![]() |
Cytuj:
Hmm wiesz co spojzalem na twoj wiek 13 latek gratz... Wybacze ci te nie mile a co wiecej bez podstawne slowa. Jak mozesz tak mowic? Grales na tescie? Prosze poczekaj a zobaczyc ... moze wtedy sie twoje oczeta otworza na ten "dziwny" swiat. Pozdrowienia dla reszty :) jesli chcesz wiedziec wiecej o wandach i rodach looknij na stronke 13 (tak mi sie wydaje) i poszukaj mojego posta:P. Mozesz tez uzyc funkcji dzieki ktorej zobaczysz moje posty :) wczoraj tzn dzisiaj o 4 rano poszedlem spac a o 8 w szkole:P ale czego sie nie robi dla ludzi. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
... chodzi mi o to , że jeśli będą wymagały więcej many to nikt nie będzie maczył ich , chyba że znudzony medium/high-lvl , a jak będą wymagały tyle many co narazie , to będą tańsze , skoro można stworzyć runa w krótszym czasie ...
PS. a dlaczego uważasz , że spieprzyli życie h-lvlom ?? ... ostatnio zdrożały runy , ale h-lvle majo tyle kasy , że to raczej nie duży problem , gorzej z np. 30-40lvl mag , który potrzebuje run , których sam nie jest wstanie sobie wytworzyć , a ma za mało kasiory ... PS2. w ostatnim popsuli troche te speary , ale teraz są znośne ... sp też mogłyby być łagodniejsze ... ostatnio podobno spieprzyli gre , więc według "niezadowoleńców" nie mogli bardziej gry spieprzyć , więc teraz co najwyżej będzie lepsza :P ... |
Cool:P
:) Fajnie mam nadzieje ze bedzie ok:P zeby nic nie zepsuli :p
|
Cytuj:
hahahahaha wiedziałem teraz się zacznie! plaga noobów zacznie gadać że będzie odchodzić z tibi a nieubędzie ani jednego gracza wręcz przeciwnie ciągle będzie przybywać |
Fajnie byloby jakby stanialy runy w sklepach, w co watpie.
Jak wyglada sytuacja z summonami? Dalej 27lvl styka na monka czy cos sie zmienilo? Grafika nie najgorsza. ;) Cip Soft chyba nie pomyslal o palku i knighcie. Mogliby przynajmniej cofnac lamiace sie speary. Najwyrazniej trzeba bedzie czekac do nastepnego uptade. Pozostaje cieszyc sie, ze dalej bedzie mozna trenic knightem tak jak dawniej, chociaz kto wie? |
Cytuj:
|
Wg mnie nie ma co narzekac. Np UH podrozeja napewno , ale w sklepie sa w miare tanie ( w porownaniu do innych run ), a ja jako knight i tak przewaznie kupowalem UH w sklepie. Moze to i nie ekonomiczne bylo ale wnerwialo mnie lazenie po miastach po 1 bp UH. Tak wiec to nie jest takie wilekie uwalenie knighta jak gdzies tam ktos pisal.
Grafika wydaje sie miodzio, jak sie komus nie podoba ... Tibia w koncu nie jest przymusowa. Mam tylko nadzieje ze nie zepsuja niektorych ladnych itemkow. Zapewne jak zawsze dojda jakies qesty i nowe itemki, a to tygrysy lubia najbardziej :> No i oczywiscie nowe potworki, tereny ( zapewne dojda jakies podziemia w Tiquandzie). POzostaje tylko zalowac ze nie jestem tutorem :D Pozdro i thx dla tych co nas informuja. |
no dobra rozdzki i takie takie ale jak ktos zaklada np. palla to ma pod gorke a jak ktos nie ma 4 mag na knighcie to sie nie musi spieszyc bo i tak teraz bedzie pewnie gorzej z kupnem uha od czlowieka i inni naucza sie doceniac pojedyncza runke a nie backpacki. a co do najcika to chcialbym by skille skakaly chociarz troszke szybciej bo teraz jak trenie nowa postac to jajko moznba zniesc:D:D:D...
|
Ciekaw jestem jak to będzie po tym update... 8o okazuje się, że wszytko tylko dla profesji magicznych, czyli sorki i drutki, a nic dla palków i knight-ów ;( mam na myśli nowe bronie, czas wbijania skill-i.
Myślę, że paladyn tutaj został najbardziej dotknięty, speary sie rozje**** i do tego jeszcze dojdzie ze wolniej mlv bedzie wchodził :/ No ale nie ma co myśleć za wczasu i się martwić... zobaczymy jak będzie:)) |
Troche info o różdzkach
obecna nazwa wnda -> nowa nazwa Golden Wand -> Snakebite Rod (Druid, min level 7, typ poison, średni atak 13, 2 mana) Conjurer Wand -> Moonlight Rod (Druid, min level 13, type energy, średni atak 19, 3 mana) Wand of Might -> Volcanic Rod (Druid, min level 19, typ fire, średni atak 30, 5 mana) Wooden Wand -> Quagmire Rod (Druid, min level 26, typ poison, średni atak 45, 8 mana) Elven Wand -> Tempest Rod (Druid, min level 33, typ energy, średni atak 65, 13 mana) Blue Spell Wand -> Wand of Vortex (Mag, min level 7, typ energy, średni atak 13, 2 mana) Red Spell Wand -> Wand of Dragonbreath (Mag, min level 13, typ fire, średni atak 19, 3) Green Spell Wand -> Wand of Plague (Mag, min level 19, typ poison, średni atak 30, 5 mana) Yellow Spell Wand -> Wand of Cosmic Energy (Mag, min level 26, typ energy, średni atak 45, 8 mana) Ritual Wand -> Wand of Inferno (Mag, min level 33, typ fire, średni atak 65, 13 mana) |
Wiadomo może coś o zmniejszeniu progu poziomu postaci co do questów?
Co do update to robienie runek aż tak sie nie zmieni. Co prawda będzie sie robić powiedzmy 4 na raz a nie 10. Ale to tylko moje domysły, czas pokaże co będzie. A do osób co narzekają na update, przed ostatnim update też wielu nażekało, i co? Graja dalej jakoś ;) lmao |
Cip palki
****a czego tylko dla tutorow ja pierodle.....tez chce:(:P
|
?
To nierozumiem zrobią nowe czy te co są teraz będą do używania? :baby:
|
Fajnie fajnie 8o
Ale jeśli nie dadzą nowych outfitów, nie będą mogli spać spokojnie ;) |
Mały bunt!
"NIE będzie tym razem publicznego testu (dostępnego dla wszystkich graczy)."
Trzeba powiedzieć że doczekać się niemoge tego Update-tu ale to źle ze nie będzie publicznego TEST serwa X( ! Chociarz, jeśli Cipy niedali TESTA dla nas dlatego żeby niepopsuć niespodzianki jaką jest Update! To się ciesze. ____________________________________ Eq: Aol, Crusader Helmet, Blue robe, Skull staff, Medusa shield, Crown legs, Boh |
Szkoda że spier*oliłem test na tutora xD JA TEZ CHCEEEEEE NA TESTAAA =]
|
Jak ktos znalazl sreeny gdzies indziej to zapodajcie tu [ np. Tbibia.de etc ]
:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A z kad wiesz ze oblales jedno pytanie?? Napewno wiecej niz jedno bo nie mam tam ile oblaes a te pytania sa z DUPY!! Tez robilem i z***alem a sie przygotowywalem do tego :/ i 2 miechy w plecy :/ fuck :/ |
@ Xaorix
Hmm raczej nie ma zmian w ilosci many potrzebnej do przywolania potworow... a runki w sklepach maja te sama cene. Odnosnie knightow i pallkow to CipSoft poinformuje nas o uptade ktory bedzie dotyczyl ich... ten dotyczy magow i nalezy sie cieszyc :) @ Xavery Odnosnie ceny uhow.... czas na zrobienie 1 szt. jest taki sam czyli nie powinny one podrozec jednak ze aby moc robic uh nalezy miec minimum 24 level :) @ Lord Brom Spokojnie knighci i palladyni zostana "naprawieni" prawdopodobnie w nastepnym update w koncu "Nie w jeden dzien Rzym zbudowano. @ Grue Hmm bramki do questow raczej sie nie zmienily chociaz nie jestem pewien wszystkich. Jednak powstaly DWA NOWE QUESTY ! :) @ Robercik knight'cik Nie umiesz uzywac lepszych slow? Twoj jezyk jest tak ubogi ze posiadasz w nim kilka wyrazow i uzywasz je co chwila.... Test jest dla tutorow ... nie poto zeby oni sie tam zabawiali ... Lecz wykonywali prace:) Glownie reportowanie bledow. @ Nazgool Sski mozesz widziec na tibi.pl nawet:P w ostatnim newsie o update.... @ Badzo Nie dlugo xD |
@up
Prawdopodobnie na mikolaja :D .Test zawsze trwa okolo tygodnia. Zawsze przed update zaczynaja sie mass lagi (podobno juz sie to zdaza) |
Mam pytanie moze ktos wie ile beda kosztowaly te rozdzki dla sorca i druta i czy bedzie je mozna kupic w sklepie??
|
niech ktos z osób które były na tescie powie czy spiry sie dalej rozwalają... plz... Bardzo mi zalezy na informacji czy sie rozwalają i jak czesto sie rozwalają (nikt tu nie mówi o szczegółowych statystykach tlyko oglnie) z góry thx
|
Może to i głupie, ale tak sobie myślę, że jeśli Cipsoft chce aby ludzie więcej używali czarów spontanicznych czy nie lepiej obniżyc koszt many tych czarów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakim cudem? Jesli exura vita kosztuje 160 many czyli dwa razy wiecej niz wtedy? ojoj odpowiedz jest bardzo prosta. W zwiazku z tym iż mana rośnie nam cztery razy szybciej *magowie, bardzo łatwo jest się więc domyśleć że w przypadku exury vity koszt zmalał dwu krotnie (po update powinien wynosic 320 many a wynosi 160), Podobnie jest z innymi czarami np. UE powinno zabierać 3200 many po update a zabiera prawdopodobnie 1200 ale nie jestem pewien. :) REASUMUJĄC KOSZT CZARÓW SPONTANICZNYCH ZOSTAŁ OBNIŻONY ! |
a ja mam takie pytanie...jak bardzo zostanie podniesiony prog ilosci many potrzebnej na poziom magicznyczy bo jezeli teraz knightowi bedzie szybciej rosla mana to co za tym idzie mlvl ? i czy zostanie zmieniony mlvl wymagany na uzywanie run ... bo chyba nie bedzie tak ze w pare dni zrobie 15mlvl i z sd bede biegal knightem ? ...
|
@platonikus:
Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;) @maly wielki~: nie bo próg do lvl bedzie zwiększony 4x |
Cytuj:
teraz: 100 many w 10 min i masz 1% po update 400 many w 10 min i też będziesz miał 1% ;] |
Nie moge zajarzyc oco chodzi z tymi rożdżkami. Było o tym w którymś z niusów ale jak to ma pomuc?? Pewnie ilosc strzalów bedzie ograniczona :/
|
Cytuj:
|
[quote=Instrumentum Diaboli]@platonikus:
Oj wiesz, moze to i tak wychodzi z kosztem czarów, ale po co ci regeneracja many do takiego np. anihilatora ;) Eh jestem druidem :P jak wiesz i odnosnie anihilatora mam swoja teorie :). Uwazam ze 4 druidow moze go wykonac bez mana shielda... ale nie bede tutaj sie rozpisywal bo to nie jest zwiazane z tematem :) |
...
;( :( ;( :( ;( :( ;( :( :) Hmmm....Ciekawe...ale ile kosztują TERAZ te wandy?
|
Cytuj:
hmm zapewno w was teraz rodzi sie pytanie to jak zdobyliscie? Prosto na tescie sa specjalne NPC i rozdaja wandy/rody xD |
Cytuj:
|
Hmm nawet nice bedzie .
tylko szkoda ze souli niezlikwiduja.. ale ogolnie sadze ze bedzie spox
|
huh
powiem tyle >> na c*** w ogole ten update ;/
nowa grafika to rozumiem, chociaz i tak c***owa bedzie ale jakies zmiany w profesjach i czarach i w ogole.... ten cipsoft jak cos wymysli to juz.... c*** ;/ |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Masz strasznie ograniczone słownictwo...Maccloy... X( Jeśli ci sie to nie podoba to nie odpowiadaj bo to zbędne... ^^^^^^^^^^^^^^^^^UPDATE GÓRĄ!!!!^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ |
Cytuj:
Witaj w klubie ja też go pisałem i oblałem jedno pytanie ;( ;( ;( ;( |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |