![]() |
O Drom oblewa na wakacjach, z roku na rok o rok starszy :S
Syskiego naj ; p |
Dromowi życze więcej spotkań towarzyskich z Oxysiem.
@Down Ale oni się kochają! |
Dromowi życzmy wytrzymałości - trudno mieszkać z Oxym w jednym mieście.
|
A ja składam życzenia z okacji 17'stych urodzin samemu sobie!
Dzięki! Nie ma za co :) Oraz wszystkim innym którzy mieli już urodzinki, bądz spodziewają się tej dobrej nowiny lada moment, szczególnie jeśli chodzi o urodzinki nr: 18 ;):cup: |
@Wieszok: Happy Birthday To You !! :>
Wybacz ,ze nie jestem Marylin Manson, nie golę nóg, mam zarost i jestem facetem, ale za to życze Ci usmiechu na twarzy i braku problemów, a lepiej: ich szybkiego rozwiązywania. O ! ;) |
A ja też życzę sobie najlepszego, bo oto dwunastego dnia bieżącego miesiąca zbliżyłem się o rok do śmierci... Kurde, coś mi odwaliło, jak ja piszę, sam się połapać nie umiem... =P
|
Gz Kaczi -.-'
|
Cytuj:
|
Panice, wsiego najlepszego.
|
wszystkiego najlepszego dla eeriona z okazjii 18-ki i dla mnei z okazjii dnia w którym eMule i bitTorrent ściągają jak szalone :)
|
Fire Necromacer dziś ma urodziny. Wszystkiego najlepszego !!
|
Spóźnione, bardzo spóźnione życzenia dla MatKusa... ale szczere :) Niech nam żyje nasz koffany Admin 100 lat! :) Wszystkiego najlepszego
|
Wszystkiego najlepszego dla mnie z okazji 13 ^^
Prezent mi uciekł, jestem chory, musze czytac krzyżakow- supciooo^^ |
Wysztstkiego naj dla Kshaqa z okazji 14 urodzin i spóżnione życzenia dla Dark_Svena ;)
Oraz wszystkiego najlepszego dla naszego moderetora Zaglada !!! |
Cytuj:
|
@Up
A ja składam mu najszczersze życzenia w imieniu wszystkich, którzy go nie lubią. |
Ok, teraz życzenia dla pana . który potrafi nieżle przygadać! Wszytskiego njalepszego dla pana MaveriCa z okazji jego 20 urodzin ! Oraz życzenia dal Noraha z okazji nie wiadomo których urodzin i...
Kwa! Kwa! ;) |
Norah ma urodziny!! wszystkiego najlepszego!
|
Życzenia dla MaveriC'a, trochę spóźnione, ale zawsze są. Miałem dość zalatany dzień więc dopiero piszę posta :D
|
Najlepszego, prodigy!
|
Prodigy ma urodziny. Cieszmy się i radujmy się :D Wszystkiego najlepszego ziomek :D
|
Pell, wszystkiego najlepszego :D
|
Pfff... liczyłem na newsa na stronie głównej, a nie jakieś "wszystkiego najlepszego", ale lepsze to niż nic... uhUAHHauhhaUHUhauh dzięki, ludzie ! xD Btw, super mam urodziny... jestem w trakcie przeprowadzki i jednym fotelem w moim domu jest ten, na którym właśnie siedze xP Kartonowo tu jakoś...
|
Sto lat, sto lat, niech Pell żyje, żyje nam ;)
|
Sorka za double posta, ale chce złożyć życzenia dla założyciela najciekawszego tematu na podforum Tajemnice Rookgaardu. Wszystkiego najlepszego Panie Klocku!
|
Wszystkiego najlepszego, klocek ;)
|
Wszystkiego najlepszego Grue xD!
|
najlepsiejsiego, veruis i bambuko!
|
wszystkiego najlepszego, koper ;]
|
składam sobie życzenia żebym już nie grał nigdy w to gówno tibie :) (skończyłem z 4 dni temu :)) )
|
Hail Oxy !
|
Serdeczne zyczonka dla Bysia, sukcesow w zyciu, duzo usmiechu i radosci oraz spelnienia najskrytszych marzen :)
|
Dziekuje Agniesiu :).
Oraz skladam najserdeczniejsza zyczenia wszystkim, ktorzy dzis tez obchodza urodziny, czy inne wazne swieto w ich zyciu :). |
WoW Bysiu urodzinki ma... Nie no Wszystkiego najlepszego ziomek :D
|
Wszystkiego Naj~ dla Dark Alphadrona :)
|
wszystkiego najlepszego, Alph :) Dla Karlosa też, ale on mnie chyba nie lubi :(
|
Wald ma dziś 18-stke :D Wszystkiego najlepszego :D
|
Wszystkiego najlepszego z okazjii osiemnastej rocznicy urodzin, Wald!
|
Wszystkiego naj Wald!
|
Dzięki a przy okazji czuk85 dziś ma również swoje urodzinki. Wszystkiego najlepszego.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |