![]() |
Spadłam z Krzesła
Cytuj:
Cytuj:
|
Awolver i Nazg co wy chcecie do aurory dajcie se spokoj po co prowokujecie zadnej wojny z nimi nie ma i nie bedzie !! a co do erusa Sol jak juz mowilem ja cie rozumiem ty popierasz swoich przyjaciol ja swoich ... ciebei moi wkurzyli mnie twoi ... i kolosie zamyka tylko ze przedtem to ja dostalem po dupce a teraz wy i wasi kumple ... no prosta historyjka ale wiesz przed wojan tez tu pisalismy ale ebz was i wtedy zwolennicy erusa mieli to w dupie tak samo i popierali jego PA tlumaczac " niech leje polakow , idiotow " itd to byli jego asslickerzy :P wiec poprostu jest oko z oko zabza zab jak ktos keidys napsial an tym forum :P zyzce mielgo dina elce na univerek papa :) :cup:
|
@up
masz racje. kazdy broni swoich. Ja bronie tego kto jest dla mnie mily. A z tego co widze to co niektórzy wymyślają bo wojne chcą. I to nieważne z kim. Nazg "cwaniaku" uspokój się, albo stworz swoj własny serwer gdzie będa same wojny. Bo tobie tylko to w główce.... a ty jak to polak zawsze coś wymyśli aby mieć powód do wojny...... po prostu no comment.....:/ |
hehe Sol:
wiesz jak to polak nie tylko polacy kochaja wojny raczej poprostu lduzie ktorzy maja przyjaciol czuja sie pewnie moga sobie pozwolic na wojne ... a byle powod to akurat tutaj nie byl co dotyczy erusa poprostu starcie pare razy zawrzalo i tyle :) no jak dostawalismy po tylku to potrafilem zniesc moich pzreciwnikow i ich wysmiewanie itd :P teraz oni msuze zniesc moje :P choc chyba az taki zly nie jestem jak oni :P bynajmniej nie wyzywam nikogo od najgorszych rodzin itd bo to robia tylko dzieciaki ( nie mam was na mysli tylko kumpli erus pl z gildii :P ) no dlatego erus zabijajac tych dwoch sorcow dal wszystkim do zrozumienia ze nie pokoju ... a zreszta sama rozumiesz kto am wladze dyktuje warunki ... niestety tak bylo jest i ebdzie ... choc osobiscie nawet was polubilem bo widze zegadacie konkretnie i na temat wlasne zdanie itd :) a co do erusa jak chce sie uagadc to niech gada a nie robi obrazliwe posty na tibia.com tym sposobem dobija sobie gwozdzie do trumny ... i ja ani naz nie mamy wplywu na decyzje NG w znaczeniu o hunt erusa bo nie tylko ze mna on etarz jezdzi takze z NG ... wiec jak kolega chce ejszce kiedys tutaj pogarc to inech idzie po rozum do glowy i ukorzy sie sam jak kazal Pan Erus NAM :) :cup: |
Cytuj:
Niestety nie stac mnie utrzymanie takiego serwera A na infernie nie gram bo serwer maja dzieciaszki z aimbotem... Wiec czekam na wojne tutaj.... moze male starcie z Wolfami :D?? hrhrehrehrehre joke |
Sol -.- w kazdej gildii gdzie jest bardzo duzo osbo jakas bedzie sprawiala problemy wiec nie powstanie takie cos jak wszyscy sa w tej gildii aczkolwiek kiedys bylem tego swiadkiem :P na servie thoria gdzie onlline bylo z 250 osob w tym 150 osob na rooku. Okolo 150 wśród nich bylo w gildii Dark Requeim albo Dark requeim akademy i wcale sobie nie pomagali :P a definicja cwaniaka to osoba ktora hmmm ;) kazdy tibijczyk jest cwaniakiem gdyz chce dla siebie jak najlepiej nie patrzac na innych :D chyba nie zla definicja?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
definicja nie jest zla. ale ja to napisalam w kontekscie ironicznego zartu....... 8o |
rozumiem ale jeszcze to nie byl tylko ironiczny żart ale dyskretna obraza niektorych na tym froum :) podaj wiecej wyrazow to ci przetlumacze :) tylko nie za turdnych bo bede musial slownik kupic :D
|
Cytuj:
Wkurza mnie to straszliwie a Was? |
to co ja powidzialem ze to nie tylko ironiczny zart ale tez obraza , to chodzilo mi o obraze takich osob jak :kiroy , ja czy nazg (moze sie myle) a te osoby znam bardzo dobrze i zadne Protected by nie jest potrzebne , potrafie sobie sam poradzic a na wszelki wypadek zawsze mam wiernych przyjaciol :)
|
^Awolver^ popieram CIe jak najbardziej..Czy widziesz tam ktos, ze ja mam protka jakiegos wpisanego?? Oj chyba niee..A sam potrafie se poradzic nosze troche uh manasow i ladny bp bojowy :D
Pozdro dla wszystkich cwaniakow z tego forum :D |
Ja zwykle.. dopowiadanie... problem z każdym forum jest taki, że ludzie sobie dopowiadają. Fakt Nazg nie lubie cię, bo cwaniaczysz a ja takich ludzi nie lubie, uwazam ze jestem bardzo niemilym czlowiek, ktory ze wszystkiego i wszystkich sie nasmiewa (moze jest to bledne z mojej strony, ale nie mozna poznac czlowiaka do konca jak sie romawia na taki temat jak wojna). moze kiedys zmienie o tobie zdanie ale jak narzie.... sorry winetu. Co do kiroya obrazac go nie bede, bo szanuje go i cenie. jest on wielkim przeciwienstwem Nazg. Wiec jak bede miala ochote was poobrazac to wam to napisze. ja tu tylko stwierdzam fakt jaki istnieje w rzeczywistosci. wiele ludzi to wykorzystuje, ze ma kolege z wielkim lvl i ze jest w fajnej gildii. ja tu nie powiedzialam ze chodzi o was. ale chyba juz troszke przeczytaliscie historyjek cwanictwa ze strony NG i ich podopiecznych???
dla mnie koniec tematu :) pozdrawiam i do zobaenia na sieci.. czekam na kolejny fajny i burzliwy temat ;) |
Sol dawaj wiecej ..... bo to mnie bubuje :D
Procz tego, ze jestem cwaniakem to kim jeszcze jestem???? Moim zdaniem Sol jestes brzydka rojda co siedzi przed kompem z paczka sheepsow:D:D:D herehrerhehrehr :baby: :baby: :baby: :baby: Pozdro Ps...Nie piszczie, ze jestem dzieciakiem bo tak naprawde kazdy ma w sobie cos z dzieciaka np. oglada kreskowi etc. :baby: 8o |
Cytuj:
na szczęście kolega który pośredniczył w sprzedaży twojej postaci okazał się chyba dużo mądrzejszy od CIebie fajnego posta Raxilon napisałeś gdzieś o Nazgoolu, że jak mi nieda postaci to sobie niepogra szkoda że to był tylko głupi post pozdro |
LOL Slyth <cenzura> dzieciak z Ciebie i tyle....
zlodziejem nie jestem i mnie <cenzura> nie obrazaj..Podaj nick postaci, ktora grasz pliax...bo tamte maja nowych ownerow :evul: |
Wiesz co, jak mam grać na serverze gdzie grają tacy ludzie jak Ty, to sorry ale wole już niegrać.
Ty chyba sobie tylko dla szpanu wpisaueś, że masz 18 lat pozdro |
n/c plax
Cytuj:
|
Nazg dobra sorry za te słowa, lekko przesadziłam. Więc jeszcze raz sorry...
A ci di mnie... może i jestem brzydka... rzecz gustu prawda :D a co do chiopsów to trafiłeś. W pracy codziennie jedna paczka idzie :) a teraz może już zakończymy te beznadzije sprawy. Temat to wojna. a ona jakos się tam powoli toczy. P.S. Awolverek thx za pewne wytłumaczenie... niestety nic nie zmieniło ale wiem więcej. pozdro dla rodzinki |
Sol widze teraz, ze jestes inteligetna. dobra koniec pojechanek bo to nie ten dzial :D...Nie kazdy jest piekny bo na Ziemi bylby raj :D..A jak wiadomo para kochankow zjadla jablko ;/
Slyth.. 1 mam 18 lat 2 mozesz sobie tutaj grac ale bedziesz mnie musial exivowac caly czas PS.. wyjdzie nowy serwer to Nazg bedzie tylko terrorysta :D UWAGA !! B) Mam nadzieje, ze ziomki tj. Xarabek i Kamson ~~ nie beda ze mna na serwie :confused: |
s*******aj, drogi i kochany przez wszystkich nazgoolku
i jeszcze mała prośba jaki jest twój nick na Azurze kochaniutki ? |
sol alez nie za ma co :) a tak P.S. jak modek zawita to się bany posypią albo chociąz upomnienia..... na przyklad za ten post niestety taka jesty prawda =)
|
Oj tak posypia sie
z tego zrobilisme ogole :D hrhrehre Slyth chooj Cie to obchodzi jaki mam nick na azu Co, chcesz possac?? |
tego twojego chooja to sobie możesz co najwyżej sam popieścić
|
zamknijcie sie -.- co wam da to ze bedziecie sie wyzywac? -.- nie porzebnie doprowadzicie do usuniecia tematu ....
|
Cytuj:
|
nie chwaliłbym go , ale wiesz , zakochalbym sie w nim jak tak sobie teraz mysle o kims kto by mnie okradl och , to modlilbym sie do neigo codziennie rano -.-
nie musisz swojej wsieklosci okazywac na tym forum , co nawet nie ejst w 100% udowodnione dla nas , uzytkownikow? prawda? eh? |
sorrka ze przeklenstwa [bylem pod wplywem ~~]
A co do Slytha ,,, nie wymadrzaj sie dzieciaku bo Cie ukruce grrrr On klamie ..widzial postac na allegro zadrosci, ze mialem wtedy 50 k a teraz mam 100k w dp..to normalne u dzieciaszkow ;/ :baby: ;( :baby: ;( :baby: ;( :baby: |
jeżeli ktoś chce mogę mu pokazać maile, albo dać maila do kolegi nazgoola który pośredniczył w sprzedawaniu postaci ( tzn który wystawił aukcje na allegro )
a ty nazgool to jakis po*******ony jestes, niewiem dziecinstwa niemiales ? bili cie w szkole , moze rodzice niekochali ? bo twoje ulubione słowo to dzieciak to tyle odemnie w tym temacie |
ehh... kto mowil ze ng to nie pa? wlasnie sobie expilem, milo bylo i przychodzi 25 palek, mowi leave bo on tylko obiad jadl(expie od 3h) ide do dp po bolty panpen sie dolacza i lejemy... po chwili przychodzi meraz i mnie probuja ubic, meraz wali exori jak mam green hp i tak wyglada ich pvp, nawet mnie bloknac nie umieli porzadnie. ale potem chcial 10k ode mnei i jakas kase od panpena - to wcale nie sa pa
|
@up
a czy kto mówił że nie są??? po pierwsze w Ng sa normlani ludzie i Ci nie normalni, którzy hi lvl wykorzystują. po 2 najczęściej wykorzytują to ci którzy mają "znajomych" w NG.. i tak temat kręci się w kółko...... żadna nowość.. ale historyjki tego typu mile widziane :) @up up Slyth sorry ja nie przecze że nie masz racji, ale powoli to się staje nudne. chcesz to nowy temat załóż na forum.. ale tu proszę daj już spokój.. to jest już NAPRAWDE NUDNE!!! i załatw tą sprawe na msgach a nie na forum.... my Ci w tym naprawde nie pomożemy. P.S. Pozdro dla: ^Awolverek^, Nazg, Kiroy'a i mojej kochanej rodzinki The Wolf :cup: |
Cytuj:
Sorcia misq :** |
no kiroy gdzies pisal...rax tez ze jak te "***e" byly w ng to ng bylo pa a teraz nie jest...ehhh a ciekawe co by bylo gdyby tak ng sie rozpadlo (me very plax this ng rozpasc sie :D ) bo mam dosyc juz kolesia co wchodzi somewhere mowi hi im rl of meraz albo inny debil i czeka az wyjdziesz X(
do boju :evul: :evul: :evul: wygnac ng z serva za pomoca 20 knightow z w hammerami :baby: X( :baby: X( :baby: |
jeszcze zacznij spiewac "jszcze Obsidia nie zginelaaa..... jak ktos kiedys powiedzial byloby fajnie jakby byla wojna aurora vs ng :) dwa najlepsze gildie a co sie z tym wiaze najwikesze pa gildie...
|
Cytuj:
co do wojny NG miedzy aurora powiem ze moglo by byc to ciekawe ale nie wiem po co ona miala by byc? fakt faktem na uhah mozna by wtedy zarobic ;) |
Sol... ja stanalbym chyba po stronie aurory - tam jest moj bloodbro i nie narzeka, bylem z nimi na hydrach(musielismy sie zmywac bo ktos z ng sie lognal -.-) i wg mnie jest to "mniejsze zlo" ktore trzeba wybrac... mozliwe ze sie myle
|
q dzisiaj erus i boneshardy w momencie keidy nie bylo nikogoz ng se pkowali, nie wiem dokladnie jak to sie skonczylo ale robili to badzo nieudolnie. Lord erus minal sie ze mna po czym pozniej chyba walnal exive i mnie dogonil jak juz widialem na ekranie dp. Pozniej spotkalem dwoch boenshardow , nie zabijalem w obawie przed erusem kiedy mnie zauwazyli wbili w jakiegos 16 druida chyba -.- a mnie nie mieli szans dogonic....
|
Cytuj:
|
tak z aurory nie doswiadczylem zadnego pa w sensie wywalania z tombow czy czegos...a jakis koles(kumpel meraza) zaczyna grac na servie gdzie jego rl ma h lv i mysli juz ze mu wszystko wolno...ehh
|
hmmm PA zawsze bedzie :D
przetaczjac historie Azury: swe jako, ze mieli wieksze lvl PA wszystkich...Po dlooogirj wojnie [nasza wygrana] polowa gildi tez zaczela PA a 3 ziomkow na wszystkich nawet na POl ;/..Ja bez bicia przyznaje sie ze wykorzysywalem sile hg lvl a + SCA ... Tam gdzie chcialem isc to szedlem.. czasami byl problem bo zastalem swojego ziomka :D...ale zawsze mozna sie dogadac :D...Niestety paru cenionych graczy zatamowalo PA i azura od paru miesiecy jest wolnym serwerem gdzie graja tylko Polacy ;( co krok masz potem : cze ..siemka ..jak leci etc. [bardzo to meczace] ale z 2 strony fajnie miec tylko Pol na serwie.. Dzieki za pozdro @ upupupup :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |