Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Madus 08-11-2005 11:37

Wlasnie jak ktos ma dalszy ciag tego filmiku to porosze podac link :P !!!

Zimn Torque 08-11-2005 11:49

filmik nietrudno zlaleźć jest tak blisko i tak łatwo dostępny :=] Wystarczy poszukać

Paco88 08-11-2005 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimn Torque
Arwerius ziomek nie obrazisz się chyba za to co im pokaże ;] Każdy ma kryzys ale uważam że nie powinieneś się tego wstydzić ;] Coprawda nierówno wyciołęm ten scr co mi dałeś ale niech zobaczą ;]

http://rapidshare.de/files/7339453/na_przypale.JPG.html

xD

co w tym takiego ? :>

Jinikao 08-11-2005 15:46

Hmm

Zimn daj linka. Przeszukalem forum tibicams.com i tutaj i nic nie było

Massior 08-11-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
co w tym takiego ? :>

nio właśnie?? ;)

plx zapodaj tego linka :)

Massior 09-11-2005 13:27

Powiem wprost ;) nie moge pozwolić zeby ten temat przebywał na drugiej stronie :P

Nic sie nie dzieje?? :P

Rondelman 09-11-2005 13:56

NR zlozylo mi i mojemu rl tem'owi propozycje wolnosci za 10k od osoby...
Odpowiedz jest oczywista, no ale Zimn~, jak to on tylko potrafi musial dozucic swoje 3 grosze, i znowu nadzial sie na posmiewisko ^^.

P.S. NR musialo by nam bardzo duzo zaplacic zebysmy odeszli od Arcanium bo wiadomo ze gdybysmy to zrobili to los tej wojny bylby przesadzony, pozatym czy wy myslicie ze NR wygrywa? popatrzcie na Erig.net i sie zastanowcie drugi raz ;)

Signed Rondel, Loyal member of Arcanium

Sylur 09-11-2005 14:54

Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie... :p

last smiter 09-11-2005 15:10

@Sylur
Wierz my jestesy w klasie maturalnej, wiec nie mamy tyle czasu na granie w tibie co inni.
@Rondel
A co do Zimn Torque, to lepiej zostawmy to bez komentarza..... , ale nie powiem zebym sie nie smial z jego wspanialych wypowiedzi w grze. Jak to powiedzial Shamala " 2 Ue Zimnego i pisze buahahaha "

Maria tomkiewicz 09-11-2005 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylur
Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie... :p

Wiesz co sylur jak ty bys mial tak zje****go neta tez bys nie expil.
Zobaczymy za jakis czas czy dalej nie będą expic.A tak wogule to ty się g**no znasz na wojnach. :D:D:D:D:D:D

aha i gratuluje wypowiedzi Shamali:
"2 ue Zimna i buhahaha"

wiesz co zimn z tym ue to idż do domu buhahahahahahah

VICIO SUX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Massior 09-11-2005 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maria tomkiewicz
Wiesz co sylur jak ty bys mial tak zje****go neta tez bys nie expil.
Zobaczymy za jakis czas czy dalej nie będą expic.A tak wogule to ty się g**no znasz na wojnach. :D:D:D:D:D:D

aha i gratuluje wypowiedzi Shamali:
"2 ue Zimna i buhahaha"

wiesz co zimn z tym ue to idż do domu buhahahahahahah

VICIO SUX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Co za koles...
Nie chce wątpić że wiesz dużo na temat wojen ale nie jesteś jedyny i nie możesz powiedzieć że ktoś "sie g**no zna na wojnach". Pozatym jak (chyba) wiesz z ue wchodzą różne hity... czasem i 200+ sie zdarza więc z czego tu się śmiać? ;)

Massior 09-11-2005 16:36

sorki za double :/ ale takie lagi jak ja mam to Wy wszyscy na oczy nie widzieliście ;) HAIL 128 radio!! xD ping 500ms+ ofcourse :)
POWODZENIA ;]

@DOWN:
Rondel możesz mi zapodać 2 część tego filmu?? ja widziałem movie ale na którym Zimna nie było wogóle... ;)

Rondelman 09-11-2005 20:13

@Massior: jak bys dokladnie ogladna filmik to bys zobaczyl jak potem p rzez 15 minut Zimn podniecal sie swoim "exevo gran mas vis" ^^.

@Sylur: Masz racje my nieexpimy ale z innych przyczyn, po 1 cala reszta oprocz mnie ma problemy z netem (kicki freezy itp, dostawca internetowy tlumaczy sie pracami na linii), a niektorych pajacykow dopadl WoW...

A co do mnie, to przyjdzie czas na expienie w moim wykonaniu;)

Signed Rondel

Shamala 09-11-2005 22:54

Sylur Hmm...Rondel ciagle powtarzasz ze arcanium expi ale ty i twoj rl team z tego co widze nie...

@Sylur: Masz racje my nieexpimy ale z innych przyczyn, po 1 cala reszta oprocz mnie ma problemy z netem (kicki freezy itp, dostawca internetowy tlumaczy sie pracami na linii), a niektorych pajacykow dopadl WoW...

A co do mnie, to przyjdzie czas na expienie w moim wykonaniu;)

Wy sie nie martwcie kims ze nie expi wy sie zajmijcie lepiej soba bo na nas nadejdzie czas i pora. Co do ludzi ktorzy graj w WoWa jest jeden maniak ktory zapomnial co to tibia juz jest i kilku graczy ktorzy jak maja lagi na tibi ida sobie pograc(co maja innego do roboty:P):)

Maria tomkiewicz 10-11-2005 07:04

Ja sie zajme ta glupia grą WOW. wy zobaczycie zglosze ja " gdzie trzeba " :P

Sylur 10-11-2005 21:58

Żołnieże chyba odłożyli karabiny, zadnych fragow nie widac :( no ruszac sie panowie 8o

Massior 12-11-2005 10:44

Powoli zaczyna się to robić nudne... NR nic nie gra, Arc~ expi i tak jakby nie było żadnej wojny :confused: Zmieni się coś w najblizszym czasie? ktoś coś wie? bo znów nasz thread spada na 2 strone :o

BTW. ostatni login Rapo~ Nov 08 2005, 13:31:49 CET quit? :(

Jinikao 12-11-2005 11:41

Wczoraj NR zrobilo wiecej expa niz Arc:P Btw Widzialem wczoraj 70 % ludzi z Arc na test serwie i zesmy bili jakica:P ohs ludzi:P Byla niezla ekipk 20 chłopa od 180 lvl w dól:) Wracajac do tematu to jest to troche dziwne ze nie loguja sie...

Pharaun 12-11-2005 22:39

Sheilon wącha kwiatki B)
Nov 12 2005, 22:41:16 CET Killed at Level 76 by Cirmo
and by Rapphe

Massior 13-11-2005 11:53

Cael Darle

Nov 13 2005, 12:21:07 CET Killed at Level 86 by Cirmo
and by a minotaur archer of Chand Reth

Arc~ zaczyna pokazywać pazury...
Nie mam pojęcia dlaczego Nr stoi w miejscu. Jak na chwilę obecną to Arcanium wygrywa wojnę.

last smiter 13-11-2005 12:32

Cael zostal trapniety na poh. Nie bylo mnie tam ale widzialem filmik. Nasza gildia sie powoli rozkreca.

patrikozzz 13-11-2005 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez last smiter
Cael zostal trapniety na poh. Nie bylo mnie tam ale widzialem filmik. Nasza gildia sie powoli rozkreca.

mógłbyś dać ten filmik?

Rondelman 13-11-2005 15:49

Massior my caly czas wygrywalismy, od poczatku az do teraz.

Gz dla kolegow, ehh szkoda ze ostatnio niejestem zbyt dlugo online, oni odwalaja za mnie czarna robote;)

Jinikao 13-11-2005 16:39

To wyglada tak choćby NR nie chcialo sie grac... Dzisiaj widziałem post na forum w tej sprawie napisany przez Aureliusa Zobaczymy co teraz bedzie. Acha i wydaje mi sie ze payments jest troche kosmiczny

Sylur 13-11-2005 17:04

Thadere - 1.000.000 GP <-lol? on tu nie gra
Drago on Iridia - 2.000.000 GP <-ten tym bardziej i jeszcze nic nie zrobil xD
Jednak najwiekszym hitem jest Soul of Asuex - 1.000.000 GP :D B)

Massior 13-11-2005 17:07

Jinikao masz racje... Elu przesadził z paymentami. Być może nie chce żeby ludzie z NR zostali na iridi 8o Niby fragi są dla NR ale jak Arc podczas wojny zrobiło 33 lvl up to sie wszystko wyjaśnia.

Ale nic nigdy nie wiadomo. Być może NR się przebudzi :)

Pharaun 13-11-2005 17:50

Te paymenty to są żarty w stosunku do Nr i wyraźna kpina. Należy pamiętać, że wielu członków Nr to są waste chary. Wydaje się że pogodzili się z tym, że nie pograją sobie na Iridii.

last smiter 13-11-2005 18:09

@Sylur
Nie wiem czy wiesz ale Drago sie jeszcze nie wyplacil z poprzedniej wojny pomiedzy DR a SS, nalezy do tego dodac jeszcze obecna wojne.

Jinikao 13-11-2005 19:20

A czy DR istnieje?? glupie gadanie kilku ludzi z DR jest w NR teraz wiec moze to im powinien placic?? Wiesz jak mamy glupoty gadac to moze nie gadajmy wogóle:P

A co do tego ze Arc nie chce zeby oni grali to jest w tym dużo prawdy i ten swiat całkowicie upadnie. Bedzie tak jak w znanym haśle AWS-u "Więcej sp*erdolić sie nie da"

Rondelman 13-11-2005 19:50

Niewiem co was tak smieszy czy irytuje, przeciez to jest jasne ze ci co maja po 1 mln gp i wiecej niesa mile widziani na tym serwie i cena za wolnosc to jest cos w stylu "byebye" dla nich.

Signed Rondel

Jinikao 13-11-2005 20:59

nie lepiej napisac hunted 4ever a nie robic innym wode z mózgu. Aha btw czemu rhyriel padl dzisiaj??

Rondelman 13-11-2005 22:14

uniemozliwianie gry innym graczom jest niezgodne z tibiarulez?:P

Sylur 13-11-2005 22:15

@Jinikao Moim zdaniem kolezanka jego matki pracowala w jednej firmie z kuzynem kogos z NR.. :p

Arwerius 14-11-2005 14:20

Ho ho widze że ekipa Polaków w Arc sie rokręca.... Ale tylko na fourm bo w grze widuje tylko Samale i to tylko czasem ciekawe kiedy 1 frag?
Hmm wygrywać to nie zbyt wygrywaliscie cały czas ..... Co prawda nie moge powiedziec ze teraz nie macie przewagi ale się to zmieni.....

Poza tym my nie wykazjuemy sie aktywnoscią ponieważ Lau i Mewtu nie maja neta co sie wkrótce zmieni :evul: ...

Darius teraz tez nie może zbytnio grać.....

Natomiast nie którzy ze Swe są na wakcjach....

Ale przyjdzie i na nich czas ale chaiłbym zoabczyć was w akcji.....Czekam na wielkiego Giganta;] któremu wasi koledzy zawsze pomoą i miejmy nadzieje że nie pojdą spać.....

Rondel to wybitny fragowicz i też masa loginów ale jak widać na fourm umie pisać;] (Rozumiem Net)

Last ~~ widzałem jak 3h poand byłeś online nas było 0 to siedziałes w pzecie wdocznie bałeś się mass logga;].Ne no rozumiem macie neta lipnego to cieakwe czemu jeszcze tydzień temu powlowa z was walczyła i padła pewnie przez neta :evul:

Acha dziś ładnie Sentiusa na pohu dorwaliscie huntujecie go bo nie chaił zejść Ancalignowi....Od razu wujek Frelle przybiegł ale przecież to wy rzadzicie, paymenty bardzo fajne od razu płace moge Tobie Rondel :D
Pozdrawiam:)

last smiter 14-11-2005 15:19

@Arwerius
Nie przypominam sobie abym ostatnio siedzial 3h na tibi. Pewnie widziales mnie w domku Lassata jak afk bylem (bylo to w sobote) ale pozniej poszedlem troche expic, niedlugo bo kicki byly, ale nie tylko u mnie. Ale ufam ze wiesz lepiej kiedy jestem online a kiedy nie. Moze zaczniesz pisac na kartce ilu naszych jest online i ile czasu spedzili w grze, a swoimi spostrzezeniami podzielisz sie na forum. :D
Co do Gianta to uwierz mi pomozemy mu, wiec sie o niego nie martw.
Nasz rl team ma 1 przewage. Wystarczy ze 1 osoba od nas jest online to moze spokojnie zadzwonic po nas i wiekszoc sie lognie. Taka sytuacja byla miedzy innymi podczas akcji w ktorej od was padl Lynx.

Arwerius 14-11-2005 15:32

Śweitnie u nas nie msuimy byc real znjaomymi żeby sie zgrać po niektórych dzwonili o 2 w nocy i sie zalogowali a co Gianta to jakoś Neo i Tirain nie kwapili się z pomocą i poszli sapć ale oni was kochają:)

A co do bycia online to o sobote mi chodziło:)

Już sobie robie dziennik i notuje wyslać Ci na maila? :baby: :)

Jinikao 14-11-2005 16:18

Wiesz Rondel wydaje mi sie ze po wojnie nie bedziecie mile widziani w Arc. Ale zaznaczam to jest moje osobiste zdanie. Oczywiscie o ile te wojne wygracie:) Bledem Nr bylo branie do gildi ludzi którzy nie graja np Drago i kilku innych ale nie moge sobie przypomniec kto:P W****ilo mnie wczorajsze zabicie Rhyriela i potem bicie Bezoka tylko za to ze stal przy tym. Rondel czy uwazasz ze tak postępuja ludzie "dobrzy" ??:>

Rankor 14-11-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Rondel czy uwazasz ze tak postępuja ludzie "dobrzy" ??:>

Jesli mieli powod do ataku to czemu maja byc "zli" ??:>

ogorek 14-11-2005 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Wiesz Rondel wydaje mi sie ze po wojnie nie bedziecie mile widziani w Arc. Ale zaznaczam to jest moje osobiste zdanie.

uwierz mi ze nie jest to tylko twoje zdanie =:>

Jinikao 14-11-2005 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Jesli mieli powod do ataku to czemu maja byc "zli" ??:>

A moze nie mieli powodu???:>:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36.