![]() |
Jejku ludzie niepopłaczcie sie też mi go żal ale on sam niechciał grać w tibie jejku aty 100 osub żal mi go żal mi go żal mi go -.- głowa boli
|
Super Filmik
Po obejrzeniu tego filmiku... odjelo mi mowe!! Gratulacje za filmik jest THE BEST!! Jedyny w swoim rodzaju! Co do samego uczestnika filmu wyrażam wielki żal do GM'a . Mogl odpuscic 1 raz a przez to zostal usuniety gracz o najwyzszym poziomie
Troche sie rozpisalem ;) Filmik 6+ Gamemaster -6 |
Cytuj:
zalmere stoi baaardzo czesto afk..mysle ze pare szybkich sd by styknelo by padl.. up@ Powiedz mi z ktorej choinki sie urwales? Grzechy popelnione przez sergia: ~lurowanie ~"pay or die" ~"zniz cene uhow albo najlepiej odrazu oddaj za darmo or die" ~<wszystkie inne>or die ~sharing ~mowienie na publicznych kanalach po szwedzku ~Na 50% uzywanie roznych macr itp. ~rasizm ~uzywanie wylgarnych slow ~bycie w bound Wszystkie oprocz pkt.7 sa na 100%. Valoria nigdy mu tego nie wybaczy... ciekawostka:http://www.erig.net/xphist.php?world=Valoria kto chce niech policzy ile jest 0 przy 7 day exp. 97%Ludzi odeszla przez bound...pamietam czasy jak bylo 850 osob on~i 200 osobowa kolejka na tym swiecie...dzis ledwie 450 osob online..smutne:( |
Spoko filmik,szkoda typa bo pewnie duza czesc zycia poswiecil postaci :( .
Czemu vmv? Pewnie dlatego zebysmy se fajnej muzy poslychali. ;) Hail Furora :evul: |
Siema Kajzer :) Siema ufo :) Tu monna :D
a co do Sergio osobiście nigdy nic odemnie nie wymusił ... bardziej kozaczy Zalmere i Kanejo :/ chętnie bym ich udupił :) Kozak muza w filmiku |
Wyrąbi...
...sty filmik / muza ThE bEsT !! ale szkoda kolesia sam troche tam grałem i był spoko ziom...:) / za filmik 10/10 :cup:
|
Your upload: No upload in progress
Mugł mi ktoś zamieścić link do filmy, bo jakj zaczynam ściągać to pisze mi Your upload: No upload in progress. :(
plx... |
@up:
Trep :P Upload a Download to jednak roznica ; d Zejdz na dół nacisnij na free, poczekaj max minute i sciagaj! :) |
sergio demonslayer
Ludzie kiedy skonczycie wreszcie ten film na forum byl jusz pare razy dajcie spokuj !!! :p :p
|
Cytuj:
wiesz.....tez to zauwazylem ze tak malo ludzi gra teraz na valorji sam z niej odszedlem ale na pewno gdy przyjdzie zima i ferie znowu bedzie tłum ludzi chetnych pograc na dobre valorji :] |
Filmik wypas
HeHe. Fajnie zrobiony filmk, fajna muza xD. Tylko szkoda, że usunęli mu account :(
|
a tak wogóle to za co mu usuneli acconta??... jakie on zasady złamał??!! ;(( aż go żal...
|
Świetny film,muzyka miodzio a co do Sergio nie będe się wypowiadał,bo go poprostu nie znałem.
|
ja niektórych nie czaje... jedni krzycza że keylogger <kibla tez sie boja otworzyć bo ich zje> inni pytaja za co dostał bana... poczytaj poprzednie posty jest wyjasnione.. destrukcyjne zachowanie, lurowanie <przed up'datem> łamanie tibia rules itd. ; ]
|
Dajcie!!!
Hej! Nie da sie tego sciagnac a chetnie bym zobaczyl.
Wrzuccie gdzies albo cos... plz - musze to zobaczyc dzieki z gory i pozdro |
Poprostu szkoda chłopa:/
|
co za po***ancy ten cipsoft :( łza sie w oku kręci jak oglądam ten film....powinni dac mu bana a nie usuwac accounta ;( X( capy ***ane ciekawe jakj oni by zareagowali jak kto by usunoł ich 1+ roczną męke ;/ a widzieliście jego zdjęcie z eq ? http://photobucket.com/albums/v237/S...onslayer/Tibia
;/ |
Gratz
Filmik full wypas muzyka za***ista najlepszy filmik wmv jaki widzialem gratz filmu :cup: tylko szkoda mi tego typa taki lvl skasowany wspolczucie ;(
|
Wyje*** Film
|
ej ten film jest wspaniały!
Po jego obejrzeniu chce mi sie płakać - naprawdę... Sam gram i gralem na Valorii i nieraz chodzilem z nim gdzies, sprzedawalem mu i kupowalem rozne rzeczy... Niby ban ale za glupia rzecz... nie powinni mu tego zrobic za jakies lurowanie... sa kolesie ktorzy zabijaja non-stop i maja inne, gorsze przewinienia... przykro mi i szczerze kolesiowi wspolczuje... 266666 cyckow musial zabic... ech ;( GRATY DLA NIEGO!!! :cup: |
tu chodzilo o to zeby ludzie zdawali sobie sprawe ile cyklopow musialby zabic zeby osiagnac 135 lvl
a chyba film jest specjalnie tak zrobiony by wywolywac u niektorych wzroszenie |
no ja rozumiem ze to bylo przykladowo podane zebys sobie wyobrazic ogrom expa i czasu potrzebnego na zrobienie takiego lvl'a
ech... |
haha dobrze mu tak. ci co mowia ze go szkoda to widocznie nie widza co on robil. poczytajcie troche, zastanowcie sie i wtedy powiedzcie czy wam go szkoda. byl ***anym s****ysynem, myslal ze jest bezkarny, ze wszystko mu wolno, ale wkoncu przyszedl na niego czas. i nie mowcie mi ze wam go szkoda, bo sam przyznal sie do tego co robil
|
Film Jest Wyejba*** W Kosmos !!!!!!!!!!!
|
Filmik wprost za***i*** !!!! Polecam to wszystkim =) w prawdzie troche trzeba czekac ale warto :P :]
|
Apropo może mi ktoś podać pełną nazwę tej muzy??
Bardzo bym prosił... |
;(
Film za***isty chociaz nie slucham takiej muzy ale film spoko szkoda mi tego kolesia taki lvl i ... :(
|
wyszes filmik i muzyka tez spox ; P
|
:(
A ja mam kurde limit na rapidshe moze ktos przezucic to na inny serwer. Z góry thx!!
|
film... The Best
muza... THE BEST gosciu... THE BEST OF THE BEST tylko ten gm... ;) no cóż... żal stracić taki lvl |
Za***icha ;) Aż się łezka w oku kręci ;(
|
Mam pytanie co to za piosenka może ktoś wie?bo niemoge znaleść >.<
|
omg jak czytam wasze posty to normalnie tragedia
te wasze texty "zal mi go" albo "on jest the best" jakbyscie go poznali na Valorii i jego wyczyny to byscie uwazali calkiem inaczej deleted mu sie nalezalo on wiedzial ze niszczy komus gre i zawsze byl z tego zadowolony. jedyne czego mozna zalowac to jego lvla >.> za to respect |
Cytuj:
muza i film best, ale ten goscio to niezly frajer i ciota ... sam wiem bo walczylem z nim ponad rok i wiem co on potrafi (nic) tylko maja duze levele ... Sergio Demonfrajer I bardzo dobrze ze go skasowali zasluzyl ... A teraz to on gra na postaci Apitov (158 rp valoria) |
Ten Filmik byl juz swego czasu na forum nieprawdasz? :P
Ale co do filmu to rzeczywiscie muza zgrana wszystko sklejone bardzo ladnie :] eh a o sergio hmm trosze czasu stracil :P :( a co do kolegi up hmm mnie sie wydaje ze nikt za niego tego lvla nie zrobil? nie? niewiem w jakim kierunku skierowales to "frajer" itp. :} 8o moze i nie gram na valori ale oceniam go po lvlu itp :} |
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda jest ze gra Cleano znaja sie z rl.. i powiedzial to wielu osoba |
Już wysłąlem reported bo po ***a odświeżać temat sprzed 4 miechów??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |