![]() |
Cytuj:
Wiem, że oni źle postąpili ja bym na ich miejscu tak nie zrobił no ale cuż to jest ich problem już teraz. I mam prośbie nie mówcie "Wy". Bo niektórzy z gildi w tym ja nikomu nic nie zrobiłem do nikogo nic nie mam ale uważaja mnie za debila itp. |
Cytuj:
myslisz ze na non-pvp jest tak latwo?! zeby trenic musisz znac dobre miejsca bo inaczej jakies nooby przyjda i zaraz masz koniec treningu... a i kto tu sie podnieca eq, skillami itp ja tu takiej osoby wcale nie widze... |
Cytuj:
Hmm Podlizywanie to nie w mojej naturze ;) :baby: |
Cytuj:
@Master Tobie tesh Pomagalem Pamietasz swojego bl-a ?:) |
omg aniazonka pomagal w questach? chyab pomuc pasc koledze i za***ac jego cialo...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
co Master Green dostało sie hacka na konto na forum buehueheue :)
Dawać jakies ss'ki bo nudno.... |
Cytuj:
Robiłem z wami questy na PoHu, padłeś bo Mathias Ci uh trapa niechcacy zrobił to oddałem Ci Vampirke i AoL, Fire Axe quest sam sobie blokowales te DL'e chyba, Dragon Lance i Vampire Shield to warlocka też blokowaleś, Jak Geralda i Szpile kicknelo na DL w ankh to polecialem pomóc, wtedy Tymon padł sorcem to pozbierałemciałoi oddałem.... |
@up
No i kij z tym, te fakty które podajesz nie zmieniają cie. Prawda jest taka i nic jej nie zmieni że jesteś złodziejem! |
Cytuj:
Tobie też pomagałem :] Ale to nie zmienia faktu że "jestem zlodziejem" |
No wasnie problem w tym ze jestes zlodziejem...
|
gratuuje wszystkiego;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |