![]() |
Witam.Mam pytanie czy da sie założyć PACC na konto gdzie nie ma jeszcze utworzonego chara?Np. chce iść na nowy swiat i zamawiam pacc ale nie chce zeby juz bylo Char created: i data
Jest taka mozliwosc? jesli tak to jak sie to robi? @up Kupowanie PACC za pieniedze tibijskie jest nie legalne.Grozi za to ban. |
Jest taka opcja Hidden która wyłącza informacje typu
jakie masz jeszcze postacie i kiedy zostały utworzone. Jak to zrobić? Jeśli nie wiesz to masz tu screeny z opisami: Otwieramy www.tibia.com i logujemy się na swoje konto. W tabelce "Characters" jest cały indeks naszych postaci. Wybieramy tą którą chcemy "ukryć" i wciskamy przycisk "Edit" znajdujący się obok jej nicka. http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/1.gif Aby ukryć naszą postać ODZNACZAMY pole "unchceck to hide your account information" co znaczy mniej więcej "odznacz jeśli chcesz ukryć informacje o swoim koncie" lub coś w tym rodzaju :) Wciskamy "Submit" i gotowe. :] http://members.lycos.co.uk/lucyfer00/hidden/2.gif |
@up Nie o to mi chodziło
Chodzi mi o to że chce zamówić PACC na konto które dopiero zrobiłem i nie mam na nim zadnej postaci (CHARA) da sie PACC zrobic na tym koncie? |
Przez tibia.com chyba tak ale przez tibia.pl nie bo co podasz zamiast nicka?
|
Kajn a po ci zamawiac pacc na konto ktore niema chara zaloz postac i bedzie po problemie a pozniej ewentualnie ją skasuj i zrob nowa :p Cya
Hajnówka Rulessss:p |
Mam problem. Gdy mialem pacca hakli mnie i nie zdozylem zrobic recover keya, i kolo ktory haknol zrobil to za mnie i mnie od czasu do czaus hakuje i haslo jest zmienione jak moge odzyskac recover keya skoro znam haslo i numer acc. chce porpsotu odzyskac r keya i go zmienic. pomocy!;(
|
Poniewaz ten pacc na nowy serwer i chce miec date:char created wtedy kiedy nowy serwer wyjdzie :) ten sam dzien wiesz ocb
|
Czy jeżeli PACC mi się skończy i jestem liderem gildii, to gildia automatycznie się kasuje? Czy może jest jakiś okres, w którym jeżeli przedłużę pacca to gildia znowu jest aktywna?
|
domeq
mam pyt, mam domek jesli zrobie Move Out to czy rzeczy z domku zostana automatycznie przeniesione z domku do depo po save serva?
|
A co do kupowania PACC'a u np. Królowej Carlin to na ile ten PACC za 20k jest?
|
U królowej nie kupujesz pacca tylko promocję. To są 2 różne rzeczy.
|
Help, My Dear Pacc :(
Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?!
|
Kod HTML:
Kupiłem pacca i jak chciałem go aktywowac po ponad miesiacu to patrze, ze zniknal payment. Czy mozliwe jest ze znikl sam czy ktos musial w to ingerowac? Podejrzewam ze moj brat chcial sam aktywowac i przez przypadek zamiast go przyjac to odrzucil ;/ Czy jest mozliwosc odzyskania go spowrotem?! 1. zdaje mi sie czy account share?(albo cos takiego:P) 2. jak odzucil to odzucil czyli wlasciciel postaci go nie chce:) 3. mozliwe ze ci zwroca kase ale zalezy jak kupowales...:) |
Nie zatwierdzony na tibia.com może być w nieskończoność.
Po zaakceptowaniu aktywuje się w raz z pierwszym zalogowaniem się do Tibii. Masz rację - ktoś musiał tam integrować. Jeżeli kupowałeś przez Firmę Drom i możesz napisać maila do [email protected] z opisem problemu. W przypadku zakupu u nas - przywrócenia pacca po odrzuceniu nie jest problemem. Jeżeli kupowałeś w jakiś pokątny sposób(za postać, za gp) ktoś mógł wycofać wpłatę z nadzieją, że dostaniesz bana. |
jedno pytanko mnie gryzie:
czy jesli kupie promocje u krolowej za 20k, w trakcie pacc'a, to czy po skonczeniu pacc zostanie ona usunieta? i czy jesli kupie znowu pacc to czy bede ją musiał znowu kupować.. pozdrawiam. |
Cytuj:
btw, czy ty wogole przeczytales to FAQ??? przeciez to, o co pytasz jest wyjasnione pod koniec |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co musze zrobic,zeby zaplacic czekiemm??
|
@Brylu
Nic nie zrobisz straciłeś pieniądze!!!!!!!!!!!!111111 Buhhahahahahhahahahhahaha Czytaj, ze zrozumieniem, przecież ci napisałem @Mroku CipSoft nie akceptuje tej formy płatności |
na ich stronie jest napisane::
Cytuj:
myslalem,ze tutaj chodzi o czek....morzecie mi powiedziec o co tu chodzi? |
Pacc
Witam, do konca mojego pacc mam jeszcze ~20 dni. jesli wykupie teraz nastepnego (o ile to mozliwe) i aktywuje go to bede mial 110 dni czy jak? prosze o odp !!!
|
up : dni pacc się sumuja ... dla przykładu masz 30 dni to jesli dokupisz pacc na 90 dni to bedziesz miał 120 dni .:)
|
?
Jaka jest aktualna cena Pacc ,ktorą musze wpłacić przez Tibia.pl?
|
|
Domek
Jak mam pacca w tibi i kupie sobie domek i mam go i juz mi sie skonczyl pacc to co sie dzieje z domkiem mam go nadal i moge do nigow chodzic czy mi przepada:( ?? a jak mi sie skonczy pacc to moge miec wyglad jak pacc?? i go zmieniac?? prosze o odp..
|
Tak, Twój domek przepada. Outfit pacc pozostanie póki go nie zmienisz.
@ down down To nie FAQ o domkach. Zresztą da się poszukać. Delikwentowi up odpowiedziałem w ramach dobrego nastroju xD |
Jesli reszta danych(nik postaci swiat itp) podales dobrze to dojdzie bez obaw bo email jest tylko wtedy potrzebny jak cos zle podasz wiec niemartw sie :)
|
Jeżeli mam Pacc i domek i jeżeli pacc mi sie konczy i nie zabiore rzezczy z domku to co sie z nimi dzieje xD :D
|
przenosza sie do dp do miasta w ktorym mieszkasz...
a trzeba posiadac pacc'a jesli od kogos kupuje/wynajmuje domek? |
nie chyba nie dostaniesz pacca bo podales zly adre e-mail chyba nie dostaniesz bo ja nie jestem pewny:Ork: :kon: :mag: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik:
|
Cytuj:
|
dzieki:) a oplaca sie wynajmowac? wogole wynajmuje ktos ??
|
list
Dostalem list o nastepujacym tekscie: "parabéns voce foi sorteado e ganhou uma premiun account( 3 meses) para ativa-la basta voce enviar um e-mail com sua account number e seu password para [email protected] e boa sorte
cipsoft team tibia" Czy ktos moze mi pomoc przetlumaczyc go na polski?? Z gory dziekuje |
W wielkim skrócie:
Wyślij nam swoje hasło i numer konta to dostaniesz free itenzy" Tyle, że napisane po portugalsku(brazylijsku). Oczywiście wiesz, że nie należy nikomu podawać tego typu informacji. |
Cytuj:
|
@up
czy to nie jest wlasnie trolling? pytam bo nie wiem:) |
Cytuj:
jezeli wezme Pacca... kupie u krola mozliwosc bycia Elite knightem... i skonczy mi sie Pacc... to bede dalej E. Knightem czy zwyklym knightem? I co do tej chatki... jezeli na Paccu kupie chatke... i pacc mi sie skonczy to wogole trace chatke ?? nie mam mozliwosci placenia jej na Faccu ?? |
Czy jak kupie pacca na jedna z moich trzech postaci(wszytkie sa na tym samym serwie) to czy inne chary tez beda podlegaly pod tego pacca?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |