Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Papież nie żyje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31098)

Dr.Unknown 03-04-2005 13:38

Dobrze, że nie zmieniliście lay'a na czarny jak to niektóre servisy :|
Papieża oczywiście szkoda, ale on juz zrobił tutaj swoje, i miał prawo odejść.

Syntri 03-04-2005 13:40

;(

Niech spoczywa w pokoju

Rafi_ten 03-04-2005 13:56

Nawet nie moge uwierzyc, ze go juz nie ma wsrod nas...wiec skladam szzcere kondolencje....byl to naprawde wspanialy czlowiek....

Bialix 03-04-2005 14:00

[*][*][*] - więcej nie mogę... ;(

Kropek po prostu :) 03-04-2005 14:09

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [

tyle ludu dało commenty, więc ja też... Jan Paweł II był wielki, lecz nie mogliśmy zatrzymać go na ziemi na zawsze.... pamiętajcie że do pogrzebu w tibii obowiązują czarne stroje.

ciemne dropsy 03-04-2005 14:14

up: tibia to nie rl...

A Papieza szkoda, dla nas wielka szkoda ze odszedl, ale dla niego w niebie bedzie lepiej niz na ziemi. On mial prawie 85 lat i w takim wieku mial prawo umrzec, byl postrzelony, nekaly go rozne choroby. Wielka strata dla swiata, ale lepiej ze umarl wczoraj niz za pare dni bo by jeszcze bardziej cierpial...

Fray the blood vampire 03-04-2005 14:18

Wiersz upadłej poetki

powstańcie wierzący
powstańcie z miejsc
na baczność
miecze w górę
do marszu nućmy mu pieśń
powstańcie by złożyć mu hołd
niech abrzmią głosy płynące z serc
na baczność wszyscy
na jego cześć

hudy^^^ 03-04-2005 14:18

Módlmy sie za niego :( :( :(

Papierz Jan Paweł II bylł dla nas wszystkim. Składam głębokie kondolencjie.
Bądźmy pewni że on nad nami i tibijczykami czuwa ;( :( ;( :(

Progmast 03-04-2005 14:21

Tak był to wielki człowiek ale jak wszyscy musial kiedys odejsc teraz napewno jest w lepszym swiecie.
btw.Czy tylko ja widze zamiast avatarow nazwa uztkownika's avatar?

Acid 03-04-2005 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadej12
Tak był to wielki człowiek ale jak wszyscy musial kiedys odejsc teraz napewno jest w lepszym swiecie.
btw.Czy tylko ja widze zamiast avatarow nazwa uztkownika's avatar?

Nie. Są problemy z serverem obrazków. Więcej w dziale "tibia.pl działy, sugestie itp."...

Wakarohe 03-04-2005 14:34

Żal serce ściska ale na każdego przyjdzie czas ...[*]

ziemniak 03-04-2005 14:34

Składam kondolenjce dla Papieza.Niestety tak jest, ze kazdy czlowiek kiedyś umrze.

LOLO 03-04-2005 14:38

Szkoda że papież zmarł ;(;(;(

Sir Zomos 03-04-2005 15:05

Niestety

Niestety pontfyfikat Jana Pawła II dobiegł końca :( , trzeba będzie sobie radzić bez niego . Był wspaniałym człowiekiem i JEDYNYM który chciał dobrowolnie jeździć poza Watykan .[*] - wielki plus dla tibi.pl bo na tibi.xx.pl nawet niewspomnieli na stronie głównej o śmierci papieża , niech spoczywa w pokoju.

Mentos 03-04-2005 15:16

Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie...

Niech spoczywa w spokoju... Największy człowiek świata - Papież Jan Paweł II

Wypas 03-04-2005 15:17

Jan Paweł II był wspaniałym człowiekiem szkoda że musiał nas opuścić :(

Niech żyje w naszych sercach nazawsze.

Piero 03-04-2005 15:19

Jan Paweł II to legenda, a legenda nigdy nie umiera.

neve of celesta 03-04-2005 15:23

papiez

to byl najwiekszy polak...
drugiego juz tak wspanialego nie bedzie....
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :( :( :( :( :( :(

Ivul Kumkfat 03-04-2005 15:24

... ;(

Jeśli Bóg chciał, by Papież umarł, jestem pewny, że teraz będzie z Bogiem na zawsze.

Seru 03-04-2005 15:34

Papież nie umarł- przeszedł tylko do lepszego świata!

Z mojej strony- zastanawiam się czy jeszcze kiedyś będziemy mieli Papieża Polaka, a jeśli to czy za mojej "kadencji"?

Peace and Love 03-04-2005 15:40

bez Papieza jusz nie bedzie tak samo :(

Lifjana 03-04-2005 15:56

W kosciele nie bylem od roku az do wczoraj!!Papiez umarl ale lepiej ze nie zyje nic by mial cierpiec przez dlugii okres...Byla to jedynka osoba ktora dazylem szacynkiem z tego ***nietego kleru!!Mial gosc Autorytet jak nikt innyy!!

Arrasekt 03-04-2005 16:14

Papież wiele dla nas zrobił, Módlmy się więc za jego dusze każdej nocy...

Dowizul z Inferny 03-04-2005 16:18

ja powiem jedno niesmuccie się widocznie bog twierdziul ze papiez zasluzyl juz na wejscie do kego krolestwa i ze wiecej niemusi robic i meczyc sie z chorobom parkinsona jak powiedział Jezus Chrystus-"consummatum est" czylli "stało się", ale świeczke zapalić można [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]

krystian14 03-04-2005 16:19

[*]

To co dzieje się dzisiaj na świecie dokładnie pokazuje jakim człowiekiem był Ojciec Święty.Był wielkim człowiekiem który w takim momencie zjednoczył cały świat.Szkoda że już go z nami nie ma...Zawsze jednak będzie w naszych sercach...:(:(:([*]

Loxi 03-04-2005 16:34

:((((((((((((((((((((((

niech spoczywa w pokoju....:([*] :( :( :( :( :(

p.l 03-04-2005 16:40

Sam Papież napisał wczoraj: "radujcie się!". Dlatego nie powinniśmy płakać, wszak celem papieża, tak jak każdego wierzącego człowieka jest zbawienie, Papież wreszcie dotarł do tego celu, jeśli miałbym typować kto najpewniej zostanie zbawiony z mi znanych ludzi to oczywiście byłby to Papież, dlatego ja wierzę, iż teraz cieszy się radością Życia Wiecznego.

Tak tylko chciałem dodać, iż moment jego śmierci jest ogromnym symbolem:
- oktawa Wielkanocna
- wigilia święta Miłosierdzia, które z resztą sam ustanowił 10 lat temu
interpretację pozostawiam wam ...

Ps. Pozostaje "Nam" jedno: "Jezu ufam Tobie"

Zadek Wielki 03-04-2005 17:04

:(

Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.

W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem na okres min.1 dni wszysktie serwery powinny być wyłączone! Co to mają być za polacy jak o godzinie 22:37 papież zmarł a "[SIZE=0.5]polacy[/size]" sobie grali w tibie i mieli problem "gdize kupic BOHY ZA 60k!" wstyd mi jest za takich ludzi. Ja niegram w tibie od 3 dni i jak dzisiaj sobie włonczyłem to odrazu mi sie odechciało grac gdy sobie przypomniałem o tym wydażeniu! :(

rabuke 03-04-2005 17:06

Bez niego świat ten realny i ten tibijski już nie będzie taki sam:(

piasek008 03-04-2005 17:33

Składam Kondolecje :(

Wczorajsza Chwila Mnie Zaskoczyła:( . Z Tego Tego Powodu Mi sie Tylko Płakać I Płakać. Każdy Polak i NIE Tylko Zapamieta Tą Chwilę Do Ostatnich Chwil. Papież Byl Dla Nas Jak Pasterz. NIEZAPOMNIJCIE ONI :) ON WCIĄŻ BENDZIE W NASZYM SERCU.

Mały1 03-04-2005 17:33

szwedzi wstydzcie sie

Polacy grajoncy na pandori zapewno widzieli juz grupy ""NIenormalnych szwedow "" którzy zabijajom wszystkich ubranych w żałobnone szaty polakuw
tzn na czarno
Uważam to za zniewage wielkiej tragdi kturaspotkła swiat

__________________________________________________ ______________
Dołanczam szczere kondolencje z powodu smierci Ojca Świentego

Sir Jagoda 03-04-2005 17:37

:( :( :(:(

Dlaczego on odszedł?? Czy nie mógł chociaż poczekać do niedzieli?? Święta, które ustanowił?? Albo na mnie, ponieważ ja już nie moge przeżyć w moich problemach, trzymając nóż w ręku czekałem (mając nadzieję, że się to nie stanie) na Niego, ale zrezygnowałem, ponieważ wierzyłem, żę to nie będzie tereaz. I mam załamkę ;( ;( Ale papież, chociaż jest "tam" zawsze będzie w naszych sercach....

Im więcej cierpień na tym świecie, tym krótsza droga na tamten...

Siergiey 03-04-2005 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zadek Wielki
Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.

nie rob se jaj.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mały1
Polacy grajoncy na pandori zapewno widzieli juz grupy ""NIenormalnych szwedow "" którzy zabijajom wszystkich ubranych w żałobnone szaty polakuw
tzn na czarno
Uważam to za zniewage wielkiej tragdi kturaspotkła swiat

__________________________________________________ ______________
Dołanczam szczere kondolencje z powodu smierci Oca Świentego

daj se spokoj z tibia. wiekszosc szwedow nawet nie wie kto umarl, nie zdaja sobie z tego sprawy, co drugi to ateista. A ty jak masz szacunek do innych, to moglbys chociaz dzis zajrzec do slownika, i poprawnie napisac "Ojca Świętego".

atka 03-04-2005 17:57

Ja mdleje czytajac czasem wasze posty

[quote=Zadek Wielki]Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.

W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!!

Nie dorabiajcie ideologi gdzie jej nie ma i nie badzcie hipokrytami,Ojciec Swiety nie zyje ale to czy bedziesz gral czy sral czy cokolwiek innego robil zalezy tylko od Ciebie a szacunek okazuje sie w inny sposob,zapytaj mamy albo taty jak nie wiesz...

kidler 03-04-2005 18:01

[*] Dla Ciebie Ojcze Święty. Spoczywaj w pokoju.

Raiderek 03-04-2005 18:07

Niech spoczywa w pokoju...Pokoj jego duszy[*]

Osmoza jonse 03-04-2005 18:08

sluchajcie dla kazdego to wielka tragedia :(;( swiat nie bedzie juz taki sam ....
ps.ale co zrobimy jak nasz nowy papiez bedzie murzynem czy to bedzie koniec swiata ??

Lig@ 03-04-2005 18:18

;([*][*][*][*]
I jak będzie bez niego... ???

Lonewolf-K0zl 03-04-2005 18:21

Lipa,lipa,a po lipie jeszcze jedna lipa. Tak ode mnie to też jestem smutny i przygnębiony. Po prostu nie mogę się pogodzić z odejściem wielkiego Polaka.;(

-------------------------------------------------------------------------- Postać-Maciek Mecks
LvL-10 (i ciągle rośnie)
Mlev-3 (to samo co w poprzednim)
Profesja-druid

Zadek Wielki 03-04-2005 18:23

Sprostowanie

Chciałem sprostować moją wypowiedz "Jan Karol II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje" Dlatego napisałem karol bo gdy pisałem "Jan Paweł II" zastanawiałem sie czy nie napisać Karol Wojtyła. Próbowałem edytować ten post ale nieiwem dlaczego nieda sie. Bardzo przepraszam tych których uraziłem i oczywisice Ojca Świętego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Jagoda
Czy nie mógł chociaż poczekać do niedzieli??

A jakie to ma znaczeznie czy umarł w czoraj niż dziś??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez atka
Ojciec Swiety nie zyje ale to czy bedziesz gral czy sral czy cokolwiek innego robil zalezy tylko od Ciebie a szacunek okazuje sie w inny sposob,zapytaj mamy albo taty jak nie wiesz...

aha... więc jak ci niedajboże matka lub ojciec umrze to w tym samym czasie będziesz se grał w tibie lub oglądał "Świat według kiepskich" przy piwku??

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey
daj se spokoj z tibia. wiekszosc szwedow nawet nie wie kto umarl, nie zdaja sobie z tego sprawy, co drugi to ateista. A ty jak masz szacunek do innych, to moglbys chociaz dzis zajrzec do slownika, i poprawnie napisac "Ojca Świętego".

a no patrz, a ja myślałem że cały świat otym wie... No coś takiego, luidze modlą się na Kubie, w Idniach i sam Bóg wie gdize jeszczez na jakimś zadupiu ale 50% szwedów niewie żę umarł jeden z najwiękrzych ludzi na ziemi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32.