Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze ¶wiatów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

dubros 31-08-2005 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kurcz
LOL Jak widze co ty tu piszesz to mi żal się ciebie robi niewiem ile ty masz lat ale z pewno¶ci± malo może jak Morximal 15-letki grubasek huhuhehe :)

obejrzyj se filnm i zobacz kto przyszedl tak samo kolo thasi na moscie EZ tez przyszla wiec skoncz pier.dolic

kurcz 31-08-2005 10:28

Dubros

Lol niewiecie o co mi chodzi -.-
mi chodzi o to że DPFT siedziało w GH a Era juz stała i czekała aż wyjd± -.-Może jakby teraz DPFT czekało sobie gdzies na Ere to inaczej by było tego u nich nie rozumiem.Wiec ****a pomy¶l najpierw co pisze i potem się udzielaj -.-

dubros 31-08-2005 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kurcz
Lol niewiecie o co mi chodzi -.-
mi chodzi o to że DPFT siedziało w GH a Era juz stała i czekała aż wyjd± -.-Może jakby teraz DPFT czekało sobie gdzies na Ere to inaczej by było tego u nich nie rozumiem.Wiec ****a pomy¶l najpierw co pisze i potem się udzielaj -.-

powiem tak
noob co niewie nic i pewnie jeszcze niegra na arcani a jak gra to sie boji podac nicku bo bedzie hunted -.-

PiXik 31-08-2005 10:56

gratulacje ez za fragi.powodzenia 2 stronom:P ale mam jedno ale do:Valais :człowieku kupiłe¶ t± postać teraz sobie przypomniałem że na 2000000%grał ni± kole¶ z rybnika dokładnie kole¶ z osiedle południe xxx/xxx.wiem bo grałem i gadałem z nim troche.wogóle większo¶ć charów kupiona morximal,ares dragon(chyba;p)i pare innych a teraz kozaczki ;d

Valais 31-08-2005 11:04

@kurcz

kurcz jestem grubasek 15 letni i co :) wy***ane mam na to :) mozesz se myslec coc chcesz a jak jestes taki ghardy tylko w mordzie to pokaz co na tibi potrafisz lub na rl przyjdz i mi do*** na rl a nie przez neta kozak :)))

Valais 31-08-2005 11:07

bzdura

nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p

Valais 31-08-2005 11:09

elysia

zobaczcie se gazetke o elysi ja to Evil Pauler :)

http://www.tibia.pl/hunted/index.php...wiat&co=Elysia

wtedy zabilem najwiekszego szweda knighta XDD

ale pamietam spama od ludzi jak go zabilem wszyscy z 40 osob odrazu GZZZ heheh :P
ale coz po kilku dniach swe sie osralo i zalatwili nam bany i taka wojna ;] bo gma w gildi mieli

PiXik 31-08-2005 11:44

"nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p"przynajmniej jeden który przyznał się do sharingu.ale co z tego my nawet z takimi dowodami możemy siedzieć i płakać nad gr± grupow± awwwwwwww

Lindlay 31-08-2005 11:48

Wiesz Bis oni sa pr0 a ty jestes noob wiec zamknij sie ! :( xDD Ok chodz pod moj domek uzyc lopaty XDDDDDDDD

Crused 31-08-2005 12:18

Buahhsahsa

Wczoraj Turtlesi (Luki Tharion, Dark kajko, Xaiderek...) popisali sie ogromn± nie wiedz± w sprawach zasad Tibii (czyt. nooby) Zaatakowali mojego Kumpla (Holy Bejoxinia) kiedy stał na 2'gim piętrze piramidy przed domkiem, zaczeli przesuwać i usiłowali Go zabić w Protection Zone, bardzo sie wygłupili, czy Fosfik był pomysłodawc± tego "TRAPA"? 8o Po tym jak ZAUWARZYLI że jest tam PZ nazwali Holy Bejoxinie noobem. Kto tu jest noobem?! :D

Yogurt Truskawkowy 31-08-2005 12:19

Ja nie chce żeby taki morximal wygrał wojne... Mój kolega jest hunted forever za to, że znalazł Morximalowski loot bag(nic z niego nie wzioł, oddał jak tylko zobaczył wła¶ciciela).
A kolega tego co jest hunted miał płacić za to, że jest jego znajomym...

I jeszcze jedno... Luki Tharion zabił kolege Morximala za skula, to teraz Morximal huntuje kolege Lukiego za skula... Nie wiem co ten kolega jest winny...Chyba Morximla powinien huntowac Lukiego a nie jego kolegow, którzy nic nie zrobili.

Nie podoba mi się zachowanie Żółwi ale niektórzy członkowie z EZ niczym nie ustępuj± w powerabusingu turtlom.

Morximal 31-08-2005 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yogurt Truskawkowy
Ja nie chce żeby taki morximal wygrał wojne... Mój kolega jest hunted forever za to, że znalazł Morximalowski loot bag(nic z niego nie wzioł, oddał jak tylko zobaczył wła¶ciciela).
A kolega tego co jest hunted miał płacić za to, że jest jego znajomym...

I jeszcze jedno... Luki Tharion zabił kolege Morximala za skula, to teraz Morximal huntuje kolege Lukiego za skula... Nie wiem co ten kolega jest winny...Chyba Morximla powinien huntowac Lukiego a nie jego kolegow, którzy nic nie zrobili.

Jeżeli tak ma wygl±dać "wolno¶ć na Arcani" to ja chyba wole Żółwi...

czemu nie dodales ze twoj kolega sie nazywa paco mag i swoim druigim charem paco drut ukradl mi f axe i c shielda.

Lindlay 31-08-2005 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crused
Wczoraj Turtlesi (Luki Tharion, Dark kajko, Xaiderek...) popisali sie ogromn± nie wiedz± w sprawach zasad Tibii (czyt. nooby) Zaatakowali mojego Kumpla (Holy Bejoxinia) kiedy stał na 2'gim piętrze piramidy przed domkiem, zaczeli przesuwać i usiłowali Go zabić w Protection Zone, bardzo sie wygłupili, czy Fosfik był pomysłodawc± tego "TRAPA"? 8o Po tym jak ZAUWARZYLI że jest tam PZ nazwali Holy Bejoxinie noobem. Kto tu jest noobem?! :D

Wiesz ja tez nie wiedzialem ze tam jest pz ; o Za to ty jestes all wiedzacy z ktorego demona i plejt spadnie z ktorego g legi taa ? to jest elo cool mastah ZIˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ ; o a kto jest noobem ? ty.

Yogurt Truskawkowy 31-08-2005 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
czemu nie dodales ze twoj kolega sie nazywa paco mag i swoim druigim charem paco drut ukradl mi f axe i c shielda.

Bo mój kolega nazywa sie Hen'or

A je¶li chodzi o drugie chary to Ty swoim prowokowałe¶ Obiego jeden, on go zabił a potem pojawiłe¶ się Ty i zabiles Obiego.

Fala 31-08-2005 12:46

@Lord-Jacko

Wez pisz wiecej postów, duzo ciekawych informacji sie dowiaduje. Nie ma jak sie posmiac z rana :)

@Morx~

Ty jestes pa. :( Zabiles mojego kumpla za free. Jestes zly, a Rhugax jeszcze gorszy :( :( :( :(

@Lamu~

A ja na piwko sie zalapie? :) Pamietaj z kim po hg latales i z kim wojne przewaliles w 2 dni. xD

bejo000 31-08-2005 13:00

Pffff

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Wiesz ja tez nie wiedzialem ze tam jest pz ; o Za to ty jestes all wiedzacy z ktorego demona i plejt spadnie z ktorego g legi taa ? to jest elo cool mastah ZIˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ ; o a kto jest noobem ? ty.

Bez obrazy ale to była jedna z większych zmian updatu, i my¶le że każdy kto przed updatem wchodził na tibia.pl tibianews tibia.br POWINIEN wiedzieć że na piramidach jest PZ, zwłaszcza że przed updatem to było ulubione miasto NG ;) Mogli tam atakować ludzi w zasadzie bez ryzyka że przyjdzie odsiecz...

Obi jeden 31-08-2005 13:18

weeee...
Ptwierdzam slowa yogurta.
Zes mnie morx prowokowal swoim noobcharem. I jeszcze groziles mi ze juz idziesz main mnie ubic, wiec nie sraj tu nic o tym ze ktos ci cos charami kilkoma robil.

btw. cos patrze ze nie wiesz co odpowiedziec od ostatniego posta yogurta?
My¶l szybciej bo chetnie bym obejrzal twoje tlumaczenia ;o

Realm 31-08-2005 13:33

ja już pisałem we wcze¶niejszym poscie, że mam nadzieje, że po wojnie Morxi~ zaprzestanie Abuserstwa :s

----------

Wie kto¶ kiedy next bitwa? skołuje 4 rzędowy mu(ó?)r noob charów i ztrapujemy turtle, przynajmniej na kilka sekund XD

Fala 31-08-2005 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Realm
Wie kto¶ kiedy next bitwa? skołuje 4 rzędowy mu(ó?)r noob charów i ztrapujemy turtle, przynajmniej na kilka sekund XD

Na Senji dzis o 17. Wolaj kumpli i ruszaj.

Thomasi 31-08-2005 14:02

szczerze to tak po 1 jakbym mial wiekszy lvl jestem pewien ze tez bym byl PA wiec mnie to ***ie czy ktos jest czy nie naucz sie grac a nie placz ze noplz kill me to gra i dzieki wojna jest coraz ciekawsza:D

to juz jaka ekpa na piwo:D??ja falain lamu lindlay:D??kto next:D?

Realm 31-08-2005 14:30

To nie placz, to do mnie? cz do kogos innego? ;/

Lindlay 31-08-2005 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Realm
ja już pisałem we wcze¶niejszym poscie, że mam nadzieje, że po wojnie Morxi~ zaprzestanie Abuserstwa :s

----------

Na bank zaprzestanie na tym servie bo juz tu grac nie bedzie pr0st3 ? ; o
I po co ten mur ? Przyjde i to rozpierd*le noob charem z gfb ; p

Mordor 31-08-2005 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
to juz jaka ekpa na piwo:D??ja falain lamu lindlay:D??kto next:D?

Ja tez chce, ja tez :P.

Realm 31-08-2005 15:16

Cytuj:

i ban :evul:

a czemu on ma nie grać na Arcanii? moze wygraja wojne...

btw. to ja Fever Amao :*

Morximal 31-08-2005 15:26

Cytuj:

ale ty pewny jestes szkoda ze z tak zadko wychodzisz z pz a jak wychodzisz to za pare min uciekasz >.< i tylko piszesz na priv ze mnie dorwiesz, i co przybiegniesz kolomnie powiesz hi i uciekniesz czy walniesz swoj potezny sd za 130?

Dark Kajko 31-08-2005 16:06

Moxi~jakbys sam mial mocniejsze te sd;] to jest wada palka ze ma slabe sd btw lidaly kiedy browar?:>

friik 31-08-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady

11:05 Masive Shady: hmm dowiedzialem sie ze dzieliles konto z jednym playerem z Rybnika nie ladnie sharowac... i do tego mu zmieniles passy ojojoj.... on ci gral a ty w ***a zaleciales
11:05 Valais: i nie raz bedziesz uciekal
11:05 Valais: padniesz na bank
11:05 Valais: lol
11:05 Valais: haha
11:05 Valais: to 2 miechy temu bylo

heh..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
ladna bzdura i niezle fejki szkoda ze jestes tylko mocny w mordzie :)

"fejki" ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol

a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle .

Teraz też powiesz , że to jest "fejk" ?

Poza tym , te wasze "prawie" wszystkie posty pokazuj±, że za pomoc± IQ powinni tutaj zrobic ograniczenia wpisuj±cych się osób.

-damoon-

notop 31-08-2005 16:41

hmm tak czytajac te 19 stron stwierdzilem ze polowa ludzi grajacych nieoddzis na arcani neiwie nic o tym swiecie

ale wracajac do tematu
1. fosfik-hmm osoba ktora umie dosc dobrze grac ale jak kazdy wie na granie magiem potrzebna jest kasa a skad ja brac? jak skad mozna przeciesz meic full kasy z war-paynamentow,pewnie sie mu kasa skonczyla i chcial znow miec zastrzyk gotowi niestaty pomylil sie tym razem
dptf- glidia zrobiona na podstawach KGB ktore walczylo z DW duzo hiszpanow i gupio lojalnych polakow widzacych w fosfiku boga.przyznam sie sam ze zawsze lubialem fosfika i pomagalem mu chociaz ogloszenie ze 4 osoby z EZ sa hunted za free( bo inaczej niemzna tego nazwac) bylo przegieciem
2.EZ niechcialo wojny turtlesy a wlasciwie fosfik ja zorbil aby zarobic a jak wyzej pisalem nooby lykaja wszystko jak pelikany i ida za fosfikiem gdyz 15 osobowa glidia ez niemiala szans w bitwie z dptf-tylko ze ja juz miesiac temu wiedzialem ze tak bedzie i zabezpieczylem sie

3. co do odwalania PA przez swe to gupota,turtlesy wieksze pa robilo wywalalo ludzi z expowisk lecz na forum pisano tylko ze ng ejst zle,g prawda dlatego wyszlemz turtli

moze w 1 dzien wojny to wy byliscie sprite a my pragnienie lecz od 5 dni to wy ejstescie pragnienie,i niemacie szans,a to dopiero poczatek

sua mea

Poll 31-08-2005 16:55

Notop ostro.xDDDDDDDDD
Ja teĽ wiedziałem że tak będzie;P...mówiłem wam odrazu jak ere tworzyli¶cie:P
Pozatym tak pozatym mam troche hiszpańskich kolegów;p i Fosfik z zalozenia na hsizpanskim forum napisal ze idzie an arcanie sie pobawic w wojny;)...i ze wykonczy all Polaczkow;).Wiec nei ludzcie sie ze nawet gdyby era przegrała(na co szans neiam zadnych,bo jak jzu mowilem to dopiero 2/3 tego co u nas w gildi bedzie(o ludzi mi chodzi)) to pozniej zostaniecie oszczedzeni:P.I to nie sa rzeczy wyssane z Palca.Lindlay jak chcesz to Ci dam namair an moejgo qmpla z tibi i przkeonasz sie soobisce ze takie slowa padly;)
Ja tam Fosfika lubie,wporzo chlop:P,tylko tym razem troche sie przeliczyl.xDDD

Pozdrawiam,Lamus,a na wojen juz mam nowa postac.XD.Wiec lama na battelfield bedzie
15:31 You advanced from Level 58 to Level 59.,mzoe marnie,ale lepszy rydz niz nic;),.Gl child

Morximal 31-08-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fala
@Lord-Jacko

Wez pisz wiecej postów, duzo ciekawych informacji sie dowiaduje. Nie ma jak sie posmiac z rana :)

@Morx~

Ty jestes pa. :( Zabiles mojego kumpla za free. Jestes zly, a Rhugax jeszcze gorszy :( :( :( :(

@Lamu~

A ja na piwko sie zalapie? :) Pamietaj z kim po hg latales i z kim wojne przewaliles w 2 dni. xD

pipo a kto zabl xaiderka za rhadama? :P

Morximal 31-08-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez friik
heh..

"fejki" ?

Teraz też powiesz , że to jest "fejk" ?

Poza tym , te wasze "prawie" wszystkie posty pokazuj±, że za pomoc± IQ powinni tutaj zrobic ograniczenia wpisuj±cych się osób.

-damoon-

zanim zaczniesz komentowac innych spujrz na siebie
przypomnie ci ze miales poprawke , straciles wlasnego chara przez "cheaterstwo" i teraz jestes taki cfaniak ktory jest mocny tylko na forum bo w grze niema nawet 40 lvla pfff.

dubros 31-08-2005 18:06

Cytuj:

BBBBBBUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHAHAHAAHAHAH
chyba ty odejdzisz bo cie nienawidze zaczoles kozaczyc juz w KGB i niemoglem cie zabic bo zawsze fosfik cie bronil a to ktowygrywa wystarczy zobaczyc
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=929818
ci co odeslzi juz z wojny z turtlesow :>
lindlay za miesiac nowe servy zapraszam cie tam razem z fosfikiem liz mu dupe dalej a moze cie na hydry wezmie

Telupeje 31-08-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Notop ostro.xDDDDDDDDD
Ja teĽ wiedziałem że tak będzie;P...mówiłem wam odrazu jak ere tworzyli¶cie:P
Pozatym tak pozatym mam troche hiszpańskich kolegów;p i Fosfik z zalozenia na hsizpanskim forum napisal ze idzie an arcanie sie pobawic w wojny;)...i ze wykonczy all Polaczkow;).Wiec nei ludzcie sie ze nawet gdyby era przegrała(na co szans neiam zadnych,bo jak jzu mowilem to dopiero 2/3 tego co u nas w gildi bedzie(o ludzi mi chodzi)) to pozniej zostaniecie oszczedzeni:P.I to nie sa rzeczy wyssane z Palca.Lindlay jak chcesz to Ci dam namair an moejgo qmpla z tibi i przkeonasz sie soobisce ze takie slowa padly;)
Ja tam Fosfika lubie,wporzo chlop:P,tylko tym razem troche sie przeliczyl.xDDD

Oj juz nie pier.dol bo gadasz jak noob;p.
Mi tez tak zawsze noobki gadaja. Najpierw z BW. "oj bw cie po wojnie wywali ale i tak przegracie plx btw polak?"
Potem to samo z DT "oj dt cie po wojnie shunci bentom peka pomusz nam i zmien serva bo przegramy:)"
Tyle ze jak narazie gowno sie sprawdzilo.; p
A ze ty moim qmplem jestes to czemu nikt tego "lizaniem dupy" nie nazwal? Trza nazwyac rzeczy po imieniu tak jak w przypadku linda i fosfika. ;)
Lind lizodup;[

Lindlay 31-08-2005 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros
BBBBBBUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHAHAHAAHAHAH
chyba ty odejdzisz bo cie nienawidze zaczoles kozaczyc juz w KGB i niemoglem cie zabic bo zawsze fosfik cie bronil a to ktowygrywa wystarczy zobaczyc
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=929818
ci co odeslzi juz z wojny z turtlesow :>
lindlay za miesiac nowe servy zapraszam cie tam razem z fosfikiem liz mu dupe dalej a moze cie na hydry wezmie

jak mnie zapraszasz to sie tez tam wybierasz ? hrhrhr ty nawet czlowieku nie wiesz co piszesz...

Telupeje na prezydenta ;p

notop 31-08-2005 18:53

wojna to wojna niema co sie klucic kazdy widzi to inaczej
zawsze turtlesy odgrywaly ta dobra strone teraz jest odwrotnie,chca ownowac serwem odwalac PA jak perrymon w ab i byc bezkarnym
fakt ze moze i moi ludzie przeginali z ta gupia zabawa(morx and bis witam;p) ale staralem sie zawsze ukracac to

bejo000 31-08-2005 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
hmm tak czytajac te 19 stron stwierdzilem ze polowa ludzi grajacych nieoddzis na arcani neiwie nic o tym swiecie

sua mea

To proste, nie wiedz± nic o tym ¶wiecie dlatego bo kupili chary niedawno... Niektórzy popisali sie nawet niewiedz± prostych zasadz (chodzi Mi o pz na piramidach) Czy to znaczy że graj± też niezbyt długo w Tibie? btw. Kiedy¶ Tibia nie była taka... Nie było sharowania/sprzedawania charów... :( Ale o tym trzeba by napisać nowy temat...

~Holy BejoXinia

dubros 31-08-2005 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
wojna to wojna niema co sie klucic kazdy widzi to inaczej
zawsze turtlesy odgrywaly ta dobra strone teraz jest odwrotnie,chca ownowac serwem odwalac PA jak perrymon w ab i byc bezkarnym
fakt ze moze i moi ludzie przeginali z ta gupia zabawa(morx and bis witam;p) ale staralem sie zawsze ukracac to

sua niezapominaj o mnie tez niebylem swiety <aniolek> -.-

Poll 31-08-2005 21:25

Olek spytaj Bihosa,rotfl,Fosfek tak napisal na hiszpanskim forum,no chyba mi wierzysz?--'.Hiszpanskiego neiznam,ale Bihosowi wierze,a Ty?.A Fosfik to pzoadny gosc,zrobi wojne,zabeirze kase,za win,i da grac ludziom dalej,do nastepnej wojny,lol.A kto neida kasy(a takich czesto jest sporo,hunted i wten sposob elimujesz neiktorych pgerów;) ).

Telupeje 31-08-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
Olek spytaj Bihosa,rotfl,Fosfek tak napisal na hiszpanskim forum,no chyba mi wierzysz?--'.Hiszpanskiego neiznam,ale Bihosowi wierze,a Ty?

Rotfl
Bihos zazwyczaj z nas robi sobie jaja.; p Tokka sie spytaj czy to prawda jak wroci z Polski to wtedy uwierze.; p
Nigdy nie ufaj Bihosowi lamo! On cie zawsze w ch.uja bedzie chcial zrobic!xD
Ale i tak me love Hernan!>:>

Fala 01-09-2005 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal
pipo a kto zabl xaiderka za rhadama? :P

lol xD

Jasne, ze ty! :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.