![]() |
Cytuj:
Ha bo Polacy są źli !!:evul: ( do modków to taki sarkazm) |
Cytuj:
|
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko :baby: ktore chce miec itemki kolegi :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
@Osta'ach no i co z tego ze polakom? w tibii narodowosc nie gra roli... to tylko lowlvl/middlelvl polacy i brazylijczycy tacy wyczuleni zeby wokol miec kolegow polakow i ich chronic w razie czego ochronic lub hacknac(lol). |
Cytuj:
|
To bylo bardzo chamskie tak to jest jak sie chodzi z frajerami;/
|
Cytuj:
|
Khem.....kto ci pozwolił nosić taki outfit !!!???
|
Yav~ nie pękaj to było przesłanie do większej grupy osób a nie konkretnie do Ciebie ;) a to, że masz podkrążone oczy od picia to jest twoja sprawa nic do tego nie mam, bo to nie ja pije :) "pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibi" hehe to mnie rozwaliło :D
|
Cytuj:
Mocze oceny w szkole:) ... Skonczyles gimnazjum ?? <szok> GZ ! :) A co uwazasz o moim zyciu prywatnym to Twoja sprawa :) I tak mnie nie znasz :P |
<CENZURA> Karajakataka Pii....Szm....
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.
Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja ;( między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni X( Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi... ;( :( Filmik Sux przez takich jak Ty, którzy są na nim :glupek: P.S: Przepraszam wszystkich za słownictwo ale ten koleś mnie wqrw.... |
Cytuj:
|
Naucz się pisać to pogadamy -.-
|
Cytuj:
Hmm nie mogę pisac tak zwanego c z kreseczką bo mam systemowo alt+c przyporządkowany do innej opcji :p , a co do literówek nie powinneś się czepiac skoro sam , nie potrafisz sklecic zdania złożonego nie zawierającego przynajmniej jednego Ku*** , Cho** , Skór**** itp , więc o czym wogóle chcesz ze mną synku rozmawiac? |
Cytuj:
A tak na powaznie: Z Grixerem i Tonera ewidentnie nie trefiles :) Grixer oddal mi swojego UH makera, pozyczal mi DL (mial pierwsza na serwie kupiona od Sikewsa) Ale mowie o pierwszym ownerze, z ktorym zawsze mialem za***iste kontakty... A historii Toenry nie ebde przytaczal :) Tasuj sie dalej :) |
HAHAAHHAHAHAHAHAHA Ladnie bardzo Ladnie HAHHA :P
Pozdro Elven !! HAHAA :** |
Tonera to jest nowy ovner z 1 ovnerem mialem tesh zajbiste kontaty pomagalismy sobie itd jak 2 ovner zabral passy to zaczol namawiac Sta'sia zeby zbieral lduzi do zabicia sikewsa i stasiu napisal do gortharda czy pomoze gorth napisal kto idzie na to a stasiu ze tonera elven wind(2 postac tonery) i ze Cwanish sie niezgodzil i za to wlasnie padlem... a tak wogule widzialem rozmowe na gg Stasia i Tonery jak Tonera sie przyznaje do tego i mowi ze bedzie walczyc zeby Sta'siu niebyl hunted -.-''
|
loooooollllllllllllllllll
lol człowkieku jak ty możesz miec 66 lv. ja niemoge patrzysz sie jak bijom modego zamiast uciekac i sie wylogowac to ty se stoisz wes ale żes mnie zdziwił taki lv! a wogule jak cie zaczeli bić to naawet nie uciekałes tylko stałes i czekałes asz padniesz no nie mi sie normalnie zygac chce od tego.
|
Cytuj:
|
pozdro!
Cytuj:
(bbro 4ever) - mzoe tutaj powody były troszeczkę inne ale wiązały się też z historią wojen i z ludźmi panującymi tutaj ostatnio , taksamo jak było zemną (Anexyn tez post dla ciebie :* Your Schnappi ) |
Cytuj:
|
.....
Cytuj:
teraz ja oczekuje na wrzuty .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie ,nawet jakbyście szli z best friendami z rl to bierzecie swój quest loot i juz was niema.
|
zgadzam sie jak dlamnie to jest żelazna zasada bierzesz loot i sp****lasz bo jednak te itemy były troche warte. Ale to był też twój błąd bo jak widziałeś ze sie jush coś dzieje to trzeba bylo uciekać puki teleport niebył zastawiony fb. No cóż masz pecha poprostu brakło ci troche rozsondku i szczęścia. :]
|
muhahahahaa ze niby co sie zaczelo dziac? loot pic to bardzo podejzana sprawa... coraz bardziej kretynskie komentarze =F
|
Cytuj:
|
kazdy mogl tam stac? jak podszedlem do chesta po bohy to tez tak przez chwile moglem sie wydac podejrzany o blokowanie :>
|
Karajakataka mnie wkurzyl bloknal se tp idiota
|
Cytuj:
|
moze byl na tyle wstawiony ze mial problemy z kliknieciem na skrzynke? nadal uwazam ze blokowanie przez niego teleportu to byl Myss Klyk
=F |
Cytuj:
No dobra myśl co chcesz , nie będę przekonywał i tak już po fakcie :) |
Cytuj:
spoko luuuzik stary pewnie i tak wiekszosc by nic nie zrobila ja np byl bym pod presja ;d ehh ci skur***** omg.... powybijac takich ;/ |
next -.-
Cytuj:
P.S. mój psot też nie potrzebny ale na przyszłośc nie piszcie już tego typu podobnych postów plx ^^ |
Cytuj:
|
brak slow na takie noobostwo jak to :o
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |