![]() |
Przegrales na wlasne zyczenie. Zdenerwowales mnie ciaglym robieniem burdelu na stole, to i dostales. =p
|
Slay@
Masz cos do taktyki bud ***ud? : P Nastepne mecze zapowiadaja sie ciekawie... Pisac jak ktos bedzie gral! |
NO wlasnie - piszcie, piszcie. Ja tez chetnie poogladam sobie jak graja najlepsi":D
|
58:45 Ryba
43:50 Hum 87:32 Ryba 49:54 Hum 55:54 Ryba 79:31 Ryba 4:2 dla Ryby ;P Pojedynek byl zaciety, Hoomik to dobry przeciwnik ;] |
slay masz coś do burdelu ?
|
No, to się porzegnałem z turniejem, ale zważywszy na klase przeciwnika myślę, że zrobiłem to w dobrym stylu, szczególnie że poprawiłem sobie na nim break'a :)
Gangrel666 vs Surv 1. 33:69 2. 38:59 3. 26:65 4. 37:68 Niech mu ktoś dokopie!!! Nie dał mi nawet 1 frame'a! |
@Gangrel
Ja mu dokopie:P |
We will see. ;>
|
Cytuj:
|
Drołmi, zapomniales, ze jeszcze ja tu jestem.. =D
Gołgoł, Ryba? Bo z Toba bym sie chetnie zmierzyl w finale =p |
Z Radixem jestem wstępnie umówiony na mecz w sobote także proszę organizatorów o cierpliwość ; ]
|
Organizatorzy mowili, ze mecze nalezalo rozegrac do czwartku, tj. do dzis.. no ale niech bedzie. Sobota terminem ostatecznym. A pozniej double-DQ =p
Drugi polfinal: Ryba-knight - Surv. Czas na rozegranie - do 30.11 do godziny 24:00. I tym razem juz ani dnia dluzej.. tydzien na rozegranie jednego meczu to naprawde masa czasu. =p Przypominamy tez, ze polfinaly rozgrywa sie do pieciu (!) zwyciestw (best of 9). Nie zapomnijcie o tym. =P |
Cytuj:
To jak z ta lapowka? Moze byc w gp na refugii... 100k do venore blz :P |
A ja slyszalem, ze ponoc nigdy z nim nie gralem.. no moze raz. I ponoc wcale nie bylo zle.
|
Z kim? ja sie zabieram za zamiatanie Surva:P
|
Tak jest! Zamiec go! Cala spolecznosc (poza Garbatym & Co.) jest z Toba! =D
|
PRzegralem z Survem po dosc wyrownanej walce:P i tak daleko doszedlem i jestem z siebie dumny;)
|
Ufffff.....
Surv 5 : 0 Ryba Musze powiedzieć, ze dawno nie gralem z tak wymagającym przeciwnikiem. Zaskoczył mnie z miejsca zdobywając 52 punktową przewage, ledwo zdołałem sie podnieść i dociągnąc zwycięstwo. Było ciężko, ale tym bardziej ciesze sie, ze dotarłem do finału :) |
Cytuj:
Cytuj:
Ryba sie nie nadaje na sprzataczke, za slabo zamiata :p |
Najwyrazniej.. bylbym wery hepi, gdybym jeszcze dostal wyniki punktowe =D
|
Są malo istotne ale moge podac
1 Frejm : roznica jednego pktu, nie pamietam dokladnie:P 2 roznica chyba 7 pktow 3 wieksza roznica, 20-30 pkt 4 niedokonczony, poddalem gre bo mialem niefarta, jak mowielm byla dosc wyrownana walka:P, jesli chcesz dokaldne wyniki Surv moze zachowal:) |
Nie zapisałem :|
Slay Radix/M@rcin jak tam wasze mecze? |
Radix z M@rcinem wygral, ze mna ma jeszcze trzy dni na rozegranie. =p
|
Cytuj:
|
Jak tam z waszymi zawoadami?
|
Cytuj:
|
Jesli ma to was usatysfakcjonowac i nasycic wasza niewiedze, to Slay wygral. 5:1, pkt nie pamietam. Jedyne co mam do powiedzenia (napisania), to tyle, ze zycze mu szczescia i wygranej...
|
Cytuj:
|
No bo to taki skromny chlopak pewnie :p
|
slay skromny? WtF? ;)
|
Po 4 dotychczas rozegranych meczach turniejowego finału prowadze 3 : 1. Pozostałe mecze w ciagu kilku najblizszych dni ;)
|
Cytuj:
|
hmm jak nie będziecie używać linijki to przegracie z Survem wszyscy;p
|
Finał
Surv 7 : 1 Slay Meh teh winnear blxx! ;) |
Pure ownage! :>
A trzeba bylo mi dac lapowke... Mowilem... Gratz Surv :) |
Od momentu kiedy mnie rozgromiles 4:0 wiedzialem ze wygrasz. Brawo surv ;]
BTW. Cos hooma ani slaya nie slychac. Wstydza sie? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Surva... coz... szczescie poczatkujacego ;ppp |
Cytuj:
|
Cytuj:
A skoro juz pisze, to chcialbym pogratulowac Survowi. Byl zdecydowanie lepszy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |