![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najprawdopodobniej wybuchnie nowa wojna oczywscie to sa plotki jeszcze nie jestem 100%, w pewnym sensie to plotki ale formuje sie nowa gildia Avano ( http://www.tibia.com/community/?subt...uildName=Avano ) oczwyscie powtarzam ze to moze byc plotka, prosze o jakiegos membera tych gildi lub innego obeznanego czleka o wypowiedzenie sie.
|
oczywiscie ze gildia Avano jest ale wojny nie bedzie
nie bedzie wojny z 1 powodu ten server jest tak z***any ze kazdy odchodzi i sprzedaje chary wszyscy retired tylko duskinessi graja wojne moglbym zrobic z sunblejdami ale odrazu do*******i sie duskiness i duzo ludzi co gra na furorze zostanie hunted a nie chcem zeby byli |
za wysokie ceny
Według mnie te ceny są grybo zawyżone.Może dla sprzedawcy sie opyla ,ale nie dla kupującego. X(
|
Ceny musza byc wyskoie bo gdy beda male zreszta ja nie umiem opowidac wytlumacze na przykladzie :P.
Idze grupka pplów na hero hunta, lootuja 2 c-army i maja je sprzedac za 20k each? Wtedy to nie bedzie mialo sensu bo nie zwroci sie nic za runy, i ludzie skoncza chodzic na hunty. Ceny musza byc wysokie zeby gospodarka sie trzymala i ja jestem jak najbardziej za zeby byly takie a nie inne. |
Nom, cos z czym w koncu musze sie zgodzic w temacie ;) Chociaz bardzo ciezko sie kupuje runy na servie, przynajmniej mi ;)
|
Ta, sczegolnie uhy wlasciwie zbey kupic runy to albo musisz miec providera, albo kumpla jakiegos kotory robi i (na 99%) juz provideruje komus ale zrobi dla ciebie. Z uhami pamietam ze od poczatku tak bylo.
|
No zrunami to jest do kitu... dzieki bogu mozna kupowac runki w sklepie ( drozej no ale chociaz sa :D ) bo bez tego to nie wiem jak byms sie wyrobi z uhami !
|
E tam brakuje kilku osób w tej gildi zeby była wojna :p
|
cos sie dzieje Laaco z Rousenem sie ganiaja z Senderem niewiem o co chodzi nikt nic nieche powiedziec czy se jaj roba jakies czy co ;p
@edit zapowiada sie nowa wojna ;o rozmawialem z taifunem mowil ze szykuje sie wojna dusk + sunbalde vs nada + avano nonono zobacyzmy co z tego wyniknie |
Gremar
Nov 05 2005, 01:10:47 CET Killed at Level 65 by Laaco http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1007380 nooba w 2 zabilismy szkoda ze zapomnielismy filmik krecic |
Cytuj:
|
Dusk + sunblade jeśli bedzie taki skład to wydaje mi się że tamte gildie mają małe szanse na wygraną
|
:confused:
Cytuj:
|
Cytuj:
Łolek zjadl jakies literki i pewnie chodzi o inna gilde. |
zobaczymy ale najlepiej jakby byla wojna dusk vs sun to by sie wszyscy nawzajem wybili i spokuj na furorze by był :D
|
Rzeczywiscie gilda "Nada" powstaje,ale żeby miala juz wojne to nie słyszalem .Mam nadzieje ,że powstanie na tyle silna ,że zakończy władze Dusskines i sunnblable na tym serverze .
|
Nikt mi nie powiedzial ze mam Invite :P
Welcome to the Nada! You have joined the guild. |
Morgana coming..
|
Cytuj:
Nada- gildia mestora http://www.tibia.com/community/?subt...GuildName=Nada narzie sa wojny z tego co wiem: Sunblade vs Yamakasi i Sunblade vs Avano, gildia nada nie uczestniczy w rzadnej wojnie narazie Deklaracja wojny Avano kontra Sunblade: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1007380 czekamy na swieze informacje, filmy, zdjecia itd ;> @ edit 12:58 Valest: Yamakasi juz niema ;] @Valest jako czlonek gildi Nada wypowiedz sie na temat tej gildi czy bedziecie brac udzial w wojnie jesli tak to kontra kto? |
@up Valest czekamy na odp. z kim bedziecie walczyc ;dd
|
Yyyy poczekajmy może na wypowiedz Mestora ;]
|
Ja juz sie domyślam z kim bedzie wojna :evul:
|
Przestańcie walić smuty, żadnej wojny nie będzie.
|
Lól skoro mestor~~ jest hunted i robi gildie to jak moze niebyc wojny ? No chyba ze duskiness~~ odpuszczom :D
logiczne samo z siebie :p |
Cytuj:
|
Lepiej sie nieprzyznawaj :P
|
Cytuj:
Hmm powiem tyle , alkohol wyzwala rozne glopie pomysly :( przynajmniej umnie i postanowilem sie nieco wzbogacic 8o . Jak chcesz wiedziec wiencej pisz na priva wstydze sie poblicznie rozpisywac, bo ci komple co znajom prawde to zemnie polewajom X( ps. od dzis mam zasade jak pije niewlanczam kompa X( Tatra mocne + Absolvent zabija :p |
Lacze sie w bolu, ja tak samo po spotkaniach z butelka mialem dziwne sytaucje na moim wczesniejszym serve (Iridia).
|
Dzienki za zrozomienie RafcioK B)
|
Cytuj:
|
Juz to widze jak "Nada" wypowie komus wojne to niewyjdzie nawet z pz bo padna jak muchy. Tyle że pierwsze musi sie aktywowac bo salvator sie tam nieprzyłączy . Jeśli oni myślą że mają jakiekolwiek szanse to mają cos nie tak w tych swoich głowach.
|
Czemu myslisz ze nie wypowie?
Skoro maja hunty juz od Duskinessu to co maja do stracenia? Skoro zmieniaja servy, odchodza z tej gry co maja do stracenia? Moim zdaniem to tylko kwestia czasu. @edit to nie oznacza ze ich popieram ;p |
bedzie wojna..
|
@up takie cos nic nie oznacza screen plx, napisac takie cos moze kazdy nie ze go bronie czy cos no ale sobie moze kazdy to napisac
|
Well Well...
|
sarandiel to ciota sposxtser to ciota zabili aristo w 20 chyba trapa robli z 20 min cioty ja nie moge Sara zebra o zracie i manasy etc teraz aifu zabil valek allara bo sie bal ze wbije 70 lvl i odjedzie do mestora omg n000b plx
|
Dobra, kazdy moze napisac takie cos, zrozum ze to nie jest rzaden dowod jezli juz kogos oskarzasz to udowodnij to ze mowisz prawde.
Nie mowie ze Dusk jest piekne wspaniale itd nie bylem nigdyw tej gildi niewiem jak tam jest wiec nie powiem, ale wedlug mnie bez Dusk byloby jeszcze gorzej, wiekszosc h lvli porozrzuczana po roznych gildiach, kazdy robil by co chce i byloby jeszcze wieksze PA. Dusk tez nie jest swiete z tego co slyszalem Spoxster, Sara poprostu wywalaja z spawnow Necro, no ale powtarzam ze to tylko slyszalem nie mam dowodow rzadnych. W kazdym badz razie moje zdanie, zostaje niezmienione i nadal pozostaje po stronie Dusk. @Valke Allar padl co do tego fraga to ktos mi mowil ze byl "szpiegiem" w dusk, powtarzam tylko przekazana wiadomosc |
Teraz to dopiero bendzie syf jak sie Avano vs Sunblade + jeszcze niewykloczone Nada vs Duskiness :o .
Ale pewnie wienkszosc sie cieszy bo waszym zdaniem jak sie da komus hunta zabije itp to server sie staje lepszy, potem taki czlek po wygranej wojnie szuka szybkiej kasy (stracil rony itp blesy ...) , wienc odbija to sobie w rozny sposob a jaki to sie pzekonamy na wlasnej skoze :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |