![]() |
eee... dabek bez obrazy ale to chyba do fake bardziej sie nadaje
|
super
normalnie co tu dużo muwić zarąbiste pewnie sie musialeś duzo napracować żeby takie coś zrobić nie wiem jak innym ale mi sie okropnie podoba :D:D:D:D:D
|
Sczeże muwiąc filmik super, ale to coś :p na końcu filmiku gdybym nie przeczytał na forum to bym myślał że to Poinson Spider, czy coś 8o :p .
|
No GRATULACJE A tak apropo ile to katowales ?? ;)
|
Wy****sty filmik spoko przyblizenie gratz Wykonania :cup:
|
omg
Nie wiem jak wam ale dla mnie to jest kompetne dno... i modlmy sie zeby tibia tak w zyciu nie wygladala... pzdr.
|
Hoho niezle niezle :)
|
no Dąbrek gz :)
Wy***iście to wygląda Gz dla MODKA;p
|
no nie wiem :/ mnie sie bardziej podoba zwykła tibia, a tak pozatym z taką grafiką nie zobaczysz jak ci GS wyjdzie od tyłu ;), idziesz sobie a tu nagle ded bo nie było lusterka a ja patrzałem akurat w lewo :) pozdro
Filmik fajny ale grać z taką grafiką to już inna sprawa, a pozatym tibia ma na ścianach więcej elementów niż na tym filmiku, mam nadzieje że nie będzie nigdy tibi w 3d |
Omfg, omfg, OMFG
Filmik PIERWSZA klasa, jeszcze ta muza w tle, fakt ze grafa nie jest idealna, ale mnie zalamal ten filmik po prostu!!! Spodziewalem sie calkiem czegos innego. Heh, gdyby wiecej osob mogloby to robic, to mozna by bylo zrobic takie carlin, albo jeszcze liepiej venore :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |