![]() |
Dobrze, że nie zmieniliście lay'a na czarny jak to niektóre servisy :|
Papieża oczywiście szkoda, ale on juz zrobił tutaj swoje, i miał prawo odejść. |
;(
Niech spoczywa w pokoju
|
Nawet nie moge uwierzyc, ze go juz nie ma wsrod nas...wiec skladam szzcere kondolencje....byl to naprawde wspanialy czlowiek....
|
[*][*][*] - więcej nie mogę... ;(
|
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [
tyle ludu dało commenty, więc ja też... Jan Paweł II był wielki, lecz nie mogliśmy zatrzymać go na ziemi na zawsze.... pamiętajcie że do pogrzebu w tibii obowiązują czarne stroje.
|
up: tibia to nie rl...
A Papieza szkoda, dla nas wielka szkoda ze odszedl, ale dla niego w niebie bedzie lepiej niz na ziemi. On mial prawie 85 lat i w takim wieku mial prawo umrzec, byl postrzelony, nekaly go rozne choroby. Wielka strata dla swiata, ale lepiej ze umarl wczoraj niz za pare dni bo by jeszcze bardziej cierpial... |
Wiersz upadłej poetki
powstańcie wierzący
powstańcie z miejsc na baczność miecze w górę do marszu nućmy mu pieśń powstańcie by złożyć mu hołd niech abrzmią głosy płynące z serc na baczność wszyscy na jego cześć |
Módlmy sie za niego :( :( :(
Papierz Jan Paweł II bylł dla nas wszystkim. Składam głębokie kondolencjie.
Bądźmy pewni że on nad nami i tibijczykami czuwa ;( :( ;( :( |
Tak był to wielki człowiek ale jak wszyscy musial kiedys odejsc teraz napewno jest w lepszym swiecie.
btw.Czy tylko ja widze zamiast avatarow nazwa uztkownika's avatar? |
Cytuj:
|
Żal serce ściska ale na każdego przyjdzie czas ...[*]
|
Składam kondolenjce dla Papieza.Niestety tak jest, ze kazdy czlowiek kiedyś umrze.
|
Szkoda że papież zmarł ;(;(;(
|
Niestety
Niestety pontfyfikat Jana Pawła II dobiegł końca :( , trzeba będzie sobie radzić bez niego . Był wspaniałym człowiekiem i JEDYNYM który chciał dobrowolnie jeździć poza Watykan .[*] - wielki plus dla tibi.pl bo na tibi.xx.pl nawet niewspomnieli na stronie głównej o śmierci papieża , niech spoczywa w pokoju.
|
Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie...
Niech spoczywa w spokoju... Największy człowiek świata - Papież Jan Paweł II
|
Jan Paweł II był wspaniałym człowiekiem szkoda że musiał nas opuścić :(
Niech żyje w naszych sercach nazawsze. |
Jan Paweł II to legenda, a legenda nigdy nie umiera.
|
papiez
to byl najwiekszy polak...
drugiego juz tak wspanialego nie bedzie.... :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :( :( :( :( :( :( |
... ;(
Jeśli Bóg chciał, by Papież umarł, jestem pewny, że teraz będzie z Bogiem na zawsze.
|
Papież nie umarł- przeszedł tylko do lepszego świata!
Z mojej strony- zastanawiam się czy jeszcze kiedyś będziemy mieli Papieża Polaka, a jeśli to czy za mojej "kadencji"? |
bez Papieza jusz nie bedzie tak samo :(
|
W kosciele nie bylem od roku az do wczoraj!!Papiez umarl ale lepiej ze nie zyje nic by mial cierpiec przez dlugii okres...Byla to jedynka osoba ktora dazylem szacynkiem z tego ***nietego kleru!!Mial gosc Autorytet jak nikt innyy!!
|
Papież wiele dla nas zrobił, Módlmy się więc za jego dusze każdej nocy...
|
ja powiem jedno niesmuccie się widocznie bog twierdziul ze papiez zasluzyl juz na wejscie do kego krolestwa i ze wiecej niemusi robic i meczyc sie z chorobom parkinsona jak powiedział Jezus Chrystus-"consummatum est" czylli "stało się", ale świeczke zapalić można [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
|
[*]
To co dzieje się dzisiaj na świecie dokładnie pokazuje jakim człowiekiem był Ojciec Święty.Był wielkim człowiekiem który w takim momencie zjednoczył cały świat.Szkoda że już go z nami nie ma...Zawsze jednak będzie w naszych sercach...:(:(:([*]
|
:((((((((((((((((((((((
niech spoczywa w pokoju....:([*] :( :( :( :( :(
|
Sam Papież napisał wczoraj: "radujcie się!". Dlatego nie powinniśmy płakać, wszak celem papieża, tak jak każdego wierzącego człowieka jest zbawienie, Papież wreszcie dotarł do tego celu, jeśli miałbym typować kto najpewniej zostanie zbawiony z mi znanych ludzi to oczywiście byłby to Papież, dlatego ja wierzę, iż teraz cieszy się radością Życia Wiecznego.
Tak tylko chciałem dodać, iż moment jego śmierci jest ogromnym symbolem: - oktawa Wielkanocna - wigilia święta Miłosierdzia, które z resztą sam ustanowił 10 lat temu interpretację pozostawiam wam ... Ps. Pozostaje "Nam" jedno: "Jezu ufam Tobie" |
:(
Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.
W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem na okres min.1 dni wszysktie serwery powinny być wyłączone! Co to mają być za polacy jak o godzinie 22:37 papież zmarł a "[SIZE=0.5]polacy[/size]" sobie grali w tibie i mieli problem "gdize kupic BOHY ZA 60k!" wstyd mi jest za takich ludzi. Ja niegram w tibie od 3 dni i jak dzisiaj sobie włonczyłem to odrazu mi sie odechciało grac gdy sobie przypomniałem o tym wydażeniu! :( |
Bez niego świat ten realny i ten tibijski już nie będzie taki sam:(
|
Składam Kondolecje :(
Wczorajsza Chwila Mnie Zaskoczyła:( . Z Tego Tego Powodu Mi sie Tylko Płakać I Płakać. Każdy Polak i NIE Tylko Zapamieta Tą Chwilę Do Ostatnich Chwil. Papież Byl Dla Nas Jak Pasterz. NIEZAPOMNIJCIE ONI :) ON WCIĄŻ BENDZIE W NASZYM SERCU.
|
szwedzi wstydzcie sie
Polacy grajoncy na pandori zapewno widzieli juz grupy ""NIenormalnych szwedow "" którzy zabijajom wszystkich ubranych w żałobnone szaty polakuw
tzn na czarno Uważam to za zniewage wielkiej tragdi kturaspotkła swiat __________________________________________________ ______________ Dołanczam szczere kondolencje z powodu smierci Ojca Świentego |
:( :( :(:(
Dlaczego on odszedł?? Czy nie mógł chociaż poczekać do niedzieli?? Święta, które ustanowił?? Albo na mnie, ponieważ ja już nie moge przeżyć w moich problemach, trzymając nóż w ręku czekałem (mając nadzieję, że się to nie stanie) na Niego, ale zrezygnowałem, ponieważ wierzyłem, żę to nie będzie tereaz. I mam załamkę ;( ;( Ale papież, chociaż jest "tam" zawsze będzie w naszych sercach....
Im więcej cierpień na tym świecie, tym krótsza droga na tamten... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mdleje czytajac czasem wasze posty
[quote=Zadek Wielki]Jak dowiedizałem sie otym że papierz umarł, przeszyła mnie jakby błyskawica. Zakręciło mi ise w głowie i omało bym, niezemdlał. Jan Karoł II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje. Nauczył nas pokory i miłości do bliźnich.
W niełżym stylu zachowała sei tibia.pl wspominając o tym tragicznym wydarzeniu i zmieniając button n aczarnobiało. Co z koleji niemożna powiedzieć o tych skur.wysynach CIPSOFTÓW którzy niewspomnieli o tym na swojej stronce. JAKBY NIEGDY NIC SIE NIESTAŁO!!!!!!!! Nie dorabiajcie ideologi gdzie jej nie ma i nie badzcie hipokrytami,Ojciec Swiety nie zyje ale to czy bedziesz gral czy sral czy cokolwiek innego robil zalezy tylko od Ciebie a szacunek okazuje sie w inny sposob,zapytaj mamy albo taty jak nie wiesz... |
[*] Dla Ciebie Ojcze Święty. Spoczywaj w pokoju.
|
Niech spoczywa w pokoju...Pokoj jego duszy[*]
|
sluchajcie dla kazdego to wielka tragedia :(;( swiat nie bedzie juz taki sam ....
ps.ale co zrobimy jak nasz nowy papiez bedzie murzynem czy to bedzie koniec swiata ?? |
;([*][*][*][*]
I jak będzie bez niego... ??? |
Lipa,lipa,a po lipie jeszcze jedna lipa. Tak ode mnie to też jestem smutny i przygnębiony. Po prostu nie mogę się pogodzić z odejściem wielkiego Polaka.;(
-------------------------------------------------------------------------- Postać-Maciek Mecks LvL-10 (i ciągle rośnie) Mlev-3 (to samo co w poprzednim) Profesja-druid |
Sprostowanie
Chciałem sprostować moją wypowiedz "Jan Karol II dał nam ostatnią i NAJWAŻNIEJSZĄ lekcje" Dlatego napisałem karol bo gdy pisałem "Jan Paweł II" zastanawiałem sie czy nie napisać Karol Wojtyła. Próbowałem edytować ten post ale nieiwem dlaczego nieda sie. Bardzo przepraszam tych których uraziłem i oczywisice Ojca Świętego.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |