![]() |
I mi sie pomyliło, źle popatrzyłem, wiec czekamy dalej na wyniki :)
|
dzieki zimne_piwo sa juz wyniki przedostatniej kolejki. Do wieczroa powinna sie juz pojawic ostatnia:)
|
OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)
|
Cytuj:
wyniki były od rana, lecz tylko w linku na samym dole tematu z wynikami....nie jestem moderatorem, więc nie mogę wpisywać wyników do tematu ... umieszczam plik z podliczonymi wynikami, a organizator wtedy wpisuje do tematu ;) EDIT: no można by dać 11 meczów w tej kolejce, będzie bardziej ekscytująco :D ale to zależy od organizatorów ;) |
Ale jaja :P jestem bez kitu w szoku, nie spodziewałem sie czegoś takiego. Dwa razy 1 miejsce w ostatnich kolejkach i 3 w ogólnej. Boże dziekuje Ci za te szczęscie :D Fajnie że w czołówce ciasno, ostatnia kolejka bedzie zacięta ;) Proszę organizatorów o 11 typów ;]
|
no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(
będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy .... ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D powodzenia all ... wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :) powodzenia all ... :evul: |
Cytuj:
Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;] |
Ja też wole mecze klubowe niż reprezentacje, no ale licze na troche sczęscie ;] :)
Czemu tylko 10 spotkań ?? to jest troche nie sprawiedliwe...każdy punkt może zadecydować o zwycięstwie, a w ostatniej kolejce nie bylo jednego meczu czyli tak tak jakby 3 punkty do tyłu. PROSZE O 11 typów aby były równe szanse na wygraną. |
Cytuj:
heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD |
Zawsze liczy sie na siebie. No ale wsumie to tak, niech bedzie 10 tylko szkoda ze reprezentacje :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ciekawi mnie ile osób weźmie udział w tej kolejce ;) |
Myśle że niewiele, stawiam na 15-20 chyba że ktoś jest dobry w reprezentacjach i postanowi spróbować ostatniu raz szczęscia i wtedy osób może być wiecej ;]
|
Zmniejsza sie ilosc uczestnikow wraz z kolejnymi kolejkami...zle zrobili.. np. Goldstar czy Zimne_Piwo nie mieli na poczatku swietnych wynikow ja z reszta nie od poczatku bylem 1-2. Teraz jestem 1 i mam 1 pkt. przewagi nad Goldstarem :)
|
Ja nawet jakbym zajmował ostatnie miejsca to brałbym udział do końca choćby dla zabawy a może by sie trafiła trzydziestka ;]
|
ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)
|
Cytuj:
|
Myślę, że AiBit wygra.
|
Cytuj:
hehe chociaż jeden trzyma kciuki za mnie xD :):) <joke> EDIT: postaram się po każdym meczu aktualizować wyniki ... (link podany w temacie z regulaminem i wynikami) .... choć mogę mieć małe opóżnienie, gdyż mam zamiar zaraz przeczytać lekturę ;) |
Dzieki Kamos za wiare we mnie :P Już teraz nic nie mozemy zmienic, pozpostaje nam tylko czekać na wyniki i liczyć na szczęscie :) Powodzenia wszystkim ;]
|
Cytuj:
|
W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)
|
Cytuj:
|
Jeżeli mamy sie trzymać regulaminu to powinna byc za to kara, chyba że uzgodniles to wczesniej z modkiem bo inaczej to mogą to uznać za złamanie regulaminu..módl sie by byli łaskawi :)
|
omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(
|
Cytuj:
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D |
WYNIKI:
z ostatniej chwili: o pierwsze miejsce walczy Goldstar z Adim....jeżeli wynik się nie zmieni no to mamy remis: pierwsze miejsce Adi i Goldstar :D to co jest pewne to: Karlos 3 miejsce (84 pkt) ! Zimne_piwo 4 miejsce (83 pkt) ! Aibit 5 miejsce (82 pkt) ! reszta w linku w temacie z wynikami :) EDIT: na pierwszym miejscu Adi Olsztyn i Goldstar (88pkt)!!! ( no to ciekawe czy będzie dogrywka :D) moje gratulacje !!! B) |
Cytuj:
LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar. |
Cytuj:
|
stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.
GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!! |
Cytuj:
wyniki: www.hypertypy.republika.pl/typerek.htm |
Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.
|
@DOWN
Racja mogloby tak byc, ale poczekam i gleboko sie pierw zastanowie ;] @Kamos Do kiedy mozemy zmieniac typy? |
Cytuj:
Gratuluje wszystkim wytrwałym :D z tylu ludzi zostało do końca 30+ osoób ;) już czekam na drugą edycje i kolejne konkursy ;) heh zapraszam jednocześnie do ogladania mojej pracy w konkursie 'Tibia i magiczny ołówek!' http://forum.tibia.pl/showthread.php...&page=40&pp=10 sorrki za mały offtopic :D Pozdrowienia od Zimnego_piwa :evul: |
@Adi Olsztyn
Do środy do 12:00. |
Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(
|
Cytuj:
|
Hehe... I tak ładnie wyszło... Według "Piwa" wygrałem ta kolejke, ale 8 ptk straty do lidera :) Gzzz Wygranemu :) Ehh gdyby nie ta 6 kolejka :]
|
Gz wygranym..ehh te reprezentacje :(
|
Przezciez mowimy, ze to nie koniec. Jeszcze nikt nie wygral Razem z Goldstarem ejstesmy na 1 miejscu, a o tym kto wygra zadecyduje wynik meczu Anglia-Polska :)
@DaniaStone Goldstar-Macpara? czyzby ktos bral udzial 2 kontami X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |