Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego to belfer nie powie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38998)

Bakura 08-12-2005 06:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matyjasz
Twoje zdanie...

Moje też,idiotyzm...idź do psychologa...to brzmi jak te bezsensu kawały typu "Jedzie jasiu na rowerze,skręca w prawo,a małgosia też ma kanapki" - chociaż to jest śmieszniejsze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matyjasz
OMG
"Twoje zdanie" nigdy nie bedzie śmieszne idioto.

Aha...pan uważa,że on jest śmieszny?Nie,uświadom sobie ,że to nie jest śmieszne i na poziomie 4 klasy."Nie,mój fiut" Jeżeli masz w klasie samych zdesperowanych chłopców i dziewczyny które odrazu wpadają w szał erotyczny słuchając takich słów to to szkoła dla upośledzonych psychicznie.

I za ten tekst na dodatek powinieneś dostać warna(Wyzywanie innych)

Coś tak czuje ,że pod nickiem tego delikwenta niedługo zobaczymy napis "Permanentny Ban;D"

.:Marta:. 08-12-2005 12:56

Religia: (niestety koleś już nas nie uczy bo nie wytrzymal z nami to byla 1 gim.)
Jeden koles ktory juz nie chodzi z nami do klasy otworzyl sobie szeroko okno wyjol papieroska(Dzina heh ten kto pali wie o co chodzi) zebralo sie cale zbiorowisko palących i smazyli pod stolem,facet podbiega cala smietanka rozbiega sie na boki
Religa:
Jedna kolesiowa trzyma papierosa z uhem wyjmuje go i do faceta "ma pan ognia"?
Religia: Tak zwane sms'y pisalo sie karteczki zucalo do jedego ziomka i on czytal to na glos rozne wyzwiska przeklenstwa itd
Matematyka:
Moj ziomek:Bym cos pani powiedzial ale jest pani za mloda albo policzymy sie po lekcjach albo udawal ze ma mikrofon i spiewal takie cos "Agnieszka ssala mego orzeszka" ^^

Albo moja kumpela do facetki z matmy "ty ****o" a ona to uslyszala

Wos: Koledzy pokroili sobie gumke do scierania na kawalki lecz zostal jeden taki 3 cm facia dostala nim w czolo xD :D

Matematyka:pani do nas to moze przygotujecie jakis taniec na te przedstawienie a ktos to moze pani zatanczy?.... na rurce

Walekifa 14-12-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igomas of Heavy Magic
U mnie niestety teksty sie nie sypia od nauczycielek, ale podejrzewam ze to sie zmieni po wakacjach... a narazie uwaga do dzienniczka mojego kolegi:

"Maciek spiewa na lekcji muzyki"

To jest uwaga z działu "nauczyciele kontra uczniowie" w CD-action. -.-

Chcecie,to moge wam je napisać bo niektóre są zwałowe. :p

Kwaso 15-12-2005 06:44

Fizyka: Dwie dziewczyny z innej klasy nie poszly doo kina wiec były na naszych lekcjach. Moja klasa sklada sie z samich ziomków :D. Tak wiec siedzimy se
i jak to przystoi w meskiej naturze zaczynamy sie popisywac. Odwalamy glupoty
i gadamy z nimi. Facetka od fizy juz na granicy załamania nerwowego.
Wykrzykneła : Jak chcecie sie lepiej poznac to zaproscie je na ,,lody''
MY: (bas) ale one nie lubią lodów.
Facetka : Skad wiesz?? upewnij sie
xD
@Edit: Lekcja angielskiego.
Uwaga w zeszycie kumpla.,, Łukasz daje sie bic Mateuszowi''
albo w podstawówce chyba z 5 lat temu jeszcze to pamietam
,,Kuba prubowal zabic swojego ,,przyjaciela'' linijką''
Pozdr0

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57.