Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

zimne_piwo 17-07-2005 20:28

@up, up, up.... no właśnie by były wyrównane szanse najlepiej by było bez przeróbek bo wtedy liczy się pomysł i wykonanie, a nie czas poświęcony na przeróbki...wyjąć stare zdjęcie i siedzieć nad nim 3 dni....a posiedzieć 3 dni i pomyśleć i stworzyć coś fajnego z rzeczy "pod ręką" to jest różnica.....

oczywiście takie zdjęcia są też bardzo fajne i pomysłowe, ale czy to są dalej zdjęcia? czy można powiedzieć: to jest zdjęcie..?

Gate lord 17-07-2005 20:40

Mk

To jak ty taki koazk jesteś to ja ci powiem ze mam jeszcze Fist of Tezla, Gate lord'a z dungeons, Thanatos Reapera tez z dungeons, z Unlimited Male Storm Golem, Pyramind mam Sphinxa, oraz mam wszystkich Solonavich, Sythów, i Un-deadów >:D

A co do roboty nad pracami to uważajcie co uważacie ale ja troszkie pracowałem nad swoją, musiałem najpierw dobrac figurki, potem pomalowac tło itp itd...Ale tak i tak nie wygram bo ma zwalone photo :D

sosek108 17-07-2005 22:17

Moze i...

Może i ja wezmę udział w tym konkursie?? Jeszcze sam nie wiem.

Mam dużo fajnych i/lub nie fajnych pomysłów. Tylko nie wiem gdzie je zrobić :(

PS.:
Małe pytanko do Pawlos II:
Czy mógłbym użyć twojego pomysłu z BOH'ami??

Wiesz chciałem być fair plair (czy jakoś tak)

PS2:

@down down

Przecież w regulaminie jest napisane, że koniec konkursu dopiero na koniec lipca + pare dni(chyba 7) na ocenienie. I to przecież logicznie można stwierdzić, że tylko oszuści przyślą coś takiego przed terminem. A nawet jakby modelatorzy zdecydowali się skrócić konkurs to by coś napisali na stronce.

I jeszcze raz: Nie dajcie sie nabrać na takie listy

Saviour of Sula 17-07-2005 22:20

Offtopic: Gate lord niepodniecaj się bo ja kupilem tylko startera i mi się trafil a w 2.0 postacie (unikaty) są na serio rzadkie :P A co do solonavich to gratz wiem jakie to są rary. Nie myśl sobie że ja jestem maniakiem bo ja w tę grę gralem tylko przez kilka miechów i nie mam kilku walizek figurek jak ty (musisz mieć skoro masz wszystkich un-deadów ze wszystkich wersji - tego jest od groma) :D :D :D

Tpic: Eeee... Zróbcie jakieś fajne zdjęcie bo nie mam już czego komenować :P

DaniaStone 17-07-2005 22:26

UwaŻajcie!!!

Gratulacje!
Jako Administrator forum gratuluje ci, twoje zdjęcie zostało wybrane jako 2 z najlepszych!
W celu dostania PACC wejdź na (niepodaje zeby znowu ktos niewlaz) i aktualizuj go.
Pozdrawiam Dr. Omader

PS. Przypominam że na odebranie wygranej masz tylko 7 dni inaczej PACC dostanie kto inny, więc nie zwlekaj!
To wysłał Dr . Omader Dr . Omader jest offline
Zbanowany
Uważajcie bo kurcze niewiem czy mi coś niewgrało bo głupia wlazłam w to.
Eee co teraz zrobic??

Suner 18-07-2005 07:08

Patrze ze ludzie z tych zdjec robia Fakei

Musampa 18-07-2005 08:54

najlepsza prace wykonał Emmer !!!!!!!!

;) Moim zdaniem najlepszą prace wykonał Emmer . Widać że dużo sie napracował na tej fotce widać dużo bajerów e jednym z nich jest Spiderman <lol> fajna fotke ma tez pawlos 2 ale Emmer jest od niego o duzo lepszy !!!!

Venderer 18-07-2005 10:12

Musampa a ty powinieneś dostać bana za 3 posty pod rząd -,-... Wiesz co to ejst Edytuj? O_O.... (omg)

EDIT------
@Down

Musampa już to słyszeliśmy... nawet 3 razy....
A data twojego dołączenia jest dziwnie podejżana czyśbyś rzeczywiście oceniał swoją/kolegi prace?? -,^

Musampa 18-07-2005 11:10

Moja tabelka

1 miejsce -Master emmer
2 miejsce-pawlos II
A za nimi długo długo nikt i nic

zimne_piwo 18-07-2005 12:06

człowieku i po co zakładasz konto? żeby mówić o pracy kolegi ( a może nawet swojej)? nie Ty oceniasz prace więc jeśli Ci się podoba to powiedz raz i zamilcz....a nie wysyłasz 4 posty żeby opisać swój zaszczyt...:/

Pawlos II 18-07-2005 12:45

Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?

Venderer 18-07-2005 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II
Właśnie radze uważać dzisiaj też dostałem taki list że wygrałem i uz sie tak ucieszyłem że wszedlem na stornke ale po 1 sekundzie ja wyłonczyłem. Myslicie że mogł mi sie ściagnąć keylogger.?

CHyba nie, ale głowy za to nie dam...

A co do samej sytuacji, to przecież jest napisane, że konkurs zakończy się 30 a dopeiro 8 sierpnia zostaną wylosowani zwycięzcy... Ludzie czytajcie regulamin >,<

Tibio-gracz 18-07-2005 13:57

Mnie sie podoba praca Mankiego i Pawlosa II.A ten spiderman wedlug mnie jest do d***.

Bubusiek 18-07-2005 14:19

Mi ze zdjec najbardziej podoba sie ten rycerz i ten mag napewno musieli sie przy tym napracowac, pozatym dobre jest jeszcze zdjecie rycerza co walczy ze smokiem

Samemu mi sie zachcialo brac udzial w konkursie i mam pewien plan ;).

Gunir 18-07-2005 15:26

Mi najbardziej podoba się zdjęcie Krzysztofa Knoblaucha.

Saviour of Sula 18-07-2005 16:43

@dupny wywiew (mam nadzieje że nie dostane punktów karnych za te 2 slowa)

omg... Ty to masz farta dostaleś bana (na 95% za nick) zanim zdążyleś go dostać za zdjęcie które mi się nie otwiera :P zmień hosting albo sobie daruj.

sealorr 18-07-2005 22:20

mi podobają sie 2 zdjecia :) mianowicie :
makro user xD - poprostu bomba
i to ostatnie z amazon camp ( fajna ta amazonka co sie patrzy na "nas", chetnie jej numer wezme :> )

hannibal_bialystok 18-07-2005 22:54

Komentarz do mojego zdjęcia

Na łóżku leżą tarcze(beholder,phoenix i medusa) i bronie(knight axe,skull staff,warhammer).Nad łóżkiem wiszą amulety(bronze i silver) oraz leży kilka torch'ów(dobrze odminiłem?).Na biurku stoją 3 dzbanki(odpowiedznik dzbanków z winem,piwem i wodą),skrzynka pełna kasy,kilka kluczy i czarnych pereł.Pod biurkiem kilka skrynek z różnymi innymi rzeczami(księgi,blanki itp.) i oczywiście kosz:).
Na półkach leżą od góry:steel boots,bots of haste,BP UH,BP HMM,BP GFB,BP SD.
I to już koniec wizyty w moim domku.Prosze o ocenę/komentarz mojego zdjęcia.Z góry dziękuje

Kaczyex 18-07-2005 22:57

Myślałem, że będzie lepiej...

Szczeże mówiac poziom zdjeć mnie zaskoczył.
Bardzo niemile!!!
To masakra, zdjecia są nudne, kiepskie i bez pomysłu :/.
Moim zdaniem do konkursu nadaja się tylko dwa: LEGO Hiey'ego i RL EQ Manky'ego. Brawo i więcej takich prac!!!

nab 18-07-2005 23:10

@Kaczyex, sam do cos zrob, a nie piszez, ze niski poziom...

O co chodzi z tymi zdjeciami "Mummy" ??
Koles sie kiedy papierem toaletowym owinal i to ma pojsc na Konkurs?

n/c 8o

MayGyver 18-07-2005 23:27

a mi sie coraz bardziej zaczyna podobac bo zdjecia maja coraz wiecej smaczkow
np hannibal bialystok
niby nic - nie ma zabawnej scenki, nie ma fotomontazu
ale za to sa smaczki takie jak beholder shield zrobiony z pokrywki albo warhammer ze szczotki - tego brakuje w 95% zgloszen do konkursu

dlatego jak dla mnie bohy rzadza w dalszym ciagu - czekam na wiecej ciekawych prac a nie przerobek w paincie

Musampa 19-07-2005 09:01

Moja tabelka

1 miejsce -Master Emmer
2 miejsce -Pablos II

A za nimi długo długo nic i nikt

Ungoliathos 19-07-2005 09:06

O mój Boże.... 90 % ludzi wysyłających Prace konqrsowe nie umie czytać. Czy to miały być fake'it y ???? Nie to miały być real prace a nie poprzerabiane i myślą że są fajni.... Ale już chyba na zawsze w tibii zostanie stereotyp : Polak -n00b

krzysziom 19-07-2005 12:53

Adori Vita Vis

przy moim zdieciu troche sie napracowalem szukajac ruznych itemow do bp np. lina sd blan runy i uhy jak widac zrobione sa z kamieni i pomalowane farbkami :P mam nadzieje ze wygramy

Venderer 19-07-2005 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysziom
przy moim zdieciu troche sie napracowalem szukajac ruznych itemow do bp np. lina sd blan runy i uhy jak widac zrobione sa z kamieni i pomalowane farbkami :P mam nadzieje ze wygramy

Hehe, nie tylko ty sie napracowałes!! Ja szukałem mojej niebieskiej pelerynki z 2 dni! Wsyztskie inne były zajasne(TAKIE), a rune sam szlifowałem xD (kawął pustaka) bo myślałem, że bardziej bedzię ją widać ;/....

Ale najtrudniejsze było nakłonienie mojej siory, żeby ubrała niebeiską pelerynke i zrobiłay warkocz dla jakiejś "głupiej" gry >,<

----EDIT----
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimne Piwo
każdy się napracował nad zdjęciem ... tylko...każdy według własnych sił i chęci....

Oczywiście, nie mówie, że nie. Każdy włożył w to wysiłek... Tylko niektórzy nie załapali oco chodzi (Widać ile już jest usniętych postów) ;/

zimne_piwo 19-07-2005 13:21

@up,up ja Twojego zdjęcia nie widze :|

@up..każdy się napracował nad zdjęciem ... tylko...każdy według własnych sił i chęci....

Zaglada 19-07-2005 14:59

Pierwsze miejsce wg mnie powinien zajac Venderer, chociaz bez tego monologu GMa byloby duzo lepiej. Ale praca i tak jest ciekawa : )

Kandydata na drugie miejsce nie mam, jednak idea Tajniak Szopena jest bardzo ciekawa. Gdyby zdjecie nie bylo robione w klatce schodowej bylbys doskonalym kandydatem na 2 miejsce.

Siujek 19-07-2005 15:59

A co sądzicie o moim zdjeciu: tym z cyklopem.

Pramus 19-07-2005 18:57

Krzysziom i Siujek zrobili dobre prace i zajmą razem według mnie jak narazie 2 miejsce zaraz po Vendererze. Prawda Venderer jest moim bardzo dobrym qmplem i inni to zauwazyli. Ale nie dlatego popieram jego pracę. Popieram, ponieważ szczerze podoba mi się ta praca najbardziej ze wszystkich. I wiele osob sie ze mna zgadza, ze zwycieska praca bedzie praca Venderera...

hannibal_bialystok 19-07-2005 20:46

Mam pytanie!

Mój qmpel wchodził na forum żeby zobaczyć moje zdjęcie ale powiedział, że jest tylko ksywka postaci+świat i niewodoczny(bo mały i biały na białym tle)link do zdjecia.Gdy klika w ten link to mu sie PRÓBUJE ładować zdjęcie ale wyskakuje "niemożna znaleźć strony".Czy u was widać moje zdjęcie?
PS. Proszę też o komentarz :D

hannibal_bialystok 19-07-2005 20:48

Macgyver a zgadnij z czego zrobiłem medusa shield^^
Z końcówki od mopa,srebrnej pokrywki od garnka i białej kartki,na której namalowałem twarz meduzy:PA tak wogóle to edytuje mój post-chcem dodać tylko opis tego pokoju.

Badzo 19-07-2005 20:50

@Kacziv

Potwierdzam! Taka kawiarenka istnieje, Bełchatów ul. Lipowa

hannibal_bialystok 19-07-2005 20:57

Cachero Oszust?

Czy zauważyliście:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...1&page=5&pp=10
Adzio&Pawcio
To już 2 zdjęcie na którym jest przedstawiony Cachero(nad paskiem energii jest wklejona ksywka).Jego zdjęcie zostało chyba skasowane,więc prawdopodobnie założył konto na innym komputerze i wkleił nowe zdjęcie z ksywką innej swojej postaci(tak dla zmyłki).
WYBACZCIE JEŚLI SIĘ MYLĘ,ale skoro to już 2 zdjęcie, na którym jest postać Cachero(chyba że to jakiś GM albo NPC....) i post był edytowany więc....pachnie mi tu oszustwem.Admini lepiej sprawdzcie to
A Wy co o tym sądzicie?

Rothes 19-07-2005 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hannibal_bialystok
Czy zauważyliście:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...1&page=5&pp=10
Adzio&Pawcio
To już 2 zdjęcie na którym jest przedstawiony Cachero(nad paskiem energii jest wklejona ksywka).Jego zdjęcie zostało chyba skasowane,więc prawdopodobnie założył konto na innym komputerze i wkleił nowe zdjęcie z ksywką innej swojej postaci(tak dla zmyłki).
WYBACZCIE JEŚLI SIĘ MYLĘ,ale skoro to już 2 zdjęcie, na którym jest postać Cachero(chyba że to jakiś GM albo NPC....) i post był edytowany więc....pachnie mi tu oszustwem.Admini lepiej sprawdzcie to
A Wy co o tym sądzicie?

Heh... nie wiesz kto to Cachero? ;) On aktualnie (a może już nie... ciężko się połapać ;)) posiada największy lvl w Tibii. Chyba wyjaśnia to jego "wizytę" na 2 zdjęciach ;).

@Topic
Nie wiem czemu, ale mi tylko ten SD'ek jakoś się podoba :). Ładny i starannie wykonany. Prócz niego, akceptowalny jest też parcel.

Reszta zdjęć to głównie zwykłe zdjęcia z wklejonymi itemami w edytorach graficznych. A mi się zdawało, iż tu chodzi o to, aby zrobić coś naprawdę :/.

@Down
Eeee tam... Seromontis będzie najlepszy... i w dodatku Polak ;). Już ma 190 level... maszynka do expienia... nie gra nałogowo non-stop w Tibię, ma swoje życie, a jednak potrafi zrobić ~15 leveli w ciągu miesiąca. Założę się, że do końca tego roku będzie najlepszy ;).

mah2002 19-07-2005 21:08

@Kacziv
To jest dopiero Tibia in real ;)

A co do Cachero.. mam nadzieje że Eternal go minie ;)
Zresztą co chwile się mijają B)

Teraz mnie naszła myśl, a może ro Cachero staruje w konkursie :] :D

Podoba mi się hasło "Cachero oszust.." w temacie tamtego posta, co prawda kiedyś miał bana ale nie osądzajmy go tak prędko .... :baby:

system0 19-07-2005 21:28

eheh od dwoch dni nie patrzalem na topic ze zdjeciami bo bylem przerazony :D , no ale zalogowalem sie, wchodze na topic i co widze?! dziecko w zimowej kurtce z mlotkiem to ubijania miesa 8o , az sie z krzesla sp******ilem :baby: . myslalem ze im blizej konca tym lepsze prace, a tu na odwrot...

Zaglada 20-07-2005 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mareczek Marek
mam pytanie... do kiedy mozna nadsylac zdjecia

Moze bys tak kurde mac poczytal regulami zamiast isc na latwizne? Juz w pierwszym punkcie znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie!

Cytuj:

1. W konkursie biorą udział zdjęcia (nie screeny, tylko zdjęcia!) nadesłane przez użytkowników do dnia 31.07.2005. Zdjęcia mają być zrobione dowolnym aparatem fotograficznym i załączone na forum w formie elektronicznej (czyli zeskanowane w przypadku aparatów nie-cyfrowych).
@down

Zaspany o 8 wieczorem?

Mareczek Marek 20-07-2005 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada
Moze bys tak kurde mac poczytal regulami zamiast isc na latwizne? Juz w pierwszym punkcie znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie!

sorry ale jestem na tyle zaspany, ze nie zauwazylem regulaminu

Kloh Ramos 20-07-2005 06:17

A co sądzicie o moim zdjeciu ??? he?? :cup:

Siujek 20-07-2005 08:51

Jest zajedwabiste. Najlepszy fier sword ze wszystkich na zdjeciach. tylko czemu przy lol jest pytajnik??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15.