![]() |
extra
extra ta jungla jest ale mogli dla FACCow też coś zrobić można by bylo do CipSoftu zagadać :] heheh aale kto ma z nimi kontakt prócz Tibii.pl ?? ;)
|
lol co to nas obchodzi ze pacca nie macie myślicie ze cipsoft sie nad wami zlituje? Poprostu trzeba kupić go no chyba ze nie macie kasy :D
|
Wiem że się czepiam, ale jedno mnie ciekawi. A mianowicie nazwa Tiquanda. Brzmi jakoś obco pomimo że jest Port Hope. W końcu to jest wyspa zamieszkana tylko przez kolonizatorów z kontynentu a nie tubylców którzy mogli by taką nazwe wymyślić.
|
Mogliby zrobic quest w rodzaju "wybij co do nogi osiedle jaszczuroludziów" a w nagrode bylaby możliwość summonowania ich :) (bajer jest taki że mógłbym zobaczyć takiego potworka na terenie dla facc :P )
|
Kolejny walniety teran dla zarozumialych PACC !!!! Ale filmik z eksploracji dzungli z przyjemnoscia zobacze xD
|
No no no ale sietemat rozwinal, pisalem tutaj kilka dni temu jak jeszcze bylo duze napiecie, napiecie jakos chyba minelo a update niewiedac =/ czekamy dalej =)
|
Hmm, ja nie tyle czekam na Update co na New Servers. Cipsoft dał ciała nie stawiając new w czerwcu..a tyle osob specjalnie pacc kupowało X(
|
Wszystko fajnie, ale cała ta zabawa ominie mnie :( Pacc skończył się :(
P.S Może kupię pacc po wakacjach :) |
Ja uważam, że tym razem cipy nie zapomniały o Facc! Ostanio też wszyscy narzekali, ale mamy inwazje potworów! Pozatym Facc musi mieć zachęte do kupienia płatnego konta. Może małpy z Tiquandy uciekły na statku i grasują po bagnach obok Venore?
|
a ja se tam siedze w pokoje... i mysle... jaka zjaebista grafa.. (jzu nie gram w tibe) a moze do niej wruce?... i mysle ze fajnie by bylo gdyby dodali rose sword quest.. do korego by sie szlo przez Jungle Giant Spider (siala ala DL) ktory przywoluje max 4 Jungle Spiders ktore zatruwaja do max 5. hmm... jak fajnie by bylo miec rose sworda ... gdzies mialem rose sworda zrobionego przez kogos na kartce papieru al nie wiem gdzie on jest -.- a moze pofanazjujemy o nowych potworkach?
PS: -grafa za***, - wodospat za*** - za***ac CipSoft jezeli zapomnieli o nas.. faccach.. (by mogli chociaz taka trawke jak tam jest nam zrobic :P ) |
Cytuj:
|
JEJ mi sie podoba zaloze sie ze ja 1 bede mial wszystko co tam jest.
Prosze o czary dal rycka no i w dzungli musze poznac mojego brata(king-kong) fajnie jak bym mial tam najwienkszy domek ^^. Pozdro Pacc rox. |
Za***ista ta Tiquanda mnie ciekawi jakie będą nowe ptworki :)
A tak btw nie wie ktos kiedy bedzie ten update :)? |
@up OMFG!!!! skad takie debile sie biora jak pisze ze w wakacjie to w wakacjie skad ktos ma znac dokladna date!!!
|
pytanq
Mam pytanie kiedy bedzie update bo mam jakies 28 dni pacc i chcial bym to zobaczyc
tak wiec z gory thx |
Przypuszczam że w połowie wakacji dadzą update. Szkoda ze tak późno ;/
|
Nowy obszary wyglądaja super tylko szkoda że nie mam pacc... ;(
Nick:Pattryk Lev:19<i mam nadzieje że będzi wyższy ;)> Profesja:Mag Mlev:32 |
Wypas bedzie!!!Akurat w wakacje bede mial pacca!! :cup: Ale cipsoft moglby sie pospieszyc z tym uptadem!!!
NICK:Master of the Xantera :evul: Swiat:XANTERA :king: :flaga_pl: LEVEL:16 (narazie skiluje) :wiking: SKILS:73/57 (ROX) :lucznik: M LEVEL:11 :mag: TYLKO WISLA TS!! |
W dzisiejszych czasach Port Hope stało się wspaniałym miejscem do rozpoczynania przerażających wędrówek w głąb Tiquanda.
Nie moge doczekać sie update jestem taki ciekawy tiquany że asz dech zapiera. 8o :wiking: :2handed: nowe walki wyzwania potwory . Jednym słowem Super. |
tiquanda
pomozcie jak dostac sie na tiquande jak ktos wie prosze pisac na nr gg 1129746
|
Mi sie bardzi podoba roslinnosc .... taka gesta :] ... no w koncu jungla :P
jestem bardzo ciekawy jak silne beda te stworki ;) |
Moim zdaniem fajnie...... spoko wlasnie dlatego kupuje pacc... :cup:
|
Cytuj:
Tibia z kazdym "apdejtem" staje sie beznadziejna :) |
Już sięnie moge doczekać tego update'a >.<
Gra palkiem stanie się o tyle prostsza... |
Cytuj:
Czemu prostsza ? |
faaaaaaaaajne 8o
|
Zapowiada sie zwiedzanie ;]
wezme z 4 osoby i sie tam wybiore jak tylko bendzie to mozliwe
|
Pytanie: Czy bez Pacca można się tam jakoś dostać ?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:04. |