![]() |
na początku kiedy gry miały wpisy w HAJGSKORZE max 3 litery tedy tak K bo Kuba dobra było K ale co dalej? (w stworzonych przez autorów wynikach bylo chyba PAX czy cos w tym stylu) Tak więc dołożyłem to ax i mi wyszło KAX
dlugo używałem samego kax ale 2-3 lata temu jakoś mi się tak zdrobniło ;p w obecnej chwili mówią na mnie kax kaxu kaxiorek :p |
Paput - w "Głupim i głupszym" była papuga która posiadała głowę przyklejoną na taśmę, a wabiła się "Paputek".
A Sir Shopek - szop - takie zwierzę, 'h' zamiast 'z' z racji ładniejszego wyglądu. |
Przypatrzcie się uważnie, Vyohman = Wiochmen :p
|
Moj nick byc moze oznacza imie elfa. Nick powstal, gdy nie mialem pomyslu na nick druida ;p. Pomysl lekko zaczerpniety z "Silmariliona".
|
Ancient od nicku w tibii, 900 nie wiem czemu ;d
|
Kup.Se.Musk - ironia
Elite Yakoob - Elite nie wiem skąd, a Yakoob od imienia Jakub. |
Inspiracją do wymyślenia mojego nicka była gra Diablo (1sza część) był tam przeklęty rycerz Lachdanan no ale mi nie pasiło i przerobiłem...i możecie w googlach sprawdzić to orginał jest :P (te odnośniki do amorion.pl to moja postać :D)
|
Śmieszny ten temat troche no bo wezmy taki nick jak... Ciasteczko Babci Halinki... czy chociaż Mateusz Dragon Wielki. Czy mają jakieś ukryte znaczenie? Raczej wątpie;P.
Ale tak to Elioth od amerykańskiej raperki Missy Elliott, Easso to od ea sports online dzieki niemu mozesz grac w turniejach organizowanych przez ea sports <drugie ,,s" to tak GRATIS;) |
Largen (od large [wielki]) czasami dodaje Vandal :D
|
Re:
Nyksus...nie wiem skąd się wzięło, fajnie, dziecinnie brzmi :)
|
BO MI SIĘ PODOBA :D
<666znakuf> |
Mój Nick
Axel - poniewaz podoba mi się taka xywka lub imię a angel to anioł posta wolna i czysta :) B)
|
Nic szczególnego...
Christoph, bo tak mam na imię, tyle, że w polskiej wersji językowej, a fani Rammstein pewnie zauważą, że w avie mam perkusiste R+, Christoph'a "Doom" Schneidera, mojego idola i imiennika :p (tez gralem na perce :P) |
postac z tibii
|
a mój nic nie oznacza. a gupi jest tak sam z siebie
|
nazwisko :)
|
Dani od Danio taki serek który jest metodą na głoda. A 4 i 1 dodałem bo jakoś ciekawiej wygląda
|
A tak skądś \o/, czasami dodaje przedrostki takie jak Moon [księżyc] co w połączeniu daje blask księżyca, lub [i], tak jak np. iPod; o
|
Puii - Wytwór, który powstał z zamiłowania do krótkich ników, braku pomysłu oraz ogromnej ignorancji w stosunku do tibii.
|
Od pewnego anime w którym głównym bohaterem był Noraldin ale nie podobało mi się to przerobiłem...
|
mój nick wziął się od tego że gdy zacząłem grać w tibię myślałem że będę taki proo mistrz, itd.
|
Moj sie wzial od nazwiska xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |