Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do Typerka (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43717)

Crowned 03-10-2005 10:21

I mi sie pomyliło, źle popatrzyłem, wiec czekamy dalej na wyniki :)

Matek 03-10-2005 14:24

dzieki zimne_piwo sa juz wyniki przedostatniej kolejki. Do wieczroa powinna sie juz pojawic ostatnia:)

Pramus 03-10-2005 15:57

OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)

zimne_piwo 03-10-2005 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adi Olsztyn
OMG. :P Teraz goldstar ma tylko 1 punkt start do mnie :) Gratulacje Goldstar :) A więc jak wiele osób wczesniej przewidywalo ta kolejka bedzie decydujaca :)

nom, teraz nawet 1 pkt może zadecydowac o wygranej :P

wyniki były od rana, lecz tylko w linku na samym dole tematu z wynikami....nie jestem moderatorem, więc nie mogę wpisywać wyników do tematu ... umieszczam plik z podliczonymi wynikami, a organizator wtedy wpisuje do tematu ;)

EDIT: no można by dać 11 meczów w tej kolejce, będzie bardziej ekscytująco :D ale to zależy od organizatorów ;)

AibiT 04-10-2005 13:07

Ale jaja :P jestem bez kitu w szoku, nie spodziewałem sie czegoś takiego. Dwa razy 1 miejsce w ostatnich kolejkach i 3 w ogólnej. Boże dziekuje Ci za te szczęscie :D Fajnie że w czołówce ciasno, ostatnia kolejka bedzie zacięta ;) Proszę organizatorów o 11 typów ;]

zimne_piwo 04-10-2005 17:24

no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(

będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....

ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D

powodzenia all ...

wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)

powodzenia all ... :evul:

Pramus 04-10-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
no to koniec moich marzeń na podium :p nie lubię meczy reprezentacyjnych =\ tam zawsze coś jest nieoczekiwanego ...zawsze, nigdy nie ma pewniaka :(

będzie ciekawa bitwa Adi (prowadzący przez wszystkie, chyba wszystkie, kolejki), Aibit (szczęściarz z dwóch ostatnich kolejek, albo dobry strateg :D) oraz Goldstar (cicha woda brzegi rwie xD niby typuje tak sobie, lecz zawsze ma wyrównane typy:) ) wszystko może się zdarzyć .... a może ktoś jeszcze się dostanie na podium hmm ... zobaczymy ....

ja swoje szanse w takich meczach oczeniam, bardzo, bardzo słabo ;) musiałbym mieć suuuuuuuper szczęscie ale....wszystko się może zdarzyć :D

powodzenia all ...

wyniki postaram się dać jak najszybciej ... jak będę miał czas to nawet po każdym meczu już będę aktualizowac wyniki :)

powodzenia all ... :evul:

Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]

AibiT 04-10-2005 19:19

Ja też wole mecze klubowe niż reprezentacje, no ale licze na troche sczęscie ;] :)

Czemu tylko 10 spotkań ?? to jest troche nie sprawiedliwe...każdy punkt może zadecydować o zwycięstwie, a w ostatniej kolejce nie bylo jednego meczu czyli tak tak jakby 3 punkty do tyłu. PROSZE O 11 typów aby były równe szanse na wygraną.

zimne_piwo 04-10-2005 19:47

Cytuj:

Bardzo dziekuje Ci za twa pomoc i uczciwosc w typerku. Kupie Ci chyba kubek tibia.pl ;]

ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>

heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD

AibiT 04-10-2005 20:01

Zawsze liczy sie na siebie. No ale wsumie to tak, niech bedzie 10 tylko szkoda ze reprezentacje :(

Pramus 05-10-2005 16:09

Cytuj:

ładnie tak przekupywać maszynę sprawdzającą? :D to grozi zwiększeniem Twoich punktów w ogólnej klasyfikacji <joke>

heh nie ma różnicy czy 10 czy 11 meczy ... bo nie wiesz czy tej 11 nie będzie np. na korzyść kogoś innego...xD

Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)

zimne_piwo 05-10-2005 17:29

Cytuj:

Nie no co ty... Nie chodzi mi o zdane przekupstwo, ale chcialbym Ci podziekowac za uczciwosc i zaangazowanie :)

o i jeszcze komplementy ... muszę coś z tym zrobić xD

ciekawi mnie ile osób weźmie udział w tej kolejce ;)

AibiT 06-10-2005 14:25

Myśle że niewiele, stawiam na 15-20 chyba że ktoś jest dobry w reprezentacjach i postanowi spróbować ostatniu raz szczęscia i wtedy osób może być wiecej ;]

Pramus 06-10-2005 16:52

Zmniejsza sie ilosc uczestnikow wraz z kolejnymi kolejkami...zle zrobili.. np. Goldstar czy Zimne_Piwo nie mieli na poczatku swietnych wynikow ja z reszta nie od poczatku bylem 1-2. Teraz jestem 1 i mam 1 pkt. przewagi nad Goldstarem :)

AibiT 06-10-2005 20:14

Ja nawet jakbym zajmował ostatnie miejsca to brałbym udział do końca choćby dla zabawy a może by sie trafiła trzydziestka ;]

zimne_piwo 08-10-2005 13:46

ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)

Pramus 08-10-2005 15:09

Cytuj:

ale Adi trzymałeś w niepewności swoich fanów xD heh już myślałem, że nie będę miał kubka :D:D na szczęście zdąrzyłeś ;) no to powodzenia wszystkim...i trzymajacie kciuki za moje 30 pkt B)

No wiesz :P.... Jak mowilem wczesniej zeby ludzie sie nie poddawali to chyba sam nie bede tego robil jakl odradzam to innym :)

Gunir 08-10-2005 15:13

Myślę, że AiBit wygra.

zimne_piwo 08-10-2005 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Myślę, że AiBit wygra.

hehe chociaż jeden trzyma kciuki za mnie xD :):) <joke>

EDIT: postaram się po każdym meczu aktualizować wyniki ... (link podany w temacie z regulaminem i wynikami) .... choć mogę mieć małe opóżnienie, gdyż mam zamiar zaraz przeczytać lekturę ;)

AibiT 08-10-2005 15:20

Dzieki Kamos za wiare we mnie :P Już teraz nic nie mozemy zmienic, pozpostaje nam tylko czekać na wyniki i liczyć na szczęscie :) Powodzenia wszystkim ;]

Pramus 08-10-2005 15:28

Cytuj:

Myślę, że AiBit wygra.

Ahhh :P Nikt we mnie nie wierzy? :D Analizowalem wyniki z tabel i probowalem rozsadnie wnioskowac np. wdlg. mnie Włosi zremisuja,z poniewaz to jest to mecz "dla zabawy" i nie musza sie wysilac.

Pramus 08-10-2005 20:07

W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)

zimne_piwo 08-10-2005 20:12

Cytuj:

W TEMACIE Z WYNIKAMI NAPISALEM POSTA Z BIEZACYMI WYNIKAMI!!! MAM NADZIEJE, ZE MI WYBACZA I NIE ZOSTANE UKARANY ;)

wybacz, ale mi to wygląda na ostrzeżenie dla Ciebie, a jak modek będzie zły to i ban .... napisał by tam nie komentować? napisałem, że Matek dał link do strony, na której ja na bieżąco piszę wyniki? NAPISAŁ ... więc nie wiem po co Ci ten notatnki :(

AibiT 08-10-2005 21:41

Jeżeli mamy sie trzymać regulaminu to powinna byc za to kara, chyba że uzgodniles to wczesniej z modkiem bo inaczej to mogą to uznać za złamanie regulaminu..módl sie by byli łaskawi :)

Pramus 08-10-2005 23:11

omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(

zimne_piwo 08-10-2005 23:21

Cytuj:

omg ludzie... chcialem po prostu pomoc zimnemu.... wiecie co.... dobre zamiary mam, a wy mnie tu straszycie :(

tu nie chodzi o Twoje zamiary tylko o miejsce gdzie to umieściłeś :( jeżeli władza pisze nie komentować (czytaj: nie dawac postów) to nie komentujemy, bo będzie bałagan i kary :(
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D

zimne_piwo 08-10-2005 23:35

WYNIKI:

z ostatniej chwili:
o pierwsze miejsce walczy Goldstar z Adim....jeżeli wynik się nie zmieni no to mamy remis: pierwsze miejsce Adi i Goldstar :D

to co jest pewne to:
Karlos 3 miejsce (84 pkt) !
Zimne_piwo 4 miejsce (83 pkt) !
Aibit 5 miejsce (82 pkt) !

reszta w linku w temacie z wynikami :)

EDIT: na pierwszym miejscu Adi Olsztyn i Goldstar (88pkt)!!! ( no to ciekawe czy będzie dogrywka :D) moje gratulacje !!! B)

Pramus 08-10-2005 23:36

Cytuj:

tu nie chodzi o Twoje zamiary tylko o miejsce gdzie to umieściłeś :( jeżeli władza pisze nie komentować (czytaj: nie dawac postów) to nie komentujemy, bo będzie bałagan i kary :(
mogłeś dać link w temacie, w którym można komentować i było by dobrze :D

teraz tego zaluje i napisalem na PW do Droma. Modle sie, aby mi wybaczyl :P

LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar.

zimne_piwo 08-10-2005 23:43

Cytuj:

teraz tego zaluje i napisalem na PW do Droma. Modle sie, aby mi wybaczyl :P

LUDZIE I LUDZISKA!!! Jeszcze mecz Włochy-Słowenia nie skonczyl sie, ale chyba juz przegralem. Obstawilem na 0:0, a Goldstar na 3:0. Jesli Slowenia nie strzeli gola oznaczaloby to, ze wielkim zwyciesca po zacieklej rywalizacji zostanie Goldstar.

-.-" proszę nie mylić maszyny zliczającej punkty (czytaj: ja) !!! :evul:

Pramus 08-10-2005 23:48

stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.

GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!!

zimne_piwo 08-10-2005 23:49

Cytuj:

stalo sie!!! ADI OLSZTYN WIELKIM PRZEGRANYM! GOLDSTAR WIELKIM WYGRANYM!! GRATULACJE!!! PRZYJME PORAZKE Z POKORA, MIMO, ZE CIEZKO MI SIE Z TYM POGODZIC- WIEM, ZE ZWALILEM SPRAWE W KILKU OSTATNIM KOLEJKACH, ALE JUZ TEGO NIE NAPRAWIE.

GOLDSTAR SZCZESLIWYM ZWYCIEZCA PACCA!!!

Adi nie wyprowadzaj mnie z równowagi ... policzyłem i jest remis to nie pisz w dziesięciu postach, że przegrałeś X(

wyniki: www.hypertypy.republika.pl/typerek.htm

Gunir 09-10-2005 09:11

Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.

Pramus 09-10-2005 09:18

@DOWN
Racja mogloby tak byc, ale poczekam i gleboko sie pierw zastanowie ;]

@Kamos
Do kiedy mozemy zmieniac typy?

zimne_piwo 09-10-2005 09:32

Cytuj:

Jest remis, a więc poza konkursowy typ, Anglia-Polska będziemy brany pod uwage. Kto bedzie blizej prawidlowego wyniku wygrywa PACC. Możecie jeszcze zmieniać swoje typy na ten mecz.

cięzko będzie... Polska już ma awans, więc będzie grała tylko dla 'zabawy' ...

Gratuluje wszystkim wytrwałym :D z tylu ludzi zostało do końca 30+ osoób ;) już czekam na drugą edycje i kolejne konkursy ;)

heh zapraszam jednocześnie do ogladania mojej pracy w konkursie 'Tibia i magiczny ołówek!' http://forum.tibia.pl/showthread.php...&page=40&pp=10

sorrki za mały offtopic :D

Pozdrowienia od Zimnego_piwa :evul:

Gunir 09-10-2005 10:28

@Adi Olsztyn
Do środy do 12:00.

DaniaStone 09-10-2005 10:42

Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(

zimne_piwo 09-10-2005 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaniaStone
Gratz Goldstar-Macpara no ale mam pytanie niepostawilam w 8 kolejce a 9 postawilam i juz sie nie liczy glos ;( NIEBYLO MNIE PRZY 8 X(

nie rozumiem o co chodzi? masz policzone punkty za ostatnią kolejkę, a za przedostatnią nie, bo nie brałaś udziału...no wiesz, ja jasnowidzem nie jestem i bez Twoich typów nie mogę Tobie policzyć punktów :D

Crowned 09-10-2005 11:59

Hehe... I tak ładnie wyszło... Według "Piwa" wygrałem ta kolejke, ale 8 ptk straty do lidera :) Gzzz Wygranemu :) Ehh gdyby nie ta 6 kolejka :]

AibiT 09-10-2005 12:21

Gz wygranym..ehh te reprezentacje :(

Pramus 09-10-2005 12:32

Przezciez mowimy, ze to nie koniec. Jeszcze nikt nie wygral Razem z Goldstarem ejstesmy na 1 miejscu, a o tym kto wygra zadecyduje wynik meczu Anglia-Polska :)

@DaniaStone
Goldstar-Macpara? czyzby ktos bral udzial 2 kontami X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.