![]() |
Slaby jest ale dobrze sie nawet leczy z yellow na prawie full hp
|
Dzieki za nowy filmik ^^ przezuciłem link na pierwszą stornę.
|
Najs czekam na dalsze filmiki ale ten elf boss cienki jest :D
|
Ja tam blagam was o filmiki z necropharusem i fernafngiem :) Zalożę się że necropharuse jest w bibliotece a fenfang w katedrze :P
EDIT: Wlaśnie obejrzalem film z evil eye :D Niezle hity sami poptrzcie : 13:36 You lose 119 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 114 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 123 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 46 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 31 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 127 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 48 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 96 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 114 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 65 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 87 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 38 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 127 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 96 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 98 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 49 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 85 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 3 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 122 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 43 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 82 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 93 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 35 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 115 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 You lose 87 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:36 You lose 105 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:36 Slayer Dom: up 13:37 You lose 103 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 129 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 44 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:37 You lose 59 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 41 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:37 You lose 128 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 33 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:37 You lose 66 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 120 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 6 hitpoints due to an attack by a demon skeleton. 13:37 You lose 20 hitpoints due to an attack by a ghost. 13:37 You lose 111 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 118 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 115 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 107 hitpoints due to an attack by the evil eye. 13:37 You lose 13 hitpoints due to an attack by a ghost. 13:37 You lose 14 hitpoints due to an attack by a ghost. 13:37 You lose 4 hitpoints due to an attack by a ghost. Najbardziej zaciekawila mnie paralyze wave której on używa, mam nadzieję że będzie do kupienia taki czar :] |
Cytuj:
NIe licz na to :P |
tego czaru uzywa tez hydra (fajne ma babelki:P)
ale watpie zeby szlo go kupic |
Szkoda bo już mialem nadzieję że po tej klęsce jaką jest runa paralyze cip soft da coś odrobinę ciekawszego ;(
|
ktoś tam gadał ze Eternal Oblivion bloknął by tego Bossa Demonów... wątpie. Jeżeli na screenach z test serva, zadaje on hity 1000+ i to co drugi hit jest taki... więc jeżeli on tak wali jednorazowo, to co by było gdyby zaczął spamować. Nie wiem czy te hity 1000+ są z łapy, czy moze z UE, ale tak czy siak, spam moze wynosić 3000 hp. Naprawde niesamowicie trudno by było bloknąć go... uważam ze 2-3 miesiące i prawie każdy bedzie wiedział o co chodzi. Tak samo było z faranoami, wszyscy mieli podniete, ale teraz każdy wie jak dojść do nich, jakie są mocne i wogóle. Jednak za 2-3 miechy to nikt raczej do tego bossa nie bedzie startował, no moze na Antice, Calmerze, Arcani, Novie i Amerze. Ciekawe ile expa za niego i ile on ma hp...??
|
@up
Z łapy walnie za 1300 z energii podobnie Gfb prawdopodobnie 400. Jak sie dobrze ustawiesz to dotaniesz combo max ~1800. Przy odrobinie szczęścia 130 Elite bloknie przy uhaniu sie co hita + 2 uhaczy. |
Heh. Po co ci seramontis czy jak mu tam, lepiej by było mieć skile eternal obliviona xD, Filmiki są ok, czekam na więcej;p
|
No tak eternal może bloknąć z uhaczami i osobno SD shotery jak już pisałem wcześniej, tylko że mogłoby być nieciekawie jakby się przerzucił i 1 ue zmiutł shoterów, no ale raczej utamop vita włączone by i tak mieli
|
Omg przestańcie gadać czy go ktoś bloknie czy nie bo to juz nudne jest^^ zgadzam sie z Łagodnym Zefirem :) poszukajcie lepiej nowych filmików moze będziecie mieli więcej szczęscia...
|
Wrzuciłem jeszcze jeden filmik z Old Widow :) jak ktoś sie nudzi to ściągać :)
Edit: Omg ... drugi filmik z Old Widow rządzi ! ściągnijcie koniecznie :) ...13:25 You lose 519 hitpoints due to an attack by The Old Widow. To na zachęte :) @down Murius juz jest :) |
http://rapidshare.de/files/4010596/MuriusAurea.rec.html
General Murius [z tibia.de, dziwne że nikt go jeszcze nie wrzucił] |
Czy mogl by mi ktos powiedziec jak sciagnac te filmiki z tibicam albo zamiescic link w rapidasze ??
|
@Rabefun
KAzdy ma swoje poglady ale wydaje mi sie ze to niejest zadna przeszkoda....wystarczy kilku kolesi co beda go uhali co 1 hit i duzo sd shooterow ten boss bedzie mial okolo 20k hp moze troche mniej... nie bedzie latwo ale amera dala by rade |
Mnialem przyjemnosc jako 1 zmierzyc sie wraz z ekipa z shivery z bossem elfow (dharalionem) Cienki jest chlopak ale silnijszy od elfa ;P.
Btw. komus jakis fajny loot z bossa wypadl? POZDRO! |
No to nasi drodzy tibijczycy 1 slowem mam przeje**
Nice filmiki :) |
|
Lol :d
NIezły, a przy okazji wyłapałem fajny cytacik:
20:36 Kairly: if you die no sex :) :p :p :p |
Ludie dajcie coś ciekawszego bo temat na drugą stronę zszedl :P
Ktoś ma może jakieś informacje o fernfangu albo necropharusie??? (a najlepiej o orshaabalu :D) |
Cóż tak się składa że nie moge znaleźć nic nowego ;/ sam jestem ciekaw jak te pozostałe bossy się mają :)
|
Jakis gosc dzis pisal na trade You see a pink orc. ;o;o;o;o
|
Mnie to jak najbardziej ciekawi :D
Nowe bossy, nowe przygody... Gratz dla tych co to robili "te filmiki z bossami of coz" |
Właśnie byłem w cyclopolis a tu...
19:56 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once mortals. a później informacja że został zsumonowany na edron (zapomniałem skopiować) wylogowałem sie ;] Czy Pacera pierwsza zobaczy bossa demona? :) |
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/4398356/ORSHABALL_.rec.html |
Boss demonow pacera=moj dead ;p
Link to tematu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=48055 |
OMG :):) to sie nazywa jadka :) very nice ! to jest boss, nawet komunikat sie pokzauje ^^ niezle szkoda tylko ze akurat nie bylo hlvli jakis którzy by sie szybko zoorganizowali i go ubili :) dzieki za filmik , wrzucam na 1 stronke.
|
MORE MORE MORE :baby:
Temat w 100% trafiony i ciekawy :cup: gratz dla autora ;) |
Czy ktoś go zabił? Czy będzie tak krążyć do Save'a?
|
Cytuj:
|
A czy mugł by go ktoś shostować na jakimś innym servie niż radi~ (głupie limity) --.--
|
Cytuj:
wejdz na tibicams.com i tam sa filmy... |
Cytuj:
:D, nawet gdybym chcial sie uhnac to bym nie mogl - padlem na 1 hit xD |
|
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/4411634/N...Grand.rec.html to prawidłowy link. film z tibia.de |
Hmmm ogladal ktos film z necro :P chcial bym obejrzec ale nie jestem pewnien :P Keyloggres
|
W filmie?:P Od kiedy? Ja nie bardzo wierzę w te plotki o keyloggerach w .rec:)
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023 |
Przeniosełem filmik z Necro Bossem, oglądałem nie ma zadnego keylogera :)
Oraz wrzuciłem 2 filmiki z Orshabaalem :) Hail Orshabaal ! :) chyba jednak go nie ubili na tej pacerze -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |