![]() |
@up
piotrek przestepca pamietasz moze taki nick na jednej grze jak the dark purbple frei ? -.- albo markera |
?
nie ;/ a jaka to byla gra :P ? bo gram w sporo gier
|
Zal...
Wlasnie chcialem sie nacieszyc moim 2 lvlkiem ;p i isc na questa (nie gralem nim 4 dni bo nie moglem sie dobic przez kolejke). Kiedy podszedlem do bear room to drzwi byly zamkniete i minos zaczal mnie gonic.... chcialem uciec, ale 2 tzw. nOObów mnie przyblokowalo :( :( :( Nie smiejcie sie ze mnie ze padlem i odrazu panikuje ze stracilem 15 expa i backpack... najgorsze jest to ze bylem 250 w kolejce, a teraz jestem 75, a ponizej 100 to jest najgorzej i najdluzej sie czeka ;/
|
Cytuj:
Fascynujące wydarzenie z serveru Kyra. btw Bubble to ty? |
Cytuj:
Ale seryjnie... mam to traktowac jako zart czy seryjnie? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jaka slynna i jaka legendarna bo niejarze,1 raz slysze wogole o takiejh tandetnej glidi ,slynne i znane bylo np"ppg,ez,dptf,sencelis,kgb,cn" to byly slynne a ta twoja...... 3 makerow+2 noob chary |
Cytuj:
P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy. |
Sara a swoja droga to dlaczego sprzedales chara na furorce?
|
eh
teraz bedziecie sie klocic ? przestancie to serw Kyra a nie Arcania ;d jak chcecie gadac o Arcani to idzcie na innego posta;] tutaj jest mowa o kyrze itp ;d
|
Hmm... wydarzenia muwisz.. ok. No wiec soulblade chyba naprawde szykuje sie do wojny. Mam tylko nadzieje ze ja wygramy. A zawsze wygrywaja ci którzy najlepiej wspolpracuja.
|
Nie nazywajcie tego wojna polska- szwedzka bo w lucrum jest 2 polakow i mam nadzieje ze wkrotce was stad wywalimy :)
|
Nas to znaczy polaków czy nas czyli inne gildje??
|
:)
Protarus to pamietaj o takich mniejszych levelkach ;p np.o mnie zchecia pomoge z Lucrum Ira:) za PA !! mam 24 lev ,22 mlev ;] sproboje 27 lev chociaz wbic do soboty sd po 100 wale ]:-> wiec sie przydam i z tego co wiem to sporo innych polakow 15 + chce skopac Lucrum Ira za ich PA
|
Cytuj:
|
He he ja nie jestem na kyrze jeszcze hgh levelem sam mam dopiero 25 level :D
|
;]
Exodus nie zapominaj o innych gildiach ktore by chcialy pomuc ;p trzeba skonczyc z PA , Kyra rlz;p jak by cos sie dzialo to msg do mnie na priv plax mam tam jakies znajomosci to kazda pomoc sie pprzyda:)
|
Jestem leaderem soulblades i pierwsze slysze o jakiejs wojnie. Narazie wole zyc w pokoju. Oczywiscie, nie wykluczam udzialu w wojnie jesli zajdzie taka potrzeba. Co do gildi, ktore moglyby by sie przylaczyc to sadze, ze mozna liczyc tylko na nemesis. True nie znam, a black sunblade pokazali swoje tchorzostwo na poprzedniej "niby wojnie".
Do tego typa co niby z LI jest, ladnie musisz wchodzic jezyczkiem w rowa infestusom ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHAHAH az spadlem z krzesla...
|
Cytuj:
|
robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracując z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższą. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa :). Hail Pulp Fiction :)
|
pierwsze co tetro powinnien zrobic jak wbije 60 lvl poslac ue dla najlepszego msa z LI
|
I wojna się zaczeła :///
W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/ Duzo osób padło. Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej. Obecnie wojna się toczy między: Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol) Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą. |
Jednego juz spralismy :D
|
;/
dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge :))) Sounlabed atak za***cie swe
|
@ Raxlion
@ Raxlion
Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac. Adam/Hoffi here |
ten server bedzie dla swe :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>. Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ;). |
:(
niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu
|
Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków są w LI ?? Może tam być nawet cały serv |
Cytuj:
duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya |
no jak te gildie sie polacza to jest szansa :)
|
@Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p |
Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina
|
Jeszcze nie ma wojny to skąd ma być filmik X(
|
ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ;( ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |