuścił Korthos ma dostęp tylko do słonecznej, nowi gracze startują zaś w zimowej wersji. Ostatnio sporo gram z bratem - obydwoje klerykami (on na stałe, ja zbieram na drowa ;p) - 5 lvl 230 favoru. |
@Up
Jesteś online? Nikogo nie ma :F |
Buuu gdzie sprawdzic ilosc favora ;(?
|
@Up
Poszukaj na obudowie komputera wyłącznika. Gdy znajdziesz, przytrzymaj go dopóki ekran nie zrobi się czarny i nigdy więcej nie wciskaj. Powinno pomóc. |
Ta gra jest fajna ale ciezko mi sie w nia gra ;/ Jakos tak laze caly czas i macham tym swordem aby. Fajnie w party jest jak sie znajdzie kogos na dluzej a tak to tak jakos bez ikry mi sie gra ;/ Nie ogarniam tej gry czuje taka nie wiedze. Ciezko sie troche polapac tak jak bylo wspomniane, trzeba miec juz jakies doswiadczenie bo malo jest polskich konkretnych poradnikow do DD online .
|
Tracę wiarę w ludzki rozum, oj tracę.A może to ja taki zajebisty?
Jishmael van Neun - Ranger Już bym paszoł z Korthos, ale jeszcze trochę się zejdzie ze ściąganiem(huh, "trochę" - czas to jednak pojęcie względne). |
@Up
Każdy z nas już to przechodził... Cytuj:
|
No spieszylem sie z tym postem :)
|
Ja niestety po formacie, brak ddo. W najbliższym czasie nie zamierzam ściągać.
|
Mi się nie chce już w to grać bo... Ta gra jest zbyt czasochłonna. Jest klimatyczna i w ogóle, więc na pewno wrócę do niej jak będzie jakiś dłuższy okres wolnego od szkoły.
|
@Topic
Niestety, do tej gry potrzeba dość zgranego Teamu. Jeśli brak takowego, zawsze można zastąpić go obcokrajowcami. Problem w tym, że to nie zawsze jest to samo... @Down Ta . . . |
Cytuj:
|
Salvin Ghanar:
http://img691.imageshack.us/img691/5404/karpaty.jpg Wiem ,że Imię zalatuje troche od elfa ale jakoś tak wyszło bo planowałem kogos innego:P Festival event sie zaczoł jak dobrze kojarze bo dawno niegrałem a miał być 30th ^.^ Pozdro&Grac |
Moj nick
GruePL Wiem glupi ale Grue zajete a DarkGrue mi sie przejadlo : ) |
Chyba juz nikt nie gra xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |