![]() |
439 OMG bede sie do 1 bijał ale bedzie warto
|
JuŻ Mi To Wali!!!!!!!
Niechce mi sie już awet krótko czekałem w kolejce 20 min żeby być 1 w niej ale co potem zaraz za któromś próbom na 1 napisali mi sorry niechce mi sie juz czekac
|
JAAZDA.. DZIAŁA 8o
Zaraz lece na demona!! |
Cytuj:
|
kurna jego mac!!!! z 250+ bylem 31 i mi pisze teraz "The game is just starting. Please try again later." Boooziu...... osiedzialem sie tyle a tu mi zduuuuuuppppppp kurna mac no......
|
Grrr... save serva trwa już 22 minuty..
Ile jeszcze? 08:59 GM Dazetih: Akananto is evil and summoned all monsters....mohahaha....see you after the save, DIE commoners Będzie rzeźnia xDDD |
the game is just starting ....' lol juz 25 min tak mam a inny widze na securze sobie graja dupa a nie test server
|
Cytuj:
|
Ten restart trwa juz ponad 20 min
EDIT: YEAH GRAM :D :D |
Ludzie mowie wam warto sie wbijac^^
spoko ze cipsoft zrobił test serva dla facc:] |
Na test servie to chyba pół godziny, ale nie jestem pewien ;/
|
A czego sie spodziewaliscie!? Musi zaladowac 30 niemieckich swiatow!! Jak normalny save trwa 4 minuty to ten 30 *4= 120 minut :D
|
wlacza jeszce tego testa ? bo czekam :P
czekam od poczatku resa , pokazywalo sie ze sie resuje a teraz nic ... -.- |
Już jestem 89;P Jak przeżyję mym druidem 0,5 min. to bedzie dobrze:D
|
AHAHAHAHAHH Wlogowałem się :P
|
PYTANIE? :D
Czy jak dostalem bana za PK to kiedy mi odbanuja bede mogl pograc jeszcze? |
Omg Ja tez chce !! :P
|
Wbiłem! :cup: Jest najsss ale co będzie potem? :>
|
a czemu ja niemoge ;( caly czas pisze ze wbija .. :P
edit juz od 10 min jestem 7 :D:D |
Ide do carlin, jest super, zeedytuje posta jak bede miał czas albo mnie zabiją xD
|
ni niezly hardkor
niezdazylem do depo po uhy dojsc |
HuuuuuuuuuuuuM ciekawe czy kiedys wbije..... ;D jestem 6 ^^ juz od 5 min a le gdzies 20 min temu bylem 8 ^.-
|
Lol, mam 9 lvl teraz...... Pod Ab'Dendriel jazdaaaaaaaa
|
Niech ktos zarzuci linkiem do najnowszego clienta tibi ! nie moge tego zassac stoi mi od godziny na 1% a net mam 640kb/s !
|
ja j***e....jakies k***y z arcanii mi za*****ly knajta i aol poszedl :p....a 2 kratki i bym byl w pz'cie....omfg:/...co za pech:/....
|
ale sie wkur....wkurzyłem ja pierdziele czekałem godzine w kolejce i zrobili save server próbowałem sie wbić potem żeby bez kolejki wejść i zablokowali mi ip na pół godziny kurna zrąbany,a pozatym i tak nie ma co wchodzic bo zaraz ktos was odrazu zabije n/c
|
jestem 1!!
|
Pomocy!!!
X( zaraz mnie cos trafi ;( nie chche mi sie pobrac dowalding tibia exe ludzie co mozna zrobic !!!!! :( Odpowiedzcioe szybko plis :(
|
***ac lagi-.-
lag i dead a taka fajna plaga na ab byla bylem liderem tego party x( najazd czarnych xDD |
tez wam padl TS?
|
z 44lvl spasc do 38lvl stracic 100k+ w niecale 3H LOL zabawa przednia szczegolnie ze na codzien NON PVP :) Ceny tez Boskie Gsa sprzedalem za 200k :P Bohy za BP UH itd :PP ;) Jednymi slowy god fun :P
|
Dead... Potem 450 w kolejce. Pół godziny czekania i pierwszy w kolejce... pięć razy.. a potem? Sru! Too many players online. Walić TS, Cipy robią Test Server dla PACCów, tylko kilka FACC'ów spotkałem. A tak to same PACC +15 lvle X( CipSoft jak zwykle zwalił
|
A ja caly czas jestem 1 w kolejce a potem jest connection timeout -.-'
|
Ehh.. bez komentarza.. ciągłe KICKI.. przed chwilą kikcneło blokera na demonie a nas zlagowało.. i 5 osób die...
EDIT: LOLZ.. normalne servery też wariują.. na arcani 350 osób online. Mnie wywaliło <jak na FACC> i 215 w kolejce o0... |
KKKKUUUUURRRRRR........ bylem z 30 min 1 a teraz 100 !! OMG!! co za bezsens
|
Cóż, w tej chwili na Testerze panuje ogólny bałagan, wszędzie walają się porozrzucane plecaki, vialów po manafluidach w cholere na ziemi, znalazłem nawet scale armor i dwarven shielda... Gracze lubią załatwiać tutaj swoje porachunki, przed chwilą spróbowałem zamknąć w ósemkę red skulla razem z paroma kolesiami, ale nadbiegł drugi red skull i jego zaczęli gonić. Jest dość duży burdel, przed chwilą znowu natknąłem się na jakieś 20-30 vialów. Gdybym chciał to wszystko zbierać, to bym jeno tracił czas. Tak wygląda sytuacja niedaleko Carlin, niedługo spróbuje przekonać się co jest w Ab' i Thais.
|
co jest bylem 1 i dupa
|
Ktoś wie o co chodzi... PADL Test???
|
!!
Bylem w ab :):) syf ze az szkoda mowic :P:P lalismy kolesia etc a potem mnie zabili :):)
|
ale to wszystko zwalone.. bylem juz 1 w kolejce a teraz caly czas mam " Connection timeout" ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |