Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Angels of Darkness Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46849)

Master Knight de'Vere 03-09-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t
Takie wasze pierten tego "samo krytyka" hmm. Ale powiedz mi knighcie de'vere, czy wszystko można załatwić złodziejstwem? To trzeba mieć w głowie nieźle nasrane. Wszystko można załatwić szczerą rozmową. No ale wy nie wiecie chyba co to są środki dyplomatyczne.

@Angard
Czekam aż przyjedziesz, moja twarz czeka.

Wiem, że oni źle postąpili ja bym na ich miejscu tak nie zrobił no ale cuż to jest ich problem już teraz.
I mam prośbie nie mówcie "Wy". Bo niektórzy z gildi w tym ja nikomu nic nie zrobiłem do nikogo nic nie mam ale uważaja mnie za debila itp.

D4m14n 03-09-2005 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir lapciuch knight
Ta wy sie chwalicie, że macie takie lvle , eq etc. a na non-pvp to h*j. Ciągle można expic , trenić itd. Zagrajcie na pvp... Tam to jest hunt potem zaraz wojna i potem masz 50~ lvl i przestajesz grac :|

nie zgadzam sie z tym co mowisz...
myslisz ze na non-pvp jest tak latwo?! zeby trenic musisz znac dobre miejsca bo inaczej jakies nooby przyjda i zaraz masz koniec treningu... a i kto tu sie podnieca eq, skillami itp ja tu takiej osoby wcale nie widze...

Master Green 04-09-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gerrardo
Z BL to nie tu kliknelem. I K**** sam sie podlizujesz. Nawet nie wiesz co do nich gadam.

Czy Ja jestem Na bl ??:):) Chyba Nie Wymysl Cos innego ;)
Hmm Podlizywanie to nie w mojej naturze ;) :baby:

Master Green 04-09-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aniazonka
Racja Master, racja. Tylko krytykować porafią, a jak ktośim pomagł to już zapewne nie pamiętają -.-

Ze Swojej Strony Moge powiedziales ze Aniazonka Pomagał Kazdemu Tak jak Kazdy Kazdemu Powinnien

@Master Tobie tesh Pomagalem Pamietasz swojego bl-a ?:)

Mozobun on Secura!!! 04-09-2005 19:30

omg aniazonka pomagal w questach? chyab pomuc pasc koledze i za***ac jego cialo...

Master Knight de'Vere 04-09-2005 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Green
@Master Tobie tesh Pomagalem Pamietasz swojego bl-a ?:)

Ja Ci żadnych wyrzutów nie robie i doskonale pamiętam, że mi pomogłeś i wtedy Ci podziekowałem za to...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mozobun on Secura!!!
omg aniazonka pomagal w questach? chyab pomuc pasc koledze i za***ac jego cialo...

Tak mozo pomagał w questach pomogł zrobić Naginate, questy na PoHu... I powiedz mi komu pomógł paść i ukraść loot bo jakoś sobie tego nie przypominam ? =/

Sugide 05-09-2005 00:34

co Master Green dostało sie hacka na konto na forum buehueheue :)
Dawać jakies ss'ki bo nudno....

Aniazonka 05-09-2005 07:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mozobun on Secura!!!

Tak Mozo widać że nie pamiętasz:

Robiłem z wami questy na PoHu, padłeś bo Mathias Ci uh trapa niechcacy zrobił to oddałem Ci Vampirke i AoL,
Fire Axe quest sam sobie blokowales te DL'e chyba,
Dragon Lance i Vampire Shield to warlocka też blokowaleś,
Jak Geralda i Szpile kicknelo na DL w ankh to polecialem pomóc, wtedy Tymon padł sorcem to pozbierałemciałoi oddałem....

ro0t 05-09-2005 15:58

@up
No i kij z tym, te fakty które podajesz nie zmieniają cie. Prawda jest taka i nic jej nie zmieni że jesteś złodziejem!

Aniazonka 05-09-2005 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ro0t
@up
No i kij z tym, te fakty które podajesz nie zmieniają cie. Prawda jest taka i nic jej nie zmieni że jesteś złodziejem!

Tobie też pomagałem :]

Ale to nie zmienia faktu że "jestem zlodziejem"

Mozobun on Secura!!! 06-09-2005 17:37

No wasnie problem w tym ze jestes zlodziejem...

Elessar the Mage 06-09-2005 18:39

gratuuje wszystkiego;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.