![]() |
...
Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL :):):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No nareeeeszcie, nie ma nowych serwow tylko update starych. :) Mnie najbardziej ciekawia nowe potwory i itemki.
|
Cytuj:
Dobrze że cipsoft ma swoja siedzibie na uniwersytecie w Reegensburgu wiec nie płaca za czynsz . Premium Accont jest po to żeby do końca cieszyć sie grą a facc to przedsmak tego co jest w grze !!! I nigdy tego niezmienisz !!! Co do ss-ów to fajne ale popatrzcie sobie na tibianews znajdziecie tam link do strony rysowników cipsoftu !!! Tam sa fajne rysunki i niektóre przypominaja dżungle taka jak teraz !!! Obstawiam na 60 % że nowa rasa potworów typu jak :dwarfy,orcy czy elfy to teraz będa jaszczurki a w sumie gekony bo na rysunkach widzialem Jaszczurke zwykła natomiast druga juz miała zboroje , miecz i tarcze |
ja ma facca i nie zapowiada sie zbyt szybko abym mial pacca słyszałem że dla facca ma dojść rozbudoiwanie kopalni w kazo to jest giciao bo jestem mieszkancem kazoo ale pewnie dla faccow zbyt wiele potworkow nie dojdzie bo pace placa za wszysto to i wymagaja bo inaczej by nie kupowali paca co nie
hali Bikaz Heros(juz nie dlugo 1 vice lider wyparowal ;() |
oO widze ze Cipsoft cos robi :)
btw byl nawet jeden fajny fake o tym update chyba na tibianews no i jeszcze najwazniejsze nowe potwory i jakies frii itensy plax! |
NAdal jednka nie wiemy kiedy bedzie :D a ja jzu sie nie moge doczekac !!! Moglibe chciaz miesiac poadac, a nie z nienacka znow zrobia jak ten grudniowy
|
A nie latwiej bylo by poczekać??........
|
B) Będzie git, bo babcia z kanady mi przywieźe Dolarki.... :] :p
Fajnie że będzie nowe Update (frreee itenz plax plax plax...), nowe questy i dżungla :evul: |
Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie :) .
|
:]
Cytuj:
|
Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"
Bardzo sie ciesze z nowego update przynajmniej bedzie co huncic i wogole xD fajnie ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla i czy Clipisoft zostawil cos miejsca na next updacik xD oraz czy ciezka bedzie droga do tego miasta nie mowiac o plywaniu oczywiscie!!!! |
Cytuj:
tez sobie kupie tam domek B) a co do powierzchwni to wejdz na www.tibia.com i sprawdz na mapkach, jest ten teren zaznaczony :] |
Juz se wyobrazam siebie w dzungli z pacc ;] bedzie fajnie tylko aby nie zaduzo tych terenow ?Moze jakies nowe czary dla druta bo taki zaczofany jest
|
Cipsoft zachęca do gry w płatną tibie. Dzieki nowemu updatu kupie sobie pacca po raz pierwszy od roku.
|
A mnie ciekawi nie jakie potworki będą, nie jak będzie wyglądała dżungla, tylko dla jakich lvl będą tam expowiska i co zrobią z kopalniami w kazo. :kilof:
|
Dla takich rzeczy warto zakupić pacc (kupuje koło 20 czerwca :) wiec mysle ze sie oplaci. Co do narzekania ze facc to facc tamto. Tibia to gra komercyjna nastawiona na zarabianie pieniedzy i zmuszanie graczy do jak najdluzszego spedzania przy niej czasu(czekanie na resp potworka, duze straty przy deadzie). Wiec radze wam jedno, kupcie PACC :P
|
Coś mi sie wydaje że CipSoft znowu ma gdzieś facc..... Niedługo zaczne mieć to gdzieś i:
1) Albo Żuce Tibie 2)Albo Kupie Pacca i bede gdzieś miał kolejki itp.... Ale jak widać 75% graczy to Facc a więc niech cipowie z nimi nie zadzierają... |
W konicu :)
Mama nadzieje ze update zrobia jak najszybciej bo jzu sienie moge doczekac :D tylko szkoda ze takie denne screeny dostalismy ;/ 1 kolega dobrze stwiedzil ze wyglada to jak biskupin :D dopasowali do nas ;]
|
mi się wydaje że ten update będzie już niedługo oby bo się doczekać nie moge,u[pdate gwiazdkowy był szybko więc ten też powinnien też być szybko
ale namieszałęm no nic :D nick:Adimarimes world:Jamera proffesion:Master Sorcerer lvl:21 mlvl:36 location:Jungla xD |
@Sorcererka
tez sadze ze update bedzie tak szybko jak grudniowy a w wakacje trzeba do roboty aby se PACC'a kupic :P :) |
Cytuj:
ps. to mój 61 post z koleji :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Heh... Edron to dla pacc najlepsza karta przetargowa B) Jakby pacce to dostali, to posiadanie pacca nie miało by sensu. Czekamy na Test serwer... @Down: Dla tego pana oklaski plax... :cup: :evul: |
Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:
|
Cytuj:
jakby nawet wszyscy facce odeszli a zostali tylko pacca to itak by niestanowiło różnicy dla cipków |
kurcze ale bym sie ucieszył ja by update byl o 18 tak jak grudniowy o 21 :D
|
w koncu jakis duuuzy plus pacc-a (jak bym go nie mial to bym byl wqrwiony :evul: ). Trzeba skille klepac i leciec na exp zeby nie dostac w*******u od(najparawdopodobniej) nowych potworów :D
|
Cytuj:
|
Niezdziwilbym sie gdyby po tej dzungli chasaly giant spidery !!!!!!! A w podziemiach behomoty !!!
|
Cytuj:
Kilka postów wcześniej gadaliście jakie macie niki itp. X( Więc sie odnego odczepcie bo racja jest po jego stronie :D Pewnie GSy będą biegać... Wszystkie pająki.... Cobry.... Może będą Anakondy?? |
Moim zdaniem mogły by być w tej całej Jungli expowiska dla Knighta a nie wiecznie coś dla Pali
Aktualnie na tym charze co gram pacca nie mam ale zawsze moge zweidzić na od kumpla charze .Sam komibnuje kase na rl na premium :) Ogółem Upate zapowiada sie ciekwie klima będzie tam spox a co do tego co ja bym tam ulokował to ulokował bym tam gniazda pająków jakiśnowych pająków typu takiej siły ja ma cyc :) See you in game |
|
Fajnie, że tutaj modki posprzątali z bezsensownych postow. A grafa w nowej tibii zapowiada sie naprawde ciekawie. Jestem ciekawy czy dojscie do tego miasta w dżungli jest trudne i czy do miasta bedzie można lurować jakieś potworki -.^
|
Wydaje mi się, że grafika zrobi duży postęp.. Spójrzmy chociażby na trawę teraźniejsza a na trawę, która ma byc w dżungli. Licze na jakieś potworki dające ok. 150~200 expa, coś typu cyklopy, mino guardy (nie chodzi mi o potworki, które wymieniłem, tylko o nowe rasy, które będą dawały ok. takiej liczby expa), oraz na bamusowe ville ; D
|
No świetnie
Świetnie długo czekałem na tą wiadomość i się doczekałem ;) .
Ciekawe jakie bedą qesty i potworki. 8o Tylko szkoda że wstęp mają tylko prenium account. :( Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii. |
Cytuj:
Kup premium 90zł to nie aż tak dużo :) |
Hehe, juz drugi pacc mi sie skończył niedawno ale co tam, kupie sobie trzeciego. Mi najlepiejby pasowało jakby był on na przełomie lipiec/sierpień albo też na końcu sierpnia- wtedy najczęściej będe w domciu :P Domek na bank kupie, pewnie na spółke z jakimś kumplem i będziemy śmigać explorować "The Jungle" :D:D:D Nowych potworów jestem ciekaw jak i nowych itemków ale trzeba poczekać...
@Rynek będziemy sąsiadami :P @wszyscy facc'e Nie martwcie się, nakręce wam filmik jak juz będzie nowa tibiCAM. Ujme tam nowe miasto, kilka nowych terenów i itemów, potworki itp. Będziecie się czuli, jakbyście tam byli... :P :D |
maybe lizardmen's?
A tak wogole to chyba wróce do tibi :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |