![]() |
cool
stary wymiatasz!! ;) czekam na dalsze czesci
|
Sorki za przerwe ale miałem małą wojnę z windowsem, którą wygrałem :cup: i już wszystko działa. Zabieram się za fake'i mam juz kilka pomysłów B)
|
Co do fake'u jest świetny i dobrze wykonany. Moim zdaniem na potrzeby historii o Vethim, powinieneś wymyślić kilka nowych rodzajów orków. Jednak Vethi awansuje zbyt szybko, a podczas awansowania powinieneś uwzględnić stopnie co do siły. Orc Spearman jest silniejszy od Warriora, przed Orc Berserkerem powinien jeszcze nastąpić Orc Rider, następnie wspiomniany wcześniej Berserker, Leader a na końcu Warlord. Shaman nie wchodzi w grę, jeżeli Vethi ma być wojownikiem. To tylko taka mała uwaga ;) A co do samego fake'u zbyt mało tu walki, powinna zostać pokazana bitwa orków z ludźmi, kiedy została już zaplanowana ;) No i ostatnia sprawa, kolejne odcinki przygód Vethiego trochę niewygodnie się ogląda, czy mógłbyś zamieszczac nowe epizody na pierwszej stronie poprzez edycję posta?
Moja ocena 9/10 :] |
Skoro tak chcesz Jerkov Thundersword to proszę bardzo, zaraz zedytuje pierwszego posta
@edit to by był strasznie dużo roboty, chyba ze jest jakis sposób żebym nie musiał pisać calego adresu zdjęcia? |
Cytuj:
hmm a wpadles na to ze to jego fake? i on bedzie go robic jak bedzie chciec?? moze on naprzyklad chce zrobic inaczej? jak ci sie niepodoba tak jak on robi to bez obrazy ale zrob leprze @topic. fake dobrze zrobiony chyba w 100% :p a fabula jeszcze lepsha ocena 9.5/10 :P |
Albo moim zdaniem jak zabije z 5 przpyadkowych Orc killerów i wypadnie Skull Staff awansuje na Orca Shamana...Znajdzie bezpańskiego War Wolfa - Advanced to Orc Rider...Dark Armor i Throwing Knifes (jak mówicie) Orc Leader...i Giant Sword Orc Warlod i kropka :D
|
hm..a mnie nagle naszła dygresja na temat tego fake'a - mianowicie moge sięzałożyc o 100zł że powsanei klon tego fejka tyle że o minosach...a jak się ktośuprze to nawet o dragach(co prawda tylko 2 odciniki, ale...) ja sie oczywiście za to nie biorę, co do fejków to ja moge meić tylko dobre pomysły
|
omfg....nie wiedziałem że aż tak szybko sprawdzi się to co pisałem powyżej -.-
LOL |
SpoX fake'i
Stary wymiatasz.. wyj***sty pomysl z tym Vethi'm. Co prawda mogles przed berserkerem zrobic ridera ale jest spox.. czekam na wiecej
Ocena: 10/10 ;) |
Zajefajne! wkącu jakiś spoko Fake`i :cup: :cup:
|
Super.... czekam na nowe czesci i sie nie moge doczekac.. moglbys powiedziec tak mniej wiecej za ile bedzie nastepna czesc ?
|
Odświeżam ten temat, aby ludzie ujrzeli jeszcze twe świetne fake'i.Za ile następna częśc?Jak masz kłópoty z wymyśleniem fabuły to na privie pisz z chęcią ci pomogę.
|
Sorry za ta przerwe ale ostatnio mam dużo nauki ;( , a pomysły zawsze się przydadzą.
|
A tak wogule będzie następna częsić bo nie moge się doczekać :P
|
Moglbys mniej wiecej przyblizyc nam nadejscie nowej czesci ??
|
The best fejki ;) rob rob bo juz sie nie moge doczekac :P
|
n/c to jest tak.......ZA***ISTE!!more more plax 8o
|
Mnie sie podoba nie to co Elevo ale Git ^^
|
Czekam na MOREE i niemoge sie doczekac 8o
|
spokojnie ludzie -.-
Jak pisze ze ma nauki duzo to wrzuccie na luz. :baby: @topic kurde, tak dawno napisalem swojego posta, myslalem ze ze 3 czesci zrobisz a tu figa z makiem :D ale wiesz, z tym tekstem ... Cytuj:
|
Pisze z kompa kolegi bo moj mial krotkie spiecie i sie lekko popsul ;( . I sie zapowiada, ze nowych fake'i predko nie bedzie.
|
*.*.*.*.*.*!!! Gratulacje!!! *.*.*.*.*.*.*.*.*
no, no niezłe...pomysł był extra, wykonanie z reszta tez piekne... 100/10 !!!
Mam tylko jedno pytanie co do tego Fake...KIEDY BĘDZIE NASTĘPNA CZĘŚĆ ???!!! :D :D |
Niezle
Niemoge doczekać sie nasępnej czesci mam nadzieje ze bendzie z zmiana w Warlorda B)
|
Nieżle
Fake całkiem całkiem podoba mi sie :) Czekam na kolejną część z niecierpliwością B)
|
niezłe
dobrze wykonane fajny wujek i tata :baby:
|
No ja z niecierpliwością czekam na dalsze części :)
|
spox. czekam na nastepna czesc przygod Vet.... (nie pamietam jak sie zwal :) )
|
nice :)
:berserk: Niezly Fake naprawde mi sie podobal niemoge sie doczekac nastepmnej czesc
ps.niech teraz awansuje na Lidera 8o |
Tibia gg
bardzo fajna historia, az sie zagapilem, calkiem dobre wykonanie i dobry pomysl z tibia gg Wielkie GRATZ
|
Cytuj:
co do tematu to właśnie dostałem nowego kompa i zaczynam robi fake'i pomysłów mam sporo, ale najpierw nauka wiecie koniec roku ;( |
jest pysznie, w KFC
zawaliscie wykonane 8o 8o 8o
reszta komentarzu przy nastepnych czesciach:p fabuła:10/10 wzkonianie:9/10(tam lezy nie ciało warlorda tylko lidera.pozatym nic nie mam) oby tak dalej i szybko rób te czesci bo sie nei moge doczekc :cup: :cup: :cup: 1.Balatuvu :lucznik: 2.level:12 :confused: 3.skills:34/15 ;( 4.swiat:inferna :wiking: |
OMG To jest baniowe xD
P.S. Ja też bym robil fake'i (a nawet umie) tylko nie mam programu specjalnego tylko painta :( |
Baaaardzo fajne fake kiedy będzie kolejna część?
|
Doskonałe, bardzom i sie podoba
|
hehe no wiecie co? wy dajecie 10/10 jak to jest warte 10000/10000 :):)
hmm... może dednąć i straci zerka na wariorka , puźniej spotka wujka i wujek da swojego "magic staff'a " vethiemu i sie zamieni w orc shamana :D:D |
Qrde Demongo daj kolejne części z niecierpliwością już tyle czekamy :D
|
Cytuj:
|
@up
- Ogólnie wiadomo, że 1/1 = 10/10 = 100/100 etc. Chodziło jednak chyba o coś takiego - 10000000/10 @Ontopic - Wykonanie - standard - jak wszystkie... - Pomysł 10/10, a szczególnie pomysł typu "You advanced to Orc Spearman." - Ocena ogólna 9/10. |
:Ork: Bardzo ładnie zrobione i mam nadzieje ze bendom dalsze części
:cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |