Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Kajn 04-06-2006 18:16

Witam.Mam pytanie czy da sie założyć PACC na konto gdzie nie ma jeszcze utworzonego chara?Np. chce iść na nowy swiat i zamawiam pacc ale nie chce zeby juz bylo Char created: i data
Jest taka mozliwosc? jesli tak to jak sie to robi?

@up Kupowanie PACC za pieniedze tibijskie jest nie legalne.Grozi za to ban.

Bodziu 04-06-2006 19:21

Jest taka opcja Hidden która wyłącza informacje typu
jakie masz jeszcze postacie i kiedy zostały utworzone.
Jak to zrobić? Jeśli nie wiesz to masz tu screeny z opisami:
Otwieramy www.tibia.com i logujemy się na swoje konto.
W tabelce "Characters" jest cały indeks naszych postaci.
Wybieramy tą którą chcemy "ukryć" i wciskamy przycisk "Edit" znajdujący się obok jej nicka.
http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/1.gif

Aby ukryć naszą postać ODZNACZAMY pole "unchceck to hide your account information" co znaczy mniej więcej "odznacz jeśli chcesz ukryć informacje o swoim koncie" lub coś w tym rodzaju :)
Wciskamy "Submit" i gotowe. :]
http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/2.gif

Kajn 05-06-2006 00:05

@up Nie o to mi chodziło

Chodzi mi o to że chce zamówić PACC na konto które dopiero zrobiłem i nie mam na nim zadnej postaci (CHARA) da sie PACC zrobic na tym koncie?

Bodziu 05-06-2006 11:32

Przez tibia.com chyba tak ale przez tibia.pl nie bo co podasz zamiast nicka?

Shekspir 06-06-2006 14:13

Kajn a po ci zamawiac pacc na konto ktore niema chara zaloz postac i bedzie po problemie a pozniej ewentualnie ją skasuj i zrob nowa :p Cya

Hajnówka Rulessss:p

mr.Johns 06-06-2006 19:59

Mam problem. Gdy mialem pacca hakli mnie i nie zdozylem zrobic recover keya, i kolo ktory haknol zrobil to za mnie i mnie od czasu do czaus hakuje i haslo jest zmienione jak moge odzyskac recover keya skoro znam haslo i numer acc. chce porpsotu odzyskac r keya i go zmienic. pomocy!;(

Kajn 07-06-2006 17:55

Poniewaz ten pacc na nowy serwer i chce miec date:char created wtedy kiedy nowy serwer wyjdzie :) ten sam dzien wiesz ocb

Lord of the Universum 21-06-2006 20:26

Czy jeżeli PACC mi się skończy i jestem liderem gildii, to gildia automatycznie się kasuje? Czy może jest jakiś okres, w którym jeżeli przedłużę pacca to gildia znowu jest aktywna?

elders_druidas 22-06-2006 23:40

domeq

mam pyt, mam domek jesli zrobie Move Out to czy rzeczy z domku zostana automatycznie przeniesione z domku do depo po save serva?

Legolas Greenleafe 29-06-2006 12:06

A co do kupowania PACC'a u np. Królowej Carlin to na ile ten PACC za 20k jest?

Dwimenor 29-06-2006 12:11

U królowej nie kupujesz pacca tylko promocję. To są 2 różne rzeczy.

Brylu 02-07-2006 15:46

Help, My Dear Pacc :(

Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?!

witekr77 03-07-2006 01:06

Kod HTML:

Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?!

1. zdaje mi sie czy account share?(albo cos takiego:P)
2. jak odzucil to odzucil czyli wlasciciel postaci go nie chce:)
3. mozliwe ze ci zwroca kase ale zalezy jak kupowales...:)

Dwimenor 03-07-2006 11:25

Nie zatwierdzony na tibia.com może być w nieskończoność.
Po zaakceptowaniu aktywuje się w raz z pierwszym zalogowaniem się do Tibii.

Masz rację - ktoś musiał tam integrować.

Jeżeli kupowałeś przez Firmę Drom i możesz napisać maila do [email protected] z opisem problemu. W przypadku zakupu u nas - przywrócenia pacca po odrzuceniu nie jest problemem.
Jeżeli kupowałeś w jakiś pokątny sposób(za postać, za gp) ktoś mógł wycofać wpłatę z nadzieją, że dostaniesz bana.

sir'zizu 03-07-2006 17:09

jedno pytanko mnie gryzie:
czy jesli kupie promocje u krolowej za 20k, w trakcie pacc'a, to czy po skonczeniu pacc zostanie ona usunieta? i czy jesli kupie znowu pacc to czy bede ją musiał znowu kupować..
pozdrawiam.

Kon Warrior 03-07-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
czy jesli kupie promocje u krolowej za 20k, w trakcie pacc'a, to czy po skonczeniu pacc zostanie ona usunieta? i czy jesli kupie znowu pacc to czy bede ją musiał znowu kupować..
pozdrawiam.

jesli skonczy ci sie pacc, to tracisz promocje, ale tylko na okres kiedy bedziesz facc; po ponownym kupieniu pacc odzyskujesz promocje (nie musisz jeszcze raz za nia placic)

btw, czy ty wogole przeczytales to FAQ??? przeciez to, o co pytasz jest wyjasnione pod koniec

Keel 04-07-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir'zizu
pozdrawiam.

Tak, po skonczeniu PACC zostanie ona usunieta. A jesli kupisz nowy PACC, to zostanie przywrocona.

Brylu 04-07-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Nie zatwierdzony na tibia.com może być w nieskończoność.
Po zaakceptowaniu aktywuje się w raz z pierwszym zalogowaniem się do Tibii.

Masz rację - ktoś musiał tam integrować.

Jeżeli kupowałeś przez Firmę Drom i możesz napisać maila do [email protected] z opisem problemu. W przypadku zakupu u nas - przywrócenia pacca po odrzuceniu nie jest problemem.
Jeżeli kupowałeś w jakiś pokątny sposób(za postać, za gp) ktoś mógł wycofać wpłatę z nadzieją, że dostaniesz bana.

Kupowalem pacc przez tibia.pl. Czyli co teraz muszę zrobić, aby odzyskać utracony pacc??

Mroku 05-07-2006 10:22

co musze zrobic,zeby zaplacic czekiemm??

Dwimenor 05-07-2006 11:22

@Brylu
Nic nie zrobisz straciłeś pieniądze!!!!!!!!!!!!111111 Buhhahahahahhahahahhahaha
Czytaj, ze zrozumieniem, przecież ci napisałem

@Mroku
CipSoft nie akceptuje tej formy płatności

Mroku 05-07-2006 11:48

na ich stronie jest napisane::
Cytuj:

Check (sent via postal mail)
Element 5 accepts money orders and all personal, business, and cashier's checks. After submitting your payment information you will get all necessary information to write out a check to element 5. Please make sure not to write out the check to CipSoft and that it should be in US-Dollars or Euros. You will receive this information also by email. As soon as the check arrives at element 5 you will be notified about it by email. Please ensure that you mention the order reference number on the check or your money cannot be assigned to your order. Depending on your location it may take up to three weeks until your check arrives at our payment service provider.

myslalem,ze tutaj chodzi o czek....morzecie mi powiedziec o co tu chodzi?

elders_druidas 08-07-2006 00:51

Pacc

Witam, do konca mojego pacc mam jeszcze ~20 dni. jesli wykupie teraz nastepnego (o ile to mozliwe) i aktywuje go to bede mial 110 dni czy jak? prosze o odp !!!

Priest 08-07-2006 09:47

up : dni pacc się sumuja ... dla przykładu masz 30 dni to jesli dokupisz pacc na 90 dni to bedziesz miał 120 dni .:)

Ozzie Vis 16-07-2006 12:36

?

Jaka jest aktualna cena Pacc ,ktorą musze wpłacić przez Tibia.pl?

Dwimenor 16-07-2006 12:52

Kliknij mnie

Kitty Kat 17-07-2006 09:52

Domek

Jak mam pacca w tibi i kupie sobie domek i mam go i juz mi sie skonczyl pacc to co sie dzieje z domkiem mam go nadal i moge do nigow chodzic czy mi przepada:( ?? a jak mi sie skonczy pacc to moge miec wyglad jak pacc?? i go zmieniac?? prosze o odp..

Chaosek 17-07-2006 13:59

Tak, Twój domek przepada. Outfit pacc pozostanie póki go nie zmienisz.

@ down down

To nie FAQ o domkach. Zresztą da się poszukać. Delikwentowi up odpowiedziałem w ramach dobrego nastroju xD

gonzo108 17-07-2006 15:18

Jesli reszta danych(nik postaci swiat itp) podales dobrze to dojdzie bez obaw bo email jest tylko wtedy potrzebny jak cos zle podasz wiec niemartw sie :)

Paulina Ziomek 18-07-2006 18:53

Jeżeli mam Pacc i domek i jeżeli pacc mi sie konczy i nie zabiore rzezczy z domku to co sie z nimi dzieje xD :D

chea 19-07-2006 19:30

przenosza sie do dp do miasta w ktorym mieszkasz...

a trzeba posiadac pacc'a jesli od kogos kupuje/wynajmuje domek?

krzychu sorcer 20-07-2006 18:45

nie chyba nie dostaniesz pacca bo podales zly adre e-mail chyba nie dostaniesz bo ja nie jestem pewny:Ork: :kon: :mag: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik:

Marek Tibioman 21-07-2006 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chea
a trzeba posiadac pacc'a jesli od kogos kupuje/wynajmuje domek?

Jeśli kupujesz od kogoś domek to znaczy, że stary owner przepisuje domek na ciebie, a więc będziesz nowym ownerem i wtedy musisz mieć pacca. Jeśli wynajmujesz od kogoś domek to znaczy, że domek należy do tego kogoś a ty możesz być najwyżej sub-ownerem chaty i wtedy NIE potrzebujesz mieć pacca:)

chea 21-07-2006 19:30

dzieki:) a oplaca sie wynajmowac? wogole wynajmuje ktos ??

Songo Destroyer 23-07-2006 10:13

list

Dostalem list o nastepujacym tekscie: "parabéns voce foi sorteado e ganhou uma premiun account( 3 meses) para ativa-la basta voce enviar um e-mail com sua account number e seu password para [email protected] e boa sorte

cipsoft team
tibia"
Czy ktos moze mi pomoc przetlumaczyc go na polski??
Z gory dziekuje

Dwimenor 23-07-2006 10:35

W wielkim skrócie:
Wyślij nam swoje hasło i numer konta to dostaniesz free itenzy"
Tyle, że napisane po portugalsku(brazylijsku).

Oczywiście wiesz, że nie należy nikomu podawać tego typu informacji.

Songo Destroyer 23-07-2006 10:51

Cytuj:

Oczywiście wiesz, że nie należy nikomu podawać tego typu informacji.

To znaczy ze mam wyslac maila zgodnie z wymaganiami czy nie?

chea 24-07-2006 17:22

@up

czy to nie jest wlasnie trolling? pytam bo nie wiem:)

DraQ87 25-07-2006 13:32

Cytuj:

FAQ-frequently asked questions.

P: Co się stanie, jak skończy mi się pacc
O: Tracisz: promocję (wraca po ponownym zakupie)
Czary zastrzeżone dla posiadaczy płatnego konta -wracają jak ponownie wykupisz pacc.
Jeżeli byłeś na terenie dla pacc-po ponownym zalogowaniu pojawisz się w mieście gdzie jesteś zameldowany. Jeżeli byłeś zameldowany w mieście dla pacc- zostaniesz przeniesiony do świątyni w Thais i automatycznie tam zameldowany. Przedmioty z dp na pacc area zostaną tam gdzie były.
Tracisz możliwość podróżowania statkami oraz dywanami.
Tracisz możliwość spania w łóżku, posiadania domku, bycia liderem bądź vice liderem.
Jeżeli używałeś paccowskiego outfitu to zostanie ci on dopóki go nie zmienisz.

ja mam pytanie co do tego
jezeli wezme Pacca... kupie u krola mozliwosc bycia Elite knightem... i skonczy mi sie Pacc... to bede dalej E. Knightem czy zwyklym knightem?
I co do tej chatki... jezeli na Paccu kupie chatke... i pacc mi sie skonczy to wogole trace chatke ?? nie mam mozliwosci placenia jej na Faccu ??

bombelek 08-08-2006 21:46

Czy jak kupie pacca na jedna z moich trzech postaci(wszytkie sa na tym samym serwie) to czy inne chary tez beda podlegaly pod tego pacca?

Marek Tibioman 08-08-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bombelek
Czy jak kupie pacca na jedna z moich trzech postaci(wszytkie sa na tym samym serwie) to czy inne chary tez beda podlegaly pod tego pacca?

Jeśli wszystkie te postacie są na tym samym koncie, to tak. Pacc jest na całe konto a nie na jedną postać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24.