Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy polski GM! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56808)

Articuno 27-11-2005 21:54

no i very good:D...

Wielki Mancyz 28-11-2005 05:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pingwin wel 8 mila
No narescie sie doczekalismy pierwszego polskiego GM moze cos dzieki polskiej inteligencji sie zmieni w tibi 8o

proponuje Polski serwer ;)

Ignatius Fireblade 28-11-2005 07:06

I wiesz co Xadam? Przyzwyczajaj sie do czegoś takiego...jakiego? Ujme to w trzech punktach:
1)ludzie, którzy ci wpierw gratulują, a później piszą "no, jak fajnie, gz wyboru, dasz mi xxx albo i xxy, co? no bo w końcu GM rodak, nie?
2)ludzie, którzy se na tobie używają "TYyyy taki-siaki jak mogłeś mi/jej/jemu to zrobić?!!!1razraz Masz hunta"
3)ludzie, którzy życzą ci wszystkiego najlepszego, ale w gruncie rzeczy nie za bardzo ich to obchodzi(np ja)

Więc czeka cie długa i twarda przeprawa. Trzeba sie znieczulić na newibie i n00bów...nie twierdze, żeby tych pierwszych olewać, ale są najbardziej irytujący. Żyj ku chwale Tibii ;P :)

Kamil_Guma 28-11-2005 07:16

Gratulacje Xadam!!!Znam takiego Elin Teia w swiecie lunara na rookgardzie jak ostatnio widzialem to mial pierwszy level polak
mial katane runy chaina armora plate shield prawie wszystko najlepsze na rooku.XADAM lepiej miej na bacznosci

PaCyFiC 28-11-2005 08:36

Omg

Znałem Xadama...bo on był kolegą kolesia z którym miałem Domek... Teraz to pewnie mnie nie pamieta :D

Wreszcie to Polak....
Troche dużo pracy,
ale napewno Xadam sobie poradzi ;)

ater brulo 28-11-2005 13:31

najlepsze ze

najlepsze ze Xadam Do moj protekt na lunie Znam go na rl ma 16 lat GZ Gz

duno1991 28-11-2005 16:23

Darkas Ma Czity

WLASNIE PADLEM DZIEKI CZITOWI goscia o nick DARKAS nie moglem sie ruszac ani uchac bo mnie przesuwal

Noon-Chacko 28-11-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ater brulo
najlepsze ze Xadam Do moj protekt na lunie Znam go na rl ma 16 lat GZ Gz

podniecające :)

Xavisious 28-11-2005 16:43

hehe

Gratuluje Xadam i zazdroszcze :) i nawet jestem dumny z GM Polaka

Knight Patryk 28-11-2005 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noon-Chacko
podniecające :)

prawda bardzo a wogule ten koles to by juz wiedzial bo jego qmpel jesli z rl to by juz do niego lecial na hate i ***** zostalem gmem...

Tibijczyk Maciek 28-11-2005 19:13

Gratuluje mu!

Ignatius Fireblade 28-11-2005 20:13

@2UP
Co? Weź powtórz to powoli i ze znakami przystankowymi, bo za cholere nic nie rozumie z tego co bełkoczesz =.=

kangur 28-11-2005 20:22

Pierwszy raz o nim słysze ale mu gratuluje, chociaż będzie mieć teraz troche więcej pracy i mniej czasu na bicie lvla

rafkow9 29-11-2005 07:17

Jak zostac gamemasterem ??

Prosze pla o odpowiedz :)

Nitro 30-11-2005 06:49

A tibia.pl mu wcale nie pomaga, niby można pogratulować, ale ja bym nicka nie podał... A dlaczego to już wiecie...

Zizevolo 30-11-2005 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nitro
A tibia.pl mu wcale nie pomaga, niby można pogratulować, ale ja bym nicka nie podał... A dlaczego to już wiecie...

i tak predzej czy pozniej ktos by spojrzal w newsyna tbia.com i napisal o tym a pozniej by sobie ktos przypomnial ze go poznal kiedys tam na lunarze ize jest polakiem wiec pomaga czy nie nei ma znaczenia ;p

Lord Stasio 30-11-2005 17:54

wszyscy wy tacy podnieceni tym ze polak zostal gmem. I co z tego. To nie powód do bycia wesołym. Zbanował paru mych kumpli za nic. Mojim wrogiem jest numer 1. Noobów nalezy tępic od razu. Więcej gm'ów = gorsza gra. Wyobrazcie sobie swiat gdzie na kazdym kroku stoji gm. powiesz cos od razu ban. ;( ;( ;( ;( ;( I mniej mozliwosci do afku. Jak teraz grać mlv trenic jak? 5 minut afku i ban za uzywanie tbi lol. Ja tego uzywam i sie nie podniecam tbi, tbi gg , mc te rzeczy uwyzam i sie do tego przyznam. Nie jestem klamca. :evul:

Heliwurab 30-11-2005 18:15

Lord Stasio- jeśli grasz przestrzegając zasady, to nikt cie nie zbanuje ...

Trunk 30-11-2005 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Stasio
wszyscy wy tacy podnieceni tym ze polak zostal gmem. I co z tego. To nie powód do bycia wesołym. Zbanował paru mych kumpli za nic. Mojim wrogiem jest numer 1. Noobów nalezy tępic od razu. Więcej gm'ów = gorsza gra. Wyobrazcie sobie swiat gdzie na kazdym kroku stoji gm. powiesz cos od razu ban. ;( ;( ;( ;( ;( I mniej mozliwosci do afku. Jak teraz grać mlv trenic jak? 5 minut afku i ban za uzywanie tbi lol. Ja tego uzywam i sie nie podniecam tbi, tbi gg , mc te rzeczy uwyzam i sie do tego przyznam. Nie jestem klamca. :evul:

Wlasnie za to nie lubie tibia.xx. ~~ (wiecie)
teraz kazdy noob moze miec macro...

AFK to nie wykroczenie (czytaj regulamin tibii)
Macro to co innego - using unofficial software to play
Mam nadzieje, ze dopadnie Cie predzej czy pozniej jakis counsellor lub jakis Gamemaster ;>
Za powiedzenie "czegos" takze nie dostaniesz bana - chyba,ze spamujesz lub przeklinasz ( choc za to gm poprostu daje ignore :P)

@topic
Daj nam powod do dumy ;p

Shocky 30-11-2005 19:50

jak na moje to niefajnie ma ...

ja tam mu gratuluje z jednej strony i podziwiam , bo bysie GM'em to jakis zaszczyt ;]
ale z koleji mu z lekka współczuje ... wyobrazcie sobie teraz jego monitor pełen tekstów "no siema siema fajnie ze jestes GM , słuchaj dopiero wyszedłem na maina (lub - jestem po hacku ; itd .. ) plx daj mi jakies itemki na start .........<jakis nub>" -.-!

a jak znam polaków to takich tektów bedzie miał mase

PS: Xadam 3maj sie , i uzywaj wladzy z rozsądkiem ;]

Shocky 30-11-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rafkow9
Prosze pla o odpowiedz :)

jak na moje to jest tak <zaznaczam, że nie jestem pewien =] >

po1. musisz miec pacc na start
po2. musisz zostać tutorem (tutorem moze byc kazdy kto ma pacca juz od jakiegos czasu , nie pamietam czy są to 3 miesiace czy rok , pozatym nie mozesz być karany)
po3.jestes dobrym tutorem , który zasługuje na awans na senior tutora.. ;]
po4.jezeli sie wykazałeś jako senior tutor masz szanse (mała ale zawsze) na awans na GM'a

chyba jakos tak ;]

rabuke 30-11-2005 21:14

Do czego to doszło....

J. Hunter 01-12-2005 06:14

Hehe, miałem wczoraj okazję poznać Xadama, równy z niego gość. Chociaż z początku ni mogłem uwierzyć, że to on. :]

Zao 01-12-2005 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
(a może i trochę współczujemy, jeden Polak na tysiące polskich graczy ;))

Czegos tu nie rozumiem... jeden Polak na tysiace polskich graczy... ja zawsze zylem w przekonaniu ze jezeli jestes polskim graczem to i Polakiem... ,-)

PS. wiem ze sie czepiam, ale taki byk w newsie z tak dobra wiadomoscia :P

Dabek 01-12-2005 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zao
Czegos tu nie rozumiem... jeden Polak na tysiace polskich graczy... ja zawsze zylem w przekonaniu ze jezeli jestes polskim graczem to i Polakiem... ,-)

PS. wiem ze sie czepiam, ale taki byk w newsie z tak dobra wiadomoscia :P

Jeden Polak [w domyśle: będący GMem] na tysiące polskich graczy [w domyśle: którzy nie są GMami]. To nie jest błąd, przynajmniej nie w kontekście całego newsa.

Lord Stasio 01-12-2005 12:20

moj kumpel powidzial ja feniks do kumpla i ban
ofencive statment

Knight Patryk 01-12-2005 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J. Hunter
Hehe, miałem wczoraj okazję poznać Xadama, równy z niego gość. Chociaż z początku ni mogłem uwierzyć, że to on. :]

Ludzie gz dla Xadama ale nie tak jak up i inni sie podniecaja ze go znaja:/

Imeit 01-12-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk
Ludzie gz dla Xadama ale nie tak jak up i inni sie podniecaja ze go znaja:/

No zgadzam się... Xadam może i jest tym GM'em (gratz), ale nie ma co się tym tak podniecać... Polacy nie powinni się tym tak jarcować bo będą mnie jsze szanse na Polski server! xd

mienio 01-12-2005 16:09

taaaaa
i tak bedzie sie opierd*lac taksamo jak inni GM

eerion 01-12-2005 16:11

Xadam się niesamowicie stara.
Sam obserwowałem.
Dość często siedzi jako GM, pomogłem mu dzisiaj dorwać kolesia co chciał chara sprzedać, potem zobacyzłem jak kogoś zbanował na trade za oferte sprzedaży chara.
do tego jest miły, i grzeczny.
Zarazem zdystansowany.
Idealnie :D
edit:
@Mienio:
Na razie widać coś zupełnie odwrotnego
edit2:
17:06 GM Xadam: Don Bestia, Sir saxy, Maestro Of Pila, Dark Pipiripao, Andty banished. Read the rules and play by them to avoid sharingfate with those fellows.
Szaleje :D

Galosaur 01-12-2005 20:25

W koncu polak.YEAH!! :) :) :) :cup:

daniel40 01-12-2005 21:12

Ten idiota Xadam daje bany za *******y np. za missclika na trade - ban X( zero ostrzezenia.
Coraz wiecej debili w tej tibii schodzi na psy ta gra X(
ps. mam nadzieje ze go szybko hakna buahaha 8o

Zao 01-12-2005 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Jeden Polak [w domyśle: będący GMem] na tysiące polskich graczy [w domyśle: którzy nie są GMami]. To nie jest błąd, przynajmniej nie w kontekście całego newsa.

Ale jednak moim zdaniem powinienes to poprawic bo to naprawde smiesznie wyglada... ja przykladowo w gim (na szczescie juz LO) dostalbym na lekcji polskiego za takie zdanie gonga (jedynke) z miejsca ,-)

eerion 02-12-2005 06:03

@daniel 40:
Masz nauczkę dziecko.
Jak cwczoraj byłem to jakoś dość sporo tych missclicków było na trade channelu.
A co do banów.
Na ile ci dał bana? na 7 dni?
To cie może nauczy żeby uważać gdzie się pisze ;P
Gdyby to były pojedyncze przypadki pewnie by ostrzegł, ale skoro to idzie "na mase" to już niewygodnie, zwłaszcza że on szaleje jeszcze z łapaniem macr i tych co zasady łamią ;P
Cytuj:

ps. mam nadzieje ze go szybko hakna buahaha
Mam nadzieje że zmądrzejesz na starość polaczku
Cytuj:

Ale jednak moim zdaniem powinienes to poprawic bo to naprawde smiesznie wyglada... ja przykladowo w gim (na szczescie juz LO) dostalbym na lekcji polskiego za takie zdanie gonga (jedynke) z miejsca ,-)
Widzisz - gdyby to zdanie było samo - to byłoby błednie.
Ale w całym kontekście jest ono prawidłowe.
I nie marudźcie tylko skończie już ten temacik zdania, bo jest ok i tyle ;P

Tajemnicza Lady 02-12-2005 10:05

GM ;p

Ledwo Gm-em został a już postać sprzedaje na allegro ;p
PS> jestem dumna :D mój server ;p

Lord Stasio 02-12-2005 11:50

on banuje polakow
kolo gada glupoty na czacie
i nic
i co chwila ze zostali kolesie zbanowani na czerwono na trade
a kolo sobie nadal glupoty pisze bo br

Ziomasek of Celesta 03-12-2005 17:47

PODrzucaj nam jakies itemki

kolejny jakis ***any noob X(

Dzidzius 03-12-2005 18:10

niewiem co mam sądzić o tym gm, ale nie będą to myśli dobre, gdyż już mnie zbanował o to komunikat jaki mam na tibia.com:
Banished: until Dec 10 2005, 14:28:31 CET because of off-topic public ;( ;(

Gorek of Guardia 04-12-2005 08:02

Ja tesh dostalem bana i to praktycznie za nic poniewaz moj kumpel przez przypadek [pewnie kłamał] wkleil cytuje:,,Teleport plz" i za takie cos bana dostac na 7 dni owszem ban powinien byc ale nie na 7 dni, powiedzmy na 5 godzin cos w tym stylu a nie mała pomyłka ban bez ostrzeżenia i Nudyyyyyyyyyyy przez 7 dni Dla mnieeeeee to durneeeeeeeee X(

eerion 04-12-2005 11:49

Będie nauczka dla kumpla i dla ciebie.
Przynajmniej masz 1 krok do oduzależnienia.
Ban na 5H ne miałby sensu, bo to prawie nie kara.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.