![]() |
Cytuj:
tylko jak ma walczyc swoim fire swordem :D (ktory wczesniej nie byl fire :F) |
Dobree tylko że trochu krótki ale to już nie moja sprawa ile ma trwać jedna częśc :] .
|
Mi się baaaardzo podoba :)
Fabuła: 9/10 Wykonanie: 10/10 B) |
ajj.Jedna czaszka go zabila?Byl jakis newb czy co?W mortal kombat latwo rozwalic takiego shang tsunga.O ile go nie prowadzi pro bo jak bedzie robic ciagle przemiany to nie dobze...
troche krotkie ale fajne 10/10 @Edit : Jak znam mortal kombat : deception shang tsung zabija liu kanga<czempion w turniejach mortal kombat>I zabiera mu dusze.Liu kang odradza sie jako zombie i rzada zemsty.Pewnie z madakupajana tez tak bedzie. |
zaje***ty fake tylko troche z fabulo sie pogorszylo od 2 ostatnich czesci. mam wrazenie ze te ostatnie przygody sa z filmow np.matrix i lord of the ring
ale w sumie jest zaje***te plx fast o nastepna czesc :mag: :mag: :mag: |
Kolejny wyśmienicie wykonany fake. To nie może być koniec o niee. Czekamy na VI część (mam nadzieję, że nie ostatnią).
|
Cytuj:
|
Radek.
Ty nad tą 5 częścią się nie nasiliłeś. Ja myślałem że to ostatnia część a tu...Jeszcze 6 część będzie. Myślałem że sobie coś pooglodam a tu w minutke se przeczytalem i koniec. To nie za bardzo w twoim stylu.Ja cie znam jak robisz długie.Inne częśći były dłuższe.Ale nic.Będe czekał więc... 6 EPISODE PLX :D _______________________________ nick: Mistermonkey profesion: paladin server: Samera skills: 50\30 and nick: Kobdzio profesion: knight server: Isara skills: 44\30 |
najjjjlepsze fake jakie kiedykolwiek widzialem fabulki z innych znanych filmow naprawde trzeba miec do tego glowe ;d ;] ;p grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz grtz
|
Nie widze zadnych wad. Pomysl troche znany ale i tak jest swietny ten Fake. Gratulacje dla ciebie. To najlepszy Fake jaki widzialem. jest ciekawy i woogole.
Wielkie GRAAAATZZZ!!! Dla stworcy! BRAWO! :cup: |
WielkieGRATZ
|
fajowe
daje 8/10(poprzednie byly dluzsze) ta opowiastka juz praktycznie ni ma nic zwiazanego z jej tytulem... :D tytul moglby byc np,,Fire jedi,, :D :D :D |
Wow, leszego Fake'a nie widziałem, Duże gratz!
I oczywiście czekam(my) na następną część. :) |
Cytuj:
|
Tytul mogl by byc mortal-t1b1a
|
Kiedy 6 część!!??
Ja chcę 6 część!! :P |
Miodzik :)
Człowieku! To jest najlepszy (moim skromnym zdaniem) fake tutaj!!
A oglądałem wszystkie... A zatem BIG GRATZ i czekam z niecierpliwoscia na nastepne :) |
Gratz!!
TY... Człowiequ rób więcej masz talent!!
|
To jest najlepszy fake jaki widziałem. No po prostu super. Fabuła także git.
Aha, mam question. W jakim programie robisz te efekty? Wiesz, uniki, ten blask jak sie tem Gandalf czy jak mu tam pojawil? :P Jestem ciekaw. |
Fajna Historyjka
Całkiem niezły fake dobrze mi się go oglądało fajna oprawa graficzna i wogóle ... Ciekawy pomysł :) Ogólnie spoko i jak możesz to dodaj nowe części.
|
Najlepszy Fake jaki widzialem!! Czekamy na następną część.
|
Świetny Fake czekam na następną część z niecierpliwością. Ale przyznaj sie zaciągnołeś pewne rzeczy z Matrixa :>
|
Very nice...Very...
|
nie!!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( widze :x::x::x::x::x: nieeeee :(:(:(:((
|
@up
Nierealne... Coś musiało ci neta zerwać albo coś, bo te wszystkie screeny są na ImageShack, i jeśli ich nie widzisz, to nie jest wina screenów. |
Heheh
Supeeeeer :cup: Ty nie komentój tylko rób dalszą cześć zrób jakiś wielki szoł :D
|
Jest to najlepszy Fake jaki widziałem. Może widziałem mało ale ten naprawde mi sie podoba. Nawet mam zapisaną tą strone forum w ulubionych bo czekam na kolejne części. Ocena 9.5/10 - troszke za bardzo się ciągnie!!
:cup: |
kiedy wreszccie bedzie cdn????????
|
Niezle:::PPP
spoxik!!! EJ Kolo My czekamy na cdn..,.:)
Pomysl:1000/1000 Wykonanie:1000/100:P:P ROB DALEJ!!! MASZ TALENT!!! :cup: |
swietne.. poprostu cudo.... czekam na nastepny odcinek... napewno to nie koniec.. :D a fajne bylo jak wziales z matrixa troche :D
|
WoW!
Za***isty fake!! Obejrzalem wszystkie czesci!! Poprotuy majstersztyk:P Czekam na nastepne czesci ocena 10/10 Jeszcze raz Gz :D
|
no nice fake ;)
czekam na następne części |
GRATZ ! Bardzo starannie wykonany fake.
|
Zaiste to jest za***iste
Ładnie powklejane itemy itd. Gratz Tylko prosze, zapisuj jako PNG bo jpg rujnuje napisy |
Nie No Wyjezaste Fake Najlepsze Jakie WidziaŁem Na Tym Forum!!!! Dawaj WiĘcej!!!!
Wszyscy Says: WiĘcej! WiĘcej! |
Gratz
Wielkie GRATZZZ piękne (10/10).
Tylko nie wiem dlaczego, ten fake łudząco przypomina mi Matrixa... :p |
spoko
swietne takiego nie wiedzialem nigdy
codo |
Super! spoko historia :p zgadzam sie z innymi ze jest jedno z najlepszych a moze i najlepsze :]
|
Radek znowu kazesz nam czekac na fake ;)
kiedy kolejny? :> :D |
Ok,musze wkońcu odpowiedzieć bo nie wytrzymam!
To jest zarąbiste!1 z najlepszych feków jakich widziałem!!!Tylko 2 prośby: 1:Zrub tak że biedna dusza All Dee bedzię noo..u tym panu zła!I będzie uwięziona.(Szkoda że o niej zapommiałeś ;( ) 2Zrób wkońcu następną cześć!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |