Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

Stonek 10-06-2005 22:23

...

Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL :):):)

michalb 10-06-2005 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonek
Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL :-)

Zdaje mi się, że Fire Axe nie jest najlepszym jednoręcznym toporem (patrz Stonecutter Axe).

Stonek 10-06-2005 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez michalb
Zdaje mi się, że Fire Axe nie jest najlepszym jednoręcznym toporem (patrz Stonecutter Axe).

Dokłądnie, ale miałem na myśli FACC'a, który nie wyda 2000 zł na Allegro za niego :D

Merfoso 10-06-2005 22:35

No nareeeeszcie, nie ma nowych serwow tylko update starych. :) Mnie najbardziej ciekawia nowe potwory i itemki.

Evil Maul 10-06-2005 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rajdowiec
Dobra pacc to pełna wersja gry! Ty masz za pewne pacca i sie cieszysz! Gracze fcc są przes takich jak ty krzywdzeni bo nie mają pacca, a ty masz i ich dręczysz! Rozumiesz!!

Boże nie popłacz sie !!! Pomyśl z czego by Cipsoft żył jak nie z pacców skad by miali na kupno nowych serwów !!! A już o prądzie nie wspomne :p
Dobrze że cipsoft ma swoja siedzibie na uniwersytecie w Reegensburgu wiec nie płaca za czynsz . Premium Accont jest po to żeby do końca cieszyć sie grą a facc to przedsmak tego co jest w grze !!! I nigdy tego niezmienisz !!!
Co do ss-ów to fajne ale popatrzcie sobie na tibianews znajdziecie tam link do strony rysowników cipsoftu !!! Tam sa fajne rysunki i niektóre przypominaja dżungle taka jak teraz !!! Obstawiam na 60 % że nowa rasa potworów typu jak :dwarfy,orcy czy elfy to teraz będa jaszczurki a w sumie gekony bo na rysunkach widzialem Jaszczurke zwykła natomiast druga juz miała zboroje , miecz i tarcze

adam knight 11-06-2005 00:08

ja ma facca i nie zapowiada sie zbyt szybko abym mial pacca słyszałem że dla facca ma dojść rozbudoiwanie kopalni w kazo to jest giciao bo jestem mieszkancem kazoo ale pewnie dla faccow zbyt wiele potworkow nie dojdzie bo pace placa za wszysto to i wymagaja bo inaczej by nie kupowali paca co nie

hali Bikaz Heros(juz nie dlugo 1 vice lider wyparowal ;()

OnlyM(PL) 11-06-2005 00:36

oO widze ze Cipsoft cos robi :)
btw byl nawet jeden fajny fake o tym update chyba na tibianews
no i jeszcze najwazniejsze nowe potwory i jakies frii itensy plax!

Lukasz Bialy Mag 11-06-2005 00:41

NAdal jednka nie wiemy kiedy bedzie :D a ja jzu sie nie moge doczekac !!! Moglibe chciaz miesiac poadac, a nie z nienacka znow zrobia jak ten grudniowy

Masamune 11-06-2005 01:07

A nie latwiej bylo by poczekać??........

Xzonixek 11-06-2005 07:54

B) Będzie git, bo babcia z kanady mi przywieźe Dolarki.... :] :p

Fajnie że będzie nowe Update (frreee itenz plax plax plax...), nowe questy i dżungla :evul:

kokos 11-06-2005 08:04

Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie :) .

Xzonixek 11-06-2005 08:12

:]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos
Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie :) .

Bravo dla tego Pana w Kapeluszu :p I to mi sie podoba

Rynek 11-06-2005 08:39

Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"

Bardzo sie ciesze z nowego update przynajmniej bedzie co huncic i wogole xD fajnie ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla i czy Clipisoft zostawil cos miejsca na next updacik xD oraz czy ciezka bedzie droga do tego miasta nie mowiac o plywaniu oczywiscie!!!!

Murderer 11-06-2005 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"

ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla

tez sobie kupie tam domek B)
a co do powierzchwni to wejdz na www.tibia.com i sprawdz na mapkach, jest ten teren zaznaczony :]

Tomciu 11-06-2005 09:01

Juz se wyobrazam siebie w dzungli z pacc ;] bedzie fajnie tylko aby nie zaduzo tych terenow ?Moze jakies nowe czary dla druta bo taki zaczofany jest

Skenone 11-06-2005 09:19

Cipsoft zachęca do gry w płatną tibie. Dzieki nowemu updatu kupie sobie pacca po raz pierwszy od roku.

slammer 11-06-2005 09:44

A mnie ciekawi nie jakie potworki będą, nie jak będzie wyglądała dżungla, tylko dla jakich lvl będą tam expowiska i co zrobią z kopalniami w kazo. :kilof:

Dwik 11-06-2005 10:16

Dla takich rzeczy warto zakupić pacc (kupuje koło 20 czerwca :) wiec mysle ze sie oplaci. Co do narzekania ze facc to facc tamto. Tibia to gra komercyjna nastawiona na zarabianie pieniedzy i zmuszanie graczy do jak najdluzszego spedzania przy niej czasu(czekanie na resp potworka, duze straty przy deadzie). Wiec radze wam jedno, kupcie PACC :P

Ungoliathos 11-06-2005 10:19

Coś mi sie wydaje że CipSoft znowu ma gdzieś facc..... Niedługo zaczne mieć to gdzieś i:
1) Albo Żuce Tibie
2)Albo Kupie Pacca i bede gdzieś miał kolejki itp....

Ale jak widać 75% graczy to Facc a więc niech cipowie z nimi nie zadzierają...

Severyn 11-06-2005 10:25

W konicu :)

Mama nadzieje ze update zrobia jak najszybciej bo jzu sienie moge doczekac :D tylko szkoda ze takie denne screeny dostalismy ;/ 1 kolega dobrze stwiedzil ze wyglada to jak biskupin :D dopasowali do nas ;]

Sorcererka 11-06-2005 10:27

mi się wydaje że ten update będzie już niedługo oby bo się doczekać nie moge,u[pdate gwiazdkowy był szybko więc ten też powinnien też być szybko
ale namieszałęm no nic :D

nick:Adimarimes
world:Jamera
proffesion:Master Sorcerer
lvl:21
mlvl:36

Lukas_Devlin 11-06-2005 10:38

@Sorcererka
tez sadze ze update bedzie tak szybko jak grudniowy

a w wakacje trzeba do roboty aby se PACC'a kupic :P :)

czarodziej_czasu 11-06-2005 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D

i co z tego że byłoby około 200% deathów wiecej bo 20 levele by sie wybierały na demony itp.
ps. to mój 61 post z koleji :D

Raul 11-06-2005 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cover Sorcerer
Ja się z tego upade nie ciesze. Korzysci to tylko przyniesie dla osub z PACC. Zebi Clp Soft zrobil wiencej przestrzeni dla osub bez PACC. Mam juz dosyc cionglego EXpienia na slabych potworach(89 level)+(oraz 9).Zeby za to udostempnili nam edron bylo by fajnie :D

Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-

Xzonixek 11-06-2005 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Nom i jeszcze niech Darashie dorzucą, a co tam Ankrahmun też, a Dżunglę pod koniec wakacji, a ci frajerzy z pacc niech dalej za nas płacą. W końcu to nas jest najwięcej. -.-

Bravo za charakter wypowiedzi :D

Heh... Edron to dla pacc najlepsza karta przetargowa B) Jakby pacce to dostali, to posiadanie pacca nie miało by sensu.

Czekamy na Test serwer...

@Down:

Dla tego pana oklaski plax... :cup: :evul:

Ris 11-06-2005 10:58

Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:

czarodziej_czasu 11-06-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ris
Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie? :baby:

brawo dla tego pana :D
jakby nawet wszyscy facce odeszli a zostali tylko pacca to itak by niestanowiło różnicy dla cipków

Sorcererka 11-06-2005 11:06

kurcze ale bym sie ucieszył ja by update byl o 18 tak jak grudniowy o 21 :D

Lord KATuxo 11-06-2005 11:17

w koncu jakis duuuzy plus pacc-a (jak bym go nie mial to bym byl wqrwiony :evul: ). Trzeba skille klepac i leciec na exp zeby nie dostac w*******u od(najparawdopodobniej) nowych potworów :D

Raimel Reaktywacja 11-06-2005 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czarodziej_czasu
jakby coto ja też mam papiery(Dysleksja to sie nazywa)

kufa nik nic niewie o tych itemach, grafie itp.(i o potforkach)

Zamknij ryj wkońcu. To nie chat idioto!!!. Jak masz jakieś informacje dotyczące up-date to pisz ale nie jakieś pierdoły!!!

Evil Maul 11-06-2005 11:22

Niezdziwilbym sie gdyby po tej dzungli chasaly giant spidery !!!!!!! A w podziemiach behomoty !!!

Xzonixek 11-06-2005 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sorcererka
ej jeśli nie masz ty nic do powiedzenia to sie sam przymknij kup sobie pacc a nie wyzywas na forum cos ci sie nie podoba to wypadad my rozmawiamy na temat updatu mamy ifnroamcje nie tak jak ty ehh ci ludzie

Jeszcze gorzej... ;)

Kilka postów wcześniej gadaliście jakie macie niki itp. X( Więc sie odnego odczepcie bo racja jest po jego stronie :D

Pewnie GSy będą biegać... Wszystkie pająki.... Cobry.... Może będą Anakondy??

Master Kejzi 11-06-2005 11:50

Moim zdaniem mogły by być w tej całej Jungli expowiska dla Knighta a nie wiecznie coś dla Pali
Aktualnie na tym charze co gram pacca nie mam ale zawsze moge zweidzić na od kumpla charze .Sam komibnuje kase na rl na premium :)

Ogółem Upate zapowiada sie ciekwie klima będzie tam spox a co do tego co ja bym tam ulokował to ulokował bym tam gniazda pająków jakiśnowych pająków typu takiej siły ja ma cyc :)

See you in game

Margarius 11-06-2005 12:21

No no fajna ta puszcza :) . Tylko ja już w tibie nie gram a szkoda może jeszcze wruce .Na pewno bedą nowe potwory i itemy na pewno :cup: :cup:

Ris 11-06-2005 12:38

Fajnie, że tutaj modki posprzątali z bezsensownych postow. A grafa w nowej tibii zapowiada sie naprawde ciekawie. Jestem ciekawy czy dojscie do tego miasta w dżungli jest trudne i czy do miasta bedzie można lurować jakieś potworki -.^

Monte 11-06-2005 12:43

Wydaje mi się, że grafika zrobi duży postęp.. Spójrzmy chociażby na trawę teraźniejsza a na trawę, która ma byc w dżungli. Licze na jakieś potworki dające ok. 150~200 expa, coś typu cyklopy, mino guardy (nie chodzi mi o potworki, które wymieniłem, tylko o nowe rasy, które będą dawały ok. takiej liczby expa), oraz na bamusowe ville ; D

dominik16 11-06-2005 12:58

No świetnie

Świetnie długo czekałem na tą wiadomość i się doczekałem ;) .
Ciekawe jakie bedą qesty i potworki. 8o
Tylko szkoda że wstęp mają tylko prenium account. :(
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.

Master Kejzi 11-06-2005 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dominik16
Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.

Osobiście w to wądpie aby mogły tam face wchodzić a pozatym, niby jak do tej Jungli ponoć da sie tylko dostać przez pustynie w Ank ,ile ludzi pisało już żę Cipowie robią upaty po to aby więcej ludzi grało w tibie oraz więcej płaciło za kąta (Sam aktualnie nie place ale mam plany do tygodnia zakupić premium :) )

Kup premium 90zł to nie aż tak dużo :)

Nosfe Draconis 11-06-2005 13:25

Hehe, juz drugi pacc mi sie skończył niedawno ale co tam, kupie sobie trzeciego. Mi najlepiejby pasowało jakby był on na przełomie lipiec/sierpień albo też na końcu sierpnia- wtedy najczęściej będe w domciu :P Domek na bank kupie, pewnie na spółke z jakimś kumplem i będziemy śmigać explorować "The Jungle" :D:D:D Nowych potworów jestem ciekaw jak i nowych itemków ale trzeba poczekać...

@Rynek
będziemy sąsiadami :P

@wszyscy facc'e
Nie martwcie się, nakręce wam filmik jak juz będzie nowa tibiCAM. Ujme tam nowe miasto, kilka nowych terenów i itemów, potworki itp. Będziecie się czuli, jakbyście tam byli... :P :D

Jackiew 11-06-2005 14:20

maybe lizardmen's?
A tak wogole to chyba wróce do tibi :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.