![]() |
Ech.. o wszelkich grach gadamy albo w RPG, albo w Elite Players. Leader sie jeszcze pojawia, tak więc poczekać - i się jest w grupie. Dziwię sie, czemu to jeszcze istnieje:S
|
1. Gran Turismo (seria) - POLYPHONY DIGITAL
2. Shenmue II (najpiękniejsza gra ever) 3. GTA: San Andreas - ROCKSTAR GAMES 4. Burnout Revenge - EA/CRITERION 5. seria PES/WE/ISS - KONAMI 6. Metropolis Street Racer - BIZARRE 7. WRC II Extreme - EVOLUTION STUDIO (colin sux!) 8. The Getaway - TEAM SOHO |
1. NFS MW
2. GTA VC, SA, 3 3. TIBERIAN SUN 4. WOW 5. GOTHIC I & II 6. AoE III 7. TIBIA 8. KULKI <lol2> |
1.TIBIA
2.Baldurs Gate 1,2 3.Age of Empires 4.Heroes 5.Gta San Andreas - NFS MW. |
1) StarCraft (UMS, Top vs Bottom, multiplayer:) )
2) Commandos (2,3) 3) Heroes (3,5) 4) Tibia 5) Gta:SA 6) Fifa 06 7) NBA 06 8) Warcraft III |
1.Tibia...
2.Counter-Strike 3.Warcraft 1.2.3(Nie WoW) 4.Pokemony(Saphire.Rubby):D 5.Prehistoryk(1 Only) 6.Stronghold-(Dobrze napisałem?) 7.Larry 7 8.Anno 1602:baby: |
1-Age of empires(seria)
2-Jedi Academy 3-Civilization 3 4-GTA vice city i San 5-Gorky 17 6-Runescape Tibia nie jest ani w setce !!!:evul: |
1 - BG2
2 - KOTOR2 3 - ET 4 - Civ4 5 - Warcraft 3 6 - Gothic 2 7 - SC Deluxe 8 - FIFA 06 (za multi) |
1 Commandos 2 (Najlepsza gra w jaka gralem ;))
2Tibia (Rlz) 3 Stronghold (;]) 4 Gta Vc 5 Wolfenstein Et 6 Hitman (all czesci) 7 Fifa (05,06) 8 www.wp.pl (Poker Online r0x haha :P ) |
1)Rome:total war(czekam na medieval II!)
2)Stronghold Crusader 3)Morrowind (oblivion nie ruszy :( ) 4)Homeworld(1,cataclysm,2) 5)BoŚ2 6)THUG II ( załatwiam AW :p) 7)... Tibia :] 8)hmm. Soldat? :S |
A tam.
1. Beyond Good & Evil (po prostu rox..) 2. Rayman 3 (OMG.. dialogi wymiatają^^) 3. Warcraft III (add sth?;p) 4. Heroes of Might & Magic III (zdecydowanie najlepsza z sagi) Hm.. a jakby zrobić pozostalą czwórkę.. (tu kolejnosc przypadkowa) 5. Zeus: Pan Olimpu (też imo wybija sie ponad serie.. a może dlatego, że ją najpierw dostalem?) 6. Worms World Party(j/w, ale najpierw miałem W2;p) Kurde.. i nie wiem co dalej dać.. RollerCoaster Tycoon 2? GhostMaster? Disciples2? Soldat? Warioland 4? Pokemony?(xD ale serio.. serial etc. sux, but gRPG[GameboyRPG lol] rox;]) Dino Island? Jazz?(<< and < gry mego dzieciństwa). Anyway, coś z tych. |
1: HoMM 3 :}
2: Fallout Tactics (no to jest super CRPG musisz zagrac :D) 3: C&C (razem z dodatkiem "Zero Hour") 4: Warcraft III (komu dupe skopac!?) 5: MoHAA (moze stera ale jest super :]) 6: Twierdza Krzyżowiec (Yeah good) 7: Z: Steel Soldiers (moze malo znana ale to moj pierwszy RTS i od niego zaczela sie moja milosc do strategi kazdego rodzaju :DD) 8: Ice Wind Dale I i II (chyba tak sie to pisze, moj ulubiony cRPG :]) 9: Cunter-Strike (nie ma to jak lebszoty :]) 10: Twierdza (Tak samo jak Krzyżowiec, ale nie ma potyczki i spadlo na nizsze miejsca :D) |
Kolejność chronologiczna (wg platform też)
1 <- Boże ile nocy nieprzespanych, ile harvesterów wciągnietych pod piaski tego to nikt nie spamięta. 2 <- Boski tryb podzielonego ekranu, kumpel przynosił myszkę i jazda, kilkutygodniowe potyczki to była normalka. 3 <- Ta gra to było mistrzostwo świata, miałem polską wersję językową na amige i mogłem w to grać calutki tydzień z przerwą tylko na sen 4 <- Najlepszy NF jakikiedykolwiek uwidział światło dzienne, i to koniecznie w wersji PSX nie PC. 5 <- Kiedy miałem tę grę, 6-7 lat temu, bałem się w to grać po zmroku i samemu w domu. 6 <- Mistrz osiedla do was mówi, wspaniałe rozwiązanie podnoszące rozdzielczość obrazu, zero ściemniania czysta walka. 7 <- Super wymiatająca plansza HANGAR, wspaniałe rozwiązania. Następne części to już przerost formu nad treścią. 8 <- Tego nie trzeba chyba nikomu przedstawiać. Najpopularniejszy RTS wszechczasów. 9 <- Gra wciąga jak narkotyk; idziesz, wsłuch.ujesz się, słyszysz ciche stąpnięcie, tratatatata, patrzysz jak zza pudła ospale, ociągając się wypada ciało przeciwnika, spoglądasz dalej, widzisz ładunek wybuchowy, szybki klik c3 (dla niegrających "Need backup!"), szukasz schronienia, grasz w ciągłym skupieniu. Cud miód i orzeszki . :) |
1.Tibia (cipsoft)
2.Enter the matrix (chyba EA) 3.Heroes 3 (zapomnialem) 4.Cs (sierra) 5.Sof 1,2 (raven soft chyba) 6.Fifa 98,99,2000,2001,2002,2002 world cup (ea) 7.Warcraft 3 (blizzard) 8.THPS 3 (neversoft) @down: thx |
Cytuj:
|
1. Tibia
2. WoW 3. Heroes of Might and Magic III 4. GTA: III/VC/SA 5. Counter-Strike 6. Black & White 7. Gothic I/II 8. inny shit... :o |
1.GTA SA (R*)
2.GTA VC (R*) 3.GTA 3 (R*) 4.GTA 2 (R*) 5.GTA (R*) 6.GTA London (R*) 7.NFS MW (EA) 8.NFS Ungerground 2 (EA) Było by jeszcze na tej liście GTA LCS, ale nie mam PSP ani PS2 i nie mialem szansy w to zagrać :/ |
1.The Settlers III
2.Gta SA 3.THPS 2 4.Chrome 5.Cs 6.Max Payn (nie wiem jak to sie pisze) 7.Return To Castle Wolferstine 8.CoD |
1. Planescape Torment
2. Baldur's Gate II 3. Baldur's Gate I 4. Shogun: Total War 5. Medieval: Total War 6. Rome: Total War 7. Day of Defeat 8. Gothic I |
1. Heroes of Might and Magic III(3DO)
2. Starcraft(Blizzard) 3. Quake(Id) 4. Neverhood(Microsoft?) 5. Ballance(?!) 6. Soldat(M.M.) 7. Mortal Kombat 2(Midway) 8. Soldier of Fortune(?) Nie jest to moja OSTATECZNA lista ul. gier, takie mi w tej chwili przyszły do głowy... |
1. Counter-Strike 1.6
2. Diablo II 3. Need For Speed Most Wanted 4. Pro Evolution Soccer 5 5. Empire Earth 2 6. Imperial Glory 7. Rome Total War 8. SHogun Total War Duzo gier mi sie podoba ale te jakos najbardziej wpadly mi w oko ;p |
no to ja cos tez wpisze:
1)Red Alert 2 Westwooda ( moja pierwsza strategia) 2)Fallout 2 (1 jakos za krotka) Interplay 3)Warcraft 3 Blizzarda 4)Cywilizacja 2 5)Heros III 3DO 6)Codname:Panzers I i II (II krotsza znowu :( ) CDV 7)Fallout Tactics Interplay 8)Silent Storm (polaczenie RPG ze strategia turowa ) i Jak Rozpetalem II Wojne Swiatowa ( za humor) P.S do ra 2 szukam z kim grac bo komputer to za malo ,ale racja teraz wiekszosc nowych gier lub seqele sa krotsze lub gorsze to spojrzcie na heros IV dla mnie jest slaba i nie miala tego klimatu co w III ,a Codname ma krotsza kampanie .ehhhh tak to juz jest chca miec kase i nie robia tzw. gier dla sztuki |
1. Starcraft: Brood War
2. World of Warcraft 3. Elder Scrolls: Oblivion 4. Thief I 5. Diablo 6. Warcraft3 7. Rainbow6 8. Quake3 dalej: HoMM3, Civilization, Sid Meier's Alpha Centauri i pare innych. edit: ee tam, co wy wiecie o Starcrafcie :> |
1. Tibia
2. UT 3. UT2k5 4. NFS:MW 5. KOTORI i II 6. Jedi Knight: Jedi Academy 7. Warcraft (wszystkie części) 8. GTA:SA A poza tym nieśmiertelne Icy tower :D AvP, MAfia... |
1. Diablo II -- pierwsza gra dla ktorej poswieciłem się kupnem nowej karty graf. xD
2. Gothic ( 1 i 2) 3.Starcraft: Brood War 4.Lord of the rings the battle for middle earth ( 1, bo 2 skiepszczona :P ) 5. Black & white 2 6. Deluxe ski jump xD \m/ 7. SOLDAT 8. Half life 1 i 2 + counter strike ( miałem oryginał ale sprzedałem... dziś tego żałuje ;\ ) |
Kolejność przypadkowa.
Diablo I,II Morrowind Warlords BattleCry II Red Alert,Red Alert Redalation, RA II WarCraft II,III Tekken II,III,IV Mortal Kombat (All) Horrory na PSX (Typu Resident Evil (All) Parasite Eve (all) SIlent Hill (all)) <Niektóre z powyższych tytułów ukazały się także na PC ale nie są takie fajne> |
1. Gothic 2 i dodatek
2. Call of Duty 2 3. HOMM 3 i dodatki 4. Max Payne 5. Fallout 1 i 2 6. Prince of Persia: Dwa Trony 7. Need for Speed : Most Wandet 8. Aliens Vs Predator 2 |
Kolejność nie ma dla mnie znaczenia. Jeśli, któryś z podanych tytułów zasługuje na miano serii to tak też jest.
- Half-Life - Gran Turismo - International Superstar Soccer - Civilization - Baldur's Gate - Tekken - Colonization - Heroes of Might and Magic - Metal Gear Solid Oraz wiele innych tytułów, które to nie przyszły mi w pierwszej kolejności do głowy. |
kichakichakicha
|
1. StarCraft: Brood War (Blizzard rox!!)
2. World of Warcraft (Blizzard) 3. WarCraft II: Battle.net Edition (Blizzard) 4. Gothic I i II (zdecydować się nie mogłem) (Pirahna Bytes) 5. Diablo II: Lord of Destruction (Blizzard) 6. WarCraft III: The Frozen Throne (Blizzard) 7. Age of Empires II: The Conqueros (Microsoft) 8. Heretic (Raven), C&C Tiberian Dawn (Westwood), Doom II (ID), Settlers III: Quest of the Amazons (Blue Byte); (tak naprawdę to gry w które grałem jak byłem "mały" i stawiam je na równi z powyższymi grami) Tibii nie zamieściłem w tej liście bo zdecydować się na miejsce się nie mogłem, ale by była na pozycji 5-7. |
1. Star Wars Empire At War(lucasarts)
2. Rome Total War(activision) 3. Call of Duty(activision) 4. Star Wars Jedi Knight Jedi Academy(lucasarts) 5. Heroes III(3DO) 6. CnC Tyberian Sun(westwood) 7. TES III Morrowind(ubisoft) 8. Star Wars x-wing alliance(lucasarts) |
1. WarCraft 3: Frozen Throne (w szczegolnosci battle.net)
2. Heroes of Might and Magic 3: Armagedons Blade 3. Colin Mcrae Rally 2 4. Fifa 98 5. Diablo 2: Lord of Destruction 6. Fifa 2000 (world cup) To jedyne gry ktore tak naprawde mi sie spodobaly. |
1.WarCraft 3 - battle.net
2.Call of Duty: United Offensive 3.Counter Striker - 1.6 4.Lineage 2. 5.Tibia 6.Unreal Tournament. 7.FIFA 2006 8.Need For Speed: Most Wanted no i tyle ;] |
1. Heroes of Might and Magic V (Ubisoft)
2. SimCity 4 + SimCity 4 Godziny Szczytu (EA Games) 3. Wolfenstein Enemy Territory (Splay(?) Damage(coś takiego)) 4. Battlefield 1942 (EA Games) 5. The Sims 2 + dodatki (EA Games) 6. Earth 2160 (Reality Pump) 7. Age of Empires 3 (Ubisoft) 8. Twierdza (Firefly Studios) |
1.) Rome: Total War
2.) Rome: Total War. Barbarian Invasion 3.)Gorky 02: Aurora Watching 4.)Need for Speed: Most Wanted 5.)Twierdza 2 Deluxe 6.)The Sims 2 + dodatki 7.)Empire Earth 2 8.)Rally Championship 9.)Tibia 10.)Tony Hawk Pro Skater's 4 |
kolejnosc przypadkowa :)
- Warcrafty - Diablo 2 - The Neverhood - Baldur's Gate - Heroes of Might and Magic III - Fallouty - GTA:SA - Deadhunt bylo jeszcze pare naprawdę fajnych gier w jakie gralem ale te jakoś tak najbardziej mi zapadly w pamięc :) |
no to teraz ja
1)- Tibia 2)- The Punisher 3)- Might And Magic 8 4)- Mafia 5)- F.E.A.R 6)- DOOM 3 7)-GOTHIC 2 8)- CS ...I wszystkie przygodówki i RPG. |
|
1. Sacred + Plus + Podziemia (Ascaron Enternaiment)
2. Dark Cloud 2/Darc Chronicle (SCEE) 3. Tomb Raider - Legend (Crystal Dynamics) 4. Soul Callibur III 5. Sims 2 + Dodatki 6. Guild Wars + Factions 7. - 998. Inne moje ulubione gry (głównie RTS, RPG, MMORPG, Strategie) 999. - xxxx. Tibia i inne badziewia :baby: |
Moje the best (obecnie)
to tyle |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |