![]() |
Cytuj:
|
Siemak ludzie mam pytanie sa jakes nowe miejsca dla gostkow bez pacc jak kto wie nich mi wysle na e maila [email protected] chociaz powinno byc napisany (ale na wszelki wypadek) czekam niecierpliwie :P ;)
|
Cytuj:
Nie chcec spamowac mam pytanko jak dopisac sobie cos za nickiem ?? :baby: |
Katedra
Katedera znajduje sie w dul od otlaw camp jak wchodzicie do otlaw camp macie takie dwie rzeki to nie whodcie w otlaw tylko non stop w dul nie idzcie tylko w zdluz zeki tylko no stop w dul przez pole asz dojdziecie do poczotku zeki na dole i tam bedzie katedra niewiem czy wam to pomoze ale bedziecie wiedzieli troszke wiecej :D
Knight 22lvl+ skils 65\65 HIberna |
:D Mi się upade bardzo podoba tylko przez to , że nie ma mapy respawnu bym dednoł, ale nie w tym rzecz :D :D :D :D
A mam takie pytanko. Jakie silne są małpy? Znaczy się z jakimi potworami starymi można je porównać siłą ?? A gdzie może jeszcze chodzić se po dżungli knight z moimi skilami - patrz podpis :D |
Omg ludzie, wy naprawde macie 13 lat czy tacy gupi jesteście?
Spis potworów i itemów. Może jaśnie pan raczy kliknąc na forum: szukaj? Mamo jakie nowe tereny dla "bez pacc", tutaj to już szczyt debilizmu... Czytajcie newsy na stronie głównej www.tibia.pl może co? Omg... @Edit Jurgajacy, kliknij na "panel kontrolny uzytkownika" a nastepnie na "zmień podpis" :) |
Cytuj:
ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde :P jak bys mogl to napisz czy tak cz nie |
jezzzuuu wnerwic sie idzie skillowac teraz nie mzona expic tez bo nie ma nigdzie respownu....zrobcie cos z tym poprawcie ten update bo jest troche popaprany jestem knightem skillowac nie moge to co ja mam robic?...kazdy ma taki problem..ilu juz znajmomych dalo sobie spokuj z Tibia przez ten wasz update:/
kiedys moglem grac igralem cale dni a teraz wejde na 30 minut i mi sie odechciewa bo nie ma potworkow ....jesli nie poprawicie to rezygnuje z tibi bo po co mam rgac i tylko zwiedzac miejsca jak nie ma respa zeby sobie po skillowac...a jak sie znajda dwa potwork ito przyleci 40lvlowy nOOb ( pozabijac wszystkich grrrrr ) i mi je zabije a dlaczego? bo kazdy teraz szuka robakow do lowienia ryb i zabije kazdego rota co widzi ;//////...wrrr szalu mozna dostac z tym update ;/ Knight 19 lvl skills 73/73 :cup: mlvl 4 :( |
Troche przesadzilem co do tej radosci... SP przezyje, robaki przezyje co do ropania i UHtrapow swietny pomysl tylko te spiry! Po jakims dluzszym czasie... MATKO! Mam 15 lvl biore 7 spirow i ide do kopalni... Spotykam szczura mam 51 dis wale go potem ide dalej zabijam pajoki dochodze do kopalni zostaly mi 4 spiry!!! wracam bez spirow po zaledwie minucie i wnerwiony brakiem loota tylko kilkoma gp i muchomorkami wracam do DP!!! Zawalili sprawe ze spirami a na dodatek nie d sie kupic throwing stars teraz!!! Mowcie gdzie je dostac bo inaczej... ;( Przerzucilem sie na luk ale duzo zadziej chodze na polowania bo robie strzaly aby nie kupywac
|
Zmiany? A co z potworkami?
Cytuj:
Mam pytanie. Po uptade zaiłem już kilka potwórków typu hydry, dark monki i tarantule... Kiedy na Tibi pl pojawią się informacje o nowych potworach? Po prostu fajnie wiedzieć czy jeśli zapuszcze się w odchłanie Dżungli albo zejde na najniższe poziomy katedry ujde z życiem :P |
13 level? zapomnij
[quote=CIemy smok]ej ale bez pacca tam mozna bo ja sie o to pytalem ale dziex zes mi powiedzial na 13 lvl napewno pojde :P jak bys mogl to napisz czy tak cz nie[/QU
Stary. Ujme to tak jeśli jesteś knightem lub pallem masz wporzo eq i skille minimalnie 60/55 mozesz śmiało zapuścić się na 2 poziom katedry. Na 1 poziomie można spotkać tylko Wild Wariory, Sm.. coś tam i chyba Assainty. Sam oceń czy dasz rade. Na 2 poziomie spotkasz już dużo witchów i Dark monki.. bez uhów nie radziłbym tam zaglądać. Wczoraj padł tam przy mnie 22 knight, wyskoczyły 3 dark monki z 4 witche, Assainty i sie chłopak nie zdążył uhnąć. Jeśli jesteś sorem lub druidem masz dużo run i mlv 30+ nie bój sie po prostu tam idź. Owiele łatwiej by ci było gdyby Cipsoft nie wprowadził nowych zabespieczeń i mógłbyś używać bota który by cię uhał. PS. Czy jest jakieś nowe makro które pomija zabezpieczenia cipsoftu? Może jakieś takie właśnie powstaje? piszcie, czekam. |
Nowe światy
Wie ktos moze kiedy beda nowe swiaty ??? cipsoft niby zapowiadal ze po update ale nie wiem ile jeszcze trzeba bedzie czekac ...
Plx jezeli ktos wie niech napisze Z gory thx B) |
tiquanda
jak sie dostac na tiquande dla facc
|
Cytuj:
mam prosbe tylko do tibia.pl zeby jak najszybciej dodali nowe tereny i opisy respawnu na mapie respawnu i opis stworkow bo juz raz padlem zwiedzajac jungle pozdro dla tibia.pl :) |
NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy :( .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne :( .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery ;( .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem :D
|
Cytuj:
Ale mi nie chodzi o forum tylko o tibie :] np. NICK(I'm not Br) :evul: |
Najlepszy serwis o Tibi a juz paredziesiat h minelo od update to powinno juz cos wiecej byc a nie =]
Rozumiem zapracowani, zwiedzacie nowe tereny etc. Ale niektorzy juz grali przed update to mogli by cos zrobic na tibie.pl pozdro |
Do Moderatorow
Witam all
Mam pytani i prosbe do moderatrow:) Kedy macie zamiar uaktualnic tibie.pl? Wszyscy juz na to czekaja z ogromna niecierpliwoscia. Wiec prosze o postaranie sie o ile to jest mozliwe uaktualnic te stonke w jak najmniejszym czasie aby wszyscy juz mogli poczytac gdzie deadna a gdzie nie. Nikt nie chce deadnac a nie za wysokiel lvl boja sie chodzic w miejsca ktore nieznaja:) Mam nadzieje ze bedzie to jak najszybciej. A najlepiej by bylo gdyby ktos z moderatorow , adminstratorow kto tam jeszcze jest niech odpisze Bardzo prosze Z gory thx all |
update moze byc..
mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko:D. jeszcze bym sie chcetnie dowiedzial czy tarantula jest wytrzymala i czy mocno bije.. moi kumple sie boja jej, ale mysle ze nieslusznie:]
....................................... name: nie powiem profession:knight level: 13 skills: 56/54 <sword> world: lunara |
Racja! :)
Cytuj:
|
[quote=noobol]mam pytanie..co z tymi spearami? a tak wogule to update jest super, katedra to wypasione expowisko:D. jeszcze bym sie chcetnie dowiedzial czy tarantula jest wytrzymala i czy mocno bije.. moi kumple sie boja jej, ale mysle ze nieslusznie:]
Czesc Tarantula nie jest taka mocna ale wrzuca haste:) Ma 225hp a za nia dostajesz 12o expa wiec to chyba mowi samo za siebie :) ale w grupie moga byc niebezpieczne szczegolnie dal niwzawysokiego lvl Mysle ze ci pomoglem:) |
[quote=Cover Sorcerer]NIc ciekawego ten UPADE.Dla mnie za przeproszeniem z*******ili (clipy) to co bylo.Jakiej bugi co latajo,Jakies pomniki obok carlin,kamienie wyglondajo jak plastikowe.A bylo tak pienksnie.Ehh...Tyle dni pacca dla mnie sie zmarniuje przest ten upade(72 dni).Awienc koncze z tibio.Zreszto wiele ludzi prucz mnie (pl,br,swe,usa itd.)konczo z tibio. Np. muj kumpel (swe) ma 140 level i konczy :( .Zreszto sie mu nie dziwie nawed uhow nie bendzie morzna normalnie robic.Jakies robale potrzebne :( .A palladynom to najwiencej dowalili.Luk i kusza podobno bendo znikac jak sie niszczo,znikajonce spery ;( .Prosze wybaczyc za te bluzge ale napisalem ze za przeproszeniem :D
:glupek: tan twoj kolega 140lvl i konczy grac cos mi sie wydaje ze sciemnia to ze mu sie update nie podoba to chyba jednak nie musail konczyc grac z takim lvl sorki ale ja bym tak nigdy nie zrobil chyba lekka przesada tyle godzin poswiecic an granie a tu teraz nie gra chyab przesadzil no ale nie moja sprawa nie chce niech nie gra ale chyab zmarnowal postac ale przez to pewnie troche kasy zarobi :p Ej ludzie czego jak dalem cytuj to nie ma tego co tamten gosn napisal an takim ciemnym tle tylko tak normlanie mozecie pomoc bo nie weim co jest grane |
dzieki
dzieki dzieki.
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D |
dzieki dzieki
namowie kumpli na tarantule w takim razie:D Nie ma sprawy tibijczycy musza sobie nawzajem pomagac w koncu od tego wszyscy sa no to narka spokojnie mozecie sie wybierac aha lepiej miec troche many bo cie zatruja:P ej ludzie dalej nie am teog an tym tle zawsze jak sie dawalo cytuj to co on napisal bylo na takim szarym tle w takiej ramce teraz tego nie ma co jest gran tylko jest jakies QUOTE co to ma byc ludzie pomozcie |
Cytuj:
palladyn skille 50/44 :cup: <wciąż rosną> lvl 13 |
Wiem ze sie powtarzam ale zrobcie update'a na stronce typu jakie doszly potworki ile daja expa ile maja zycia co z nich wypada pozdrowka dla graczy z secury
|
:)
musza sobie pomagac, to prawda ale niewszyscy sa pomocni. wiec mimo wszystko dzieki:D. co do zatruwania to ja mam juz przygotaowane runki antidote-ostroznosc to podstawa':]
|
Co za debile!
Cytuj:
Mam pytanie czy cipki<cipsoft> moze zmienic to zeby spery nie znikały B) |
Up-date
Fajny up-date, ale chcialbym sie dowiedziec kiedy tibia.pl zaaktułalizuje now questy, sprzety, czary, i czy jest juz stronka która to uczyniła :p
|
Spacerując po dżungli natrafiłem na osadę małp, ale szybko się wycofałem bo nie znam ich siły.
No właśnie jak silne są małpy, z jakimi starymi stworkami można porównać siłą każdy z 3 rodzająw, a i gdzie może jeszcze chodzić bez obawy o życie knight z moimi skilami i lvlem ? - patrz podpis :o |
...
na tibia.com oczywiscie sa juz potwory ale loot jest ujawniony tylko podstawowy np. tarantula- gold coins and sometimes other items with them..:( jest tez conieco na tibianews.net i tibiabr.com :cup: a kiedy bedzie cos na naszej stronce..niewiadomo X(
|
dobra dobra
fajnie pacc wszyskto maja pojazane nowie miejsca i zeczy a co z facc ? nikt o nich nie pomyslał o tych biednych facc kto im pomoże ;(
|
lol
Cytuj:
|
Zje***a tibia.pl
Zj*****ście... Na tibia.org.pl są już nowe potwory, eq, grafiki i wiele innych...
X( REZYGNUJCIE Z TIBIA.PL X( :cup: WWW.TIBIA.ORG.PL ROX :cup: |
:(
Cytuj:
|
Cytuj:
No masz racje, nie będzie "morzno" normalnie robić UH bo bęndą potrzebne robale. Kończysz z "Tibio"?? To DOBRZE. Najpierw naucz się pisać po "polskiemu" a potem naucz się grać w "Tibio". A wiesz co?? Mi jakoś do tej pory ani łuk ani kusza nie znikneły pomimo Twoich ostrzeżeń. Pozdro |
Cytuj:
Na terenie do tej pory pustym (obok PoH) znajduje się Katedra. Jest dla Facc. Sporo nowych potworków. Pozdro ---- edit ---- PS. Sorki za drugiego posta, ale zdążyłem wcisnąć Dodaj a nie "morzno" usunąć posta |
Ale kit w ciskacie z dro omanderem mozna tylko od 100 respa atakowacjestes smieciem i kot wciskasz a ze mnie nic nie zgarna bo by w ******* dostal i ngoi z dyby powyrywal sorry poniowlo mnie :kon:
|
pieprzone uptade!!!!
Cytuj:
fajny palladynek swiat:celesta :cup: skille 51/45 :cup: lvl 13 ;( |
Lol
Ten update miał wprowadzić utrudnienia w cheatowaniu w Tibi. Ja już widziałem użytkownika nowego TBI które i tak będzie się takim osobom przydawać.
Robaki se 11 druid nazbiera idzie nad wode i łowi rybki...A jak mu się soul point skończą, to pójdzie se na spidery/wolfy i nabije następne... Tym razem się Cipsoftowi nie udało... :) PS: Tibia MC działa :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |