Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Propozycje na Nową Tibię (8.0) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3402)

Hideman 09-08-2004 21:38

A ja chcialbym zeby nie bylo wcale lagów :p

morphy 09-08-2004 21:39

mnie juz wku*** te outfity gram w tibie ponad rok fajnie bylo vby gdyby byly nowe
szybszy respawn na amazon camp
wiecej czarow dla druidow (moj uhmeaker ma 15 poziom 35 m-lev i juz nic mu nie qpie nowego bo ja nie pacc :(
nowe wyspy dla facc
i podroz statkiem nie tylko dla pacc (tak bylo by fajniej gdyby nie ttylko pacce miel do nich dostep (oczywiscie nie do edron i darashia bo to som tereny dla pacc i niech tak zostanie
i jeszcze jedno pytanie czy tutor po zdaniu testu tez dostaje out-fit taki jak majom pacce?

Makrela 10-08-2004 08:51

@up

Żeby wogóle być tutorem musisz mieć PACC.

Kanarmaster 10-08-2004 16:58

.........

1.eh motyw z szybszym wychodzeniem z rooka nie jest za madry ale rook powinien byc bardziej atrakcyjny...
2.sluby z ksiedzem to spoko tez by bylo ale i jakies tam wynajmowanie sal na urodzinki i wesela :P
3.wiecej clubow (jak to mnie boli) skad ja moglem wiedziec ze cluby sa takie gowniane ;/
ehh i jeszcze tak co te pacc takie samoluby.. ok koncze formata robie

Ghost Nieudany 10-08-2004 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanarmaster
1.eh motyw z szybszym wychodzeniem z rooka nie jest za madry ale rook powinien byc bardziej atrakcyjny...
2.sluby z ksiedzem to spoko tez by bylo ale i jakies tam wynajmowanie sal na urodzinki i wesela :P
3.wiecej clubow (jak to mnie boli) skad ja moglem wiedziec ze cluby sa takie gowniane ;/

1. Potwierdzam... Ja miałem sobie UHmakera zrobić. Zrobiłem, fakt, eq ma zakupiony, ale mnie się go zwyczajnie NIE CHCE przeprowadzać... Rook jest nudny i tyle, gdzie te atrakcje jak na mainie? Gdzie cyce? :P

2. Mnie się podoba... "Jesteście mężem i żoną" :D

3. Fakt, przydałoby się więcej clubów... I żeby zwiększyć ich jakość, bo ja nie widzę narazie żadnych plusów ich używania prócz niskich cen i wagi.

Vanhelsen 10-08-2004 18:23

Oto moje pomysły:

1. Anty hakerski:
Zrobić takiego klienta by tylko z niego dało się wejść na naszą postać. Mogłoby to wyglądać następująco:
NA www.tibia.com na stronie twego accounta zaznaczasz specjalną opcje i dostajesz indywidualny nr (generowany jak nr accounta) Potem zannaczasz specjalną opcje w kliencie i wpisujesz ten nr i tylko z klienta z tym "identyfikatorem" będziesz mógł się logować na twoją postać.

2. By wyeliminować misskila:
Można zastosować element z UO. Czyli klikając na jakiegoś chara (bez skulla) pojawi ci się okienko "Czy napewno chesz zaatakować tego Playera ?" i by było do wyboru yes/no.

Jeśłi już ktoś pisał takie pomysły to niemuwic mi że zgapiam bo przyznaje się, czytałem tylko pierwszą strone tematu :P

Izyyk 10-08-2004 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Fakt, przydałoby się więcej clubów... I żeby zwiększyć ich jakość, bo ja nie widzę narazie żadnych plusów ich używania prócz niskich cen i wagi.

nie wystarczaja ci tylko te plusy? jak nie, to cluby to nie bronie dla ciebie.

temat powiem szczerze smierdzi... myslicie ze ktos to wszystko czyta? ja bym chcyba musial byc ynabejop zeby to wszystko czytac...
jak juz ktos zalozyl temat, niech sie interesuje i edytuje pierwszy posy wypisujac ciekawsze pomysly, wtedy to ma sens a nie ze pozniej 20 osob pisze to samo i mysla ze odkryli ameryke lol

co do pomyslow to dorzuce (no wlasnie... czy ktos to juz awruk pisal?) losowe respy... jest sobie polanka jaka z ypud i raz sie tam zrespi archer, raz rat, raz sheepka :) albo w jakis extremalnych miejscach, hunet, drag, etc... po czesci by wyeliminowalo liniowosc (ktora jednak wcale nie przeszkadza) w tibi, a zabawa bylaby wieksza jak nie wiesz dokladnie co cie spotka (to jak nie wiesz czy przypadkiem w kolejnym gsie nie wypadnie ci k-set, czy 5 gp)

Ghost Nieudany 10-08-2004 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Izyyk
nie wystarczaja ci tylko te plusy? jak nie, to cluby to nie bronie dla ciebie.

Wiesz, ja chcę, żeby broń była jeszcze skuteczna...

Cytuj:

temat powiem szczerze smierdzi... myslicie ze ktos to wszystko czyta? ja bym chcyba musial byc ynabejop zeby to wszystko czytac...
jak juz ktos zalozyl temat, niech sie interesuje i edytuje pierwszy posy wypisujac ciekawsze pomysly, wtedy to ma sens a nie ze pozniej 20 osob pisze to samo i mysla ze odkryli ameryke lol
A potem, tradycyjnie, jak napiszą to w jednym poście, to potem nikt tego nie czyta... Nie ma licznika postów, coś ci nie pasi?

Cytuj:

co do pomyslow to dorzuce (no wlasnie... czy ktos to juz awruk pisal?) losowe respy... jest sobie polanka jaka z ypud i raz sie tam zrespi archer, raz rat, raz sheepka :) albo w jakis extremalnych miejscach, hunet, drag, etc... po czesci by wyeliminowalo liniowosc (ktora jednak wcale nie przeszkadza) w tibi, a zabawa bylaby wieksza jak nie wiesz dokladnie co cie spotka (to jak nie wiesz czy przypadkiem w kolejnym gsie nie wypadnie ci k-set, czy 5 gp)
Taki jesteś wymiatacz? Yhy... Nie wiem, czy byś chciał, żeby w zwyczajnych kanałach zrespawnowały ci się cztery GSy zamiast czterech ratów...

I nie pisz przekleństw od tyłu, co, cykasz się? Nie chcesz, żeby ci piękny napis "<cenzura>" wyskoczył albo cuś? To nie pisz przekleństw.

Jak ci ten topic nie pasuje, to go nie odwiedzaj, i tyle... Daj ludziom pomarzyć, i idź zapoluj na demony.

Herato 16-08-2004 01:41

YEAH!! przeczytałem wszystko (chyba) a oto moje propozycje
-dwa miasta (jedno w chmurach miasto archaniółów a drugie pod wodą miasto syren ,ale wymyslaślam co :P, )
-nowy slot na rekawice i żeby rękawice były bronią (tzn. rekawice majom atak i obrone ale jeśli masz oprucz nich jakaś broń to atak rękawic się nie liczy)
-tarcze dodajace atak (przeginam :P) np. mozna kogos tarcza odepchnac i to też boli :D

Bardzo podobają mi się pomysły z atakiami monsterów na miasta, z turniejem (ale żeby były przedziały levelowe)

Tantum 16-08-2004 13:37

No witam moj pierwzy post :) ja bym proponowal jakies rekawice bo niektorzy ludzie lubia cwiczyc fist fighting a to by bylo super rozwiazanie , a i sorki jak juz taki post byl po nie przegladnolem wszystkich :) pozdrawiam ! :]

sir Tifejo 16-08-2004 16:50

Tiaaaaaaa...ten "Update 8.0" będzie za rok jak dobrze pójdzie...w międzyczasie będą jakieś SKROMNE update...

Jakby było 1000 osób na serwer to by nikt nie pograł, takie lag-i by były...Dlatego m.in. są tworzone nowe servery.

No ale jak wszyscy to wszyscy:
1. Lepsza grafika (przede wszystkim!!).
2. Więcej potworków pokroju orka warriora, minosa, ew. rotwormów i trolli.
3. Nowe potwory: Troll Leader, Berserker, Mag itp (silniejsze oczywiście też to tylko przykład).
4. Lepsze respawny blisko miast.
4. Jak juz kolega wspomniał, mogłyby być ataki na miasto, np. raz dziennie.
5. Moliwość podróży statkiem dla facc.
6. Więcej set-ów broni (szczególnie obuchowych, bo zostają w tyle...)

Angel of Death 04-12-2004 19:02

Ja bym chciał :
1.Wiekszą mapę , jakaś wyspa dla facców, powiekszyc głowny kontynent, wyspe dla pacców gdzie były by np same elite stworki : demony , warlocki , hero , dl'e , gsy , bk . No i moze druga taka bardziej "normalna"
2.Nowe potwory i wiecej respów black knighta (oprócz na nowej wyspie dla pacc)
3.Losowe zdarzenia (ataki potwórów na miasta) <-- to chyba najbardziej :D
4.Troche wiecej czarów dla knighta np. exure gran ,i coś tam jeszcze
5.Więcej questów , takich średnich i jakis quest trudniejszy od annihilatora , może na Warlord sworda B)
6.Troche ładniejsza grafika , oczywiście nie 3d jak tu niektórzy mówili
7.Żeby nie było "destination is out of range" , bo to mnie troche denerwuje jak ide np. z Carlin do Ab i musze 3 razy kliknąć na mapke zeby dojść :baby:
8.I zeby zaatakowac innego gracza , trzeba by było nacisnąc na battle 2 razy , było by o wiele mniej miss clicków .
To chyba tyle ;)

Hengar 04-12-2004 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Villen
Dodanie animacji walk a nie że się stoi koło kola i widać jak pokazuje się stracone życie/słoneczko/chmurka,i żeby przy zmianie ekwipunku zmieniał się wygląd.

- Nie ma mowy o zmianie wygladu przy zmienianiu eq poniewaz:
1) Ta gra by byla typu Diablo
2) Kazdy by wiedzial jaki masz eq
3) By 8 lvl z e-platem chodzil to by byl dopiero pking -.- :p

Edit:
Nie ma mowy o 3D !! o.O

ktos_tam 04-12-2004 20:53

chciałbym aby dali jakieś nowe potworki na rooka, wtedy byłoby małe zamieszanie, bo doszłyby nowe itemy, ale byłoby fajnie

ripper 05-12-2004 16:38

Ataki potworów

Mi by sie podobało coś takiego:
Siedzisz przed depo w Ven montując runki i nagle pojawia ci się czerwony napis informujący o ataku np dragów na miasto :D

Dagobert III 05-12-2004 16:48

Nom, to by było świetne :P
Wyobraźcie sobie: hordy minotaurów atakują Kazo... Z dwóch stron- od głównego wejścia i jeziora... Gracze zabarykadowali sie w depo... Nie wiadomo skąd przychodzą setki minosów, pożoga i śmierć :] Ale by było fajniutko ^^

Chciałbym żeby w banku była funkcja oszczędności, tzn. Dajesz do banku powiedzmy 10k(minimalna stawka) na 5% miesięcznie... I po miesiącu masz 5% więcej ^^

Skill bar... Według mnie to konieczność.

Więcej outfitów.

I aktywniejsi GM'y. Żeby przewinienie można było zgłosić i n00bek zostałby zaraz ukarany :evul:

Forest Assasin 05-12-2004 17:40

Tak czytam te wasze posty o atakach potworów... i nagle wpadłem na fajny pomysł.

Otóż wyglądałoby to tak:

Lejesz jakiegoś potwora... nagle w ostatniej chwili przed śmiercią mówi on:
Stop!Don't kill me! Please! ( to już wedle upodobań w jakim języku :P )
Po usłyszeniu tego mówisz: Pay! lub coś w tym stylu :P
I oczywiście by było od razu przypisane co jaki potwór może dać/ zrobić... dla każdego innego by była inna możliwość... i nie byłoby to tak, że sobie wybieram co i pasuje np. A, B czy C. Tylko zachowuję się jak chcę.
Można byłoby zrobić coś takiego, że po zabiciu losowej ilości potworów wpadasz w depresję, dręczą cie wurzuty sumienia. I co troche hp ci odbiera. :) Aby się wyleczyć musisz iść do jakiegoś NPC lub zjeść specjalnego kwiata lub użyć specjalnej runki.

To tylko były takie moje głupiutkie pomysły.( nie wiem skąd tyle wziąłem wyobrażni) :)

Virius 05-12-2004 18:41

Tibia 8.0

NOWA WERSJA TIBIA:

-Nowe,lepsze graficznie potworki także dla FACC
-Nowe miasto dla FACC na nowej wyspie Kotaryko (dziwna nazwa,co nie :p )
-3 nowe OUTFIT w tym jeden dla FACC
-Możliwość jazdy konnej,która będzie droższa od statku,ale także dla FACC
-Nowy system ANTI HACK
-Możliwość przez klienta 8.0 nawiązanie połączenia z OTS
-Nowe runy i przedmioty!

------------------------------------------------------------------

Echhhh...to napisałem marzenia :(

Pasozyt Umyslu 05-12-2004 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kotomaniak
5) Ataki różnych potworów na miasto. Np. orki wszelkiej maści atsakuje i trzeba je odpierać. (fajna zabawa by była)

I to by było wszystko :)

To by sie sprawdzilo tylko wtedy kiedy potwory ktore by atakowaly miasto nie dawaly by ni expa ni loota. Inaczej kilku High-leveli zabrali by wszystko dla siebie i tylko dla siebie.

Vacter 05-12-2004 21:51

Powiem co bym chciał, a co nie:
Chciał:
-Prezeny wyciągasz z choinki, tyle że wcześniej przybywa mikołaj (taki pic, żeby wszyscy czekali i się cieszyli).
-Zajefajny sylwester (w tym roku nie mam gdzie pójść, a koleżanka nie wygoni rodziców), wszyscy świętują.
-Chodzenie po kolędzie do pacców :), Ja bym koperty z kaską brał, a ministranci z fletami kolęty by podawali.
-Prawdziwy teatr gdzie chętkni robią sztuki (ja bym mógł grać balladynę bez końcówki;))
-Sanki :D
-Coś co by zjednoczyło świat tibii, coś, ale nie wiem co, coś wielkiego.
-Zrobienie z tibii prawdziwego rpg'a, a nie nabijanke expa. Czyli, np. ktoś robi pancerze i sprzedaje itd.
-Wprowadzenie jakihś śmiesznych (fajnych), bajerów, trudno zdobywalnych, ale dających satysfakcję (nikt nie powinien wiedzeć o nich, pki nie znajdzie, taki przedmiot był by jeden z każdego rodzaju, np. Condome Artifact, ufo przywiozło).
-rozwój tibii, epoki itd.
Nie chcę:
3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D! 3D!
Gra straciłaby klimat i były by gorsze lagi, wzrosły by wymagania (teraz łazi na większości komputerów). Zresztą 3D to se możecie w d.... . Zresztą jak ktoś chce grafe, to niech się na co innego przerzuci, jest tyle tego typu gier z lepszą grafą. Dla mnie nie liczy się grafa...

ziemniak1600 30-06-2005 16:06

Koniec z hackami

Możliwość ustawienia sobie jednego IP z którego zawsze gramy-kto ma zmienne IP niekorzystałby z tej opcji. :cup:

Stefan12341 30-06-2005 16:51

Niech sie dzieja podobne aktulalizacje do tych aktualnych czyli nowe potworki, obszary itp. To ma zosac, jedyne co mnei irytuje to

Brak dobrej grafiki !! Jest tylko mmorpg-ow w ktorych jest 100 razy lepsza grafika (ko,lineagr2,muonline and more...)

Ma byc dobra grafika ! + efekty dzwiekowe !

Wi łont mor !!!1111oneoneonerazrazraz

Maly =] 30-06-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xodapi
(..)5. Więcej clubów i ponowna możliwość zdobycia Thunder Hammera(..)

Zgadzam się co do tego pkt. Thunder Hammer powinien być dostępny z Annihilatora, ponieważ tutaj club'y są za bardzo poszkodowane, no bo wkońcu na Anni~ jest i axe (Stonecutter Axe) i również sword (Sov [Magic Sword]), więc czemu nie ma żadnego cluba?

Van Loosen 07-07-2005 09:39

...

A ja wam powiem ze mogliby dac lepsza GRAFIKE chociaz troszke, nie ot zeby byla bardzo zla ale srednia ijest i np. mogli by tez dac : pogode sloneczna lub deszcz tak zeby klimatu ciutkę dodało :):):) No i powiekszyli lekko rook np. miejsce gdzie jak wejdzie ktos dostaje bana na forever :) nie no to zart :) Ogólnie to pogoda i grafa...

Vitihud 07-07-2005 10:06

Może jakaś broń co zatruwa, podpala :) Ataki terrorystyczne na miasta np.
idzie sobie spokojny gość przed depot w białym ubranku... Dziwny ma nick Assasin(nie mam pomysłu na nazwe) i po 2 sekundach BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM! Puszcza explozje, gfb :P (To byłby potwór :)) A loot z Assasina to: 1-8 bp of explo, 2-3 bp of gfb, 0-100gp, plate legs, dragon shield.
Pożary w mieście... np. Jakiś dom sie zapalił W Carlin. Całe miasto płonie :) Jedym ratunkiem na ugaszenie pożaru jest...woda (nie destroy field) Bierze sie butelki i gasi sie pożar :)

Powodzie w mieście...
Powodzie trwają 1-3 godzin. Powódź trzeba przeczekać na dachach budynków. 10 minut przed powodzią pojawią sie drabiny na dachy budynków.

Atak meteorytów.
Atak meteorytów musimy przeczekać w świątyni, w depot, lub w swoim domku. Jak spadnie jakiś meteor to na polu, w którym się rozbił pojawia się pole explozji oraz fire field.

Atak piorunów.
Jak piorun uderzy w ziemie pojawia sie energy field oraz hmm...Great energy beam? Atak piorunów należy przeczekać w świątyni, lub w swoim domku.

[ mz ] 07-07-2005 11:50

No to i pare moich propozycji:

[1] zamienić dark shield z dwarven shield (tzn dark shield def:26, dwarven shield def:25). Czemu? Otóż, każdy gdy wychodzi z rooka odrazu kupuje sobie dwarven shield, później dark helmet/steel helmet i dark/plate armor. No i chodzi o to, zeby ktos mial dark seta.
[2] powiększyć mape, głównie pustynie i dodać na niej larwy, scaraby i inne potwory które występują na pustyni dla PACC.
[3] więcej czarów ofensywnych i większe capacity Druida (FACC)
[3] więcej outfitów, albo niech PACCe dostaną nowe outfity, a my, FACCe, będziemy chodzić w ich starych outfitach ;-D
[4] Podróże statkiem między wyspamy FACCowymi dla PACC za darmo, a dla FACC za np 500gp. Oczywiście FACC nie mógłby podróżować na PACCowskie wyspy
[5] możliwość mieszkania w Greenshore, Northport, Senja, Outlamp Camp (dobrze napisałem nazwe?), Fibula.
[6] depot na rookgardzie oraz większa mapa
[7] więcej broni wszelkiego rodzaju, które w miare szybko dałoby się zdobyć, żeby nie zaistniała taka sytuacja, że coś jest drozsze od FS`a a o wiele gorsze ;])
[8] więcej butów! Większość tibijskiego społeczeństwa biega w leather bootsach, które z łatwościa można zdobyć (trolle, elfy...).

Knight Simon Dark lord 07-07-2005 11:53

@up up
te pioruny itd były by bez sensu bo idze sobie newbi nie zna angielskiego (polak plx :evul: ) i widzi napis ignoruje go i co? widzi napis you are dead

topic@
ja bym chciał by można było kupować statki że ten co kupi jest właścicielem i może wpuszczać coś jak domek tylko dostępny dla każdego i nie można było by spać że na światach pvp można by było robić bitwy morskie i płynąc do innego miasta i tam zakotwiczyć gdzieś przy brzegu albo w portcie ale jak ktoś by miał facc i by popłyną na tereny pacc i by chciał przybić do brzegu to by nie mógł odbijał by się jak odbija się osoba z skullem od dp np tak 2 kratki przed brzegiem i statki można by kupować większe nic by to nie zmieniało z wykątkiem ilości osób na pokładzie i nie można było by tam atakowąc takie pz ale z odnawiającą się maną/życiem i też żeby dali możliwość dla pacca z domkiem by jak zginie mógł wybrać czy go teleportnąć do świątyni czy do domku. uff rozpisałem się

evilKRIK 07-07-2005 12:35

Hmm

Będzie masa nowych obiektówi troche animacji, Crystal arrow nie am animacji, to pewnie było powiadomienie że wchodzi jakaś nowa broń dla palka która tera chyba bedzie aktywna.

Fiszbin 07-07-2005 13:22

Oczywiście lepsza grafika, animacja itd.
Przydałby się też jakiś nowy potwór na którym palkowie na levelu 70-100 mogliby sobie bezpiecznie i opłacalnie expić solo.

YoungLady 11-07-2005 19:07

Może już to ktoś napisał ale co tam. :D

Ja bym chciał, żeby zamiast outfitu pokazany byłby sprzęt np.: Dsm, Mms.

Coś jak w Conquerze :P :D

Kojotes 11-07-2005 21:06

Moje propozycje:
>>Więcej elementów RPG w Tibii.
>>Większa róznorodnośc clubów i distance weapons
>>Możliwość wysyłania przesyłek nie tylko do depo, ale i do domków
>>Nowe "podrasy" potworów (Elf assasin czy Demonic Dragon)
>>Kilka nowych klas i ras (AD&D 4ever)
>>Gruntowna modyfikacja wyglądu przedmiotów (np. przedmioty leżące na ziemi są za duże w stosunku do postaci gracza)
>>WIększy wpływ na wygląd postaci
>>Lądowe środki lokomocji.

Pomarzyć zawsze można....

Tibio-gracz 12-07-2005 10:30

Poprawic grafike.I bardziej rozbudowac tryb rozwijania postaci.No i mape powiekszyc.I zeby mniej ludzi moglo byc na serwerach np. 600 maksimum.I wiecej przedmiotow dodac.

Heliwurab 12-07-2005 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YoungLady
Może już to ktoś napisał ale co tam. :D

Ja bym chciał, żeby zamiast outfitu pokazany byłby sprzęt np.: Dsm, Mms.

Coś jak w Conquerze :P :D

Widać że nie czytałeś większości tematów na tym forum. Gdybyś czytał, to zauważyłbyś Sonde. Tam kilku ludzi SPRZECIWIAŁO się takiemu pomysłowi jak twój.. pomyśl... gdyby ludzie widzieli co nosisz, to częściej padałbyś ofiarą PK... przecież 8 lvl z Crown setem ( z lepszej postaci) to bardzo dobry łup dla PK... to naprawde słaby pomysł...

@Ontopic
Dużo mocnych potworów dla FACC... chociaż wiem, że to prawie niemożliwe.. :P

Palek Kris 12-07-2005 12:58

-jakieś nowe ubranko dal facc
-może nowa wyspa dla facc :D
-jakieś nowe czary
-i dodać magiczne właściwości, do przedmiotów, np. nie fs tylko fire sword +sword fightning ;p. Albo doskonały fs, fs niskiej jakości i takie tam...

Thimburd 12-07-2005 13:17

1. WIĘCEJ CZARÓW DLA SORCA ;)
2. Jakiś nowy ciekawy i większy spawn behe
3. Nowe itemy
4. Nowe potwory dobre do expa dla sorców na 100+ lvl. ;)
5. Nowe słabsze potwory.
6. Nowe outf dla pacc i może też dla facc.
7. Nowe tereny
8. Nowe grafiki. (Nie mówię o zmianie całej grafiki)
9. Jakieś blokady na mc, boty.
10. WIĘCEJ GM'ÓW dających bany wszelkim cheaterom (nawet tym tylko od światła)
11. Ostrzejsze bany
12. Nowe rodzaje serverów.
13. WIĘZIENIE DLA ZBANOWANYCH!
14. Więcej opcji na przedmiotach (patrz: Diablo II, MU, R.O.S.E. itp. itd. etc.)
15. KONIE!

Marcin of shadow 12-07-2005 13:27

Statki dla faccow.

Arturos 12-07-2005 23:14

heh wanne, 100k, magic longsword, i 100bp of sd.. hehe żart.. może grafike 3d?

Evil Maul 13-07-2005 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dejvo
Hmmm... jeżeli mówisz o TIBII 8.0 to według mnie poprawie powinna ulec grafika oraz GFX całego systemu gry ;] ... ogółem powiększenie ilośći broni, gadżetów, questów, i również jestm za nowy miastem (+40lvl) - to pomysł Zaglady i jestem za :) jeżeli CIPowie chcą się cieszyć dużą ilością PACCów muszą polepszyć grafike... np. ktoś ściągnie MU i TIBIE i wybiera... MU ;] ...

Chcesz aby Tibia była jak MU ????? chyba nieznasz sie na RPG to niech lepiej bedzie jak FF XI z system rozgrywki turowej !!! Wiesz jakie byly by lagi ????
Jezeli kazdy wybiera MU to dlaczego tibie ogloszona za najlepszy RPG on-line ?? Tibia i tak jest o 100 razy lepsza niz 4 lata temu !!! Grafika sie rozwinela i wole zeby taka zostala moze byc wiecej outfitow , broni szczegolnie zeby byla tak ze przy jakims czarze bron staje sie za***iscie dopalona :D ( oczywiscie na kilka minut ) , wiecej questow i zeby bylo mozna zdobic Dragon scale leg , Demon Leg i Magic long sworda z za***iscie trudnych questow ( takich z 20 demonami i jeszcze z nowymi potworami :p )

Guzik 13-07-2005 12:46

OffTopic:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Jezeli kazdy wybiera MU to dlaczego tibie ogloszona za najlepszy RPG on-line ??

Słucham?! Chyba w jakiejś ankiecie którą sam przeprowadziłeś na podwórku...

Grafika 3D niekoniecznie sprawi, że gra będzie miała większe lagi (ba! niektórzy myślą, że trzeba będzie mieć łącze o przepustowości EIR=4096Kb/s) ależ popatrzcie na Kal-Online, tam jest jeden świat (nie licząc koreański) na którym gra podan 3000 osób, grafika jest w pełni 3D i grając W KAL'a ani razu nie miałem laga/kick'a.

Topic:
Zlikwidować system skulli!

wearjack 09-02-2006 20:38

Hmm. Ja mam takie propozycje- zeby pod koniec wyjścia z rooka był taki sprawdzian np: używanie shovel, rope, kupowanie czarów, itp no bo to by ograniczyło liczbe osób które pytają się jak kupić czar jak używać shovel itp. W razie czego byłyby porady.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36.