Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Świąteczny update zbliża się wielkimi krokami. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56292)

Hieyan 20-11-2005 09:52

O cholera chyba zacznę grac w Tibie:D

Adi Pro Knight 20-11-2005 10:35

Ja to sobie bym marzyl o tym zeby w jakims update zrobili np. ŁODZIE ... kupujesz se jakas w porcie i plyniesz se gdziekolwiek (np do innego portu) albo zeby mozna sobie wejsc do wody i poplywac :D(ale to na krotkie dystanse)... albo... zeby mozna bylo sobie kupic konia( szybszy transport na lądzie)...no ale watpie zebytakie cos zrobili... moim zdaniem by fajnie bylo z takim czyms.... Co wy o tym myslicie?? :p

Kojotes 20-11-2005 10:40

Fajne te zmiany, ale na tych screenach Tibia wygląda jak nowe Pokemony. Ciekawe czy zrobią coś od strony technicznej.

Royoles 20-11-2005 10:44

Uptade

Tibia teraz jest leprza :D , rzeki wreszcie wygladaja tak jak powinny. Mogli by zrobic nowe outlfit , ale te ktore sa nie sa az takie zle :) . Tylko niech nie zrobia Tibi 3d , bo to juz by byla przesada :( .

Lord Fakolpet 20-11-2005 11:08

A ja bym coś zrobił z lootbagami. Podobno bagi się cięgnie więc powinno być tak, że ten worek jest jakby w spejalnym polu kolo eq i on jakby idzie za nami. Jak go zdjemiemy z siebie to wtedy wiadomo. Dopiero przy zabicu powinien wypasc. Co o tym sadzicie?

Raul 20-11-2005 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lig@
Doskonale cię rozumiem... Na początku jak grałem (pażdziernik 2003) to różnica miedzy pacc i facc była dużo mniejsza - pacc mieli tylko "malutki" edron, darame, promocje, domki (ale facc może mieszkać w gh) i logowanie się od razu. Potem doszły ubrania, soul points, OGROMNE tereny (tiquanda), a facc'e stoja w miejscu przez te 2 lata i proszę nie pieprzyć o dark cathedra bo ludzi tam tyle jak na rooku na nowym servie. I właśnie dlatego już dawno odszedłem na emeryturkę...

Rotfl. Większość tego typu gier jest całkowicie płatna. Więc wszyscy, którzy nie mają płatnych kont, powinni padać do stóp twórcom gry, że wciąż mogą za darmo grać. Tak to jest, gdy się dostaje za dużo, to chce się jeszcze więcej. Już pomijam fakt, że z każdym updatem i tak facc zawsze coś dostają.

Dwimenor 20-11-2005 11:27

Dodajmy do tego, że to ludzie z paccem płacą za to, aby facce mogli grać.
Nie ma nic za darmo. Jeżeli coś jest za darmo, to znaczy, że wcześniej zostało komuś zabrane(mądre zdanie z mojej książki od WoS-u)
Nie rozumiem, czemu ludzie jeszcze narzekają. Nie podoba się życie facca? Kup pacc albo nie graj.

Marcin91 20-11-2005 11:49

CIPy są głupie

Żeby nieznikające spearki juz dziś kupilbym paca ale cipy juz nigdy nie zmadrzeja. Moge sobie zadac jedynie pytanie dlaczego palladyn?

A świątecznego upadte doczekać sie juz tez nie moge!

synor 20-11-2005 11:51

Fajny ten nowy upade będzie oby taki był :P

Gilu90 20-11-2005 12:11

Mi też sie bardzo podoba te nowe update ktore bedzie dopiero na świeta :( tylko nie chce zeby rozpedzili sie z tymi updatami i nie zrobili za kilka miesecy Tibie 3D nie o to chodzi ze mam slabego kompa bo mam bardzo dobrego tylko ze tibia by stracila ten klimat.

Knopers321 20-11-2005 12:39

Na święta

Mniej więcej na święta bożonarodzeniowe

Spearman 20-11-2005 13:11

Tibia się robi "za barzo realistyczna" do koni i łódek nie mam nic przeciwko
ale z następnym update to dojda bronie palne :D i nie będzie magii
(jeszcze dodam że nie będzie starych profesjii tylko Police, Gangster i Stara Babcia) :P

Boximus 20-11-2005 13:23

Jeśli podczas tego update dodadzą nowe outfity to nie bede zwracał uwagi na te skały... woda od biedy może być nawet ładnie wygląda na tych screenach... fajnie by było gdyby dali nowy wygląd ryb i jakies nowe gatunki.
Co do walki... hmm mnie tez chmurki dobijaj juz ;) Wolałbym że jak sie nie trafi w potwora zeby sie nic nie wyswietlalo niz te chmurki... Ciekawe co tam jeszcze wymysla. Mam jeszcze 64 dni pacca to zdąże na tiquandzie nowej poexpic :P

B@RT 20-11-2005 14:27

Fakt jest faktem, że nie gram (chyba by mnie ku***ca trafila zeby robic SP na bp of SD) ale update z grafikami mogli dac razem z ostatnim updejtem (gdzie zostal naprawiony bug oraz ulepszone speary - wreszcie) a nie beda rozdrabniac sie.
ps. Wy sie cieszycie jak woda bedzie o brzeg chlupala lub ze beda wreszcie skaly zamiast szarej sciany a niektorzy placza ze maja teraz lagi a wyobrascie sobie co bedzie po update. Nic wam nie da, ze macie PACC czy FACC i tak czy siak beda lagi jak ch**. Jak niektorzy mysla ze fajna bedzie tibia bo wreszcie 3d to ja osobiscie polecam MuOnline.

Gejko 20-11-2005 14:45

narescie

Zaje****ie wrescie udapte B) . Te fale wymiataja dobrze ze mam PACC'a :p

Swita : Elyisa :flaga_pl:
Vocc : M Sorc :)
lvl : 25 rosnie
mlvl 36 tak jak wyrzej

ktos_tam 20-11-2005 15:08

Teraz większośc mówi:
"Tibia wiele straci". "Stara tibia lepsza", itp. itd.

A jak znam życie to tydzień po updejcie większośc będzie pisać:
"Ale super te nowe grafiki" itp. itd.

Co do samego update. Nie mogę dokońca określić czy to dobrze, czy źle bo jeszcze nie grałem na nowych grafikach, a ze screeny dużo nie wnoszą. W każdym bądź razie w tibie i tak już nie gram, więc mi to wisi.

Tibia się zmienia i będzie się zmieniać, więc nie ma co płakać.

Duch Guardi 20-11-2005 15:46

Ja czytałem na www.tibia.org.pl że jak się podejdzie za blisko wody to się buty zamoczy :)

Aki Hakalaa 20-11-2005 15:57

ja się martwie nie wiem czy mi tibia pójdzie :P:P mam słabego kompa looknijcie:
128ram, 350mhz, pentium 2 i karta jakas z serri hewlett packard ;P:P jak pójdzie to kupie paca przez tibie.pl

Loron 20-11-2005 16:20

no fajnie

Niezły ten update. Grafa wygląda lepiej niż poprzednia, chociaż racja, że niektóre rzeczy powinny zostać ze starą grafą. Każda gra powinna mieć swoją taką pamiątkę, znak szczególny. W Tibii to była grafika, taka uniwersalna, niepowtarzalna.

Co do outfitów: mi to LOTTO, i tak nie mam pacca, więc nie bedę miał pożytku z update'u, a grafika to mi akurat potrzebna najbardziej. Jak chcę sobie pograć w coś z grafiką ładną, to włączam BF2, AA albo RT:W z patchami.

Nowych potworów raczej nie będzie, jeszcze nie żygacie banditami, assasinami i smugglerami, niemówiąc o małpkach, jaszczurkach, dworcach itp., więc po co mieliby na zapas wypuszczać nowe potworki? Jak zacznie się ludziom nudzić, to wtedy będzie update, poza tym jeszcze Orshabaala musicie ubić i wylootować wszysto, co się da:)

Ogólnie to wielu ludziom będzie się podobać, mi się podoba, więc jest dobrze.

Pozdro
Loron

Daisy 20-11-2005 16:38

Hue podoba mi sie nowy update ^^ A zwłaszcza ta plaża :p 'Można zabrać narzeczonego na spacer i wrzucić go do wody' :] :p A właśnie szkoda że nie można sobie pływać w Tibi :confused: ^^
C-ya

Rumcajs :P 20-11-2005 17:08

no zapowiada się ciekawie mam tylko nadzieje że na te nowe góry będzie się dało wejść używając parceli,skrzynek itd. bo jek nie to mi bardzo utrudni dotarcie do wileu miejscy bede musiał iść drogą dłuższą i trudniejszą ;(

Wariat Adamo 20-11-2005 17:29

Fajna animacja morza. Brakuje tylko przypływów i odpływów. 8o

Norek 20-11-2005 17:42

Wszystko pieknie ladnie ale ale jak by ktos zalozyl nowy temat w ktorym by pisalo co ma byc nowego w update to by bylo super a nie tam kazdy pisze to samo tylko troche inaczej. A tak bedzie nowy temacik i tam bedzie pisac co bedzie nowego w up date wiec zachecam do dziela 8o 8o :D

Dwimenor 20-11-2005 17:47

www.tibia.com
Czytasz news. I już wiesz, co będzie w updacie. Wszystkie inne pomysły to tylko przypuszczenia graczy, nie mające żadnego oficjalnego potwierdzenia.

jezozwiez 20-11-2005 18:19

heh

no no dawac update!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ps:kiedy beda nowe servy????? :) :p

Virgojavier 20-11-2005 23:15

Jak ktoś chce looknac na pare nowych itemkow to w north port jest domek z kilkoma sztukami.
Pozdro

Mee 20-11-2005 23:18

pff

...
chyba sie uwzieli na palladynow i nam skrocili dystans :/
teraz trzeba blizej podchodzic do celu aby zaczac boltami strzelac ;]
az sie zaczynam bac co bedzie w grudniu ;S

zielony-lp 21-11-2005 05:14

fajnie

Zapowiada sie całkiem spoko update i oby tak dalej bo tibia pod względem grafiki nie jest extra...
No ale nareście update na który nie narzekamy i wszyscy się cieszą

PS.zrubcie coś z tymi głupimi reklemami wyskakują mi ich masy a przez to mi sie strona tnie

Thorin-Debowa Tarcza 21-11-2005 06:18

Ludzie..ja tez sie ciesze z update ale nie zapominajcie ze 7/10 rzeczy bedzie dla pacc =(

roXen 21-11-2005 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thorin-Debowa Tarcza
Ludzie..ja tez sie ciesze z update ale nie zapominajcie ze 7/10 rzeczy bedzie dla pacc =(

No i co ze bedzie dla PACC -.-? Zdziwiony....? PACC placi - PACC ma, FACC nie placi - FACC nie ma. Proste i logiczne >.<

Duch Guardi 21-11-2005 07:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Dodajmy do tego, że to ludzie z paccem płacą za to, aby facce mogli grać.
Nie ma nic za darmo. Jeżeli coś jest za darmo, to znaczy, że wcześniej zostało komuś zabrane(mądre zdanie z mojej książki od WoS-u)
Nie rozumiem, czemu ludzie jeszcze narzekają. Nie podoba się życie facca? Kup pacc albo nie graj.

Święte słowa !
Dwimenor ma racje ludzie z pacc płacą za to żeby facc mógł grać

Ignatius Fireblade 21-11-2005 08:34

Wiecie co? Najbardziej mnie bawi odwieczny podział na dwie kasty:
1) Wiecznie-Niezadowoleni-Narzekamy-Bo-Lubimy
2) Logicznie-Myślący-Entuzjaści-I-Optymiści
Czasem też (czasem? Zawsze) dochodzi kolejna:
3) Nic-Nie-Wiem-Ale-Dorzuce-Swoje-Zdanie (niestety, sam często do niej należę)

Tu można doskonale taką sytuację zobaczyć...i tak najbardziej zabawni są 1 i 3, bo 2 mówią z sensem, a ten nieczęsto jest śmieszny. No, kończę swój wywód. A co to tematu, to wypowiedziałem się wcześniej.

Ka'cus 21-11-2005 10:22

Nom bardzo ladnie ale wogule kiedy jest up dept ?

Groszek 21-11-2005 13:18

zajefajnie

Spox:D Czy cipsoft nie zapowiadał kiedy bedzie test server?? nie moge sie doczekac:D

Dejvo 21-11-2005 13:21

$vboptions[postminchars]

Drakon Pierwszy 22-11-2005 08:34

Qrcze Blaszka teraz to tibia będzie miała świetną grafee

TYLKO MOGLI BY ZROBIC ŻEBY BYŁO WIDAĆ UZBROJENIE A POStaci B)

Dr.Haid 22-11-2005 11:13

Nie zgadzam się!

@Up
Nie zgadzam się ,aby mogli zrobić coś takiego żeby było widać Eq.Ponieważ załurzmy że masz 8 lvl i dostaleś od kolegi bohy ,bo konczył z tibią, jakiś większy lvl zobaczy ,że masz bohy i cie załtwi.
A co do klimatu zgadzam się z tym . Z 2 lata temu Tibia miała jakis zawalisty klimat . Pamientam te czasy co jak się miało skula to się odrazu uciekało , a nie stało pod deppo i udawało bochatera. Lub gdy ktos znalazl brass armora to skakał z radości , a teraz kazdy se go moze znaleść lub kupić . Kiedyś dużo się grało w tibię ,a teraz włonczysz ją i mówisz nudne to jusz jest . Takie śą fakty . :)

Septer 22-11-2005 13:32

Lol, nie zdaŻenia, a zdaRZenia. Cosik często zdarzają Wam się błędy ortograficzne...

Hasharii 22-11-2005 16:27

Jak tylko nauczyciele zwolnią z nauką to wezme się za gre no i kupi się pewnie pacc, a wtedy pozwiedzamy sobie to co dodadzą bo ulepszona grafa będzie wporzo :D.

Hasharii 22-11-2005 16:28

Jak tylko nauczyciele zwolnią z nauką to wezme się za gre no i kupi się pewnie pacc, a wtedy pozwiedzamy sobie to co dodadzą bo ulepszona grafa będzie wporzo :D. Nie grałem w starą Tibie lecz widziałem fotki i jakoś mi się nie spodobałaby :/.
Pzdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.