![]() |
On sie naśmiewa, a ja tu schizy dostaje.
|
Cytuj:
|
Nie no kó*wa znowu du**
Ludzie ratujcie!
Podpalcie zółtą szkołe na Abrahama 10, bo przez nią bede mogł grać w tibie tylko w WEEKENDy! Widzicie jaka ****na du*a! Teraz nawet PACC mi nie pomoże, bo nie bede mogł długo z niego korzystać :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( A do tego bedą mnie kocić! Niech jakiś :evul: i X( za***ie tym s****ysynom! MMacieX_ PS: Sam bedę kocic już za rok, ale to tajemnica :D ! |
hyhy ja to i tak z koceniem mialem dobrze bo mi tylko na czole napisali a dziewczyny to to mialy gorzej :D
a co do przyszlego roku to ja tak jak MMacieX_ bede kocic ale to markerem olejowym(dla mniej wiedzacych to jest marker ktorego trudno zmyc :p ) |
tak właśnie :) zaczęła się szkoła :) na szczęście mam jeszcze miesiąc wakacji :) potem studium zaoczne :) poszukiwanie pracy itp itd. :) swoją drogą nie żałuje że wakacje się skończyły :) zacznie się nowe życie :D (dla mnie) nowe znajomości, zupełnie odmiennie niż w liceum :) mam nadzieję że dużo niespodzianek w tym roku będę miał :D a tym młodszym graczom życzę dobrych ocen i zdania do nastepnej klasy (nie chodźcie na wagary :D )
|
Ja tam sie nie przjmuje chodze do 1 klasy liceum mam za***istych gosci ( 2 gra w tibie :p 67 lv i 70 lv wiec nie bedzie *******enia jak w gimznazjum ze byli na guardach i ledwo co padli tylko cos ciekawszego powiedza :D ) Po za tym mam narazie luuuuuz bo jeszcze nawet ksiazek nie podali :p tylko w****iony jestem ze w next tygodniu caly czas mam na 7.30 8o X( X( X( X( i ze tlyko w weekendy bede mogl grac ale pacca kupie ( zostalo mi 18 dni :( ) no ale jak to moze byc ze 89 level bez pacca B) co ???? :) Najgorsze jest to ze rok szkolny sie konczy 30 czerwca ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ale beda mistrzostwa FIFA 2006 :]
|
A w morde jeżaaa...... starzy mi zabronili grac X( . Moge to robic tylko w weekend nie mam ochoty nic wiecej pisac bo zygam po kilkugdzinnym ogladaniu mord nauczycelek X( .
|
AUaaaaa
Niestety:
To JUz JEst Koniec nie ma juz nic jesteśmy <nie>wolni <nie>mozemy isc I niestety To jest koniec Poczotku nowej budy<teraz ja jestem Kici Kici:D> A klase mam tak wyje...... Ze tu lepiej nie mowiec bo mi posta skasują:/ Wiem juz jak sie czuja :baby: :baby: W tibie Nie chce mi sie grac <Nuuuuudy> moze jeszce mi zapal wrucii jak narazie to topil swoje smutki bede tutaj a nie w tibii. Pozdro wszystkim Pierwszo Klasistą W gimnazjach Nie martwcie sie. DAMY RADE 8o |
TJAAAAAAAAA a ja to jeszcze 3 gim i do tesyu sie trzeba przygotowac -.-
BTW: kici kici :evul: |
nie!!!!!
wakacji nastał kres przepustki koniec juz za kraty trzeba isc!! nie tylko nie szkoła;((( ale cóz jedno co dobre to ze juz mam kicki kicki za soba :):):) :) ;)
Ale tibi nie zabraknie w szkole bo gosc od informatyki w nia gra i ma 107 lvl ;) ;) ;) :p |
Ku*wa nie przypominaj mi o budzie pedalugo ***ana. Co to jest za strona, fanowska jak napie*dalaja o budzie totalny syf. Wiem, ze to skasujecie i jeszcze jakies punkt mi dacie karen, a w najgorszym wypadku ban 4ever. Powiem tyle Buda to Syf. Ciagle z***ane ryje nie wiem jak u Was. A ch*j tam. Po***any News
|
hehehhe dzis mialem pierwszy dzien normalnych zajec...
bylo tylko szukanie malych gnojkow ktorym mozna bylo napisac markerem na czole KOT... ale nam nie wyszlo :((((( krecilo sie za duzo nauczycieli... jak nikt nie patrzyl to moi genialni kumple mnie pomazali :))) |
Cytuj:
|
Laba i koniec laby !
Akurat się dostałem do wymarzonego gimnazjum :D a z koceniem nie było tak źle, bo jakieś dziewczyny mnie skocily, a to co innego niż mężczyźni :D |
szkola
I chwala Bogu za :x:
ten nowy rok szkolny bo sie dzieciom juz w dupach poprzewracalo,mega mozgi moze naucza sie pisac poprawnie ortograficznie,w co smiem watpic,a pozatym leszcze mozemy sie zamienic ja za was do budy wy za mnie do pracy i pozniej do budy,cieszcie sie ze macie szkole bo pozniej jest tylko gorzej....Hail wszystkim pracujacym studentom :kat: |
Cytuj:
|
Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak macro na szkołe. :D
Jesteś afk siedządz sobie w domu i grając w tibie. :D |
Cytuj:
Wiesz coś takiego by sie bardzo przydało tylko gorzej ze sprawdzianami :P bo jakby cie rodzice wygonili do szkoly i jeszcze zaprowadzili to ni dość że wiocha to jeszcze nie będziesz wiedział co napisać na tym sprawdzianem (ledwo mi to sie udało napisać) :D Ale ja jestem za takim macro :D 8o :D :cup: |
No terato zmieniam zdanie:)
Od kad poznalem moja klase blizej juz sie przyczailem do ladnej "dupki" (dla nie zorientowanych chodzi o dziewczyne :P). No... tera chce wiecej lekcji, z utesknieniem czekam na nastepny tydzien szkoly:) Takze... Gitara:D |
Cytuj:
Co nie znaczy, że masz im nie okazywać szacunku. Starają się przekazać wiedzę, w przyszłości to docenisz. A teraz myślisz, że jesteś pokrzywdzony, bo musisz się uczyć, zamiast grać w głupią grę na komputerze. |
Święta racja Watto... chłopak nie docenia trudu jaki wkładają nauczyciele w jego edukację za marne grosze jakie zarabiają za taką harówkę jakiej mu nie życzę ^.- może nie zmienię jego poglądów, ale zobaczymy za kilkanaście lat jak bedzie zbierał złom bo działkach albo bedzie siedział z grupką "kumpli ze szkoły" obalając takie sikacze "bo Tibia była ważniejsza"... powinien uszanować nauczycieli, ale najpierw niech zacznie szanować siebie :baby:
Zdzichoo taka małą rada na przyszłość "UCZ SIĘ UCZ, BO TO DO SUKCESU KLUCZ" (nie wiem kto to wymyślił, ale ładnie brzmi i niesie ze sobą ważną myśl ;) ) ja teraz jestem w Technikum mam nauczycieli jak żylety, ale mimo to szanuję ich pracę i to co robią, bo nie robią oni tego dla siebie tylko dla swoich rodzin i dla mnie ;) |
UP :
Masz racje nauczyciele mało zarabiają itp. a wszyscy ich ''gnoją'' . I uczyć sie terz trzeba ;) Ohh szkoda że już do szkoły ! ;/ Niebędzie czasu grać :p Ale za to przychodzą pierwszoklasiści xD :evul: KICI KICI ! :kat: |
pewnie, ze i wsrod belfrow zdarzaja sie totalni idioci (frajerom smierc :) ) ale i tak uwazam, ze sporej grupie z nich nalezy sie SZACUN (10 h w robocie i 1500 na glowe BIG LoL :p ).
|
Szantaż, buhahaha
Nom, to my pierwszaki z gimnazjum czyli dzieci z mozambiku wymyśliłyśmy szantaż :] bo pewna kolesiówa rzucała w nas jajkiem to teraz błaga, żebyśmy ją nie wydali... wydamy ją tylko wtedy, jeżeli wszyscy nas zostawią w spokoju :P jak dobrze być dzieckiem nauczycielskim- nikt cie nie zaczepi w obrębie szkoły... ale z drugiej strony to przerąb!
|
Cytuj:
Dorosly prosze Cie nie wypowiadaj sie juz na tym forum, jak Cie to tak bardzo boli -.- |
Cytuj:
taa, poswiecaj wiecej czasu na nauke ; ) |
Cytuj:
A tibia.pl tez wam wciska takie kity jaki to okropny rok szkolny i ble ble ble a potem "kupujta ludziska pacce u nas to na bank bedzie dobrze" tez sa smieszni.... Nie ma to jak robic kase na malolatach z podstawowek. :baby: |
ja do 1 gim ide dopiero za rok ale protectorów juz sobie zalatwilem wiec z "koceniem" niebedzie problemu
|
Cytuj:
Dzieciaki tego nie rozumieja ale jak ktos jest troche powazniejszy to widzi o co biega..... |
up:
O niepotrzebną strate czasu przed komputerem lepiej sie uczyć nisz w przyszlosci zamiatac ulice :D a tak do pierwszorocznych u nas kocenie w szkole trwa do tak zwanej gimnazjady ciekawe jak u was ale po pierwszym dniu hyba sie nieznudzi. A jeszcze rok tamu pod sciana stalem w obawie przed koceniem i spluka ;) zadnej litości a na donosicieli mamy sposoby hyba lepiej miec niewinny napis na czole ktury mozna po pewnym czasie zmyc ;) |
Cytuj:
Jak mi tylko ktos by mi tylko wspomnil ze mnie sprzeda to chyba go od razu walnal na miejscu. A jak ktos jest dzieckiem nauczyciela to od tego mam kominiarke ;) |
Cytuj:
|
Omg. PIerwszego dnia w nowym liceum zostałem skocony:D Ale dowiedziałem się ze ten koleś gra w tibie.... Zaliczył jednego dnia 5 deadów. THX KOLEDZY KTÓRZY POMOGLI GO ZABIĆ;p
|
LOL, wszyscy narzekaja, a co mamy powiedziec my, czyli klasa maturalna:( prawie 0 grania tylko nauka yhhh, przynajmniej kotki pomeczę...nieee lepiej kocice;), a tych przybylo sporo. Jak to sie mówi darowanej kotce nie zaglada się w...zęby:P.
|
tibia.pl
tibia.pl jest super nie boje sie ze np.wejdze mi key loger i inne bajerki to poprostu najlepsza strona o tibi.Ale tibia.xx ma te programy czensto mnie kusi zeby je sciongnoć ale sie boje bo mi moze wejsc key loger bo to wkoncu nie taka dobra strona jak tibia.pl wienc mozecie sprawdzić czy som czyste i umisćić na tibi.pl w odpowiednim dzale.Przemyślcie to...
ps.thx za odbanowanie mnie |
już 3 wrzesień a ja dopiero w ten temat zaglądam :P
czytam :) rok szkolny sie zaczął a ja powiem że to p******e i dziś jeszcze ognisko zrobie i sie k***a na***ie sory za przęklęństwa, ale fajne dupy na ognisku będą i już mnie faza bieże tak jak ostatnio ja z kolegą i 7 dziewczyn a pozatym kto tu mówi o nauce byle zdać |
Cytuj:
dlaczego? tibia.xx.pl to strona popierająca cheating w tibii a tibia.pl to strona która ma certyfikat stron fanofskich tibii i jeśli cheaty bądą cipsoft zmieni to :P P.S. Sory że nie edit |
eh
Te modki to naprawdę wiedzą jak ludzi zdołować. Co do kocenia to sie raczej go nie obawaiam ( właśnie pomykam sobie do 1 lo) bo mam brata w maturalnej XD Posmiać z niego można bo on teraz wkuwać będzie musiał.
|
Wez nic nawet nie mow o szkole bo nie wyrobie:Pw tibie nie bedzie mozna grac:(
|
dzieki za pozdro, ale nie wswzycy studenci maja jeszcze wakacje, ja np. juz od 3 tyg.
trenuje glowe na wrzesien:) straszna lipa ale.....i tak uwielbiam Tibie i nic tego nie zmieni :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |