![]() |
Byl w podziemnym barze, nad tym domem na plazy...
|
no dobra tez cos napisze:)
wszystkiego najlepszego jak i w tibi tak i w zyciu osobistym zero klopotow w szkole domu w sprawach sercowych POZDRO Manthe |
Jakos tak rzadko pisze, to sobie wbije posta, zeby niewidzalny licznik zapelnic ;).
1 w15h j00 t3h ub3r c00l xm4ss 4nd s4nt4 d4y w koncu to spolecznosc internetowa...wesolych swiat! |
"choł, choł, choł...."
Ja chę prezent :D ale nie... rózge ;) |
NO tak.Robicie sobie fotki jak z serialu Dynastia:)
A mnie na nich nie ma:( Czuje sie jak Alexis:P Ok Wesolego zebrania od Swietego Mikolaja! |
A ja się wstrzymam z życzeniami do świąt. Ale jak czytam posty ludzi którzy mówią, że obrazek z otsa to mam ochote wbić im nóż w gardło ...
|
no i...
No i stoje pod domkiem świętego mikołaja i nic =[
|
Nie lubię taj "nieznajomym" dawać życzenia (publicznie), bo nie toleruję cheaterów... i accsharingów..a na pewno chociaż jedna osoba w tym temacie używa botów...ale powiem... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TIBI JAK I W REALU. Dużo Zdrowia, Dobrych Kontaktów z Rodziną, z przyjaciółmi, dużo prezentów, i DUUUŻO SZCZĘŚCIA W TIBI :).
|
jeśli jeszcze nie ma mikołaja to najprawdopodobniej będzie od 9 rano dopiero
|
Mikołaj
Taaaa mikołaj!! Prezenty?? po Hu..... chociaż zawsze jest płomyczek nadzieji że w dp coś sie pojawi
|
Cytuj:
Chyba że o tej godzinie macie restart bo umie to o 8:00 jest :) @Edit Aha i jeszcze jedno gdzie jest Mikołaj na rooku?? :confused: |
Bu
JA CHCE MIKOŁAJA
na dodatek w nocy wbiłem 21 lvl drutem =] na uszy przez calą noc prawie czekalem i nie znalazlem go =[ |
no to zycze wam wszystkiego ...... ble starczy
a co do mikolaja: - w zeszłym rtoku byl w thais z tego co wiem ale w innych miastach tez go widziano - kazdy dostaje taki sam prezent (najprawdopodobniej beda to cukierki) - teddy bear ma swoja nazwe - annihilator teddy bear chyba juz wiecie o czym mowie , mozna go zdobyc w anihilatorze zabierajac go zamiast stoncuter axe demon armor lub magic sword czyli jak chcecie teddy bear'a nic prostrzego nabic 100 lvl zwolac ekipe i na anihilatorka :d :baby: |
2 zdjecie <lol2> Dobre...
@Topic: Nie bede skladac zyczen osobom, ktorych w 90% nie znam wogole... :D |
z kumplem spenetrrowalismy wyspy lodowe bo nam sie nudzilo... pustka :D
Najlepszego! xD |
Gdzie jeste Mikołaj??
Szukałem Mikołaja na WSZYSTKICH lodowych wyspach (Vega,Senja,Folda), a Mikołaja nie znalazlem... Oprocz tego szukałem go także na innych wyspach i na zwyklej mapie. Nie znalazlem go... No więc pytanie: Gdzie jest Mikołaj?? :P
|
Niema Mikolaja =| Bylismy niegrzeczni za duzo PK ;0
|
Gdzie Santa
Kiedy i gdzie bedzie santa w Venore na Hibernie!
Prosze od odp. Aha czy u santa sie kupuje czy on daje za darmo? Jak to wygląda? |
Bedzie w kaz? ;P
Chcialam sie zapytc czy mikolaj bedzie w kazo ?:P :p
|
Byłem własnie na Vedze i nic nie znalazłem :(( A przecierz byliśmy grzeczni ;)
|
xx
niema mikolaja ;(
|
Gdzie on JEST!
Hiberna-Venore Gdzie jest Mikolaj, Santa, Dziadek mróz cokolwiek co daje prezenty! prosze o oDP.!
|
Czy napewno bedzie mikolaj?!
Gdzie on jest szukamy i szukamy a go nie ma czale Venore na Hibernie i Thais na Shiviera i Carlin Na elera i nic !!!!!!!!!!!!
Gdzie on jest !!! |
:d
Wesołych świąt ALL wiecie moze kiedy bedzie mikołaj mam juz z 15 postaci ;]
tak wogule czy to zdjęcie nie jest robione na optsie bo jak mi wiadomo niemożna miec w nickach ( ,dużych liter w niku np: MatKus w środku nicku dużej litery , kropek i liczb ) wydało sie hyhy kożystacie z otsa lub to ejst test server a gm zrobił wam takie nicki dla szpanu ŻĄDAM WYJAŚNIEŃ !!! :D |
Gdzie?!
Gadać gdzie i kiedy becie mikołaj najbardziej mnie interesuje Venore-Hiberna i Thais-Shiviera! szybko!!!
|
bedzie dopiero na swieta ... dzisiaj odpuśćcie sobie -.-'
|
ehh ... czyli 6 grudnia (dzis) niebedzie swietego mikolaja ?? :(
szkoda :D a bylem grzeczny ani razu niemialem red skulla :D a tak wogole wszystkiego najlepszego ALL samych MPA pod choinke i PACCOW :D pozdro .... 8o |
a ile.....
a ile jest mikolai??????Jeden ktory chodzi wszedzie czy do kazdego miasta jest przeznaczony?????????
|
Hoł hoł hoł Wszystkiego Najlepszego w All tego czego chcecie w prezentach. Btw Mikołaj chyba bedzie okolo 25 Grudnia jak nie ma go 6 :P..?
I będą w każdym mieście na widocznym mejscu nie trzeba ich szukać. |
:)
Ja narazie jestem w pracy ale jak tylko dostane sie do kompa w domu to dolacze sie do poszukiwac swietgo Mikolaszka ;)
Wsyztskoiego naj naj lepszego tego o czym Marzycie :)) |
Święta :P
[i]Ej znalazł już ktos w tym roku Mikołaja ?
P.S jak tak to plz podajcie gdzei jest k? |
Ale mi wesolo mialem takie lagi na morganie ze mnie rot ubil i mi fs wypadl ;(
|
Skoro KAŻdy mówi że wie, to niech powie. Gdzie go można spotkać 6 grudnia? Kiedy będzie w Thais? Na te pytania (może) znajdziecie odpowiedzi, jeśli ktoś wam odpowie...
|
hyhy czy ktos mi powie gdzie znajduje sie sw mikolaj>??
chce wiedziec gdzie jest ten Mikolaj ;D pppplllllxxxxxxxxx pomuzcie :baby:
Maro of danubia: 30 knight Danubia best solo:ds best team drag skills58/51 eq w helmet p set, w hammer ,i duzo ciekawych itemuw w dp 8o |
lol przeciez to test serv
|
Santa Claus is PK!!!
8o Lol fajny tytuł a swoją drogą dzięki Cipowi, że santa claus będzie dopiero 25 grudnia!!! Wystraszyłem się, że dziś był i nie będe miał prezentu!!! 8o
|
To Gdzie bedzie ten mikolaj ? :)
|
Wiadomo że tutaj ss został wzięty z EDYTORA a nie z normalnej tibi... Mikołaj to taki świąteczny motyw :P Nie spotkasz go w tibi jeszcze nie dziś
ps. musiałem to napisać bo już przez tibie.pl tzn .przez czytelników miałem spam "gdzie jest mikołaj".... "czytalem na tibia.pl" .... |
Eeeeej noooo. Byłem pewien, że na Mikołaja będzie update, a tu taka nie miła niespodzianka :/. Eeehhh...
|
Tesh myslalem ze dzis bedzie :(( a yu du*** :/ buuu X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |