![]() |
JA expie na mino guardach i na cycach, ostatnio bylem tez na fibuli i amazon camp.
|
ja najbardziej lubie expić na ghulach i skeletonaw w towerze. szybko, komfortowo i duży loot.
|
Hmmmmm.....
Ja sobie trenuje palkiem na cycach a expie na dskach , leaderkach , riderkach ale najczsciej na dragach ale czasami uh idzie ;/
Orix Deavin Paladino Julera lvl 22 skills:71/63 mlvl:12 |
Najczęściej zakładam moją lance i jazda do cyclopolis :) , albo guardy.
Ewentualnie dragi w venore albo scaraby na ankh. |
Ja najczenściej solo expie na amzonkachi valkiriah, czyli w amazon camp :]
|
A ja skromny sorek na 37 lv, expie samotnie w tombach koło Ankh, czyli: skeletony, ghoule, stalkery, scaraby, beho, crypt shamblery, a jeżeli chce się z tamtąd wyrwać to np. dragi, dwarf guardy... :D Ale nie radze zajmować mi respa :evul:
|
tomby ank - vampy, bb shamblery ghoule ds'y itp...
guardy kazo - a jak myslicie ? :P scraby ank - ^^^^^^^^^^^ pall |
Tomby - Ankr (vampires, mummies, shamblers, bonebeasts) & Dragon Lair - (dragons, dragon lords)
|
Cyclopolis/Guards/Scarabs
|
DS , Fire devil
SORC/15 LVL/29 MLVL |
Ja najczęściej z hmmów chodze na cyce albo huntery (zabawa na stopniach)
|
No ja przeważnie chodze na roty(palkiem) ze spirami.Skille idą, loot tez niezły i exp leci ;)
|
Vampy,crypt szamba,scaraby mumie itp itd.Btw ankh rulez :P
|
ja najbardziej bubie sie bic palkiem na mino guardach, nie polecam :P cienki loot najlepsze co mi wypadlo to wędka :cup:
|
Soldki, Roty na Daramie, Mino na Daramie szczegulnie -2lv. i -3lv. fajna sieczka :D
Narazie nie mam h.skilli. i h.lv. więc nie planuje nic innego ale do końca miesiąca powinienem mieć coś około 70/70 więc Guardy, of :P |
Knight - Soldy,Guard'y,Slim'y
Sorc - Roty Pall - Hellgate ( DS , Ghul'e , Skeletony , Beho ) Tylko po co to komu wiedzieć ? |
Ostatnio mi się znudziło expienie ale normalnie bez lagów to PoH a w nim: all orki które tam występują cyclopy, mino guardy, archery, i inne paści które podejdą :P
A gdy mam lagi to blisko jest amazon camp :) |
Ja expuje ostatnio w amazon camp na valkiriach i azamoznkach , a przedtem expilem na ghulu i soldkach a teraz expie nigdzie bo mnie hakli ;(
|
Ja jak mam pacc to lece na cyklopolis lub na Vampy kolo ankrahmun tylko ze szybko uhy schodza :D . A jak niemam pacca to lece skilowac :D lub na guardy jak niemam lagów to lece na orc fortez :p
|
Aj expie na dwarf quardach ^^
........................................... Nick: Rilo Quin Gildia Four Six Nine Ranga w gildi: Nucleus Tytuł: Me Rox level:34 Skils:72/56:/ mlvl:14 (23%)do 15mlvl Frend: You know if you are! |
matko amazonki bo bardzo dobry exp na 20-27lv potem juz guardy przecierz ja expleml na amazonkach i val~wymaga to np 3 bp hmm (jestem druidem)z bp uh bo wal zawsze pojezdzaja i kilka gfb aha chdopzilem od mniejszego obozu na wiekszy potem na taki bardzo maly i na goblin quest te 7 lev nabilem w 12 dni:)
|
Slimy.... w Kazo :)
|
Beho koło kazz
|
mmm, teraz gram knightem 26 lvl 70/68 i expie na ghulach, sliimach i umarlakach;), tak dla sporty zeby se poblokwowac i z hmmow postrzelac to sie z kumplem palkiem na Orc land i fortece wybieramy, od czasu do czasu jakis dragonek, jak CYce nie zajete to tez na cyckach expie ;)
|
No cóż.... ja mam dopiero 10 lvl, więc nie śmiejcie się, że trenuję na walkyriach....
i na wild warriorach ;) Na prkach już mi się nie opłaca :] |
^^
Ja aktualnie expie na guardach.Serdecznie polecam dla sorców.Ja robie tam około 25k/h.
|
Ja najczesciej expie na elf fortress.Mi sie tam podoba na moim lvl'u 8k expa w godzine to duzo.Tylko ze ida 2 bp hmm bp gfb i kilka uh'ow.
|
najczesciej chodze na Behemoty ale juz na demonach bylem^^:D
|
Oiij
Ja to najczesciej na Elf Forcess chociarz niesam z qmplem knightem bo ja drut 21lvl 32mlvl
Albo jak mam duzo hmm i uhow to sam na Orc Land a tak z broni to na dwarfach :P 8o |
oto miejsca:
-wszelakie amazonki i valkirie, -zamek ab'dendriel, -ghostland, -kopalnie dwarfów |
najczęściej expie na cyclopach, dwarf guardach i na demon skeletach
|
Knightem expiłem na dwarfach soldierach i guardach, drutem expie na rotach na darashii :p .
|
Od jakis 2-3 miesiecy nie bije nic innego po za salatą.
|
Obecnie najczesciej expuje na rotach i dwarfach w kopalniach obok Kazo i w ghostlandzie na ghoulach i skorpionach. Gdy te expowiska sa przepelnione ide na Folde na roty, orki, orki spearmany i slimy
|
ja expuje na potworach, ewentualnie na stworach lub zwierzakach jakiś
ps. keidyy ten temat był założnony?? |
gdy mam pacc: scaraby
gdy mam facc: wszelkie rodzaje minosow 55 elite. |
Bez sensu.. ten temat ciągnie sie rok, ma tylko 20 stron, i kolejny bezsensowny temat, typu "na czym, co znalazłeś, co zgubiłeś, co miałeś, ile masz" itp.. jak ja nie lubie takich po***anych tematów.. [przepraszam za offtopic i przekleństwo, ale musiałem w końcu to powiedzieć :P ] TO TYLKO DURNE TEMATY DO NABIJANIA POSTÓW.. dziwię się że ludzie się w to bawią..
|
Ej, nikt ci czytac tego nie kazal, i tak przy okazji sam sobie posta nabiles.
|
Ja swoim palkiem (12lv skille 40/42) chodze na cyce, roty, minosy...
Knightem (24lv skille 60/67cienkie wiem nie czepiajcie sie) na cyce, monki, warriory, scouty... :baby: :baby: :baby: :baby: |
Fajnie expic jak sie ma bright sworda <lol>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |