![]() |
Hmmm przyszłości to ja się raczej nie boje lecz o szkołe. Z nauką nie idzie mi zbyt dobrze:( teraz nie zostaje mi nic tylko zakuwać i poprawiać wszystkie oceny aby przejść do następnej klasy:p . Ale jak to muwią "Chodziło się na wagarki trzeba dźwigać ciężarki":p
|
Co mie przeraza? zagłada,wojna,koniec wszechswiata ale najbardziej to sie boje
glupoty,lenistwa i ze kiedys tokyo hotel zawladnie calym swiatem ;p (NAWET MIE !!!;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ) |
Boje się pieczarek;( ;( ;(
|
Ja sie boje swojej byłej wychowawczyni
|
Ja sie bardzo boje high lvli no i jeszcze ... tego ... ciemnosci sie jeszcze boje ...:baby: :D
|
a ja sie boje wysokosci, operacji i dziewczyn
|
Najbardziej to ja sie boje mojej nauczycielki z przyry. Straaaaaaaasznie niesprawiedliwa.
A tak szczerze to boję się tego co jest po śmierci, bo gdy o tym myślę czuję się jak bym wpadał w otchłań nicosci. EDIT: No i najbardziej mnie dobija gdy w nocy wychodze z pokoju a w drzwiach odbijam się ja a to wygląda jak duch i cały czas cykam się, że to prawdziwa niematerialna osoba. |
Boję się nieskończoności wszechświata, głupoty ludzkiej, która doprowadzi do zniszczenia planety, tej, która daje nam tak wiele z siebie oraz śmierci kogoś z rodziny, bo bardzo przeżyłem śmierć dziadków, których nie ceniłem tak jak im się należało, bo niezdążyłem...
|
Ja najbardziej boję się tego, że zabiją całą moją rodzinę i najazdu kosmitów na Ziemię;( ;( .
|
Głównie samotności i śmierci.
|
Skoro już ktoś odkopał topic to mogę odpowiedzieć :)
Odrzucenia, Śmierci... |
Pająków, wysokości , robali
Ukryty tekst:
|
Kiedyś to się tam czegoś bało ciemności, sytuacji ekstremalnych np. bunji itp, śmierci. Ale zmieniłem podejście do życia, na bardziej olewcze ;D. Na chwilę obecną hmm czy czegoś się boję... nic nie przychodzi mi na myśl.
Po prostu Carpe diem. |
http://kasiunia123ol.webpark.pl/arch...ecia/pajak.jpg
Wszystkich rodzajow od malutkiego do jakiejs tarantuli. PS jak w tibi chodze na tarantule GS'y to czesami mam tekie napady ze od nich uciekam bo sie boje:D |
Boje się użycia przeciwko nam broni jądrowej. To jest moja fobia. Ogólnie, chyba jeszcze nie dojrzałem do gier typu fallout, bo po prostu się boje.
|
Samotności, śmierci mojej i moich bliskich oraz tego, co przyniesie jutro.
|
Robali... Nie wiem czemu, u kolegi był karaluch na ścianie to ze strachu wskoczyłem na tapczan. A jak jeden na mnie wlazł... yhhhh....
Nawet kiedyś koszmar miałem z robalami. One są takie obleśne... ale za to lubie pająki i chce sobie jednego kupić :evul: I co jeszcze? Wieczór, ciemno, siedze sam w mieszkaniu. Nagle coś puka, coś stuka. Sąsiedzi chodzą u góry, gdzieś w oddali szczeka pies. brr.... |
Ja nie powiem czego się boje więc ujmę to tak:
Boje się mówić o tym czego się boje. |
hmmm... czego się boje.... Pana Profesora od fizyki ;dd
|
Ojj cięzki temat.
Boje się przyszłosci, ze kiedys sobie nieporadze. Boje się o rodzine. Boje się, że umierając będe cierpieć. |
ostatnio zaczalem bac sie tego, ze mozemy miec niedlugo woje atomowa. boje sie tego, ze mozemy tu miec w belchatowie drugie jericho. ;)
|
Ja sie boje calego Polskiego rzadu -.-. psyy! Oni sa obrzydliwi...
Boje sie, ze przed klasowka ie poradze sobie z kupa materialow. Boje sie o moja rodzine. Boje sie dziwnych niewyjasnionych dzwiekow w nocy. P.S. Nie boje sie pajakow lecz ich i tak nie bede dotykal ehhhh.. ;p (pajaki sa bardzo pozyteczne na 4 pietrze szcegolnie w lato XD) |
Boje sie smierci, tego co jest po smierci i jak tak sobie pomysle ze swiat nei bedzie istniaj nie bedzie niczego zupelnie nic pustk
btw. jak mozna bac sie nauczycieli albo klasowki jakiejs? omfg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Czego się boję? Tego, że kiedyś spadnie na mnie sztanga ( Serio, zawsze mam takie obawy, gdy ćwicze ;) ) oraz zapicia się na śmierć ( Gorszej śmierci chyba nie ma, niż przez głupote... ) |
a ja się boje pająków żab i innych badziewctw
|
Cytuj:
Topic Poza rzeczami które wymieniłem wcześniej... życia bez czekolady. (lol) Ale najbardziej boję się czasu. Cytuj:
|
Ja się boję śmierci i żebym nie był bezpłodny, to chyba największy strach faceta :PNo i boję się żeby nie paść w tibii :)
|
Kosza od dziewczyny...
|
Ja osobiście boję się Metamorficznych Sokowirówek i Romana Giertycha :P
|
Majac Nyarlatotepa w szafie i Cthulhu pod lozkiem moge zaryzykowac, ze nie boje sie niczego. :o
|
Boje sie zostać jakimś żulem i boje sie troszke spiderków oczywiscie nie w tibi:D
A i boje sie że umre w bólu mam bardzo duże problemy ze zdrowiem ostatnio mialem jakaś chorobe w ktora umiera sie w kilka godzin i wyleczyłem sie i znów jestem chory i tak ciągle :/ |
Boję sie o moją przyszłośc - Nauka mi nie idzie
Panicznie boję sie pająków - Ochydaaaa |
Hurra nie jestem sam :cup:
Strasznie się boję pająków, nawet małego ko(r?)sarza. A jak zobacze Giant Spidera to uciekam do drugiego pokoju 8o |
Ja się nie boję, ale na pewno się brzydzę. Nie nawidzę robali :< Bać to się moge szerszeni (kiedyś miały gniazdo pod moim oknem, a mieszkam w bloku na 4 piętrze i ciągle wlatywały do mnie. Raz były 4 na raz...
|
Boje się:
1.samotności 2.niemocy 3.kicków 4.lagów |
Hmm , widać wiele osób (tak jak ja) boi się pająków i robali...
Ja w boję się robali , dlatego , że gdy miałem kilka lat oglądałem dużo Discavery i tym podobnych programów , i dalej , jak pomyśle o jakimś robalu to ciarki mnie przechodzą ... Z pająkami było podobnie... @Down E tam , nie rusza się... |
|
Milusi. .
|
Przesuwam suwak w dół i nagle prawie dostałem zawału. Jesli ktoś mówi, że się boi to kur*a mać nie wpier****jcie tutaj zdjęć tego gówna.
Uniosłem się, ale na kilka sekund mnie sparaliżowało ze strachu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |