Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi Test Server! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55032)

vaviec 05-11-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtini12
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D

Powodzenia zycze!Zrob skulla i sprobuj przejsc ze swiatyni do dp-jak przezyjesz 10 sekund -jestes dobry.

>>Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak)

Rasista?Wez slownik.(zwalczaj nobow polskich...ich jest wiecej)

>>Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali?? bo z tego co czytam to tak juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami(jak wogole sa na testach skulle) jak sie wbije to bedzie cuud Pozdro dla ziomków z Elysii

Test serwer sluzy po to zeby sprawdzic bugi uptejda...A ty myslisz ze dlaczego nie bylo ostatnio testa dla zwyklych graczy ?Przez to ,ze osoby sie napierdały zamiast sprawdzac bledy.

>>Z depotów. Ok. Ale eq również?
Eq masz ten co w RL tibii...nie "zniknie" tobie.

>>Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????

-Mozesz ,a przynajmniej w poprzednim tescie mogles.

>>Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy

eee?Dlaczego Your OTS tandetny?:P

>> to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi )?? Poland Republic!!!!!

Wiecej emotek sie nie dalo?"armia poslki"-OMG n/c

>>chyba najlepiej niemiecki

Jesli bedzie niemiecki i amerykanski...To ja ide na amerykanski..im mnie polakow-tym lepiej.

Luke06 05-11-2005 15:10

@UPUP: niemasz się co martwić...
Zaraz wpadnie banda napalonych n00bków i bedzie MASS PK;/
<zaraz = jak otworzą test^^>
Ja osobiście licze że zdobęde sobie jakiegoś rara i zrobie sobie screena ^^, Ot - na pamiątke

Loth Andros 05-11-2005 15:24

znalazl sie

jak bys zagral na guardi to bys wiedzial B)

Chmielok 05-11-2005 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Kiciorek=-
Drodzy gracze !

Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;]
<przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow.
Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]>

Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;]
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p
Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

Murderer 05-11-2005 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chmielok
JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

buaheuahauauhauh yammy,yammy;] rybki hahaha twoj 18 lvl nie wiele pomoze

MATI9630 05-11-2005 15:58

"Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz." Ta, jasne xD

No i dobrze, ze będzie test server.. noobki sie uciesza... wiecej expowisk w tibii\m/

Master of Magic 05-11-2005 16:05

muszę się wbić a kiedy na test serva musz się dowiedzieć czy bedę mógł isć na demony :P

Gelu the knight 05-11-2005 16:06

Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

Murderer 05-11-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelu the knight
Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

Specter 05-11-2005 16:42

a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?

Elite Mati 05-11-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wodomuvu_Secura
tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Aragorrn 05-11-2005 16:49

!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marson
Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD

Moge isc z wami :):) mam 31 lv :):) knight bede pekowal 8+ :D:D i wbije moze red skulla of cours na tescie :):) jakby co napisz na gg gg ci podam na Privie Marson :):)

Vorith 05-11-2005 16:51

Bede pierwszy raz na test serwie:S

Dwimenor 05-11-2005 16:55

A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

naryn 05-11-2005 17:02

Wreszcie zginie mój odwiczny wróg !! X(

kelt 05-11-2005 19:27

Aż mi sie zal was robi jak czytam ze br sa noobami i trzeba ich tepic. Znam wielu porządnych br. Moze wreszcie zwrocicie uwagę na polskich noobow? Ale nie- swoich wad sie nie dostrzega.

Norek 05-11-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
XDDDDDDDDDddd niewyzyci ludzie z no pvp ;p

heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

Olorion. 05-11-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Norek
heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

:< a ja 1/2 roku na pvp enforced

Aeglos Tribunal 05-11-2005 19:47

A ja jestem ciekawy czy ten test server będzie udostępniał coś nowego czy będzie to tylko test ze starego Update wiadomo coś ? Odpowiedź proszę na pm ponieważ nie wiem kiedy będe na forum ;) i nie chciałbym stracić wątku ;) z góry thx

Meine Kleine 05-11-2005 20:12

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thus
Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!

To sie nazywa dopiero radosc ...:P

PePcIo 05-11-2005 20:26

A czy jak kupie se pacc i np. za 2 dni bedzie test serwer czy bede mial tego pacca ?

DaniaStone 05-11-2005 20:35

do Pepcio
No wiesz zalezy CIPy mogą wziąść taki dzień jak mmm 11 luty :/

PePcIo 05-11-2005 21:04

to co z ta kasa by sie stalo ?? :o

Adaras 05-11-2005 21:07

Żywię cichą nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP :P Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych ;)

Krzysiek9 05-11-2005 21:13

napalony

Zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby powiedziec ze moge wam pomoc w tym pkowaniu ^^. Oczywiscie gram na non pvp i dlatego jestem tak bardzo napalony xP. Mam 41knighcika i mysle ze moglbym jakos pomoc innym napalonym (np. z calmery gdyz jest was wielu xP).

@down

nie bedzie tak zle... wlaczy sie kompa na noc i kolejka bedzie leciala xP rano wstane i jestem 3 w kolejce xD

(pierwszy raz edytuje posta wiec jak cos jest zle to sie nie smiejcie tylko sie cieszcie ze przynajmniej nie nabijam postow ;o)

Sir Emilio 05-11-2005 21:16

taaaa... moze lepiej podrkeslic ze szanse wbicia sie facca sa bardzo male (jak startowalem na ostatni kolejka zatrzymywala sie na 11 miejscu)

N-o-2 05-11-2005 21:36

Wiecie co wam powiem ?? ze ja juz bym chcial tego test serva ...... czytam i czytam co tam sie bedzie dzialo (+ mysle o tym co sam bede robil :P) i dochodze do wniosku ze ten test powinien byc jak najszybciej, bo forum peknie w szwach ^^

@down

po 1: W newsie jest wszystko napisane
po 2: czytaj posty poprzednikow
po 3: Test server to specjalny server uruchamiany przez Cip-Soft zeby sprawdzic czy niema żadnych bledow gry kiedy wprowadzaja nowosci.
Test server jest otwarty dla wszystkich graczy, lecz gracze z Platnym kontem (Premium Account) zostana zalogowani na server o wiele szybciej niz gracze z 'Bezplatnym kontem'. Test server zazwyczaj bywa swiatem pvp ale mnie sie zdaje ze Cip-Soft zrobi nam 'Niespodzianke' i server bedzie non-pvp ;], Oczywiscie musisz wiedziec ze niema znaczenia to czy grasz na servie non-pvp jesli Test server bedzie serverem pvp to dla wszystkich. I jeszcze jedna sprawa to co zrobisz na Test servie, niebedzie wplywalo na stan twojej postaci na normalnym servie np: Gdy zgineisz na test servie, w normalnej tibi nic sie niedzieje tzn sie na Test servie grasz tak jakby klonem swojej postaci.

Aby polaczyc sie z test serverem mosimy wykonac nastepujace czynnosci: Odpalamy tibie/options/network i tam odznaczamy ptaszkiem test server login, aby ponownie sie zalogowac w normalna tibie musimy wykonac dokladnie to samo ale nie zaznaczamy ptaszka tylko go odznaczamy.

I to by bylo na tyle, Have Fun !

Galeon 05-11-2005 21:40

mam troche glupie pytanie: co to jest ten test serwer? :D bo niewiem i co jest w nim takiego fajnego?

Dr. Omader 05-11-2005 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

Non pvp raczej nie bedzie... ale CipSoft testuje pewna nowosc i jesli to zostanie na publicznym tescie to beda ludzie zdziwieni bardzo ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elite Mati
to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Po czym zrobi puff i przy nastepnej probie zalogowania zobaczy "Your account is banished" ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras
Żywię cichą nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych

Questy beda pewnie tak zrobione, ze nie bedzie sie dalo nic nowego odkryc. Tak jak teraz - sa nowe jaskinie bez monstorow ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Specter
a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?

Z moich obserowacji wynika to co cipsoft zapowiadal. Nie beda powiekszac krainy Tibii, ale dodza nowosci do gry. IMHO mozna sie spodziewac nowych rodzajow swiatow jakis czas po tym tescie, ale to tylko moje przypuszczenia. Nic potwierdzonego nie wiadomo na ten temat.

Markus Sorcer 05-11-2005 22:19

Co to jest ten ,,Tes Server" Prosze o odpowiedz i jak sie na niego zalogowac jak bedzie?? :confused:

N-o-2 05-11-2005 22:22

Wedlog mnie Cip-Soft powinien dodac 2 Bardzo banalne zeczy... a mianowicie: Możliwosc siadania na krzeslach oraz dokladniejszy cap B)

ale co ja tam mam do gadania.... to tylko takie moje skryte marzenia ;]

Xanterus 05-11-2005 23:12

spoko ze bedzie test server ale ciekawe tylko kiedy ;] tibia.pl wrazie czego zamiescie informacje na stronie glownej ;]

alton66 05-11-2005 23:14

haha ale będzie na*******ana.
w poniedziałek lece pacca kupić, mam nadzieje ze sie z nim wyrobie :]

Rachimek 05-11-2005 23:47

:d

jejejje ale sie ciesze ze bendzie test serwer ;p

Jerkov Thundersword 06-11-2005 00:32

Nie ma jak to popekować i pohuncić w gronie przyjaciół. :)

Trunk 06-11-2005 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wodomuvu_Secura
eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?

Wydaje mi sie, że źle to zrozumiałeś
Jeśli zalogujesz sie na charakter który jest na niemieckim servie (np. Saphira)
to ładują Cie do Test Servera niemieckiego. Proste ; p

tia już widze te kolejki ; ]
widze Oloriona, który będzie tępił młotków z non-pvp
i widze siebie.. 1337~ w kolejce Xd

kołbaś 06-11-2005 05:38

mam nadzieje ze nie bendzie to od pon do piątku bo sobie nie pogram bo nie moge ale jak będzie weekend to pewnie tez chyba ze pod koniec testa

Mateomens 06-11-2005 08:10

hehe :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%?

Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20..
Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-"
A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano.
Z pacciem nie wiem...
Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni.

nom pamietam tamte czasy co dales mi kase zrobilem chyba 3 bp sd poszedlem pod dp a tu bec wpada ktos i ue :D:D no i pogralem sobie na TS'ie 1+ h :D ale ogolnie zeby byly potworki na ots to czeka sie dlugo ... ja ostatnio jak sie logowalem to logowalem sie caly dzien (i sie niezlaogowalem ) :P:P to tyle :D ee teraz to moze sie zaloguje szybciej bo mam pacc to powinieiem wejsc kilka razy :P

N-o-2 06-11-2005 08:53

Ja mam taką malą nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie :P

Bomberman 06-11-2005 10:17

Pallys

A ja mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia zeby mozna dalo sie trenic Palkiem bo jak na razie to jest kaszana -.-" ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.