![]() |
Cytuj:
|
Nie rozumiem tylko jednego: Czemu tu panuje taka napięta atmosfera? Nagle wszyscy zaczęli się kłucić i naskakiwac na siebie, a nie warto. Liczę, iż na następny raz przyjdzie więcej osób. Cieszyłabym się też, gdyby kiedyś jakaś firma upatrzyła sobie zysk w ogólnopolskim zlocie tibijczyków :). Fajnie by było spotkać was wszystkich, porozmawiać... No cóż, ale to narazie pozostaje w swerze marzeń...
|
Gdyby odbył sie replay to ja bym chetnie wpadl i zabral ze soba z 3-4 kumpli ktorzy tez graja tylko powiedzcie kiedy to by było :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moje ostatnie trzy grosze w tym temacie:
tu nie panuje napieta atmosfera. I wbrew temu co twierdzi ten pan z kilku postow powyzej - mam poczucie humoru. I uwazam, ze to moje poczucie humoru zbiloby go z nog, gdyby tylko mial okazje go doswiadczyc. Ja po prostu nie toleruje kretynow i staram sie ich tepic na kazdy mozliwy sposob. |
JA też bym pojechał... wkońcu bilet z Opola do Wrocka taki drogi nie jest... ale tera kase potrzebuje... :/ ... na Guild Wars'a oraz książki do liceum -.- .
|
Za***iste zdjecie tylko nie pamietam zebym mowi "no noobs plx!" hehe :D
|
ARGH EILEEEN
widze że wszelkie prośby o nie umieszczanie tego spełzły na niczym -.- oczywiście co z tego że ja nie chce żeby to zdjęcie tu się znalazło bo sie postanowiłem powygłupiać... TY lepiej wiesz o co JA cie prosze i NIE MUSISZ czytać moich głupich postów bo po co i tak wiesz czego chce -.- ech.... poprostu aż miło tu wejść :/ jeśli jeszcze kiedyś zobacze aparat w twoim ręku to wezme bejsbola ^^ jak możesz to usuń linka i to zdjęcie bo wyglądam na nim jak jakiś debil i im dłużej się na to patrze tym bardziej mam ochote rozbić monitor |
hoomik zmienil avatar na Giertycha i odrazu zapanowala napieta atmosfera
|
Może odrazu zrobimy pielgrzymke do posiadłości CipSoft'u ? :>
|
Cytuj:
@Marcin: Tak, ale zadaj sobie proste pytanie: śmiechu było z twoich żartów czy z ciebie ;) Jak by co, to kolejne spotkanie można by było zrobić pod koniec sierpnia i na dłużej niż 2 godzinki, bo tym co by przyjeżdzali z poza wrocka by się to poprostu nie opłacało. Ale, że czasu mamy dość dużo, (2 miechy) to możemy przyszłe spotkanie (Jeśli w ogóle będzie) zaplanować dokładniej a nie myśleć co będziemy robić już na miejscu ;) |
@up
Święta racja... Możnaby się przejść w jakieś konkretne miejsce, zaplanować tamaty rozmowy itp. Czekam na propozycję daty i jakiś konkretny plan :) |
Mam nadzieję ze nastepnym razem bedzie lepiej a nie jAk 1 spotkanie czyli siedzenie pod pomnikem Fredry i gadanie co bedziemy robic:D Piszcie co mozna robic nastepnym razem :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |