![]() |
Rat <10 znakow>
|
Mino Mag
<znakow jeden> |
Ciekawe co jest 2gie. Wiem co jest pierwsze, sam zgadlem a PharadoX potwierdzil.
@ PharadoX i By$iu Sa scouty na pohu. |
O ile mnie pamiec nie myli... Elf Scouty
|
Minu¶ Archu¶.(pamiętam jak mnie chciał zabić!:< nie mogłem po nocach spać!)
|
~~ Ghoul ~~
|
Minotaur???
|
cyklop qwa
|
Poison Spider.
|
PharadoX zrobil 2 miejsca zamalo teraz jest 22. (Gdyby nie ja ciagle by bylo 20)
@Paliblant: Rat sie nie liczy Ogolnie Bump. |
"Muahahahah" ... czy zauważyłeś że to był ivul śmiech? :D Dobra next plx.
Pytanie 3 : kategoria "postacie" Podaj imię postaci która ma lvl 205 lub wyższy. 1. Eternal Oblivion ( by Impalable ) 2. Seromontis ( by Palooh ) 3. Cachero ( by Aval'yah ) 4. Setzer Gambler ( by MATI9630 ) 5. Bubble ( by spider-bialystok ) 6. Taifun Devilry ( by Dregar ) 7. Eli Stormstriker 8. Wurzel ( by Cystof ) 9. Pskonejott 10. Garimo 11. Nox Thunder 12. Luisingy ( by praktor ) 13. Dulokz 14. Gugo 15. Undead Slayer ( by AdAmSiK ) Herganon ( by Adner ) - lvl 201 Mateusz Dragon Wielki ( by Van'Rusty ) - lvl 204 , ta "miał" a musi "mieć". deadlybeat - spójrz na liste , Cachero już tam jest :D Goodluck & Have Fun & Nastepny jak zwykle... Jutro. |
Eternal Oblivion
|
Taifun Devilry. ;]
|
Bubble ;oo
|
Seromontis
|
Cachero ~~1o znakuf słiiit~~
|
Człowiek chłodnej inteligencji - Herganon;)
Z jakiej paki jakiś Seromontis ma być wyżej w rankingu od osoby, która pierwsza osiągneła próg 205 poziomu, czyli Bubble? |
Wkroczę jeszcze raz do tej pouczajacej zabawy i napiszę, że to Setzer Gambler. Hai.
|
Wurzel 10 znaków
|
Mateusz Dragon Wielki miał 205 ale padł :P
|
Undead Slayer
|
Cachero :)
|
Luisingy (206 EK - Calmera)
|
Jutro 27 czerwa pytanie do którego będziecie dawali odpowiedzi da Impalable , dlatego nie zdziwcie się i nie pomyślcie - Hyyy jakiś noob udaje PharadoX'a :D . Życze wszystkim powodzenia i dobrey zabawy ( dużo tu zabawy niema ale... :D ).
|
Pytanie 4 : kategoria "potwory".
Podaj nazwy bossow w Tibii : 1. Orshabaal (by AdAmSiK) 2. THE Old Widow (by Sharphis de'Moon) 3. Demodras (by Ader) 4. Necropharus (by teletoobis) 5. The Evil Eye (by Aval'yah) 6. Dharalion (by Zamor1) 7. Yeti (by Dregar) 8. Grorlam (by MATI9630) 9. The Horned Fox (by Cystof) 10. General Murius (by Darvin) 11. Ferfang Gl, Hf. Nastepne pytanie jutro. No i prosze o nie korzystanie z roznych form pomocy. |
Orshabaal (jol 10 znakow)
|
Old Widow 10 znaków
|
Demodras=)
|
Grorlam czy jak temu talerzowi na imię
|
The Evil Eye
|
The Horned Fox
|
Necropharus ^^
o sry nie zauwazylem ze 1 odpowiedź ^^ no ale nikt nie widzial nie? ;p większość faraonów* jest uznawana za bossów więc nie wiem czy one są brane pod uwage tutaj ^^ oczywiscie ich mialem na mysli :P dzieki za poprawke btw przeciez ten ostatni boss banalny jest ^^ ale mnie korci :] edit (5? ;o) przynajmniej niektórzy dzieki tej grze nauczą się używania opcji "szukaj" :D |
Yeti ^^ ...
|
General Murius (boss mino z Mintwalin jak kto¶ nie wie) :confused:
|
Dharalion (boss elfa arcanisty)
|
Cytuj:
Napisze juz zakonczenie pytania nr4. Pytanie skonczone. "Punktacja" byla strasznie nie rowna, jak wiadomo Orshabaal jest "najpopularniejszym" bossem a np. Necropharus jest juz czyms nie znanym, wiec 1wsze trzy bossy sa tam (na 1, 2, 3 miejscu) z powodu sily. Reszta "tak sobie" :P. Gratuluje wam wiedzy/umiejetnosci szukania. Jutrzejsze pytanie najprawdopodobniej bedzie nalezec do PharadoX'a. edit Cytuj:
@down Moze dlatego ze respi sie nie regularnie? |
Cytuj:
Ciekawe CZEGO bossem może być Yeti? Frost trolli?:P |
Bossy do tego pyt. zostały brane z tego tematu. Dlaczego uznali tam Yeti za Bossa? Ich pytaj :D
|
Moze jest jest uznany za bossa dlatego ze ma nielegularny resp ? aff powiedzialem Yeti bo tylko to mi przychodzilo do glowy ^^
|
Ale goronc , ale co ja zrobie , musze dać next pytanie :D
Pytanie 4 : Kategoria "questy" Podaj nazwę questa który ma wymaganie Levelowe 40 lub wyższe. 1. Anihilator ( by Impalable ) 2. Demon Helmet ( by Caerlionne ) 3. HotA ( by Łuk4sz ) 4. Behemoth ( by Sharphis de'Moon ) 5. Vampire Shield ( by Aval'yah ) 6. Necro Quest ( by Van'Rusty ) 7. Fire Axe ( by Dregar ) 8. Double SD 9. Banshee ( by teletoobis ) 10. Deep Fibula ( Mac-Graw ) 11. Black Knight ( by spider-bialystok ) 12. Bright Sword ( by Zamor1 ) 13. Naginata 14. Orc Fortress ( by Majin Vegeta ) 15. Mad Mage Room ( by Sir Luk Lagger ) 16. Green Djinn 17. Blue Djinn Paradox Tower ( by Darvin ) - quest na 30 albo wyższy lvl. Good luck & Have Fun & Uczcie się & Następne jutro & Ale goronc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |