Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Powiedzmy ze wydarzenia z tego serva ;P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=59154)

scorp 03-01-2006 14:47

@up
piotrek przestepca pamietasz moze taki nick na jednej grze jak the dark purbple frei ? -.- albo markera

Legiren 03-01-2006 14:57

?

nie ;/ a jaka to byla gra :P ? bo gram w sporo gier

Myxer 03-01-2006 18:43

Zal...

Wlasnie chcialem sie nacieszyc moim 2 lvlkiem ;p i isc na questa (nie gralem nim 4 dni bo nie moglem sie dobic przez kolejke). Kiedy podszedlem do bear room to drzwi byly zamkniete i minos zaczal mnie gonic.... chcialem uciec, ale 2 tzw. nOObów mnie przyblokowalo :( :( :( Nie smiejcie sie ze mnie ze padlem i odrazu panikuje ze stracilem 15 expa i backpack... najgorsze jest to ze bylem 250 w kolejce, a teraz jestem 75, a ponizej 100 to jest najgorzej i najdluzej sie czeka ;/

Raimel !!! 03-01-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myxer
Wlasnie chcialem sie nacieszyc moim 2 lvlkiem ;p i isc na questa (nie gralem nim 4 dni bo nie moglem sie dobic przez kolejke). Kiedy podszedlem do bear room to drzwi byly zamkniete i minos zaczal mnie gonic.... chcialem uciec, ale 2 tzw. nOObów mnie przyblokowalo :( :( :( Nie smiejcie sie ze mnie ze padlem i odrazu panikuje ze stracilem 15 expa i backpack... najgorsze jest to ze bylem 250 w kolejce, a teraz jestem 75, a ponizej 100 to jest najgorzej i najdluzej sie czeka ;/

Fascynujące wydarzenie z serveru Kyra. btw Bubble to ty?

Myxer 03-01-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raimel !!!

Odp: Nie
Ale seryjnie... mam to traktowac jako zart czy seryjnie? ;)

Myxer 03-01-2006 19:03

Cytuj:

Naprawde znakomity zart... ale seryjnie mam to traktowac jako zart czy nie??? ;)

notop 03-01-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winkler
Soulblades jest legendarna gdyz, byla 1 z najlepszych gildi na serverze arcania. Tylko i wylacznie ja bylem jej zalozycielem.
@karrith: jak w ogole smiesz sie tak nazywac, skoro wraz ze swoim kumplem odszedles od niej jak tylko pojawily sie pierwsze problemy...

chyba masz aids
jaka slynna i jaka legendarna bo niejarze,1 raz slysze wogole o takiejh tandetnej glidi ,slynne i znane bylo np"ppg,ez,dptf,sencelis,kgb,cn" to byly slynne a ta twoja...... 3 makerow+2 noob chary

Winkler 03-01-2006 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
chyba masz aids
jaka slynna i jaka legendarna bo niejarze,1 raz slysze wogole o takiejh tandetnej glidi ,slynne i znane bylo np"ppg,ez,dptf,sencelis,kgb,cn" to byly slynne a ta twoja...... 3 makerow+2 noob chary

Kolejny inteligent... wy chyba z losarim korzystacie z 1 mozgu co nie? Widac, ze jestes malo zorientowany skoro o tej gildi nie slyszales. Kojarzysz takich panow jak ruxior, acon soulblade, ksofi soulblade etc. swojego czasu najlepszych w skillach...

P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy.

Protarus 03-01-2006 20:08

Sara a swoja droga to dlaczego sprzedales chara na furorce?

Legiren 03-01-2006 20:10

eh

teraz bedziecie sie klocic ? przestancie to serw Kyra a nie Arcania ;d jak chcecie gadac o Arcani to idzcie na innego posta;] tutaj jest mowa o kyrze itp ;d

Protarus 03-01-2006 20:17

Hmm... wydarzenia muwisz.. ok. No wiec soulblade chyba naprawde szykuje sie do wojny. Mam tylko nadzieje ze ja wygramy. A zawsze wygrywaja ci którzy najlepiej wspolpracuja.

Rixon 03-01-2006 20:40

Nie nazywajcie tego wojna polska- szwedzka bo w lucrum jest 2 polakow i mam nadzieje ze wkrotce was stad wywalimy :)

Protarus 03-01-2006 20:41

Nas to znaczy polaków czy nas czyli inne gildje??

Legiren 03-01-2006 20:41

:)

Protarus to pamietaj o takich mniejszych levelkach ;p np.o mnie zchecia pomoge z Lucrum Ira:) za PA !! mam 24 lev ,22 mlev ;] sproboje 27 lev chociaz wbic do soboty sd po 100 wale ]:-> wiec sie przydam i z tego co wiem to sporo innych polakow 15 + chce skopac Lucrum Ira za ich PA

Exodus 03-01-2006 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiren
Protarus to pamietaj o takich mniejszych levelkach ;p np.o mnie zchecia pomoge z Lucrum Ira:) za PA !! mam 24 lev ,22 mlev ;] sproboje 27 lev chociaz wbic do soboty sd po 100 wale ]:-> wiec sie przydam i z tego co wiem to sporo innych polakow 15 + chce skopac Lucrum Ira za ich PA

HeHe to zaszalałeś . Poza tym Ja też się nieco zdenerwowałem bo mnie zabił mady infestus z jakims 35 sorcem i chcialbym zeby wybuchla wojna ale to oplacalne byloby tylko wtedy jakby gildie typu Soulblade,True,Black Sunblade,Nemesis etc się połaczyly w walce bo kazda pojedyncza nie ma zadnych szans w walce . I z tego co wiem Tetro chyba też chcialby byc po naszej stronie . Walka gildi Soulblade samej to samobójstwo :P

Protarus 03-01-2006 20:57

He he ja nie jestem na kyrze jeszcze hgh levelem sam mam dopiero 25 level :D

Legiren 03-01-2006 21:31

;]

Exodus nie zapominaj o innych gildiach ktore by chcialy pomuc ;p trzeba skonczyc z PA , Kyra rlz;p jak by cos sie dzialo to msg do mnie na priv plax mam tam jakies znajomosci to kazda pomoc sie pprzyda:)

Winkler 03-01-2006 21:40

Jestem leaderem soulblades i pierwsze slysze o jakiejs wojnie. Narazie wole zyc w pokoju. Oczywiscie, nie wykluczam udzialu w wojnie jesli zajdzie taka potrzeba. Co do gildi, ktore moglyby by sie przylaczyc to sadze, ze mozna liczyc tylko na nemesis. True nie znam, a black sunblade pokazali swoje tchorzostwo na poprzedniej "niby wojnie".
Do tego typa co niby z LI jest, ladnie musisz wchodzic jezyczkiem w rowa infestusom ;).

Gedd 03-01-2006 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus
HeHe to zaszalałeś . Poza tym Ja też się nieco zdenerwowałem bo mnie zabił mady infestus z jakims 35 sorcem i chcialbym zeby wybuchla wojna ale to oplacalne byloby tylko wtedy jakby gildie typu Soulblade,True,Black Sunblade,Nemesis etc się połaczyly w walce bo kazda pojedyncza nie ma zadnych szans w walce . I z tego co wiem Tetro chyba też chcialby byc po naszej stronie . Walka gildi Soulblade samej to samobójstwo :P

jak sie wszystkie połączą to będą miały jeszcze mniejsze szanse, uwierz mi

Winkler 03-01-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd
jak sie wszystkie połączą to będą miały jeszcze mniejsze szanse, uwierz mi

Heh, za pierwszym razem jak sie chyba 3 gildie polaczyly to LI nawet z dp nie wyszlo i odrazu swe pokoju chcieli, a teraz sami zaczynaja eh...

Gedd 03-01-2006 21:57

Cytuj:

Heh, za pierwszym razem jak sie chyba 3 gildie polaczyly to LI nawet z dp nie wyszlo i odrazu swe pokoju chcieli, a teraz sami zaczynaja eh...

mało wiesz o wojnach..... i w ogole

Winkler 03-01-2006 22:01

HAHAHAH az spadlem z krzesla...

Gedd 03-01-2006 22:03

Cytuj:

HAHAHAH az spadlem z krzesla...

to zawołaj kogos, niech ci pomasuje pupe

jaronosk 03-01-2006 23:03

robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracując z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższą. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa :). Hail Pulp Fiction :)

Eldyn 04-01-2006 00:34

pierwsze co tetro powinnien zrobic jak wbije 60 lvl poslac ue dla najlepszego msa z LI

Raimel !!! 04-01-2006 07:01

I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą.

Protarus 04-01-2006 10:57

Jednego juz spralismy :D

Legiren 04-01-2006 14:35

;/

dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge :))) Sounlabed atak za***cie swe

Nazgool 04-01-2006 21:04

@ Raxlion

@ Raxlion

Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac.

Adam/Hoffi here

Eldyn 04-01-2006 22:34

ten server bedzie dla swe :P

Losari 05-01-2006 12:41

Cytuj:

Kolejny inteligent... wy chyba z losarim korzystacie z 1 mozgu co nie? Widac, ze jestes malo zorientowany skoro o tej gildi nie slyszales. Kojarzysz takich panow jak ruxior, acon soulblade, ksofi soulblade etc. swojego czasu najlepszych w skillach...

P.S: Ten kolo co pisal, ze z wiekiem ludzie glupieja - zgadzam sie, notop tobie za kilka lat glowa juz totalnie sie odmozdzy.

LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.

Winkler 05-01-2006 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
LoL ty chyba korzystasz z mozgu ze swoja cala rodzina bo qrwa ksofi to n00b jakich malo do 95lvla na pohu expil pozatym z tego co pamietam nawet niebylo takiej guildi podczas 1 wojny ani zadnej inenj wiece legenarne ma byc to ze expili jak inni walczyli o server? Naucz sie grac matole.

Wypraszam sobie wrzucanie na moja rodzine, gnoju - to po 1.
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>.
Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ;).

Legiren 05-01-2006 16:13

:(

niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu

Raimel !!! 05-01-2006 17:36

Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków są w LI ?? Może tam być nawet cały serv

paior 05-01-2006 17:52

Cytuj:

I wojna się zaczeła :///

W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/
Duzo osób padło.
Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej.

Obecnie wojna się toczy między:
Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol)

Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą.

duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya

Legiren 05-01-2006 18:20

no jak te gildie sie polacza to jest szansa :)

DuLiB 05-01-2006 20:15

@Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p

Neth 05-01-2006 20:19

Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina

paior 06-01-2006 08:01

Jeszcze nie ma wojny to skąd ma być filmik X(

ZERGU 07-01-2006 13:16

ja wole zeby zadzili szwedzi... B) po tym co sie dzieje na furorze widac ze chwila w ktorej polacy dojda do wladzy bedzie oznaczala upadek tego serwera...
( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ;( )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30.