Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego usuwacie :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3887)

Ancient900 23-12-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszalek (Post 1803307)
jaki był powód?

Być może jesteś zbyt mało inteligentny żeby to zrozumieć ;)

Koszalek 23-12-2007 21:56

rozumiem ale powód powinno sie jasno przedstawiac tym bardziej jesli jest to moderator, po drugie nie jest to powód by usuwać temat

Trompac 15-02-2008 18:04

Komunizm rządzi na forum.tibia.pl. Dodajmy wpis w regulaminie: "Nie wolno krytykować Tibii, tibia.pl i wszystkiego co sprzyja Tibii i firmie, która sprzedaje PACC, bo na forum jest cenzura" Na forum jest cenzura, bo to co niewygodne jest kasowane. To tylko na tym forum i na jeszcze jednym zauważyłem, a jak myślicie że forum.tibia.pl to elita w internecie i jesteście panami całego neta to popatrzcie na poważne fora i wyciągnijcie wnioski jak tam się robi. Drodzy moderatorzy:
1. To nie jest jedyne forum świata z tysiącami zarejestrowanych.
2. Powiedz za ile ten post zostanie skasowany? 4h?

PLague 31-03-2008 05:56

Trompac, z twojego posta biją żałość i niezrozumienie pewnych rzeczy w życiu :D

Triplonq 03-04-2008 08:20

@Trompac
Dupa i nic ciekawego :<

Sehrman 23-08-2008 17:36

@up

tak tyrają dzieci z podstawówki co są nadpobudliwe

qq2 23-08-2008 17:39

@adrianosan
Ić na tibja ork pe el
Tam majom fszystko1!!1 Darmowe boty i inne pszydatne do grania fspomagacze
tu som noby i debile
A tak na serio: radzę wyjść na dwór tudzież odejść od kompa, bo to źle na ciebie wpływa, mistrzu.

KromeX 13-09-2008 15:47

Miałem temat "Morał z deda..." czemu go usunęliście, to był bardzo dobry temat w którym wszyscy się wypowiadali czego się nauczyli podczas deda... no pytam czemu!?!?!?

sueroski 01-10-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KromeX (Post 2266504)
Miałem temat "Morał z deda..." czemu go usunęliście, to był bardzo dobry temat w którym wszyscy się wypowiadali czego się nauczyli podczas deda... no pytam czemu!?!?!?

no widziałem ten temat. bardzo dobry :)

@topic
większość to porządek forum ale kilka dobrych tematów też usunęli, ale nikt nie jest doskonały

bimasterek 24-01-2009 18:25

Przepraszam, mam pytanie co złego jest w opisaniu przyczyny swojego ban'a i zapytanie o zdanie innych? ;o

jackholik 19-03-2009 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold (Post 39933)
Dlaczego usuwamy tematy:

1. W dziale 'Klany' tematy typu: mam taką a taką profesję, takie skile i szukam gildii która mnie przyjmie jeśli nie są wpisane w przyklejonym temacie to będą kasowane
2. W tym samym dziale wszelkie zbędne komentarze typu: "z takimi cienkimi skilami chcesz do takiej gildii?" itp.
3. W dziale 'Handel' oferty szeroko rozumianego handlu postaciami - zazwyczaj jest to edycja postu; poza tym wszelkie komentarze odnośnie tych rzeczy, jeśli nie chcesz kupić, np. "ty chcesz sprzedać to a tamto za taką a nie inną cenę? przecież nikt tego nie kupi"
4. Czasem w dziale 'Zdjęcia', jak ktoś ostro spamuje postami typu: "spoko ssy, tak trzymać", to usuwamy
5. Wszelkie posty traktujące o quest spoilingu są edytowane bądź usuwane, to samo z tematami (+zamykane)
6. Posty, które obrażają innych użytkowaników.
7. Tematy zupełnie bez sensu, ładu i składu.
8. Inne, w zależności od treści; to już decyzja zależy od Moderatora, który to zamyka/usuwa.

Jeśli jeszcze jakieś inne, o których nie wspomniałem, to proszę Modków o dopisywanie i komentowanie. Jeśli komukolwiek został skasowany temat z powodów nie wymienionych tutaj , to niech napisze o tym, a my rozpatrzymy sprawę usuniętego tematu/posta.

Jestem nowy, fakt przeczytalem regulamin, i zapoznałem się z regułami panującymi tu. Zakłądając tu konto miałem nadzieje że pracują tu ludzi którzy są mili i doświadczeni. Zalożyłem wątek pisałem go około (20min) wklejiłem zdjęcie, i prosiłem o pomoc. To że usuwasz wątek który jest dobry świadczy o tym że nie masz do mnie szacunku. Jestem Tu nowy ( to nie ważne) i liczyłem na pomoc a co dostałem ? Skasowanie tematu nad którym siedzialem 20 min. <-- dlaczego to zrobiłes ? czy tylko dla tego aby było czyściej" czy masz inne powody ? Słuchaj .. ja chce tylko się dowiedzieć dla czego .. bo takie twoje zachowanie w stosunku do innych forumowiczów jest karygodne. Niektórzy sie naprawdę staraja i liczą na TWOJĄ pomoc. a ty tak bez zadnego poczucia winy kasujesz wątek- odpierasz im prawo glosu, wypowiedzenia się, POmocy ... - wiem ze po tym moge dostac bana ale chciałem sie wypowiedzieć .. zrobiłem to i jestem zadowolony .. narrq

Vasudanin 19-03-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jackholik (Post 2500103)
Jestem nowy, fakt przeczytalem regulamin, i zapoznałem się z regułami panującymi tu. Zakłądając tu konto miałem nadzieje że pracują tu ludzi którzy są mili i doświadczeni. Zalożyłem wątek pisałem go około (20min) wklejiłem zdjęcie, i prosiłem o pomoc. To że usuwasz wątek który jest dobry świadczy o tym że nie masz do mnie szacunku. Jestem Tu nowy ( to nie ważne) i liczyłem na pomoc a co dostałem ? Skasowanie tematu nad którym siedzialem 20 min. <-- dlaczego to zrobiłes ? czy tylko dla tego aby było czyściej" czy masz inne powody ? Słuchaj .. ja chce tylko się dowiedzieć dla czego .. bo takie twoje zachowanie w stosunku do innych forumowiczów jest karygodne. Niektórzy sie naprawdę staraja i liczą na TWOJĄ pomoc. a ty tak bez zadnego poczucia winy kasujesz wątek- odpierasz im prawo glosu, wypowiedzenia się, POmocy ... - wiem ze po tym moge dostac bana ale chciałem sie wypowiedzieć .. zrobiłem to i jestem zadowolony .. narrq

1. Czemu kazdy, ktory sie zali pisze "Moge dostac banana, ale sie tego nie boje!111"?
2. Twoj temat lamal regulamin, dlatego zostal skasowany.
3. Raynold juz nie uczeszcza na to forum. (chyba)
4. Nie placz. :<

jackholik 19-03-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2500114)
1. Czemu kazdy, ktory sie zali pisze "Moge dostac banana, ale sie tego nie boje!111"?
2. Twoj temat lamal regulamin, dlatego zostal skasowany.
3. Raynold juz nie uczeszcza na to forum. (chyba)
4. Nie placz. :<

po 1. dzięks za wyjaśnienie czemu mój temat został skasowany, po 2. To że pisze że " tego sie nie boje" było stwierdzeniem tego że faktycznie tak jest . po 3 . ***** mnie to obchodzi
po:
4 . Możesz mi naskoczyć ;> , a to że używam słownictwa którego nie rozumiesz to już twój problem , to że przelewam swoje myśli i odczucia na opisywanie tego. Widze że jesteś jeszcze niedojrzałą osobą, i zanim coś napiszesz o osobie której nie znasz, to pomyśl .. bo ta osoba może być inna niz ci się wydaje, pod wieloma względami ( zero aluzjii ! :) ) Przemyśl swoje zachowanie w stosunku do mnie nie nie podsumuj tego co pisze wyrazami " nie płacz " nie ukrywam ze jestem, wkurzony ale to przeciez nie podwód do płaczu he he xD . Widac że jeszce nigdy nie napisałeś porządnego artykułu i skrywasz się po wznioskami i przemysleniami innych zamiast mieć swoje zdanie. Pozdro & Poćwicz :)

Tompior 19-03-2009 23:48

Usunalem temat bo lamal regulamin.
Nastepnym razem wymysl lepsza nazwe niz: "pomuzcie plx xD" - nie pamietam dokladnie jak ona brzmiala, ale na sam widok az mi sie slabo zrobilo.
A co do "utraconego tematu, ktory pisales 20 minut" - dostales ostrzezenie wiec w swoim profilu w prywatnych wiadomosciach masz kopie tematu.

Etanov2 24-06-2009 09:37

Pewnie zazdrościli Ci Pacca . (royal paladin ;])

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00.