![]() |
Ostatnio to widzę, że ty robisz te avki, więc chyba ciebie. :P
|
Cytuj:
No właśnie cFaniak do Ciebie! :confused: Zrób mi avatara 100x100 tło moro i wypukłą srebrną połyskującą lilijke(harcerską) z czarnym wyrażnym napisem mego ncika plz :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
edit: down nawet nie wiedziałem |
@UP
Już masz punkty karne za cytowanie zdjęć. @TOPIC Czekam na avka. :) |
Nie jest tak latwo cos znalesc, ale szukam. (nie to nie sa gotowce tylko z napiem) Nie ma krwi.
|
no to w takim razie zajmij sie moim:)
|
Musze powiedziec, ze sie napracowalem. Dlugo robilem moro i "odswiezalem" lilijke, bo byla bardzo... Brudna ;p Jest zlota, chociaz moge ja zmienic.
Juz ja daje. http://i18.photobucket.com/albums/b142/cFaniaq/moro.gif |
oja ja bym chcial jasniejsze to i to bardzo:)
narazie zapowiada sie fajnie |
Ale jasniejsze cO?
|
Ale jasniejsze cO? Troche wiecej wskazowek prosze ;p
AAAAAAAA przepraszam za double post, ale cos sie spsulo ;( |
troche jasniejsze moro(tak zeby bylo widac ze to jest moro) i o wiele jasniejsza lilijka
|
http://i18.photobucket.com/albums/b1...aq/lilijka.gif
Masz swoje sprane moro ;p A - wiecej zlecen nie przyjme, chyba ze beda na prawde fajne i nie beda wystepowaly w temacie Eileen. I bede przyjmowal zlecenia tylko przez GG. |
widac ze lilijka czyszczona ale mi sie podoba:)
|
Cytuj:
|
ok.Widac ze tworca tematu sie opieprza wiec ide do eileen.Pewnie zrobi avka
|
:/
Ok wróciłem. Eth miałeś im powiedzieć, że mnei nie było! Pozwólcie i napiszcie ejszcze arz wszystkie zlecenia ...
@wszystkie zamówienia pozostałe co dziś złożycie wykonam jutro bo dziś mnie nie będzie już na kompie ;] |
więc ja... :confused:
|
Zakapturzona postac z swiecocymi zielonymi oczami.Zeby twazy nie bylo widac a w rekach zeby byl miecz.W prawym dolnym rogu napis z blaskiem light sabera Str4t0s
|
Cytuj:
|
Siemka Zrób mi Dark Wadera z Gwiezdnych wojen tego z czerwonym ryjem i rogami :D Wielkie dzieki
|
@up
no widac ze sie znasz na gwiezdnych wojnach -.-. ten z czerwonym ryjem to darth (nie dark -.-) Maul a vader(a nie wader) to w tej czesci z maulem byl tylko dzieckiem :] |
Ja jeszcze zlozylem zamowienie o postac z Gwiezdnych Wojen odpowiadajaca ciemnej stronie mocy. Moze byc np: Darth Vader
|
hmm, ja bym prosil o avantar taki ajk amm tylko ze z moim nickiem :)
|
ups sorka podwójny post X( :o :o :o :o :o :o :o :o :o
|
Ok wszystko przyjęte :( sorry, ale będzie dopiero za 4-5 dni ;( bo jade i nie bede miec neta, prosze o wyrozumialosc ...
Narazie nie skladajcie zamowien bo musze wrocic do formy ^^ |
Eee mogl bys i mi zrobic avartka ? prosze
|
Dla mnie jakiś smieszny avatarek z wygrafowanym name Akin Plx fast :p
|
@UP i 2xUP
czy wy nie umiecie czytac?!-.- napisal zeby nie skladac zamowien... |
Cytuj:
|
Rysnął byś mi małego av'ka... takiego z rycerzem i fajnum tłem i obramowką...
I napisem Rycek Piotrek.. Czekam ;) |
:)
Zrobiłbyś mi avanta z napisem L@p0juf0 z jakimiś fajnymi kolorami czekam :)
|
Ej ziom... Ja Chciałbym poprosić o jakiegoś Wampira albo diabła ... i napis Deadby ina dole
Beat Psyknij napis ładną czcionką ! Bede wdzięczny!! Pozdro! |
Hmm jesli mozna ja bym prosil o avatarek z Jastrzębiem na tle Cebuli :D podpisany Onionhawk mile widziane Onion- -Hawk (Onion na górze a hawk na dole ;))
|
jak bedziesz to napisz na gg plx
|
A ja mam prosbe zrób mi fajne tło wybierz cos am obojetnie (nie przesadzaj i na dole Nevons ok?? thx z gory ;)
Edit: Sorka nie zauwazylem ze nie skladac zlece sry |
Proszę o avatara!!
Vamerian, proszę żebyś mi zrobił jakąś tajemną postać przedstawiającą maga. Na dole napis jakąś fajną czcionką: "Marixon Mage" (najlepiej jasnoniebieską, no chyba, że nie będzie pasowała, to wtedy weź inny kolor ;) ) . Z góry thanks :) !!
|
Zrob mi avatara z napisem "Gepoxo" pozostawiam do Twojej dyspozycji :P (Tylko szybciutko) : PPPP
Pozdro |
Zrob mi avatar b_elegol. Postaraj sie i potraktuj to jako wyzwanie ;)
|
mi zrób padającego smoka zabitego przez paladyna,srebrna zbroja helm podobny do royal i pod spodem napis Macarton!
Reszta dla ciebie z góry thx baba!!(byebye) :p |
Zrub mi avatar ze SPAWN'em - gostkiem kturego mam teraz na avatarze. Widze ze masz talent w tej branzy, wiec walnij tam jeszcze napis RANDLEMEN ok?
Powodzenia i z gory THX ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:04. |