![]() |
PRZYKLEIĆ TEMAT!!! :P Gz za pomysł odkrywania Tibii:P Więcej takich tematów i powodzenia w dalszym explorowaniu :P
|
No, dzięki pewnej osobie (zobaczycie jego nick w filmie) ruszyło trochę z exploringiem, i zostały dodane Dragi na Edron (tak.. to co wszyscy chcieli), oraz wszystkie respy dragów na Ark (3x). Poszła masa run i pare tysięcy punktów many, ale było warto. Miłego oglądania :)
|
Moim skromnym(:P) zdaniem uwazam, ze filmiki sa bardzo dobre. Sciagnalem wiekszosc z nich, czego niezaluje :> Saneris~ fajne masz reklamy :P
|
Filmiki sa poprostu CUDOWNE!! Gratuluje 60-tego lvla :)
|
Dzięki ci za dragi :>
MODKI PRZYKLEJAC TEN TEMAT K**** BO WPiE**** :] ALe nie tak na serio to przyklejcie ten temacik, good poradnik. |
Filmiki Cichego jak zawsze wymiatają. Na tych smokach była jazda, że nie powiem... szkoda, że musiałem w środku wyjść ale to przez moją "kochaną" mamuśkę ;( ;( No Cichy, nie wiem co tam jeszcze zostało do zwiedzania ale mogę się założyć, że i tak to będzie świetnie zorganizowane ;)
|
Dragi byly fajowe :) Ja czekam na bagna narazie :P CICHY MAC JEST WIELKI!!! MODKI PRZYKLEJCIE TEN TEMAT!!!
|
CICHY MAC JEST WIELKI!
Nie no, to jest prawda :D Gratz pomysłu i życzę Ci abyś nie padł przypadkiem podczas klejnego exploringu :) |
Omg powiem tylko tyle ZAJ'EBISTY temat, bardzo przydatny :D Przydał mi sie. Dzieki szczere.
|
Właśnie modki.. przykleic temat.. jest lepszy i przdatniejszy niz wiekszosc przyklejonych rzeczy :P
|
...Cichy masz fajne filmiki i lo0z oby tak dalej xD
Dawaj ich tu wiecej np. Jakies hydry,demki,wrl'ki and more... You see yourself. You are an elite knight. |
Cichy
Cichy moze bys zrobil rookguard ?? razem ze strona dla pacc
|
Fibula świetna każdy kolejy film jest coraz lepszy!!! (ale ja nadal na bagna venore czekam razem z podziemiami i mummy room :P) Fibula jest extra zawsze tam na roty chodze :D CICHY MAC JEST WIELKI!!!
|
:) Mógłbyś dodać bagna w Venore i tą kopalnie z Ghulami w AB, moze początkującym się przydać ^^
|
Widze, że jednak posty ludzi z forum dały efekt, i mój temat został przyklejony. Dzieki.
|
Gratz filimiku z minoskami i Big Bratz za przyklejenie tematu.
edit: zapomnialbym CICHY MAC JEST WIELKI |
Już wiem czemu moja koleżanka stealth ring questa jak robila to muwila ze tam harkor jest xD sporo tego jest w last roomie, kolejny swietny film! CICHY MAC JEST WIELKI!!! (a ja czekam na bagna w venore i jaskinie rotow/trolli kture na nich są :P)
|
No, modki przykleili temat :) Fajnie gz filmików CICHY MAC JEST WIELKI!!!
Ahh pozdro dla wszystkich którzy pomagają ci w kręceniu ^^ |
Jak narazie widze ze krecisz tereny, a moze bys pomyslał o solowaniu potwrków poczawszy od poczciwego gs'a :D a skonczywszy na demonie ??
Pozdro dla cichego no i oczywiscie dla znakomitej ekipy bez której tych filmów by nie było. |
Gz przyklejonego. ;)
|
Gratz !! Gratz! normalnie tyle filmów wielkie THX za wysiłek powinieneś dostać narode za to Thx
|
zajbiste ! :D
B) zajbiste jak ty to tak szybko robisz :P
|
Yeaaa! Szukam Cichego patrze a tu go przykleiili :p
|
Polakom gratulujemy Cichego Maca
Bardzo fajne filmy, oby tak dalej :) |
Drefia poludniowa świetna dla low lvli (dobrze że ekipa nie zginela jak przy drefii pólnocnej :D Bo poszedles sam xD) oby tak dlej! CICHY MAC JEST WIELKI!!! (a ja czekam na bagna venore i jaskinie z rotami i trollami na nich) :)
Down : cichy mac nakręcil wszystkie kopalnie w kazoo jak chcesz znaleźć miejsce dla siebie to obejrzyj te filmy i sam zdecyduj gdzie expić |
Cichy mam bardzo bardzo bardzo bardzo prośbe masz moze miejsce guardow dla palków 20-25 lvl? Jak znasz to zwiedz nakrec z góry dzieki :*
|
DUzo jeto jush
widze że Cichy zwiedziłes jush prawie całom tibie może napiszesz co nieodwiedziłeś?? ;)
|
Nareszcie ta upragniona chwila nadeszla, przyklejili ten temat.
dla modków podziekowanie |
Download
Jak się ściąga te filmiki? >:( po wejściu na stronkę z linka, po kilku operacjach na chybił-trafił mogłem najwyżej zaladować jakiś plik na serwer ale nie odwrotnie... :(
|
Jest taki przyklejony temat: "Jak zamieszczać i ściągać pliki na rapidshare.de".
|
Ciekawe jakie filmiki traz nakręcisz już nie ma chyba miejsc, żeby nakręcić film :o
|
ttt
Ja chce jakiegoś faraona B)
|
Moje modlitwy zostly wysluchane temat PRZYKLEJONY!
Thx za nowe filmiki z Drefi i smoczków kolo ankh.. |
biezesz free i czekasz odliczanie i tyle
takie trudne? |
A co na niedzielę przygotowaleś cichy??? Mam nadzieję że bagna venore :D A jak nie to może femur hills?
Down : Po pierwse ORSHABAAL a po drugie żaden bo to są filmy które pokazują różne expowiska w tibii a nie z bossami albo z najazdami potworków -.- :spam: |
Ktury filmik jest z Orcshabalem odpowiedz Ktos :wiking:
|
Ja powiem ~‡[«G»]‡[«R»]‡[«A»]‡[«T»]‡[«Z»]‡~ my leader :)
Caly temat z filmami mozna juz zamknac bo co kolwiek chcecie obejrzec nakrecil dla Was Cichy Juz nie ma po co krecic filmow :p |
up@ jak masz robić uwagi to u siebie w domu bo cichy nie pokazal jezcze wielu miejsc jakbyś nie wiedzial X( np bagien venore albo demony albo femur hills albo isle of kings albo podziemi pod greenshore albo tombsów za teleportem albo demon hell -.-
|
Gratz!! Uwielbiam polaków, którzy robią coś dla innych.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |